2li test sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.sonucumu aldım fakat salı günü göstericem çok merak ediyorum. yaşım 24 PAPP-A 675.4 T-HCG 74.3 NT 1.50 NB- MEVCUT RİSK DEğERLENDİRMESİ Down sendromu 1:50000 sadece yaş 1:1420 trisomi 18/13 = 1:99000 down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır. trisomi 18/13 riski tarama cutoff değerinin altındadır.
canim bak ayni verdigim ornek gibi 1/50000 , 50000 de 1 bile ihtimal yok diyor sonuclarin temiz canim verilen degerlerin altinda gecmis olsun2li test sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.sonucumu aldım fakat salı günü göstericem çok merak ediyorum. yaşım 24 PAPP-A 675.4 T-HCG 74.3 NT 1.50 NB- MEVCUT RİSK DEğERLENDİRMESİ Down sendromu 1:50000 sadece yaş 1:1420 trisomi 18/13 = 1:99000 down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır. trisomi 18/13 riski tarama cutoff değerinin altındadır.
canim bak ayni verdigim ornek gibi 1/50000 , 50000 de 1 bile ihtimal yok diyor sonuclarin temiz canim verilen degerlerin altinda gecmis olsun
Bende bugün 14. hafta icindeyim eskiye nazaran cok sükür ama o acayip sari su , sabahlari cikiyor bendede , insallah zamanla azalirCanım şu an telefondan girdiğim için göremiorum kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben 12 yi bitirdim hala öyleyim doktorumda normal dedi. Hatta bi ara sarı acaip acı bi su kusuyodum. Oda vücudun bebeği atmak için ürettiği zehirmiş. Yani onu kusmam iyiymiş benim o dönem ağzımın içi çok kötüydü. Şimdide var ama azaldı gibi böle böle geçicek sanırım
Bizimkide 3 ay erken 4 aylık belli olur demişti 9. haftada gittiğimizde. Bugün muayenede de söylemedi zaten. Aynen canım bende aynı şeyi düşündüm biraz daha aşağılara tutsa görürdüm diye ama hızlı hızlı geçti yok belli değil diye.
Bende tivibu sayesinde dizi film delisi oldum. araya reklamlar giriyo diye sevmiyorum o anda izlemeyi tekrar izleden izliyorum
Bende eskiye oranla yemeye başladım ama dediğin gibi ağzımın tadı pek yok canım ya. Yerken iyi ağzımdaki bitince acı bi tat bırakıyo midem bulanıyo haliyle. Normalde meyveyle falan aram yoktu alışıyım diye soyup yanıma getiriyorum zorla yemeye çalışıyorum işte bebeğim için :) Eşime de diyorum hele bi iştahım açılsın bak istemediğim şey kalmıcak diye
Aynen :) bilgisayari kocam kapti . Bir de begenemiyorum telefondan yazilanlari. Geri kalmamak icin de giriyorum boyle de olsa.
Evet canım maalesef begen olmuo :)) benim koca int hiç sevmez o yuzden pc hep bende:))) ver ona maçı ızlesın 7/24 :)
Ta başta zaten 4 aylıkken söylerim demişti gıcıkişte :))) prensip gereği sanırım,oysa biraz daha tutsa ben bile görürdüm cinsiyetinin ne oldugunu ,8 gün sonra tekrar gitcez inş söyler ya
Oyy oyy maşallahçok sevindim inş iki meleği de sağ salim kucağın alırsın canım :):)
Ben de tam bi film manyağıyım ama netin kotası doldu, sınırsıza çevircez o zaman anasını ağlatırım filmlerin
Valla mutlaka bir hobi bul canim kafayi dagitmak sartt gunah bize de yavruslara da.
kızlar 2 gün önce annemlerin ısrarı ile hamile pantolonu aldım lcw dan. göbeğim az büyüdü kiloda almadım ama. bebek sıkışır rahat giyin dedi annem. bakınca hiç beğenmedim annemin ısrarı ile denedim güel oldu normal pantolon gibi zaten sadece göbeği penye destekli ben hariç kimse anlayamaz hamile pantolonu olduğunu. çalışıyorum mecburen temmuza kadar rahatça giyeyim bi tane aldım yeter zaten. bide tayt aldım normalde giyerim diye.
Ay bizimki fena kaptırmış kendini bizimde aynı takımlarımıZ ama o çok sıkıldım artık maçtan.nyse ki bitiomuş maçlar şükürHahaha :))) bizim evde futbol takip eden taraf benim ters sekilde, ayni takimi tutuyoruz da Allahtan evde olay cikmiyor :)
Bnmde yoktu annm ogretti ordum yarıdayım:)))ya ben yelek örmek istiyorum..
hem kafam dağılır hem soğukta giydirim..
ama zerre bilgim yok :)
Canım ben 12+5 de olucam ole dedi dr 11 ile 14 haftalara kadar yapılıomuşslm kızlar,ikili testi hangi haftada yaptırıyorsunuz,ben haftaya cunma tam 12. haftamda olacağım,eşim de tutturdu haftaya cuma gidelim yaptıralım diye,yoksa 1 hafta daha beklesem mi karar veremedim.
ya ben yelek örmek istiyorum..
hem kafam dağılır hem soğukta giydirim..
ama zerre bilgim yok :)
Ablacım bugün epey sıcak ama evin içi çok serin. Ben de artık denizden çıkmam napayım gocumaann göbeğimle fok balığı gibi yüzer 90 60 90 ruslara bakar hasetimden çatlar,turistlerin göz zevkini bozarım, geri kalan zamanlarda da klimanın karşısında yayılırım artıknasıl ama 2013 yaz planım, beğendin di mi doğru söyle
Yok canım istiosannn yaptırabilirsin 11 14 hafta aralarında yapılıomuşyani erken mi diyorsun
slm kızlar,ikili testi hangi haftada yaptırıyorsunuz,ben haftaya cunma tam 12. haftamda olacağım,eşim de tutturdu haftaya cuma gidelim yaptıralım diye,yoksa 1 hafta daha beklesem mi karar veremedim.
ben de alacağım canım lcwden,hatta bir tanesini denedim,dar geldibir büyüğü yokmuş,ikili test için antalyaya gidince oradan alacağım,ama bir tane bluz aldım bebekli çok hoşuma gidiyor,giydim gezdim bile
Sağlık olsun canım ya. 2 li test için ben sormuştum, çünkü benim tam 11+0 da yapıldı. Önemli olan haftası değilmiş zaten, bebeğinin boyumuş. 3.8 cm den büyükse ki senin bebiş çoktan geçmiştir bu boyu yapılabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?