2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

arkadaşlar geçen sene bugun hastanedeydik koca bir senemiz göz açıp kaparcasına geçmiş bile kızım 1 yaşına bastı allah ömrünü versin sizlerlede paylaşmak istedim

Evet yaaa en iyisi ilgili bi dr bulmak, eminim hatırlamıyodur bile bizi.Aynen öyle ben sormasam hemen postalıycak sorulaırma da acele cevap veriyo, hevesim de kalmıyo sonra.

İlgili bi dr buluyum değiştircem inş.

Valla mutlaka bir hobi bul canim kafayi dagitmak sartt gunah bize de yavruslara da.

Şu an en büyük hobim kuran okumak, balık aldık akvaryumda onları seyrediyorum :)))

Canım yine çok sıkkın akşam eşimin iş yemeği vardı gitti. Bende geç kalma dedim. Yok zaten biyerlere gidiceklermiş ben gitmem gelirim dedi. Bende erken olursa git ama haber ver dedim. 9 da aradı pasta kesilcek onu bekliyoruz dedi. O ara ben uyumuşum ocaktada mercimek vardı yarın için koymuştum suyu bitmiş yanmış kokuya uyandım ama az daha yanıyomuşum saate bi baktım 11 buçuk olmuş aradım eşimi açmadı sonra açtı gürültü varmışta açamamışmış sinirlerim tepeme çıktı hala gelcem birazdan diyo ağzıma geleni saydım gelme dedim almıcam eve. 12 yi geçe geldi. Açmadım kapıyı o zili çaldıkça çerçeveli resimlerimizi fırlattım kapıya kırdım defol git annenin evine dedim. Zaten yakın oturuolar. Gitti az sonra görümcemi alıp gelmiş. O baya çaldı kapıyı açmadım hiç sesimi çıkarmadım tlfdan aradı tlfu kapadım. Sonra gittiler. Sabah çıkıp gidicem ablamlara iş falan umrumda deil. Görümcemede msj yazdım sabah gitcem kafamı dinleyip karar vermem gerek diye ne halleri varsa görsünler hepsinden nefret ediyorum. İki gündür herşeyi zehir ettiler bebeime bile sevinemedim. Bu düşüncesiz insanlarla nolurum allah bilir

biz de yazin tasinacagiz, kedimi annemde biraktim bari balik-akvaryum alalim istiyorumn yeni eve. hep akvaryumum oldu bekarken hem kedi hem baliklar yasadik :) bebis de seyreder oyalanir diye dusunduk renkli renkli :)

canim ya, benimki de laboratuar grubuyla yemege gittiginde genelde soylediginden gec gider. en son sefer bulantilarimin zirve zamaniydi kalkop yemek de yapamiyordum kendime sms attim bir kac tane gelirken yemek getirsin falan diye,arkadaslari da beni tanir severler, dalga gecmisler es teroru diye ama ne yapayim dedim cevap yazmiyorsun mesajlari duymuyorsun orda sekerim dusmus oluyorum desem duymayacaksin,aramak da istemedim ayip olmasin diye 3-4 sms attim sadece dedim. olabiliyor yani boyle seyler. bence sen simdi ayakta kalma git yat uyu insan uyuyup sabah kalkinca daha mantikli kararlar verebiliyor, hem sinirin de yatismis olur. lutfen sakinles bak bebisine gunah.

Kıyamam canım ya. Üzme kendini. Ben de akşam okudum yaşadıklarını sinir olunmayacak gibi değil gerçi. Biz de yeni taşındık daha 1 ay bile olmadı kimseleri tanımıyorum eşimin iş saatleri de çok değişken veteriner olduğu için akşam 10 da gelirse erken geldi diye seviniyorum 11-12 yi buluyo genelde. Öğlen 1le 5 arası boş Allahtan da öyle avutuyorum kendimi. Sürekli evdeyim bende bulantılardan ev yerleştirmekten pek sıkılmaya fırsatım olmadı ama insan akşamları yanında olsun istiyo tabiki. Bi yürüyüş yapalım, birlikte balkon keyfi yapalım istiyorum akşamları ama malesef pazar günü bile telefonlar susmuyo Ben mecbur olduğu için bişi demiyorum tabiki ama sende çok haklısın. Keyfi bi durum için gitse bizimki eminim bende bozulurdum. Onlardan başka destek alabileceğimiz kimse yok sonuçta. Herşey bide üst üste gelince senin de canın çok sıkıldı tabi. Araya şu 3. şahıslar girmese eminim sorunlarınız bu noktaya gelmezdi. umarım bi an önce herşey yoluna girer. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Bunu bi anlasa dış kapının dış mandalları

