Bende bugün 14. hafta icindeyim eskiye nazaran cok sükür ama o acayip sari su , sabahlari cikiyor bendede , insallah zamanla azalir
Ayni bendede yemek yerken birsey yok ama yemegi birakir birakmaz aci bir tad geliyor .. Artik bende zorla bebegim icin yemeye calisiyorum
Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok
Bizimkide 3 ay erken 4 aylık belli olur demişti 9. haftada gittiğimizde. Bugün muayenede de söylemedi zaten. Aynen canım bende aynı şeyi düşündüm biraz daha aşağılara tutsa görürdüm diye ama hızlı hızlı geçti yok belli değil diye.
Bende tivibu sayesinde dizi film delisi oldum. araya reklamlar giriyo diye sevmiyorum o anda izlemeyi tekrar izleden izliyorum
Bende eskiye oranla yemeye başladım ama dediğin gibi ağzımın tadı pek yok canım ya. Yerken iyi ağzımdaki bitince acı bi tat bırakıyo midem bulanıyo haliyle. Normalde meyveyle falan aram yoktu alışıyım diye soyup yanıma getiriyorum zorla yemeye çalışıyorum işte bebeğim için :) Eşime de diyorum hele bi iştahım açılsın bak istemediğim şey kalmıcak diye
Sabahları oluyo bende de o sarı şey canımBende hapla ilgili diye düşünüyodum. Sabah 8 gibi hapımı içiyorum 1 saat kadar yatıyorum çıkarmıyım diye kalkınca illa ki o sarı su geliyo. Sonrasında biraz rahatlayıp bişiler yiyebiliyorum.
bende decavıt kullanıyorum canım aynen sersemletıyor zaten hap kol kadar atarkenn zorlanıyorum bende ıstah hıc olmadıgı ıcın bana yaramadı galıba
Ne güzel bulantınızın olmaması. Yine çok şükür benimde azaldı İlk haftalar geceleri bile uyuyamıyordum. Şimdi başladım yavaş yavaş yemeye ama hala suyun tadı bile acı acı geliyor o yüzden çok az tüketiyorum. Burdan okuduklarımla dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama hala bir düzene oturtamadım. Mesela balık hiç tüketmiyorum. Nasıl düzene sokucaz bu beslenmeyi bilmiyorum.
canım benim 11. haftada bulantım kesildi ama ara ara devam ediyor bende de. Yani öyle iştahlı olduğum söylenemez. Olabildiğince aç kalmamaya çalış. meyve filan yemeye çalış.
ailesine gitmesi iyi gelecektir ona ama işte böyle çekip gitmiş olması onu sonrasında daha çok yıpratacak diye üzüldüm. İnşallah görümce kv. eşini daha çok fişeklemezler de nergisyasemin güzel güzel dinlenip döner evine.
Yazık ya valla... böyle güzel heyecanları varken gerçekten çok yazık. üzüldüm.
canim erken kesilmis senin yani tamamen kesilme olcak mi onu merak ediyorum. ben de sabah peynirli tost yemekten biktim.. agiz tadi da hep eksimsi o da kotu. ben de et yiyemiyorum, sebze yiyorum genelde. meyve yiyorum epey. normalde zayifim 44 kiloyum da eskisi gibi de istah yok. nezama gecer bilmiyorum
Bazen o koca kafalı kocalara böyle cezalar şart canım. En güzel zamanlarımızı zehretmeye kimsenin hakkı yok dediğin gibi kuzum en güzel zamanlar bunlar. Kaynanayla görümce fişteklicek zaten o allahın emri ama eğer eşi yaptığı hatanın farkındaysa zaten onların lafına bakmaz.
İnşallah dediğin gibi güzel güzel kafa dinler sakinleşir döner.
bunun cevabını vermek zor çünkü bünyeye bağlı değişiyormuş. 4 ay midesi bulanan da varmış, kesilip tekrar başlayan da varmış. Benim gün içinde fazla bulanmıyor ama özellikle dışarı çıktığımda arabaya bindiğimde vs... ağzımın da tadı değişiyor. şeker atıyorum ağzıma.
bunun cevabını vermek zor çünkü bünyeye bağlı değişiyormuş. 4 ay midesi bulanan da varmış, kesilip tekrar başlayan da varmış. Benim gün içinde fazla bulanmıyor ama özellikle dışarı çıktığımda arabaya bindiğimde vs... ağzımın da tadı değişiyor. şeker atıyorum ağzıma.
oncesinde kusman bulantin var miydi canim?
agizdaki eksi tat aci tat hep var bide bogazimda lokma duruyor o mide bulandiriyor ne yapsam gitmiyor yemek borusundan
Hiç kusmadım ama baya kötüydüm. Evden dışarı çıkmadım bu süre, şanslıyım ki çok fazla uzamadı.
bu arada benim takvim 2 gün geri diyodum ya dr.da hesapladı dün bu gün 11+1 im..2 günün peşine düştüm resmen :))
benim minnakım da 10 gün geriden geliyo. 35 günde bir adet oluyodum ve şubat ayında tam 25.günde ovulasyonum oldu. Normalde sata göre 11+5 olmamız gerekirdi, biz şuan 10+2yiz. İnşallah haftasını yakalamıştır.
