2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım Dr.una sorsan daha iyi olur..burda kesin bilgi verilmez ama en son yazan kısımda risk değerinin altında yazıyo..yani korkulacak bişey yok inş.:)

canim bak ayni verdigim ornek gibi 1/50000 , 50000 de 1 bile ihtimal yok diyor sonuclarin temiz canim verilen degerlerin altinda gecmis olsun

canim bak ayni verdigim ornek gibi 1/50000 , 50000 de 1 bile ihtimal yok diyor sonuclarin temiz canim verilen degerlerin altinda gecmis olsun

ayyy çok sağol canımm içimi ferahlattın. ilk defa bir tahlillden birşey anlamadım. çok karışık.sadece değer altındadır yazısından kendimi rahatlatmaya çalıştım

Bende bugün 14. hafta icindeyim eskiye nazaran cok sükür ama o acayip sari su , sabahlari cikiyor bendede , insallah zamanla azalir

Ayni bendede yemek yerken birsey yok ama yemegi birakir birakmaz aci bir tad geliyor .. Artik bende zorla bebegim icin yemeye calisiyorum

çok açım yaa..canım bi yemek çekti..eşim aldı dışardan..getirince yiyemedim..
bu nasıl aşermek onuda anlamadım..yoğurttan başka bişey yemedim bu gün

Aynen :) bilgisayari kocam kapti . Bir de begenemiyorum telefondan yazilanlari. Geri kalmamak icin de giriyorum boyle de olsa.

Evet canım maalesef begen olmuo :)) benim koca int hiç sevmez o yuzden pc hep bende:))) ver ona maçı ızlesın 7/24 :)

Valla mutlaka bir hobi bul canim kafayi dagitmak sartt gunah bize de yavruslara da.

slm kızlar,ikili testi hangi haftada yaptırıyorsunuz,ben haftaya cunma tam 12. haftamda olacağım,eşim de tutturdu haftaya cuma gidelim yaptıralım diye,yoksa 1 hafta daha beklesem mi karar veremedim.

ben de alacağım canım lcwden,hatta bir tanesini denedim,dar geldi bir büyüğü yokmuş,ikili test için antalyaya gidince oradan alacağım,ama bir tane bluz aldım bebekli çok hoşuma gidiyor,giydim gezdim bile

Hahaha :))) bizim evde futbol takip eden taraf benim ters sekilde, ayni takimi tutuyoruz da Allahtan evde olay cikmiyor :)
Ay bizimki fena kaptırmış kendini bizimde aynı takımlarımıZ ama o çok sıkıldım artık maçtan.nyse ki bitiomuş maçlar şükür
ya ben yelek örmek istiyorum..
hem kafam dağılır hem soğukta giydirim..
ama zerre bilgim yok :)
Bnmde yoktu annm ogretti ordum yarıdayım:)))
slm kızlar,ikili testi hangi haftada yaptırıyorsunuz,ben haftaya cunma tam 12. haftamda olacağım,eşim de tutturdu haftaya cuma gidelim yaptıralım diye,yoksa 1 hafta daha beklesem mi karar veremedim.
Canım ben 12+5 de olucam ole dedi dr 11 ile 14 haftalara kadar yapılıomuş

nehar bendensin canım sende,sabırsızlanıyorum denize girmek için,hele ki hava da ısınınca dayanmayıp mayısta girebilirim vallahi

canim benim normalde 29 nisanda olacakti ikili test ama esim sehir disinda olacak mecburen o yuzden 6 mayisa alindi. benim tarihime gore hesapla kendininkini, 2 tarihte de yapilabiliyormus.

ben de alacağım canım lcwden,hatta bir tanesini denedim,dar geldi bir büyüğü yokmuş,ikili test için antalyaya gidince oradan alacağım,ama bir tane bluz aldım bebekli çok hoşuma gidiyor,giydim gezdim bile

ben de LC Waikiki'nin bebekli t-shirtlerinden istiyorum :) kardesime para yollatip burdan aldirtacagim ve taa buraya postalatacagim su kontrol de bi gecsin hayirlisiyla.

canım benimki 16 nisanda 29 mm idi,haftaya cuma da 12. haftadayım,sence uzamış mıdır o kadar boyu

merhabaaaa güselll anneler bu aralar öyle çok misafirim var ki nete bakamıyorum bile salı günü kontrole gidicem bende çok heyecanlyım:))) öpüyorum hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…