Kızlar sağolun beni merak etmişsiniz. Bir ara sık sık kabuslar görmeye başlayınca en ufak bi olumsuz cümle rüyalarıma girince bir süre girmedim topiğe, ama özledim sizi
Dün doktor kontrolümüz vardı sinir oldum doktora kaç gündür onun hayaliyle yaşıyordum benim dr çok aceleci profesör özel olmasına rağmen sadece bir kaç sn görebildim bebeğimi o da doğru düzgün değilayağını başını vb. ölçtü gayet iyi dedi gelişimi haftasından ileri birkaç gün maşallah cinsiyetini sorduk söylemedi 16 haftalıkken söylüycekmiş ,halbuki 14 haftalık off sinir oldum dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum 9 gün sonra tekrar gitcez inşallah o zaman söyler.Ultrason cıktısı da vermedi, ölçümlerin oldugu bi kağıt verdi elime ama ingilizce kısaltmalar var hiçbişey anlamadım Amannn bebeğim iyi olsun da tek ama bakıyorum herkesin dr.u daha 12 haftalıkken söylemiş. Kızlar sizler nasılsınız ?inş bi yaramazlık yoktur.
Merhaba canimmm iyi haberlerine sevindik! :) burda 18-20 haftada soyluyorlar cinsiyet ben ikilide agzini arayacagim ama hiiic sanmiyorum : p sen yokken bir kac kotu haber aldik maalesef onun disinda iyiyiz
bılmıyorum suan :)) 15'ınde gıttım en son dunkı gıttıgım dr hıc olcmedı
en son 3.5 cm falandı sanırım cnm hatırlamıyorumda
cnm bende yazdım yaa gormedın sanırımbende cok goruyorum kı ruya her gun hemde 3 4 tane
ve cookk cok etkılenıyorum herseyden çiçek fidele arkadasımız bebegını kaybettı benımde dusuk tehlıkem hala devam dun dr gıttım uzuldum cok arkadaslşara ıcım sıkıldı ıgne falan oldum lekelerden dolayı
Görmedim canım çoook fazla geçmiş birikmiş en fazla birkaç sayfa gerisini okuyabildim,
Çiçek ve fidele çok geçmiş olsun kızlar Rabbim en kısa zamanda bu günleri unuttursun ,yüzünüzü güldürsün kalplerinize huzur versin inşallah.
Filiz canım lekelenmelerin geçmişti en son noldu? tekrar mı kanaman oldu? kaç gündür devam ediyor lekelerin? Zaten daha önceden kanama oldugu için düşük tehlikesi hep var diyor dr.lar sormuştum düşük tehlikesi geçti mi diye daha önceden kanama olmuş düşük tehlikesi hep vardır dedi. Off sorma ya bu kabuslar nolcak bilmiyorum çok etkileniyorum eminim hepimiz öyleyiz, o kadar kaçıyorum kötü düşüncelerden , filmleri izlerken bile seçiyorum , kuran okuyorum bol bol ama kurtulamıyorum vesveselerden....Allah hepimizin yardımcısı olsun çok şükür halimize
verdı canım goruntu kalıtesı cok kotu ve hıc olcum yapmadı kanama alanlarıma baktı sadece ..dün gittiğin ultrason kağıdı vermedi mi peki? olsun taa 15inde 3,5 muş 5'e yakındır şimdi.tarama için problem değil yani.
bosver gecmısı okuma canım dahada uzulursunGörmedim canım çoook fazla geçmiş birikmiş en fazla birkaç sayfa gerisini okuyabildim,
Çiçek ve fidele çok geçmiş olsun kızlar Rabbim en kısa zamanda bu günleri unuttursun ,yüzünüzü güldürsün kalplerinize huzur versin inşallah.
