evet ssk ödemiyor cnm. ama ben polivit kullanıyordum evde de vardı daha. şimdi elevit vermiş ya. poliviti bırakıp elevit kullanıcam dimi. artık poliviti bırakcam heralde dimi cnm ya. kafam karıştı ilaçları eczaneden alıp eve gelince gördüm. yoksa sorardım doktora
Dr. o anda söyledi ama ben cinsiyetini görebilecekmiyim diye bakarken heyecandan unuttum. Şimdi aklıma geldi bak sormakO an için bir sorun olmadığını herseyın gayet iyi olduğunu söyleyince uçup gitti kafam
Evet düşünüyorum bişeylermesela puffy gibi bişeyler örmeyi becerebilsem, kumaş alıp ufak tefek şeyler dikmeyi düşünüyorum mini mini etekler gibi mesela :))) yazın evde giymek için.
Güzel şeyler düşünmek lazım , kötü bişey aklına geldiğinde hemen silkelenip düşünceleri uçurmak lazımbebek iyi çok şükür dimi, lekeler inşallah en kısa zamanda gecer ama artık lekeleri takmamaya çalış ancak o zaman geçer.
Komedi filmleri falan mı izlesekbelki faydası olur
mide bulantısı şikayetimiz yok o yüzden rahatça yiyoruz yedikçede yiyesimiz geliyor filiz
ben yediklerimede hiç dikkat etmiyorum.çikolata aşırı yiyorum.korkuyorum gebelik şekeri çıkcak diye.zaten pkodan dolayı insilün direncim var
Geldimmm kızlaaaar
Çooooooook mutluyum dün gece yazmıştım sizlere çapaya gideceğiz diye ikili test için bebeğimi gördüm vee en önemlisi ense kalınlığı 1,3 çıktı Rabbime şükürler olsun ki herşey normal dedi doktor
Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Birini içmelisin 2 side aynı canım elevite devam et optum gorusuruz kuzumevet ssk ödemiyor cnm. ama ben polivit kullanıyordum evde de vardı daha. şimdi elevit vermiş ya. poliviti bırakıp elevit kullanıcam dimi. artık poliviti bırakcam heralde dimi cnm ya. kafam karıştı ilaçları eczaneden alıp eve gelince gördüm. yoksa sorardım doktora
Aaaaa çok yeme canım cikolata falan ben yemiyorum kuru kayısı ve gunde 1 hurma yıyorum tatlım ben seker ılacınıda bıraktım kendımce:) sen içiosun gerci cıkmaz seker korkmaaamide bulantısı şikayetimiz yok o yüzden rahatça yiyoruz yedikçede yiyesimiz geliyor filiz
ben yediklerimede hiç dikkat etmiyorum.çikolata aşırı yiyorum.korkuyorum gebelik şekeri çıkcak diye.zaten pkodan dolayı insilün direncim var
Ay size de masallahhhh ❤ :) telefondan ne zormus gecmisi takip etmek. Bugun iyi haberler geliyor masallah.
Ay bende tlf yazıom suan yarım yamalak kelımeler karısıo:)))
Kontrole giderken çok üzerime düştü yine kızamadım çok. Huyumu bilio bunu kullanıo gibi gelioDüşünememiştir belki de. İnsanın öyle düşünmeden yaptığı durumlar oluyor canım. Eğer sana bu şekilde yaklaşıyorsa, sen de bu yaklaşımı ilişkiniz açısından olumluya çevirmeye çalış. Tabi ki sakın ödün verme, doktor izin verirse ailene de git sana bakarlar moralin düzelir.
Erkeklere tavır tepkilerle yaklaşıldığında işi daha çok gurur yapıp inada çeviriyorlar. Benim eşim öyle şahsen. Bazen çocuk gibi konuşmak gerekiyor onlarla.
üzme sen kendini tatlım...zaten hormonlar seni yoruyor bir de sen üzülme.
Şimdi işyerinin yemeine gitti sakın bişi elleme dedi inadıma yarın bütün işi ona yaptırcam :)ne demek her zaman!evde nazını ihmal etme sakın. ben bizim geline de söylüyordum kızım azcık naz yap hamilesin diye, ama midem bulanmıyor iyiyim ben diyordu geçenlerde beni aradı nasılsın diye haklıymışsın valla yapabildiğin kadar naz yap dedi
Ne zaman gitsem doktorum doğuma girio :) bugün yine bekledik. O arada çikolata yedim yemez olaydım bizin tavşan bir hareketli anlatamam :) adam doru düzgün ölçüm yapamadı :) gelişimi gayet ii dedi :) çok tatlıydı eşim bile dedi ilk defa içinde bebek olduğuna inandım diye :) kan verdik 10 gün sonra çıkıcak inşallah herşey yolundadır :)Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin.
Lütfen yarın kendini çok yorma.Sinirlenmemeye çalış bari.
Kendini yiyip bitirme.
Israrla cinsiyet sorduk çok hareketliydi anlayamadı sanırım :) ama gelişimi kız gibi dedi :) bi garip oldum kız istiodum ama hala erkek hissediorum :)güzel haberler getir bize.... :)))
Hayırlı olsun canım :)selam kızlar doktordan geldik ikili test iyi çıktı çok şükür bebişimide gördüm okadar hareketliydiki dr gangam stay dans ediyo maşallah çok hareketli dedi sağlığımız iyi maşallah bu arda oğluşum olcakmış bize pozda verdi çok mutluyum rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..
