2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım bencede geri dön ne işin var valizini hazırlamışsın..bi evden kadın gitmez orası senin evin orayı yuvaya dönüştüren sensin...sen kal kim gitmek isterse gitsin..ani karar verme....diyorum ya çocuğunun sorumluluğunu al onu büyükmeye bak. herkes baksın işine. rahatsız olan varsa önce o gitsin evden..sen evinde dur. ilgilenme canım ya boşver..yokmuş gibi davran adam gibi sana davranana kadar...şu hayatta bebeğin ve sen varsın aynen böyle üşün güçlü ol..orada fazlalık olan sen değilsin

Arkadaşlar bu zorlu süreçte biz nasıl hassassak eşlerimizde o kadar hassas ne yapacaklarını bilmiyorlar ve kaçmaya başlıyorlar yavaş yavaş öğreniyorlar... bazıları nasıl umursamıyorsa bazılarıda aşırı üzerimize düşüyor sonuçta bu dengesizlik olacak... Çocuk doğduktan sonrada o büyürkende sürekli değişeceğiz... Tartışmak yerine keşfetmeyi seçmeliyiz...

Saçmalama evine dön

Gidicem kızlar çünkü kaldıkça deli oluyorum benim bırda bi hayatım yok öyle hissediyorum bunaldım çok benim bitanecik arkadaşım var geçen eşim ş.dışındayken o geldi memleketimden yemeğe çıktık 8 de aramaya bailadı dönün geç oldu die dün akşam o keyfi gitti ve bi kere aradı oda 9 da pasta kesilsin kalkcam dedi 2.5 saat olmuş arayan soran yok. Bi uyandım heryer duman mercimek yanmış daha uyanmasam ev yancak panikle arıyorum tlfununu açmıyo ben daha napiim bilmiyorumki. Bunları haketmediğimi düşünüyorum sadece ve ben o eve ait değilmişim gibiyim

günaydın kızlar
SAT tarihim 14 şubattı doktorum dediki senin 21 şubat artık buna göre hesap yapacağız siz de böyle durum var mı

canım bi süre sessiz kal muhatap olma konuşma hiç...bi yere gitmek isterse git...ama yine konuşma...muhatap alma bakalım nolacak..1-2 hafta daha süre ver..baktın olmuyor..snen bilirsin..demekki bu davranışın önceside var...üzülme nolur bebeğin için

canım bence yanlış bır adım atma ve evıne gerı don lutfen su an duygularının ayarı yok farkında degılsın ama yanlıs karalar verme o bebgının senın kadar babasına da ıhtıyacı var

senin ile aynı tarihlerde doğum yapacağız sanırım .Hiç kilo aldın mı?

canım ben bır hafta arayla tartıldıgımda kılo verdım yanlız 3 haftadır falan tartılmıyorum ama tahmınımce 1-2 kılo daha vermısımdır cunku yemek yıyemyorum mıdem cok bulanıyor

bu arada ben senı bı yerden hatırlıyorum ama nerden?:44:

canım bence yanlış bır adım atma ve evıne gerı don lutfen su an duygularının ayarı yok farkında degılsın ama yanlıs karalar verme o bebgının senın kadar babasına da ıhtıyacı var

Bence de evine dön çünkü bu çözüm değil tabi herkez kendi yaşadığını bilir ama sen daha çok üzülürsün böyle

Ailenin yanında olmak, hava değişikliği iyi gelicektir canım. Eşinle aran umarım düzelir. Emin ol o da hatasının farkına varıcaktır. Ben bazen iki taraftanda uzakta olduğumuz için şanslı hissediyorum kendimi. Evet tanıdığım kimsem yok ama böyle olunca bi eşinle sen oluyorsun daha çok destek olmak gerekiyor birbirine. Keşke sizinde öyle bi imkanınız olsa. Böylece sorunlarınızda daha küçük şeyler olur. Artık sizde bebeğinizle birlikte apayrı bi aile olucaksınız. Biraz yatıştıktan sonra eşinle adamakıllı bi konuş bence. Ailesiyle tabiki görüşecek ama artık BABA oluyor sorumlulukları olduğunu kendi düzeninizin, huzurunuzun ve mutluluğunuzun herşeyden önemli olduğunu hatırlat. Bunun bozulmaması için elinden geleni yapması gerektiğini gerekirse 3. şahıslarla araya bir mesafe koyması gerektiğinin bilincine varsın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınızı alıp mutlu mesut yaşayacağınız o huzurlu aile ortamını hayal edin. Gerisi teferruat.

Bilmiyorum canım beni doktor ardaı normal değer dedi ve işte çokan oranı söyledi ama şimdi netten bakarım ne yazıyor.

anladım canım. Demek istediğim değer çok önemli değil zaten, önemli olan anlaşılır açıklama yazılmış olması. Açıklama hayırlı olduktan sonra değeri napayım ben? :)

artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyım aranızda kullanan varmı ?

Bende sersemledim, ama iştahım artmadı. Yalnız, kabızlık sorunu yaratıyor, dün zorlandım biraz. elma yemiyorum kaç gündür, tekrar elmaya başlayayım bide kuruyemişçiden doğal kayısı, incir, ceviz, badem alıp küçük küçük bölüp salona koyacam. göz önünde olsun da arada yiyeyim.

