Eki Görüntüle 696870
arkadaşlar geçen sene bugun hastanedeydik koca bir senemiz göz açıp kaparcasına geçmiş bile kızım 1 yaşına bastı allah ömrünü versin sizlerlede paylaşmak istedim
merhabaaaa güselll anneler bu aralar öyle çok misafirim var ki nete bakamıyorum bile salı günü kontrole gidicem bende çok heyecanlyım:))) öpüyorum hepinizi:)
Aynı şeyleri bende düşünüyorum biliyo musun3 haftadır bugünü bekledim bebeğimi görücem diye. Kafamda dr.uma soracağım soruları falan planladım gel gör ki gidince hangi ara girip hangi ara çıktığımı anlamıyorum bile. Ben sürekli soru sormasam ultrasonda baktıktan hemen sonra çıkarıcaklar nerdeyse. Tamam yaklaşımı falan iyi ama daha çok ilgilenilsin istiyo insan. Vitamin falan vermedi zaten. ondan önceki gidişimde de geç öğrendiğim için folik asit kullanmamıştım ben 9. hftada sordum gynoferon mu ne onu verdi onu da kullanamadım aşırı bulantı yaptı. Bu gidişimde söyledim kullanamadım onu diye olsun düzeldiğinde kullanırsın dedi. Ne biliyim muadilini falan verir diye bekliyo insan. Beslenmeyle ilgili bişiler söylesin diye sürekli sordum şu an nası besleniyosan gayet iyi dedi ama ben düzensiz beslendiğimi düşünüyorum. Haftaya sonuçlar çıkınca arıcaz bakalım ne dicek
hadi gözünüz aydın.darısı başımıza inş..
gözün aydın bebiş iyiymiş..dr.du değiştir aklına yatmıyosa
benimki elini ayrı yakalıyo çekiyo ayağını yakalıyo çekiyo..
kaç kare çıktı alıyo hem kendine hem bana veriyo..
bi tane yolk kesesini çekti top gibi olmuş önünde duruyodu..onuda odasına asmış:))
Valla mutlaka bir hobi bul canim kafayi dagitmak sartt gunah bize de yavruslara da.
Evet yaaa en iyisi ilgili bi dr bulmak, eminim hatırlamıyodur bile bizi.Aynen öyle ben sormasam hemen postalıycak sorulaırma da acele cevap veriyo, hevesim de kalmıyo sonra.
İlgili bi dr buluyum değiştircem inş.
Şu an en büyük hobim kuran okumak, balık aldık akvaryumda onları seyrediyorum :)))
Canım yine çok sıkkınakşam eşimin iş yemeği vardı gitti. Bende geç kalma dedim. Yok zaten biyerlere gidiceklermiş ben gitmem gelirim dedi. Bende erken olursa git ama haber ver dedim. 9 da aradı pasta kesilcek onu bekliyoruz dedi. O ara ben uyumuşum ocaktada mercimek vardı yarın için koymuştum suyu bitmiş yanmış kokuya uyandım ama az daha yanıyomuşum saate bi baktım 11 buçuk olmuş aradım eşimi açmadı sonra açtı gürültü varmışta açamamışmış sinirlerim tepeme çıktı hala gelcem birazdan diyo ağzıma geleni saydım gelme dedim almıcam eve. 12 yi geçe geldi. Açmadım kapıyı o zili çaldıkça çerçeveli resimlerimizi fırlattım kapıya kırdım defol git annenin evine dedim. Zaten yakın oturuolar. Gitti az sonra görümcemi alıp gelmiş. O baya çaldı kapıyı açmadım hiç sesimi çıkarmadım tlfdan aradı tlfu kapadım. Sonra gittiler. Sabah çıkıp gidicem ablamlara iş falan umrumda deil. Görümcemede msj yazdım sabah gitcem kafamı dinleyip karar vermem gerek diye ne halleri varsa görsünler hepsinden nefret ediyorum. İki gündür herşeyi zehir ettiler bebeime bile sevinemedim. Bu düşüncesiz insanlarla nolurum allah bilir
Canım yine çok sıkkınakşam eşimin iş yemeği vardı gitti. Bende geç kalma dedim. Yok zaten biyerlere gidiceklermiş ben gitmem gelirim dedi. Bende erken olursa git ama haber ver dedim. 9 da aradı pasta kesilcek onu bekliyoruz dedi. O ara ben uyumuşum ocaktada mercimek vardı yarın için koymuştum suyu bitmiş yanmış kokuya uyandım ama az daha yanıyomuşum saate bi baktım 11 buçuk olmuş aradım eşimi açmadı sonra açtı gürültü varmışta açamamışmış sinirlerim tepeme çıktı hala gelcem birazdan diyo ağzıma geleni saydım gelme dedim almıcam eve. 12 yi geçe geldi. Açmadım kapıyı o zili çaldıkça çerçeveli resimlerimizi fırlattım kapıya kırdım defol git annenin evine dedim. Zaten yakın oturuolar. Gitti az sonra görümcemi alıp gelmiş. O baya çaldı kapıyı açmadım hiç sesimi çıkarmadım tlfdan aradı tlfu kapadım. Sonra gittiler. Sabah çıkıp gidicem ablamlara iş falan umrumda deil. Görümcemede msj yazdım sabah gitcem kafamı dinleyip karar vermem gerek diye ne halleri varsa görsünler hepsinden nefret ediyorum. İki gündür herşeyi zehir ettiler bebeime bile sevinemedim. Bu düşüncesiz insanlarla nolurum allah bilir