Bizimkindede seçilmio hiçMasallah ,ben bu usg kalitesine bayildim bayildim super.farkli bir usg mi bu.eger normal bir usg ise hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Benim yurtdisindaki usglermde boyleydi fakat ist.medical parcta usg ye girdim karman corman bebegi secemiyorum.
gecen hafta ikili test icin gittigimde banada demedi sonuclar cikinca bakacam dedi sadece cinsiyete bakti zaten :) pozu yakaladi hemen alttan cekiyor nasil yapiyorsasen ne zaman gidiyorsun tekrar doktora neden soylemedi cinsiyeti
yaa cnm bende şunu anlamadım ben polivit kullanıyordum şimdi elevit verdi sebebi ne??? kiiiii
bitanem benim doktorumda prof oda öyle. ultrasona bi giriyoruz canı saolsun 15 saniye sürmüyo. çünkü adam çok yoğun. bide normalde pek gebe takibi yapmıyor. böyle benm gibi sorunlu hastalarını bırakamadığı için takip yapıyor.
hadi gözün aydın olsun cnmmm darısı hepimizeeee
oyy yerim ben onuuu gözünüz aydınnn cnmm
meleklerim iyi teyzesi çarşamba gördüm en son. doktor sınıfı geçtin artık doğurabilirsin ikizlerini dedi. dünyalar benim oldu. 15.haftadan itibaren rapor verecek yatış olcak hep. napım onlar için katlanıcam artık. bol bol size yazarım yattığım yerden. canım sorma solucan yutmuş gibiyim. çok zayıfım ya göbek hemen çıktı çok komik duruyorum bi ara foto koyarımsenin fıstık da iyiymiş şükürler olsunnn
Valla neden olmasin arkadasim :) ben kafa dagitmak icin film ve kitaba gomuluyorum iyi geliyor
Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok
Ta başta zaten 4 aylıkken söylerim demişti gıcıkişte :))) prensip gereği sanırım,oysa biraz daha tutsa ben bile görürdüm cinsiyetinin ne oldugunu ,8 gün sonra tekrar gitcez inş söyler ya
Ben de tam bi film manyağıyım ama netin kotası doldu, sınırsıza çevircez o zaman anasını ağlatırım filmlerin
Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok
Canım şu an telefondan girdiğim için göremiorum kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben 12 yi bitirdim hala öyleyim doktorumda normal dedi. Hatta bi ara sarı acaip acı bi su kusuyodum. Oda vücudun bebeği atmak için ürettiği zehirmiş. Yani onu kusmam iyiymiş benim o dönem ağzımın içi çok kötüydü. Şimdide var ama azaldı gibi böle böle geçicek sanırım
Bizimkide 3 ay erken 4 aylık belli olur demişti 9. haftada gittiğimizde. Bugün muayenede de söylemedi zaten. Aynen canım bende aynı şeyi düşündüm biraz daha aşağılara tutsa görürdüm diye ama hızlı hızlı geçti yok belli değil diye.
Bende tivibu sayesinde dizi film delisi oldum. araya reklamlar giriyo diye sevmiyorum o anda izlemeyi tekrar izleden izliyorum
Bende eskiye oranla yemeye başladım ama dediğin gibi ağzımın tadı pek yok canım ya. Yerken iyi ağzımdaki bitince acı bi tat bırakıyo midem bulanıyo haliyle. Normalde meyveyle falan aram yoktu alışıyım diye soyup yanıma getiriyorum zorla yemeye çalışıyorum işte bebeğim için :) Eşime de diyorum hele bi iştahım açılsın bak istemediğim şey kalmıcak diye
15 haftalıkken gidicem o kadar para veriyoruz bide birkaç saniye ancak gösteriyolar, youtube dan bakıyorum dr tek tek gösteriyo bakın şurası eli şurası ayağı ilgileniyo bizimki bakıyo herşey normal diyo tamam, bu kez de söylemezse başka dr.la devam etcem yoluma hiç ilgilenmiyo gibi geliyo, sormuyo bile ne hap kullanıyosun diye, 2'li testi bile söylemedi.
artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyımaranızda kullanan varmı ?
Kızlar doktorum aradı pzrtesi bekliyordum ama ikili test sonucu çıkmış şükürler olsun normalmış değer Tabii herşeyin doğrusunu Mevlam bilir.Değeri yazmıyorum çünkü kıyaslama yapanlar var bu da yanlış, bazıları bu yüzden moralini bozuyor.
hadi gözünüz aydın.darısı başımıza inş..selam kızlar doktordan geldik ikili test iyi çıktı çok şükür bebişimide gördüm okadar hareketliydiki dr gangam stay dans ediyo maşallah çok hareketli dedi sağlığımız iyi maşallah bu arda oğluşum olcakmış bize pozda verdi çok mutluyum rabbim herkese tattırsın bu duyguyu..
15 haftalıkken gidicem o kadar para veriyoruz bide birkaç saniye ancak gösteriyolar, youtube dan bakıyorum dr tek tek gösteriyo bakın şurası eli şurası ayağı ilgileniyo bizimki bakıyo herşey normal diyo tamam, bu kez de söylemezse başka dr.la devam etcem yoluma hiç ilgilenmiyo gibi geliyo, sormuyo bile ne hap kullanıyosun diye, 2'li testi bile söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?