Dün bende ilaçlardan kabızlık yaşamaya başladım kayısı filan alayım bari. Çayı şekersiz içtiğimden beri şekere karşı isteğim çok azaldı ama mide bulantısı yüzünden çok tuzlu yemeye başladım.

canım benimki 16 nisanda 29 mm idi,haftaya cuma da 12. haftadayım,sence uzamış mıdır o kadar boyu

Bence uzamıştır canım. Zaten ultrasonda yeterli boyda değilse almazlar o yüzden dertlenme tatlım ama bence yeterli boyda olmuştur.

kızlar 2 test yaptıracağım mayısın 13 de istanbul anadolu yakasında oturuyorum ümraniyede evime yakın diyede erdem hastanesine
gidiyorum doktorumu çok seviyorum ama cihazları çok iyi değil sizler nerde ve nekadara yaptırdınız.

canım, seni çok üzmüşler ve sende hamileliğin getirdiği gerilime kapılmışsın. Lütfen böyle yapma. Kocanı sevmiyorsan hayatını onunla sürdürmek istemiyorsan seni kimse zorlayamaz, ama durum böyle değilse yıpranmaktan başka bişey yaşamazsınız. Ailende durumu öğrenince daha çok üzülürsünüz. Karı koca arasındaki en şiddetli kavgalar bile aşkla sonlanır unutulur ama ailelerde durum öyle değil. Deftere yazılır unutulmaz.

Yani demek istediğim şu, gece yaşadığınız tatsızlığa çok üzüldüm ama kocan her gece seni ihmal etmiyorsa bırak oda biraz dünyasını yaşasın. Benimde eşim erkek erkeğe haftada bir takılıyor, gece bazen 3 te 4 te geliyor. Dert etmiyorum çünkü kalan zamanlarda da benimle ilgileniyor. Tek değilsin bunu demek istiyorum yani.

Önce ne istediğine kadar ver tatlım ve bunu eşinle net bir şekilde konuşup anlaşmaya çalış. Böyle olmaz canım. Çok üzülürsünüz. En çok meleğini huzursuz edersin.

canım yanlış yapmışsın evliliğiniz oturana kadar bu problemleri yaşamanız çok normal eşin seni umursamıyor diye birşey algılama ve düşünme eşinin gittiği ortamda arkadaşları var ortamda gelişen olaylar onun geç kalmasını gerektirmiş yemek sırasında herkez takılırken bırakıp gelmesi gerçekten kötü bi durum benim gitmem lazım diyemez bi erkek yediremez kendine kılıbıklık işine gelmez ortama ayak uydurur, sende erken gel dediğin için sanada soyleyememiş kızacağını düşündüğü için herşeyi son dkya bırakmış bu bi sorun sakinleşince eşine '' ne olursa olsun şu saati geciktirdiğinde bana haber vermelisin ''diye seni açık açık konuşmalısın seni geç kalıyorum die aradığındada dırdır yapmadan tamam diyebilmelisin cnm bole ufak şeylerden birbirinizi yıpratmaya değmez helede hamile halinle bu stresi ne kendine nede bebeğine yaşatmamalısın

canim gunlerimiz ayni diye sorayim dedim bulanti, ogurmelerin var mi gecti mi? ben 13+0 im bugun 3-4 gun nispeten azdi dun epey ogurme ve kusma olunca eskiye donecem diye moralim dustu. birden kesilior diorlar ama 13+ ve 14 lerde sanirim diye bekliyorum..

Eki Görüntüle 696870
arkadaşlar geçen sene bugun hastanedeydik koca bir senemiz göz açıp kaparcasına geçmiş bile kızım 1 yaşına bastı allah ömrünü versin sizlerlede paylaşmak istedim

Ben bu kızı yerim yaaaa aaayyy çıldırdım burda o ellerini ısır benim yerime neyseki hamişlerin nazarı olmazmış
ben uzun uzun bakayım da kızım olursa böyle pofuduk olsun oooyyyy

canım benim 11. haftada bulantım kesildi ama ara ara devam ediyor bende de. Yani öyle iştahlı olduğum söylenemez. Olabildiğince aç kalmamaya çalış. meyve filan yemeye çalış.

Arkadaşlar nergisyasemin'in tepkisi sadece dün eşinin geç gelmesi değil, son bir kaç haftadır yaşadıkları bazı sıkıntılar vardı, eğer geçmişi okuduysanız görmüş olmanız lazım. Tabiki aferin çok iyi etmişsin diye pohpohlamıyorum. Evi terk etmek benim de tasvip etmediğim bir durum. Ama zaten nergisin gitme durumu vardı. Gitmekle de çok çok iyi etti. Bu gidişi evi terk etmek değil sadece kafa dinlemek.
Nergisciğim lütfen çok yıpratma kendini hepimiz zaman zaman bu tür durumlar yaşıyoruz. Erkekler biz kadar düşünceli değil. Artık görümcende gelsin boş evde ağırlasın bakalım misafiri, bunu da söylemeden edemicem yani.

ailesine gitmesi iyi gelecektir ona ama işte böyle çekip gitmiş olması onu sonrasında daha çok yıpratacak diye üzüldüm. İnşallah görümce kv. eşini daha çok fişeklemezler de nergisyasemin güzel güzel dinlenip döner evine.
Yazık ya valla... böyle güzel heyecanları varken gerçekten çok yazık. üzüldüm.

Canım ne yaptın? Nasılsın bugün bakim? Göremedim bugün merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…