2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım zaten deger aralıkları oluyor normalın altında fılan yazıyor ordan anlarsın mısal -1/14500 yanı 14500 de -1 bıle ıhtımal yok anlamında.bunun gibi degerlendireceksin

zamanında tahlillerle testlerle çok uğraştım onları doğru şekilde yorumluyordum.inşallah 2li sonucuda anlayabilirim
anlamazsam yazarım zaten

canim zaten 14.haftalarda cikinti kalmazmis pipi tam olusurmus :) bacak arasi orasi alttan popodan cekti doktorr
hanı su nub teorısıne gore vs dıyorlar ya orda okumustum cıkıntısı yukarı ıste erkek vs dıye
inşallah filiz sen nasılsın ? iğne etkisini gösterdimi?

inş canım. ben napıyım yatmaya devam edıyorum.
gene lekelerım gelıyor kahverengı ama cok deıl bıde pıhtı gıbı gelıyor arada haftada 1 ıgne ıstıcem kendı dr'umdanda.
2 mayısta benımde randevum gun sayıyorum valla

Hhahaha acayip poz vermiş :))) pipisini hepimiz gördük maşallah Benimkini söylemedi dr. yaaaaa

gecen hafta ikili test icin gittigimde banada demedi sonuclar cikinca bakacam dedi sadece cinsiyete bakti zaten :) pozu yakaladi hemen alttan cekiyor nasil yapiyorsa sen ne zaman gidiyorsun tekrar doktora neden soylemedi cinsiyeti

inşallah bir an önce tamamen kesilirde sende rahat bir nefes alırsın filizim
az kalmış randevu gününe çabuk geçer merak etme

Bizde bugün ikili test için kan verdik kızlar ve 3 hafta aradan sonra bebeğimizi görebildik Çokta heyecanla gittim cinsiyetiyle ilgili belki bişi söyler doktorumuz diye ama malesef belli değil dedi :2: daha doğrusu işini garantiye almak istedi diye düşünüyorum tamda o bölgede hızlı hızlı geçti. Neyse önemli olan sağlıklı olması. Düzgün beslenemiyorum bebeğimide besleyemiyosam diye korkuyodum ama korkulcak bişi olmadığını gayette iyi beslendiğini söyledi ve rahatladım :)

Bu da bugünden bir hatıra

ense kalınlığıı kaç çıktı canım ?

Masallah ,ben bu usg kalitesine bayildim bayildim super.farkli bir usg mi bu.eger normal bir usg ise hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Benim yurtdisindaki usglermde boyleydi fakat ist.medical parcta usg ye girdim karman corman bebegi secemiyorum.

kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki

yaa cnm bende şunu anlamadım ben polivit kullanıyordum şimdi elevit verdi sebebi ne??? kiiiii

bitanem benim doktorumda prof oda öyle. ultrasona bi giriyoruz canı saolsun 15 saniye sürmüyo. çünkü adam çok yoğun. bide normalde pek gebe takibi yapmıyor. böyle benm gibi sorunlu hastalarını bırakamadığı için takip yapıyor.

hadi gözün aydın olsun cnmmm darısı hepimizeeee

oyy yerim ben onuuu gözünüz aydınnn cnmm

Burcak meleklerin nasıl :13::13::13: karnın büyümüştür , benimki :13:bile kocaman olduysa seni düşünemiyorum

meleklerim iyi teyzesi çarşamba gördüm en son. doktor sınıfı geçtin artık doğurabilirsin ikizlerini dedi. dünyalar benim oldu. 15.haftadan itibaren rapor verecek yatış olcak hep. napım onlar için katlanıcam artık. bol bol size yazarım yattığım yerden. canım sorma solucan yutmuş gibiyim. çok zayıfım ya göbek hemen çıktı çok komik duruyorum bi ara foto koyarım senin fıstık da iyiymiş şükürler olsunnn

Masallah ,ben bu usg kalitesine bayildim bayildim super.farkli bir usg mi bu.eger normal bir usg ise hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Benim yurtdisindaki usglermde boyleydi fakat ist.medical parcta usg ye girdim karman corman bebegi secemiyorum.

Canım Özel Bandırma hastanesine gidiyorum. farklı bir usg mi kullanıyorlar inan hiç bilmiyorum

yaa cnm bende şunu anlamadım ben polivit kullanıyordum şimdi elevit verdi sebebi ne??? kiiiii
elevıtın ıcınde butun vıtamınler vARMIS canım en ıyısı oymus ama kıloda aldırıyormus bunyeden bunyeye gore tabi..
bızım dr 3 aydan sonra vıtamın verıyormus ama ssk gecmıyormus o vıtamınde belırlı eczanelerde satılıyormus
dayımın kızı ıle ablam soledı 3 yasında tabı onlarınkı benım dr gıdıyorlardı bakalım ne vercek bana
[/B]

artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyım aranızda kullanan varmı ?

artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyım aranızda kullanan varmı ?

ya bende cok acıkıyorum ya delırıcem nıe kı ıstahım cok acık
2 de yemek yedım 3 de acıktım az az yıoyorum ama

evet ssk ödemiyor cnm. ama ben polivit kullanıyordum evde de vardı daha. şimdi elevit vermiş ya. poliviti bırakıp elevit kullanıcam dimi. artık poliviti bırakcam heralde dimi cnm ya. kafam karıştı ilaçları eczaneden alıp eve gelince gördüm. yoksa sorardım doktora

canlarım ben çııyorum artık. h.sonuda pek giremem. pzt görüşürüz inş. çok çok öpyorum hepinizi ve minnaklarınızıııı

ya bende cok acıkıyorum ya delırıcem nıe kı ıstahım cok acık
2 de yemek yedım 3 de acıktım az az yıoyorum ama

mide bulantısı şikayetimiz yok o yüzden rahatça yiyoruz yedikçede yiyesimiz geliyor filiz
ben yediklerimede hiç dikkat etmiyorum.çikolata aşırı yiyorum.korkuyorum gebelik şekeri çıkcak diye.zaten pkodan dolayı insilün direncim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…