Kizlar iyi bir hafta sonu geçiririz insallah
Benim dun öğleden sonra baslayan bas agrim aksam o kadar kotuyduki beynim uyuştu aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım ama kabuslu kotu bir geceydi ve bas agrim hala devam ediyor . Daha oncede hafif agrilar oldu ama hamileliğin basindan bu yana ik defa bu kadar kotusu oldu
Birazdan doktoruma mesaj atacağım ne yapayim diye , nasil görüştüğümüzü yazayim da gulun biraz , benim doktor cok teknolojik :)
whatsapp kullanıyor ben de yükledim aklima takılanı oradan yazıyorum pitt hemen cevaplıyor , pratik doktor seviyorum onu
gunaydınnn gusel annlerrrrrrr
Kıyamam canım ya. Üzme kendini. Ben de akşam okudum yaşadıklarını sinir olunmayacak gibi değil gerçi. Biz de yeni taşındık daha 1 ay bile olmadı kimseleri tanımıyorum eşimin iş saatleri de çok değişken veteriner olduğu için akşam 10 da gelirse erken geldi diye seviniyorum 11-12 yi buluyo genelde. Öğlen 1le 5 arası boş Allahtan da öyle avutuyorum kendimi. Sürekli evdeyim bende bulantılardan ev yerleştirmekten pek sıkılmaya fırsatım olmadı ama insan akşamları yanında olsun istiyo tabiki. Bi yürüyüş yapalım, birlikte balkon keyfi yapalım istiyorum akşamları ama malesef pazar günü bile telefonlar susmuyoBen mecbur olduğu için bişi demiyorum tabiki ama sende çok haklısın. Keyfi bi durum için gitse bizimki eminim bende bozulurdum. Onlardan başka destek alabileceğimiz kimse yok sonuçta. Herşey bide üst üste gelince senin de canın çok sıkıldı tabi. Araya şu 3. şahıslar girmese eminim sorunlarınız bu noktaya gelmezdi. umarım bi an önce herşey yoluna girer. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Bunu bi anlasa dış kapının dış mandalları
günaydin herkese,
nergiscim insalah ablanin yanina gidebilirsin iraz kafani toplarsin orda
Canım üzülme bu aralar böyle oluyor ben ise tam tersi eşime git eğlen arkadaşlarınla diyorum geç gel diyorum ama o erkenden gelip bana yemek yapıyor biraz kendini dinle bebeğinle ilgilen boşver sinirlenme hiçbir şey için...
oyyy canımmm sen cok gerılmıssın yaa.bak bu kadar stress bebegıne de kendıne zararlı tatlım.Bızlerı mağlesef anlamıyorlar onlara gore bu hamılelıkte yasadıklarımız duygularımız herseyımız abartı gelıyor.lutfen bıras daha sakın olmaya calış
kararlıyım zaten ablamalara gitmesemde ağırlamıcam o misafirleri. ben kendimi toplayamıyorum. dediğin gibi bişey olsa eminim kimsenin umru olmaz. bi hafta sonum var dinlencek ondada her hafta birşey çıkartıyorlar. geçen haftada piknik diye tutturdular gittik. ben zaten normalde üşüyen bir insanım ki hamilelikte dahada arttı. hava da soğuktu üşüttüm c.tesi gitmiştik pazar günü tüm gün kendimi bilmeden yattım. arayıp sormadılar bile. onlar yüzünden oldu eşimde gavur gibi biliyor ama işine gelmiyor işte. bu haftada olacağı o c.tesi canım çıkcak pazar pertim. kimseninde umrunda olmaz. yine ağırlıcaktım ama sabah başka bir konuda eşim şaka yaparken ağır bir kelime kullandı. benimde dank etti kafama aaa dedim ben bu adam içinmi sıkıyorum kendimi. hadi ailesi napsın diye düşünüyorum dedim. işe geldikten sonrada mail gönderdim ara ablanı söyle bir zahmet diye. oda anlasın bazı şeyleri. ben onun için ne fedakarlıklar yapıyorum o bana nasıl kelime kullanıo. bişeylerin bedelini ödesin artık. önceden kıyamazdım ama şu an umrumda bile değil.
Günaydın kızlar destekleriniz için çok saolun gece uyuyamadım sabah erkenden valizini topladım çıktım evden şimdi otobüs saatini bekliyorum. Arayan soran yok daha gitmedi eve heralde. Uyuyodur nolcak. Şimdi annemleride üzcem en çokta onun için üzülüyorumsabaha kadar düşündüm bebek olmasaydı hemen açardım davayı napcam bilmiyorum ama çok mutsuzum
Günaydın kızlar destekleriniz için çok saolun gece uyuyamadım sabah erkenden valizini topladım çıktım evden şimdi otobüs saatini bekliyorum. Arayan soran yok daha gitmedi eve heralde. Uyuyodur nolcak. Şimdi annemleride üzcem en çokta onun için üzülüyorumsabaha kadar düşündüm bebek olmasaydı hemen açardım davayı napcam bilmiyorum ama çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?