hahhh şöle çok ii etmişiin gerçektenn
felsefen herzamn deveye diken....
olsun inan kıymetli olursun canım benimm..
sıkmayalaım canımızı rabbimize şükür ki
bizlere evlat sahibi olabilmenin mutluluğunu yaşatıo
biz keyfimize baklım ee anlat bakalım sen neler yiyebiliosun
ben ciddi anlamda ihtahsızlık çekiorum hep meyve aşeriom
yemeklerden tiksindim diebilrim tek bazı ayranlı çorbalalr dan yiyebiliom sen
nasılsın neler yiyosun ne ii gelio paylaşalımda canım
faydalanalım..:)
Saçmalama evine dön
günaydın burcu hayal
nergisyasemin üzme kendini canım...böyle durumlarda kimseye bişey olmaz senin canın herkesten çok yanar. haklısın belkide sinirlenmekle ama sen sadece şuan bebeğini ve kendini düşün gerisi teferruat...sakince davran kim napmak istiyorsa yappsın boşver canım..kendini hiç üzme. işinede git akşam çıkıştada bir yerlere git..hayat akışını kimsenin bozmasına izin verme. her zamanki gibi yapman gerekenleri yap...bende eşimle bi keresinde tartışmıştım bende sinirlenince kalbim deli gibi atar öyle böyle değildir sinirlenmem. ağlayarak yatak odasına gittim yattım kanıma deli gibi ağrı girdi karnımdada sanki bi kalp atıyomuş gibi nasıl rahatsızlık nasıl basınç hissettim anlatamam..sonra dedim ki..ne kendime nede minicik bebekime hiç bişekilde zarar vermicem...sende önce kendin sonra bebeğini düşün...
canıım ya eşinin haberi yokmu evden çıktığından ama bitanem öle yapma orası senn yuvan öle çıkılırmı hiç ara haber ver...
yeni okudum bu yorumu hem stress bebeğiniede sabada zarar tatlım sıkma canını
canım bencede geri dön ne işin var valizini hazırlamışsın..bi evden kadın gitmez orası senin evin orayı yuvaya dönüştüren sensin...sen kal kim gitmek isterse gitsin..ani karar verme....diyorum ya çocuğunun sorumluluğunu al onu büyükmeye bak. herkes baksın işine. rahatsız olan varsa önce o gitsin evden..sen evinde dur. ilgilenme canım ya boşver..yokmuş gibi davran adam gibi sana davranana kadar...şu hayatta bebeğin ve sen varsın aynen böyle üşün güçlü ol..orada fazlalık olan sen değilsin
gunaydınnn gusel annlerrrrrrr
Gidicem kızlar çünkü kaldıkça deli oluyorumbenim bırda bi hayatım yok öyle hissediyorum bunaldım çok benim bitanecik arkadaşım var geçen eşim ş.dışındayken o geldi memleketimden yemeğe çıktık 8 de aramaya bailadı dönün geç oldu die dün akşam o keyfi gitti ve bi kere aradı oda 9 da pasta kesilsin kalkcam dedi 2.5 saat olmuş arayan soran yok. Bi uyandım heryer duman mercimek yanmış daha uyanmasam ev yancak panikle arıyorum tlfununu açmıyo ben daha napiim bilmiyorumki. Bunları haketmediğimi düşünüyorum sadece ve ben o eve ait değilmişim gibiyim
Günaydın kızlar destekleriniz için çok saolun gece uyuyamadım sabah erkenden valizini topladım çıktım evden şimdi otobüs saatini bekliyorum. Arayan soran yok daha gitmedi eve heralde. Uyuyodur nolcak. Şimdi annemleride üzcem en çokta onun için üzülüyorumsabaha kadar düşündüm bebek olmasaydı hemen açardım davayı napcam bilmiyorum ama çok mutsuzum
senin ile aynı tarihlerde doğum yapacağız sanırım .Hiç kilo aldın mı?
canım bence yanlış bır adım atma ve evıne gerı don lutfen su an duygularının ayarı yok farkında degılsın ama yanlıs karalar verme o bebgının senın kadar babasına da ıhtıyacı var
Gidicem kızlar çünkü kaldıkça deli oluyorumbenim bırda bi hayatım yok öyle hissediyorum bunaldım çok benim bitanecik arkadaşım var geçen eşim ş.dışındayken o geldi memleketimden yemeğe çıktık 8 de aramaya bailadı dönün geç oldu die dün akşam o keyfi gitti ve bi kere aradı oda 9 da pasta kesilsin kalkcam dedi 2.5 saat olmuş arayan soran yok. Bi uyandım heryer duman mercimek yanmış daha uyanmasam ev yancak panikle arıyorum tlfununu açmıyo ben daha napiim bilmiyorumki. Bunları haketmediğimi düşünüyorum sadece ve ben o eve ait değilmişim gibiyim
Bilmiyorum canım beni doktor ardaı normal değer dedi ve işte çokan oranı söyledi ama şimdi netten bakarım ne yazıyor.