Son düzenleme:
Kizlar iyi bir hafta sonu geçiririz insallah

Benim dun öğleden sonra baslayan bas agrim aksam o kadar kotuyduki beynim uyuştu aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım ama kabuslu kotu bir geceydi ve bas agrim hala devam ediyor . Daha oncede hafif agrilar oldu ama hamileliğin basindan bu yana ik defa bu kadar kotusu oldu
Birazdan doktoruma mesaj atacağım ne yapayim diye , nasil görüştüğümüzü yazayim da gulun biraz , benim doktor cok teknolojik :)
whatsapp kullanıyor ben de yükledim aklima takılanı oradan yazıyorum pitt hemen cevaplıyor , pratik doktor seviyorum onu

geçmiş olsun canımmmmmmm

Canım üzülme bu aralar böyle oluyor ben ise tam tersi eşime git eğlen arkadaşlarınla diyorum geç gel diyorum ama o erkenden gelip bana yemek yapıyor biraz kendini dinle bebeğinle ilgilen boşver sinirlenme hiçbir şey için...

oyyy canımmm sen cok gerılmıssın yaa.bak bu kadar stress bebegıne de kendıne zararlı tatlım.Bızlerı mağlesef anlamıyorlar onlara gore bu hamılelıkte yasadıklarımız duygularımız herseyımız abartı gelıyor.lutfen bıras daha sakın olmaya calış

günaydin herkese,
nergiscim insalah ablanin yanina gidebilirsin iraz kafani toplarsin orda

Günaydın kızlar destekleriniz için çok saolun gece uyuyamadım sabah erkenden valizini topladım çıktım evden şimdi otobüs saatini bekliyorum. Arayan soran yok daha gitmedi eve heralde. Uyuyodur nolcak. Şimdi annemleride üzcem en çokta onun için üzülüyorum sabaha kadar düşündüm bebek olmasaydı hemen açardım davayı napcam bilmiyorum ama çok mutsuzum

hahhh şöle çok ii etmişiin gerçektenn
felsefen herzamn deveye diken....
olsun inan kıymetli olursun canım benimm..
sıkmayalaım canımızı rabbimize şükür ki
bizlere evlat sahibi olabilmenin mutluluğunu yaşatıo
biz keyfimize baklım ee anlat bakalım sen neler yiyebiliosun
ben ciddi anlamda ihtahsızlık çekiorum hep meyve aşeriom
yemeklerden tiksindim diebilrim tek bazı ayranlı çorbalalr dan yiyebiliom sen
nasılsın neler yiyosun ne ii gelio paylaşalımda canım
faydalanalım..:)

Saçmalama evine dön

günaydın burcu hayal

nergisyasemin üzme kendini canım...böyle durumlarda kimseye bişey olmaz senin canın herkesten çok yanar. haklısın belkide sinirlenmekle ama sen sadece şuan bebeğini ve kendini düşün gerisi teferruat...sakince davran kim napmak istiyorsa yappsın boşver canım..kendini hiç üzme. işinede git akşam çıkıştada bir yerlere git..hayat akışını kimsenin bozmasına izin verme. her zamanki gibi yapman gerekenleri yap...bende eşimle bi keresinde tartışmıştım bende sinirlenince kalbim deli gibi atar öyle böyle değildir sinirlenmem. ağlayarak yatak odasına gittim yattım kanıma deli gibi ağrı girdi karnımdada sanki bi kalp atıyomuş gibi nasıl rahatsızlık nasıl basınç hissettim anlatamam..sonra dedim ki..ne kendime nede minicik bebekime hiç bişekilde zarar vermicem...sende önce kendin sonra bebeğini düşün...

canıım ya eşinin haberi yokmu evden çıktığından ama bitanem öle yapma orası senn yuvan öle çıkılırmı hiç ara haber ver...
yeni okudum bu yorumu hem stress bebeğiniede sabada zarar tatlım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…