2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sadece elevit kullanmalisin.ikiside hemen hemn ayni multivitamin komplexi.fazla vitaminde zararli zaten.ben duzenli beslenseydim vitamin kullanmayacaktim ama faydali olan hicbirseyi tuketemedigim icin mecburum.

Dr. o anda söyledi ama ben cinsiyetini görebilecekmiyim diye bakarken heyecandan unuttum. Şimdi aklıma geldi bak sormak O an için bir sorun olmadığını herseyın gayet iyi olduğunu söyleyince uçup gitti kafam

Masallah ❤ Onemli olan sorun olmamasi ztn cm e takilmayin hanimlar

Valla neden olmasin arkadasim :) ben kafa dagitmak icin film ve kitaba gomuluyorum iyi geliyor

Ne güzel bulantınızın olmaması. Yine çok şükür benimde azaldı İlk haftalar geceleri bile uyuyamıyordum. Şimdi başladım yavaş yavaş yemeye ama hala suyun tadı bile acı acı geliyor o yüzden çok az tüketiyorum. Burdan okuduklarımla dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama hala bir düzene oturtamadım. Mesela balık hiç tüketmiyorum. Nasıl düzene sokucaz bu beslenmeyi bilmiyorum.

Ay size de masallahhhh ❤ :) telefondan ne zormus gecmisi takip etmek. Bugun iyi haberler geliyor masallah.

Birini içmelisin 2 side aynı canım elevite devam et optum gorusuruz kuzum
Aaaaa çok yeme canım cikolata falan ben yemiyorum kuru kayısı ve gunde 1 hurma yıyorum tatlım ben seker ılacınıda bıraktım kendımce:) sen içiosun gerci cıkmaz seker korkmaaa

Son düzenleme:
Kontrole giderken çok üzerime düştü yine kızamadım çok. Huyumu bilio bunu kullanıo gibi gelio
Şimdi işyerinin yemeine gitti sakın bişi elleme dedi inadıma yarın bütün işi ona yaptırcam :)
Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin.
Lütfen yarın kendini çok yorma.Sinirlenmemeye çalış bari.
Kendini yiyip bitirme.
Ne zaman gitsem doktorum doğuma girio :) bugün yine bekledik. O arada çikolata yedim yemez olaydım bizin tavşan bir hareketli anlatamam :) adam doru düzgün ölçüm yapamadı :) gelişimi gayet ii dedi :) çok tatlıydı eşim bile dedi ilk defa içinde bebek olduğuna inandım diye :) kan verdik 10 gün sonra çıkıcak inşallah herşey yolundadır :)
güzel haberler getir bize.... :)))
Israrla cinsiyet sorduk çok hareketliydi anlayamadı sanırım :) ama gelişimi kız gibi dedi :) bi garip oldum kız istiodum ama hala erkek hissediorum :)
Hayırlı olsun canım :)
Masallah ,ben bu usg kalitesine bayildim bayildim super.farkli bir usg mi bu.eger normal bir usg ise hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Benim yurtdisindaki usglermde boyleydi fakat ist.medical parcta usg ye girdim karman corman bebegi secemiyorum.
Bizimkindede seçilmio hiç bakarken yine ii gibi ama çıktı verince berbat

gecen hafta ikili test icin gittigimde banada demedi sonuclar cikinca bakacam dedi sadece cinsiyete bakti zaten :) pozu yakaladi hemen alttan cekiyor nasil yapiyorsa sen ne zaman gidiyorsun tekrar doktora neden soylemedi cinsiyeti

Ta başta zaten 4 aylıkken söylerim demişti gıcıkişte :))) prensip gereği sanırım,oysa biraz daha tutsa ben bile görürdüm cinsiyetinin ne oldugunu ,8 gün sonra tekrar gitcez inş söyler ya

Oyy oyy maşallah çok sevindim inş iki meleği de sağ salim kucağın alırsın canım :):)

Valla neden olmasin arkadasim :) ben kafa dagitmak icin film ve kitaba gomuluyorum iyi geliyor

Ben de tam bi film manyağıyım ama netin kotası doldu, sınırsıza çevircez o zaman anasını ağlatırım filmlerin

Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok

Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok

Canım şu an telefondan girdiğim için göremiorum kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben 12 yi bitirdim hala öyleyim doktorumda normal dedi. Hatta bi ara sarı acaip acı bi su kusuyodum. Oda vücudun bebeği atmak için ürettiği zehirmiş. Yani onu kusmam iyiymiş benim o dönem ağzımın içi çok kötüydü. Şimdide var ama azaldı gibi böle böle geçicek sanırım

Bizimkide 3 ay erken 4 aylık belli olur demişti 9. haftada gittiğimizde. Bugün muayenede de söylemedi zaten. Aynen canım bende aynı şeyi düşündüm biraz daha aşağılara tutsa görürdüm diye ama hızlı hızlı geçti yok belli değil diye.