Raporu şimdi açtım öyle bir şey yazmıyor bir de bir süre bir şeyler yazıyor Örneğin, pappa düzeyi, mom değeri,anne yaşına göre T21 riski ve işte malum değer ve başka bir şeyler sizde de böylemi ben cahilim bu konuda ben hep tek bir değervar znnediyordum
artık 3 ayı doldurduğumuz için doktor folik asiti kesip decavit verdi.bu ilaç beni çok sersemletti.acaba çok kilo aldırırmı zaten çok iştahlıyımaranızda kullanan varmı ?
Birini içmelisin 2 side aynı canım elevite devam et optum gorusuruz kuzum
Aaaaa çok yeme canım cikolata falan ben yemiyorum kuru kayısı ve gunde 1 hurma yıyorum tatlım ben seker ılacınıda bıraktım kendımce:) sen içiosun gerci cıkmaz seker korkmaaa
canım benimki 16 nisanda 29 mm idi,haftaya cuma da 12. haftadayım,sence uzamış mıdır o kadar boyu
Günaydın kızlar destekleriniz için çok saolun gece uyuyamadım sabah erkenden valizini topladım çıktım evden şimdi otobüs saatini bekliyorum. Arayan soran yok daha gitmedi eve heralde. Uyuyodur nolcak. Şimdi annemleride üzcem en çokta onun için üzülüyorumsabaha kadar düşündüm bebek olmasaydı hemen açardım davayı napcam bilmiyorum ama çok mutsuzum
Canım yine çok sıkkınakşam eşimin iş yemeği vardı gitti. Bende geç kalma dedim. Yok zaten biyerlere gidiceklermiş ben gitmem gelirim dedi. Bende erken olursa git ama haber ver dedim. 9 da aradı pasta kesilcek onu bekliyoruz dedi. O ara ben uyumuşum ocaktada mercimek vardı yarın için koymuştum suyu bitmiş yanmış kokuya uyandım ama az daha yanıyomuşum saate bi baktım 11 buçuk olmuş aradım eşimi açmadı sonra açtı gürültü varmışta açamamışmış sinirlerim tepeme çıktı hala gelcem birazdan diyo ağzıma geleni saydım gelme dedim almıcam eve. 12 yi geçe geldi. Açmadım kapıyı o zili çaldıkça çerçeveli resimlerimizi fırlattım kapıya kırdım defol git annenin evine dedim. Zaten yakın oturuolar. Gitti az sonra görümcemi alıp gelmiş. O baya çaldı kapıyı açmadım hiç sesimi çıkarmadım tlfdan aradı tlfu kapadım. Sonra gittiler. Sabah çıkıp gidicem ablamlara iş falan umrumda deil. Görümcemede msj yazdım sabah gitcem kafamı dinleyip karar vermem gerek diye ne halleri varsa görsünler hepsinden nefret ediyorum. İki gündür herşeyi zehir ettiler bebeime bile sevinemedim. Bu düşüncesiz insanlarla nolurum allah bilir
anladım canım. Demek istediğim değer çok önemli değil zaten, önemli olan anlaşılır açıklama yazılmış olması. Açıklama hayırlı olduktan sonra değeri napayım ben? :)
Bende sersemledim, ama iştahım artmadı. Yalnız, kabızlık sorunu yaratıyor, dün zorlandım biraz. elma yemiyorum kaç gündür, tekrar elmaya başlayayım bide kuruyemişçiden doğal kayısı, incir, ceviz, badem alıp küçük küçük bölüp salona koyacam. göz önünde olsun da arada yiyeyim.
Dün bende ilaçlardan kabızlık yaşamaya başladımkayısı filan alayım bari. Çayı şekersiz içtiğimden beri şekere karşı isteğim çok azaldı ama mide bulantısı yüzünden çok tuzlu yemeye başladım.
Bence uzamıştır canım. Zaten ultrasonda yeterli boyda değilse almazlar o yüzden dertlenme tatlımama bence yeterli boyda olmuştur.
Eki Görüntüle 696870
arkadaşlar geçen sene bugun hastanedeydik koca bir senemiz göz açıp kaparcasına geçmiş bile kızım 1 yaşına bastı allah ömrünü versin sizlerlede paylaşmak istedim
canim gunlerimiz ayni diye sorayim dedim bulanti, ogurmelerin var mi gecti mi? ben 13+0 im bugun 3-4 gun nispeten azdi dun epey ogurme ve kusma olunca eskiye donecem diye moralim dustu. birden kesilior diorlar ama 13+ ve 14 lerde sanirim diye bekliyorum..
Arkadaşlar nergisyasemin'in tepkisi sadece dün eşinin geç gelmesi değil, son bir kaç haftadır yaşadıkları bazı sıkıntılar vardı, eğer geçmişi okuduysanız görmüş olmanız lazım. Tabiki aferin çok iyi etmişsin diye pohpohlamıyorum. Evi terk etmek benim de tasvip etmediğim bir durum. Ama zaten nergisin gitme durumu vardı. Gitmekle de çok çok iyi etti. Bu gidişi evi terk etmek değil sadece kafa dinlemek.
Nergisciğim lütfen çok yıpratma kendini hepimiz zaman zaman bu tür durumlar yaşıyoruz. Erkekler biz kadar düşünceli değil. Artık görümcende gelsin boş evde ağırlasın bakalım misafiri, bunu da söylemeden edemicem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?