canım sağlıklı olsun da haftası önemli değil o kadar. Daha iyi beslendiğinde kapatırsın bileBenimde bon dönemler adet düzensizliğim vardı, 3 gün geriden geliyordu. Mide bulantısı azalınca günde 2 haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapmaya başladım. Birden büyümüş farkı kapatmıştı son zamanlar mide bulantısı hafif başlayınca yumurtayı bıraktım ama
benim minnakım da 10 gün geriden geliyo. 35 günde bir adet oluyodum ve şubat ayında tam 25.günde ovulasyonum oldu. Normalde sata göre 11+5 olmamız gerekirdi, biz şuan 10+2yiz. İnşallah haftasını yakalamıştır.
Saol canımAilenin yanında olmak, hava değişikliği iyi gelicektir canım. Eşinle aran umarım düzelir. Emin ol o da hatasının farkına varıcaktır. Ben bazen iki taraftanda uzakta olduğumuz için şanslı hissediyorum kendimi. Evet tanıdığım kimsem yok ama böyle olunca bi eşinle sen oluyorsun daha çok destek olmak gerekiyor birbirine. Keşke sizinde öyle bi imkanınız olsa. Böylece sorunlarınızda daha küçük şeyler olur. Artık sizde bebeğinizle birlikte apayrı bi aile olucaksınız. Biraz yatıştıktan sonra eşinle adamakıllı bi konuş bence. Ailesiyle tabiki görüşecek ama artık BABA oluyor sorumlulukları olduğunu kendi düzeninizin, huzurunuzun ve mutluluğunuzun herşeyden önemli olduğunu hatırlat. Bunun bozulmaması için elinden geleni yapması gerektiğini gerekirse 3. şahıslarla araya bir mesafe koyması gerektiğinin bilincine varsın. Sağlıkla bebeğinizi kucağınızı alıp mutlu mesut yaşayacağınız o huzurlu aile ortamını hayal edin. Gerisi teferruat.
Saol canım. Ben geç gelmesinde değilimcanım, seni çok üzmüşler ve sende hamileliğin getirdiği gerilime kapılmışsın. Lütfen böyle yapma. Kocanı sevmiyorsan hayatını onunla sürdürmek istemiyorsan seni kimse zorlayamaz, ama durum böyle değilse yıpranmaktan başka bişey yaşamazsınız. Ailende durumu öğrenince daha çok üzülürsünüz. Karı koca arasındaki en şiddetli kavgalar bile aşkla sonlanır unutulur ama ailelerde durum öyle değil. Deftere yazılır unutulmaz.
Yani demek istediğim şu, gece yaşadığınız tatsızlığa çok üzüldüm ama kocan her gece seni ihmal etmiyorsa bırak oda biraz dünyasını yaşasın. Benimde eşim erkek erkeğe haftada bir takılıyor, gece bazen 3 te 4 te geliyor. Dert etmiyorum çünkü kalan zamanlarda da benimle ilgileniyor. Tek değilsin bunu demek istiyorum yani.
Önce ne istediğine kadar ver tatlım ve bunu eşinle net bir şekilde konuşup anlaşmaya çalış. Böyle olmaz canım. Çok üzülürsünüz. En çok meleğini huzursuz edersin.
Adamda haber verme adeti yok. Ama ben çıkayım dakkada bir arar. Kendine yapılmasını istemediği şeyi bana yapmıcaktı çok bunaldım artık. Birazda onlar anlasınlar. Hep sustum tepeme çıktılar. Dün sabah eşimin şaka olduğunu düşündüğü kelimeyi söyliyeyimmi sizecanım yanlış yapmışsın evliliğiniz oturana kadar bu problemleri yaşamanız çok normal eşin seni umursamıyor diye birşey algılama ve düşünme eşinin gittiği ortamda arkadaşları var ortamda gelişen olaylar onun geç kalmasını gerektirmiş yemek sırasında herkez takılırken bırakıp gelmesi gerçekten kötü bi durum benim gitmem lazım diyemez bi erkek yediremez kendine kılıbıklık işine gelmez ortama ayak uydurur, sende erken gel dediğin için sanada soyleyememiş kızacağını düşündüğü için herşeyi son dkya bırakmış bu bi sorun sakinleşince eşine '' ne olursa olsun şu saati geciktirdiğinde bana haber vermelisin ''diye seni açık açık konuşmalısın seni geç kalıyorum die aradığındada dırdır yapmadan tamam diyebilmelisin cnm bole ufak şeylerden birbirinizi yıpratmaya değmez helede hamile halinle bu stresi ne kendine nede bebeğine yaşatmamalısın
Saol canımArkadaşlar nergisyasemin'in tepkisi sadece dün eşinin geç gelmesi değil, son bir kaç haftadır yaşadıkları bazı sıkıntılar vardı, eğer geçmişi okuduysanız görmüş olmanız lazım. Tabiki aferin çok iyi etmişsin diye pohpohlamıyorum. Evi terk etmek benim de tasvip etmediğim bir durum. Ama zaten nergisin gitme durumu vardı. Gitmekle de çok çok iyi etti. Bu gidişi evi terk etmek değil sadece kafa dinlemek.
