2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım internette gördüm bişeyler keçenin üstünü kalemle çizip kesiyorsun ama illaki fikir lazım tabi. Görsellerde gördüm bişeyler yaptıkça paylaşır fikirleşiriz

canım ben iç çamaşırla yatıyorum o zaman rahat uyuyorum diğer türlü giysiler çok bol olsa da sanki beni kasıyor. Kendine bir hobi yaratsan kafanı meşgul edersin hem?

Evet düşünüyorum bişeyler mesela puffy gibi bişeyler örmeyi becerebilsem, kumaş alıp ufak tefek şeyler dikmeyi düşünüyorum mini mini etekler gibi mesela :))) yazın evde giymek için.

Güzel şeyler düşünmek lazım , kötü bişey aklına geldiğinde hemen silkelenip düşünceleri uçurmak lazım bebek iyi çok şükür dimi, lekeler inşallah en kısa zamanda gecer ama artık lekeleri takmamaya çalış ancak o zaman geçer.

Komedi filmleri falan mı izlesek belki faydası olur

bebek ıyıydı sukur olsun canım ınsallah gecer onlarda cok sınırım bozuluıyr ama napıyım ınsallah bunlarda gecer .

Geldimmm kızlaaaar
Çooooooook mutluyum dün gece yazmıştım sizlere çapaya gideceğiz diye ikili test için bebeğimi gördüm vee en önemlisi ense kalınlığı 1,3 çıktı Rabbime şükürler olsun ki herşey normal dedi doktor
Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

bebek ıyıydı sukur olsun canım ınsallah gecer onlarda cok sınırım bozuluıyr ama napıyım ınsallah bunlarda gecer .

Ben de senin gibiyim ama ne zamanki kendi kendime '' Bak bebeğin iyi işte neden şükretmiyosun, ortalıkta cidden üzülcek bişey yokken her gününü hem kendine, hem kocacığına hem de bebişine zehir ediyosun, bugünler geçsin diyosun da boşuna geçiriyosun yarının bugününden daha kötü olmuyacağı ne malum hergününü en güzel şekilde yaşasana , bu lekeleri 9 ay boyunca devam edenler var , 9 ayı böyle perişan mı geçiriceksin, mutlu ol ki eşin de bebişin de mutlu olsun '' dedim kendi kendime ve ertesi gün gitti kahverengiler ,o hastalıklı halimde gitti bi enerji geldi , aynalar güldü bana

selam kızlar doktordan geldik ikili test iyi çıktı çok şükür bebişimide gördüm okadar hareketliydiki dr gangam stay dans ediyo maşallah çok hareketli dedi sağlığımız iyi maşallah bu arda oğluşum olcakmış bize pozda verdi çok mutluyum rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..

Sizin sonuçlarda sadece değer mi yazıyor? ben elime aldığımda Sonuç açıklamada düşük risk yazıyordu. ihtimal değerini çok sonra gördüm. Elinizdeki raporda açıklama yazıyorlar dimi?

Bilmiyorum canım beni doktor ardaı normal değer dedi ve işte çokan oranı söyledi ama şimdi netten bakarım ne yazıyor.

aynen aslında her zaman sukredıyorum halıme ama ıste ah bu testleer lekeler vs bıde bılıosun bulantı vs olmadıgı ıcın hıssedemıyorumdA..
OH NE GUZElll darısı basıma ınsallahhhh

Bilmiyorum canım beni doktor ardaı normal değer dedi ve işte çokan oranı söyledi ama şimdi netten bakarım ne yazıyor.

Raporu şimdi açtım öyle bir şey yazmıyor bir de bir süre bir şeyler yazıyor Örneğin, pappa düzeyi, mom değeri,anne yaşına göre T21 riski ve işte malum değer ve başka bir şeyler sizde de böylemi ben cahilim bu konuda ben hep tek bir değervar znnediyordum

aynen aslında her zaman sukredıyorum halıme ama ıste ah bu testleer lekeler vs bıde bılıosun bulantı vs olmadıgı ıcın hıssedemıyorumdA..
OH NE GUZElll darısı basıma ınsallahhhh

Bu hamileliği ne kadar çok istemiştik eee şimdi zamanı geldi o yüzden her günün tadını çıkarmalıyız 3 ay geçti bile .Testte sorun mu cıktı ben test yaptırmadım bile kafama takarım diye. İyikide yaptırmamışım , benim bulantım da çok yok öyle ara sıra geliyo gidiyo hiç istifra etmedim mesela , ben de ilk kıpırtıları ne zaman hissedeceğim diye merak ediyorum , bazıları çok erken hissediyomuş ama normalde 5,5 aylıkkenmiş. O kıpırtıları hissettiğimizde sanırım çok daha huzurlu olcaz bebek iyi mi diye düşünmeyiz hiç olmazsa, az kaldı inşallah

yaptırmadınmı canım sen test neden kı kafana takaarsın dıye sNIRIM.. ama olsun genede hersey bızım ıcın..
çok ıstedık elbette yok ben daha yaptırmadım 12+5 de cagırdı persembe gunu gıdıces nasıpse.
evet bır hıssetsek ozaman rahatlıycaz dıycem ama ozamanda ayy az kıpırdadı ay cok kıpırdadı olucak

Burcak meleklerin nasıl :13::13::13: karnın büyümüştür , benimki :13:bile kocaman olduysa seni düşünemiyorum

2li test sonuçlarım çıkmış.eşim iş çıkışı alıp gelcek.
çıkan sonucu buraya yazacağım.. inşallah yorumlayan arkadaşlar olur.yoksa salı gününe kadar meraktan çatlarım

2li test sonuçlarım çıkmış.eşim iş çıkışı alıp gelcek.
çıkan sonucu buraya yazacağım.. inşallah yorumlayan arkadaşlar olur.yoksa salı gününe kadar meraktan çatlarım

canım zaten deger aralıkları oluyor normalın altında fılan yazıyor ordan anlarsın mısal -1/14500 yanı 14500 de -1 bıle ıhtımal yok anlamında.bunun gibi degerlendireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…