ayy ne guzel ya bende keceden bıseyler yapıyım dıyordum ama nasıl kesıcez seklıne gore mesela atıyorum bı papatya yapılır bardaktan yapabılırız kesıp :))
iyi dusunmek bende cok ıstıyorum ya ama hep kafamda beynımde kotu dusunceler benımle sınır oluyorum bu huyumaa
canım ben iç çamaşırla yatıyorum o zaman rahat uyuyorum diğer türlü giysiler çok bol olsa da sanki beni kasıyor. Kendine bir hobi yaratsan kafanı meşgul edersin hem?
verdı canım goruntu kalıtesı cok kotu ve hıc olcum yapmadı kanama alanlarıma baktı sadece ..
bosver gecmısı okuma canım dahada uzulursun
lekelerım hıc bıtmedı azaldı dıye sevınıyordum gene gelmeye basladı progestan tek basına yeterlı gelmedı bana sanırım her hafta ıgne ol dedı dunkı gıttıgım dr..
bende cok etkılenıyorum ve ınan yemın ederım her gun ruya gormeye basladım kotu kotu ya evıme hırsız gırıyor yada pis pis seyler goruyorum..amin canımmm ınsallahhh kurtuluruz bende cok evhamlıyım
Ben de oyleyim kocam cok kiziyor ama cok uzuldum bir de benim ilk kaybim gibi yasamislar aynen, daha da doktora 1 hafta var. bebek gerginlik hissetmesin diye gulme numarasi bile yapiyorum yemin ederim. Hep komik seyleri okumaya calisiyorum. Dua ediyorum. Allah hepimizi korusun.
bebek ıyıydı sukur olsun canım ınsallah gecer onlarda cok sınırım bozuluıyr ama napıyım ınsallah bunlarda gecer .Güzel şeyler düşünmek lazım , kötü bişey aklına geldiğinde hemen silkelenip düşünceleri uçurmak lazımbebek iyi çok şükür dimi, lekeler inşallah en kısa zamanda gecer ama artık lekeleri takmamaya çalış ancak o zaman geçer.
bebek ıyıydı sukur olsun canım ınsallah gecer onlarda cok sınırım bozuluıyr ama napıyım ınsallah bunlarda gecer .
yaa kıslaaarr yokmu cınsıyet ogreneeenn:)
Sizin sonuçlarda sadece değer mi yazıyor? ben elime aldığımda Sonuç açıklamada düşük risk yazıyordu. ihtimal değerini çok sonra gördüm. Elinizdeki raporda açıklama yazıyorlar dimi?
Ben de senin gibiyim ama ne zamanki kendi kendime '' Bak bebeğin iyi işte neden şükretmiyosun, ortalıkta cidden üzülcek bişey yokken her gününü hem kendine, hem kocacığına hem de bebişine zehir ediyosun, bugünler geçsin diyosun da boşuna geçiriyosun yarının bugününden daha kötü olmuyacağı ne malum hergününü en güzel şekilde yaşasana , bu lekeleri 9 ay boyunca devam edenler var , 9 ayı böyle perişan mı geçiriceksin, mutlu ol ki eşin de bebişin de mutlu olsun'' dedim kendi kendime ve ertesi gün gitti kahverengiler ,o hastalıklı halimde gitti bi enerji geldi , aynalar güldü bana
Bilmiyorum canım beni doktor ardaı normal değer dedi ve işte çokan oranı söyledi ama şimdi netten bakarım ne yazıyor.
aynen aslında her zaman sukredıyorum halıme ama ıste ah bu testleer lekeler vs bıde bılıosun bulantı vs olmadıgı ıcın hıssedemıyorumdA..
OH NE GUZElll darısı basıma ınsallahhhh
yaptırmadınmı canım sen test neden kı kafana takaarsın dıye sNIRIM.. ama olsun genede hersey bızım ıcın..Bu hamileliği ne kadar çok istemiştik eee şimdi zamanı geldi o yüzden her günün tadını çıkarmalıyız3 ay geçti bile .Testte sorun mu cıktı ben test yaptırmadım bile kafama takarım diye. İyikide yaptırmamışım , benim bulantım da çok yok öyle ara sıra geliyo gidiyo hiç istifra etmedim mesela , ben de ilk kıpırtıları ne zaman hissedeceğim diye merak ediyorum , bazıları çok erken hissediyomuş ama normalde 5,5 aylıkkenmiş. O kıpırtıları hissettiğimizde sanırım çok daha huzurlu olcaz bebek iyi mi diye düşünmeyiz hiç olmazsa, az kaldı inşallah
2li test sonuçlarım çıkmış.eşim iş çıkışı alıp gelcek.
çıkan sonucu buraya yazacağım.. inşallah yorumlayan arkadaşlar olur.yoksa salı gününe kadar meraktan çatlarım
2li test sonuçlarım çıkmış.eşim iş çıkışı alıp gelcek.
çıkan sonucu buraya yazacağım.. inşallah yorumlayan arkadaşlar olur.yoksa salı gününe kadar meraktan çatlarım
yerım onu evet cıkıntısı yukarı ıse erkekmışş okuduguma gore
inş guzel sonuclar verırsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?