Bende tivibu sayesinde dizi film delisi oldum. araya reklamlar giriyo diye sevmiyorum o anda izlemeyi tekrar izleden izliyorum

Bende eskiye oranla yemeye başladım ama dediğin gibi ağzımın tadı pek yok canım ya. Yerken iyi ağzımdaki bitince acı bi tat bırakıyo midem bulanıyo haliyle. Normalde meyveyle falan aram yoktu alışıyım diye soyup yanıma getiriyorum zorla yemeye çalışıyorum işte bebeğim için :) Eşime de diyorum hele bi iştahım açılsın bak istemediğim şey kalmıcak diye

Sabahları oluyo bende de o sarı şey canım Bende hapla ilgili diye düşünüyodum. Sabah 8 gibi hapımı içiyorum 1 saat kadar yatıyorum çıkarmıyım diye kalkınca illa ki o sarı su geliyo. Sonrasında biraz rahatlayıp bişiler yiyebiliyorum.

15 haftalıkken gidicem o kadar para veriyoruz bide birkaç saniye ancak gösteriyolar, youtube dan bakıyorum dr tek tek gösteriyo bakın şurası eli şurası ayağı ilgileniyo bizimki bakıyo herşey normal diyo tamam, bu kez de söylemezse başka dr.la devam etcem yoluma hiç ilgilenmiyo gibi geliyo, sormuyo bile ne hap kullanıyosun diye, 2'li testi bile söylemedi.

Aynı şeyleri bende düşünüyorum biliyo musun 3 haftadır bugünü bekledim bebeğimi görücem diye. Kafamda dr.uma soracağım soruları falan planladım gel gör ki gidince hangi ara girip hangi ara çıktığımı anlamıyorum bile. Ben sürekli soru sormasam ultrasonda baktıktan hemen sonra çıkarıcaklar nerdeyse. Tamam yaklaşımı falan iyi ama daha çok ilgilenilsin istiyo insan. Vitamin falan vermedi zaten. ondan önceki gidişimde de geç öğrendiğim için folik asit kullanmamıştım ben 9. hftada sordum gynoferon mu ne onu verdi onu da kullanamadım aşırı bulantı yaptı. Bu gidişimde söyledim kullanamadım onu diye olsun düzeldiğinde kullanırsın dedi. Ne biliyim muadilini falan verir diye bekliyo insan. Beslenmeyle ilgili bişiler söylesin diye sürekli sordum şu an nası besleniyosan gayet iyi dedi ama ben düzensiz beslendiğimi düşünüyorum. Haftaya sonuçlar çıkınca arıcaz bakalım ne dicek

artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyım aranızda kullanan varmı ?

bende decavıt kullanıyorum canım aynen sersemletıyor zaten hap kol kadar atarkenn zorlanıyorum bende ıstah hıc olmadıgı ıcın bana yaramadı galıba

hadi gözünüz aydın.darısı başımıza inş..

gözün aydın bebiş iyiymiş..dr.du değiştir aklına yatmıyosa
benimki elini ayrı yakalıyo çekiyo ayağını yakalıyo çekiyo..
kaç kare çıktı alıyo hem kendine hem bana veriyo..
bi tane yolk kesesini çekti top gibi olmuş önünde duruyodu..onuda odasına asmış:))

2li test sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.sonucumu aldım fakat salı günü göstericem çok merak ediyorum. yaşım 24 PAPP-A 675.4 T-HCG 74.3 NT 1.50 NB- MEVCUT RİSK DEğERLENDİRMESİ Down sendromu 1:50000 sadece yaş 1:1420 trisomi 18/13 = 1:99000 down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır. trisomi 18/13 riski tarama cutoff değerinin altındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…