Filiz canım lekelenmelerin geçmişti en son noldu? tekrar mı kanaman oldu? kaç gündür devam ediyor lekelerin? Zaten daha önceden kanama oldugu için düşük tehlikesi hep var diyor dr.lar sormuştum düşük tehlikesi geçti mi diye daha önceden kanama olmuş düşük tehlikesi hep vardır dedi. Off sorma ya bu kabuslar nolcak bilmiyorum çok etkileniyorum eminim hepimiz öyleyiz, o kadar kaçıyorum kötü düşüncelerden , filmleri izlerken bile seçiyorum , kuran okuyorum bol bol ama kurtulamıyorum vesveselerden....Allah hepimizin yardımcısı olsun çok şükür halimize
Görmedim canım çoook fazla geçmiş birikmiş en fazla birkaç sayfa gerisini okuyabildim,
verdı canım goruntu kalıtesı cok kotu ve hıc olcum yapmadı kanama alanlarıma baktı sadece ..
hayırlısı ınsallah sorunsuz atlatırız bızde bunları..olsun dert etme, boyu tarama testi için yeterli testte ölçecekler nasılsa süpriss olsun
Ben de oyleyim kocam cok kiziyor ama cok uzuldum bir de benim ilk kaybim gibi yasamislar aynen, daha da doktora 1 hafta var. bebek gerginlik hissetmesin diye gulme numarasi bile yapiyorum yemin ederim. Hep komik seyleri okumaya calisiyorum. Dua ediyorum. Allah hepimizi korusun.
hayırlısı ınsallah sorunsuz atlatırız bızde bunları..
sonucu aldıktan sonra dedim ki kendime, 10000 de 1 ihtimal kötü sonuç için mi üzdüm kendimi? ben 10000 iyi ihtimali değil de 1 ihtimali mi düşündüm?
İyi düşün gülüm, benim gibi boşa yıpratma kendini. Bu aldığımız sonuçlar da kesin değil ki zaten. Yine ihtimal. Bebeğin sağlıksız denilipte, sağlıklı bebek doğuran anneler var. Yazık belki de tüm hamilelikleri zehir oldu onlara. Bizim düşünmemiz üzülmemiz hiçbir şey kazandırmıyor.
Cook haklisin hep bunlari tekrarlamak lazim kendimize
O zaman güzel şeylerde bahsedelim ? İçimiz açılsın.
Geçenlerde bebek badisi gördüm pamuklu 2,5 TL di 4 tane aldım. Düz beyaz. Gittim birde keçe aldım renkli renkli.... badileri önce yıkayayım bide cinsiyeti öğrenirsem cinsiyete göre keçelerden bişeyler yapıp badiye dikeceğim.
Kafamda bazı şeyler dönüyor ama aahhh şu cinsiyetttbir öğrensem
sonucu aldıktan sonra dedim ki kendime, 10000 de 1 ihtimal kötü sonuç için mi üzdüm kendimi? ben 10000 iyi ihtimali değil de 1 ihtimali mi düşündüm?
İyi düşün gülüm, benim gibi boşa yıpratma kendini. Bu aldığımız sonuçlar da kesin değil ki zaten. Yine ihtimal. Bebeğin sağlıksız denilipte, sağlıklı bebek doğuran anneler var. Yazık belki de tüm hamilelikleri zehir oldu onlara. Bizim düşünmemiz üzülmemiz hiçbir şey kazandırmıyor.
ne guzel sukur atlattın sende darısı ıns bıze olur..Kızlar doktorum aradı pzrtesi bekliyordum ama ikili test sonucu çıkmış şükürler olsun normalmış değer Tabii herşeyin doğrusunu Mevlam bilir.Değeri yazmıyorum çünkü kıyaslama yapanlar var bu da yanlış, bazıları bu yüzden moralini bozuyor.
Kızlar doktorum aradı pzrtesi bekliyordum ama ikili test sonucu çıkmış şükürler olsun normalmış değer Tabii herşeyin doğrusunu Mevlam bilir.Değeri yazmıyorum çünkü kıyaslama yapanlar var bu da yanlış, bazıları bu yüzden moralini bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?