canım zaten deger aralıkları oluyor normalın altında fılan yazıyor ordan anlarsın mısal -1/14500 yanı 14500 de -1 bıle ıhtımal yok anlamında.bunun gibi degerlendireceksin
hanı su nub teorısıne gore vs dıyorlar ya orda okumustum cıkıntısı yukarı ıste erkek vs dıyecanim zaten 14.haftalarda cikinti kalmazmis pipi tam olusurmus :) bacak arasi orasi alttan popodan cekti doktorr
inşallah filizsen nasılsın ? iğne etkisini gösterdimi?
Hhahaha acayip poz vermiş :))) pipisini hepimiz gördük maşallahBenimkini söylemedi dr. yaaaaa
hanı su nub teorısıne gore vs dıyorlar ya orda okumustum cıkıntısı yukarı ıste erkek vs dıye
inş canım. ben napıyım yatmaya devam edıyorum.
gene lekelerım gelıyor kahverengı ama cok deıl bıde pıhtı gıbı gelıyor arada haftada 1 ıgne ıstıcem kendı dr'umdanda.
2 mayısta benımde randevum gun sayıyorum valla
Bizde bugün ikili test için kan verdik kızlar ve 3 hafta aradan sonra bebeğimizi görebildikÇokta heyecanla gittim cinsiyetiyle ilgili belki bişi söyler doktorumuz diye ama malesef belli değil dedi :2: daha doğrusu işini garantiye almak istedi diye düşünüyorum tamda o bölgede hızlı hızlı geçti. Neyse önemli olan sağlıklı olması. Düzgün beslenemiyorum bebeğimide besleyemiyosam diye korkuyodum ama korkulcak bişi olmadığını gayette iyi beslendiğini söyledi ve rahatladım :)
Bu da bugünden bir hatıra
Eki Görüntüle 696585
Bizde bugün ikili test için kan verdik kızlar ve 3 hafta aradan sonra bebeğimizi görebildikÇokta heyecanla gittim cinsiyetiyle ilgili belki bişi söyler doktorumuz diye ama malesef belli değil dedi :2: daha doğrusu işini garantiye almak istedi diye düşünüyorum tamda o bölgede hızlı hızlı geçti. Neyse önemli olan sağlıklı olması. Düzgün beslenemiyorum bebeğimide besleyemiyosam diye korkuyodum ama korkulcak bişi olmadığını gayette iyi beslendiğini söyledi ve rahatladım :)
Bu da bugünden bir hatıra
Eki Görüntüle 696585
ense kalınlığıı kaç çıktı canım ?
kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki
Kızlar sağolun beni merak etmişsiniz. Bir ara sık sık kabuslar görmeye başlayınca en ufak bi olumsuz cümle rüyalarıma girince bir süre girmedim topiğe, ama özledim sizi
Dün doktor kontrolümüz vardı sinir oldum doktora kaç gündür onun hayaliyle yaşıyordum benim dr çok aceleci profesör özel olmasına rağmen sadece bir kaç sn görebildim bebeğimi o da doğru düzgün değilayağını başını vb. ölçtü gayet iyi dedi gelişimi haftasından ileri birkaç gün maşallah cinsiyetini sorduk söylemedi 16 haftalıkken söylüycekmiş ,halbuki 14 haftalık off sinir oldum dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum 9 gün sonra tekrar gitcez inşallah o zaman söyler.Ultrason cıktısı da vermedi, ölçümlerin oldugu bi kağıt verdi elime ama ingilizce kısaltmalar var hiçbişey anlamadım Amannn bebeğim iyi olsun da tek ama bakıyorum herkesin dr.u daha 12 haftalıkken söylemiş. Kızlar sizler nasılsınız ?inş bi yaramazlık yoktur.
Geldimmm kızlaaaar
Çooooooook mutluyum dün gece yazmıştım sizlere çapaya gideceğiz diye ikili test için bebeğimi gördüm vee en önemlisi ense kalınlığı 1,3 çıktı Rabbime şükürler olsun ki herşey normal dedi doktor
Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
selam kızlar doktordan geldik ikili test iyi çıktı çok şükür bebişimide gördüm okadar hareketliydiki dr gangam stay dans ediyo maşallah çok hareketli dedi sağlığımız iyi maşallah bu arda oğluşum olcakmış bize pozda verdi çok mutluyum rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..
Burcak meleklerin nasıl :13::13::13: karnın büyümüştür , benimki :13:bile kocaman olduysa seni düşünemiyorum
Masallah ,ben bu usg kalitesine bayildim bayildim super.farkli bir usg mi bu.eger normal bir usg ise hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Benim yurtdisindaki usglermde boyleydi fakat ist.medical parcta usg ye girdim karman corman bebegi secemiyorum.
Dr. o anda söyledi ama ben cinsiyetini görebilecekmiyim diye bakarken heyecandan unuttum. Şimdi aklıma geldi bak sormakO an için bir sorun olmadığını herseyın gayet iyi olduğunu söyleyince uçup gitti kafam
elevıtın ıcınde butun vıtamınler vARMIS canım en ıyısı oymus ama kıloda aldırıyormus bunyeden bunyeye gore tabi..yaa cnm bende şunu anlamadım ben polivit kullanıyordum şimdi elevit verdi sebebi ne??? kiiiii
artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyımaranızda kullanan varmı ?
elevıtın ıcınde butun vıtamınler vARMIS canım en ıyısı oymus ama kıloda aldırıyormus bunyeden bunyeye gore tabi..
bızım dr 3 aydan sonra vıtamın verıyormus ama ssk gecmıyormus o vıtamınde belırlı eczanelerde satılıyormus
dayımın kızı ıle ablam soledı 3 yasında tabı onlarınkı benım dr gıdıyorlardı bakalım ne vercek bana
[/B]
ya bende cok acıkıyorum ya delırıcem nıe kı ıstahım cok acık
2 de yemek yedım 3 de acıktım az az yıoyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?