Nergisciğim lütfen çok yıpratma kendini hepimiz zaman zaman bu tür durumlar yaşıyoruz. Erkekler biz kadar düşünceli değil. Artık görümcende gelsin boş evde ağırlasın bakalım misafiri, bunu da söylemeden edemicem yani.
Ellerinden geleni yapsınlat fişeklesinler. Şu saatten sonra geri dönmem zatenailesine gitmesi iyi gelecektir ona ama işte böyle çekip gitmiş olması onu sonrasında daha çok yıpratacak diye üzüldüm. İnşallah görümce kv. eşini daha çok fişeklemezler de nergisyasemin güzel güzel dinlenip döner evine.
Yazık ya valla... böyle güzel heyecanları varken gerçekten çok yazık. üzüldüm.
Geri dönmei düşünmüyorum canım yani ankaraya dönücem ama eve dönmicem. Baksana adamın umru bile diil. Valla arabanın yedek anahtarını alıp ordan arabayı alıp gitmediime pişman oldum otobüste mahvoldumBazen o koca kafalı kocalara böyle cezalar şart canım. En güzel zamanlarımızı zehretmeye kimsenin hakkı yok dediğin gibi kuzum en güzel zamanlar bunlar. Kaynanayla görümce fişteklicek zaten o allahın emri ama eğer eşi yaptığı hatanın farkındaysa zaten onların lafına bakmaz.
İnşallah dediğin gibi güzel güzel kafa dinler sakinleşir döner.
Eminim bizimki kabul etmez canımgöz dağı vermek lazım bazen benimde yapmışlığım var. Ama haksızlığını kabul edeceğini bildiğimden blöf yapmıştım. Ben nergisyaseminin eşinin onu sahiplendiğine inanıyorum. kv. bir yere kadar işler, her şey yoluna gire, mutlaka da daha çok üzülmeden...
Saol canım ama dönmeyi düşünmüyorumselamlar hanımlar ve kuzuları..
nergis umarım herşey iyi olur senin için..bişeyler yapman gerekiyodu eşinin uyanması için..inş. hatasını anlar..sende dinlenip dönersin evine...
Canın hakkında hayırlı olsun zaten ailenin yanına gitmek istiyordun çok da gergindin senin içi iyi olacaktır eminim kafanı dağıt düşünmemeye çalış rahatla yavruna zarar gelicek yoksa senin stresinden eşinde hatasını anlayacaktır bizim gibi eşleri izde cahil bebek konusunda nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar herşey yoluna girecektir iyi bak kendine
Saol canımkeşke bizde uzakta olsaydık. Tek başına olaylar belki bu yepkiyi vermemi gerektirmezdi ama çok birikti herşey üstüste geldi
Saol canım. Ben geç gelmesinde değilimadam haber verme zahmetinde bile bulunmuyo. Haber verse yine sesimi çıkarmam. 9 da arıo pastayı beklioruz kesilince gelcem dio 2buçuk saat geçio ben arıyorum telefonunu açmıo. Artı bide gelince gidip görümcemi getirio. Umrumda değiller yoldayım şu an arayıp sormadılar bile. Benim ablam aradı ona dedim geliyorum diye. Oda dio önce senin ailen biz ikinci plandayız bizim için eşinle kötü olmasaydın diyo
Adamda haber verme adeti yok. Ama ben çıkayım dakkada bir arar. Kendine yapılmasını istemediği şeyi bana yapmıcaktı çok bunaldım artık. Birazda onlar anlasınlar. Hep sustum tepeme çıktılar. Dün sabah eşimin şaka olduğunu düşündüğü kelimeyi söyliyeyimmi sizesenin beynini si... Dedi. Ne biçim mühendismişim ben konuda kombinin basıncı hava vardır yoktur muhabbeti. İnsan eşine böle laf sölermi
Saol canımevi dağıtıp çıktım toplayıp ağırlasınlar misafirlerini
Ellerinden geleni yapsınlat fişeklesinler. Şu saatten sonra geri dönmem zatenaldınlar oğullarını başlarına çalsınlar
Geri dönmei düşünmüyorum canım yani ankaraya dönücem ama eve dönmicem. Baksana adamın umru bile diil. Valla arabanın yedek anahtarını alıp ordan arabayı alıp gitmediime pişman oldum otobüste mahvoldum
Eminim bizimki kabul etmez canım
Saol canım ama dönmeyi düşünmüyorum
Benimkinin cahil olduğunu düşünmüyorum canım konu ailesi olduğunda çok düşüncelidir herşeyi ayrıntısıyla düşünür. Dün doktor kız gibi diyince annemi aramıştım. Baktım hemen oda aramış. Ben hamile olduğumu öğrenince bile direk onlara gittik ben annemi kaç saat sonra aradım. Dün ben aradım die hemen telefona sarıldı şok oldum. Resmen bişey yarıştırıo bende annemi hiç öle düşünerek aramadımadamın zihniyeti bozuk yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?