2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Slm kizlar hepinize sabahtan beri okadar alinti yaptimki herkese yazim diye ama bugünde okadar halsiz ve bitkinimki mide bulantilari mahvediyor beni eskiye bakarak cok sükür yiyorum ama agzimin acisi hala gecmedi hic birseyin tadi yok

bende decavıt kullanıyorum canım aynen sersemletıyor zaten hap kol kadar atarkenn zorlanıyorum bende ıstah hıc olmadıgı ıcın bana yaramadı galıba

Kizlar selamlar 13+0 im bugun haftamiz yakin diye yaziyorum. Bulanti, ogurme, mide eksimesi, bas agrisi gibi sorunlarim oldu oluyor. 12+6da yani dun ogurmem kusma artti gibi eskiye donecegim diye korktum. Herkes 13 14 te birden kesiliyor diyor ama inancimi yitiriyor gibiyim hayirlisi. sizler de sikayetler nasil, azalma artma var mi? paylasirsak sevinirim

canım benim 11. haftada bulantım kesildi ama ara ara devam ediyor bende de. Yani öyle iştahlı olduğum söylenemez. Olabildiğince aç kalmamaya çalış. meyve filan yemeye çalış.

canim erken kesilmis senin yani tamamen kesilme olcak mi onu merak ediyorum. ben de sabah peynirli tost yemekten biktim.. agiz tadi da hep eksimsi o da kotu. ben de et yiyemiyorum, sebze yiyorum genelde. meyve yiyorum epey. normalde zayifim 44 kiloyum da eskisi gibi de istah yok. nezama gecer bilmiyorum

Bazen o koca kafalı kocalara böyle cezalar şart canım. En güzel zamanlarımızı zehretmeye kimsenin hakkı yok dediğin gibi kuzum en güzel zamanlar bunlar. Kaynanayla görümce fişteklicek zaten o allahın emri ama eğer eşi yaptığı hatanın farkındaysa zaten onların lafına bakmaz.
İnşallah dediğin gibi güzel güzel kafa dinler sakinleşir döner.

bunun cevabını vermek zor çünkü bünyeye bağlı değişiyormuş. 4 ay midesi bulanan da varmış, kesilip tekrar başlayan da varmış. Benim gün içinde fazla bulanmıyor ama özellikle dışarı çıktığımda arabaya bindiğimde vs... ağzımın da tadı değişiyor. şeker atıyorum ağzıma.

göz dağı vermek lazım bazen benimde yapmışlığım var. Ama haksızlığını kabul edeceğini bildiğimden blöf yapmıştım. Ben nergisyaseminin eşinin onu sahiplendiğine inanıyorum. kv. bir yere kadar işler, her şey yoluna gire, mutlaka da daha çok üzülmeden...

oncesinde kusman bulantin var miydi canim?

selamlar hanımlar ve kuzuları..
nergis umarım herşey iyi olur senin için..bişeyler yapman gerekiyodu eşinin uyanması için..inş. hatasını anlar..sende dinlenip dönersin evine...

agizdaki eksi tat aci tat hep var bide bogazimda lokma duruyor o mide bulandiriyor ne yapsam gitmiyor yemek borusundan

bu arada benim takvim 2 gün geri diyodum ya dr.da hesapladı dün bu gün 11+1 im..2 günün peşine düştüm resmen :))

bu arada benim takvim 2 gün geri diyodum ya dr.da hesapladı dün bu gün 11+1 im..2 günün peşine düştüm resmen :))

benim minnakım da 10 gün geriden geliyo. 35 günde bir adet oluyodum ve şubat ayında tam 25.günde ovulasyonum oldu. Normalde sata göre 11+5 olmamız gerekirdi, biz şuan 10+2yiz. İnşallah haftasını yakalamıştır.

canım sağlıklı olsun da haftası önemli değil o kadar. Daha iyi beslendiğinde kapatırsın bile Benimde bon dönemler adet düzensizliğim vardı, 3 gün geriden geliyordu. Mide bulantısı azalınca günde 2 haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapmaya başladım. Birden büyümüş farkı kapatmıştı son zamanlar mide bulantısı hafif başlayınca yumurtayı bıraktım ama

Son düzenleme:

inşallah teyzesi ama 1 aydır mide bulantısındn hiç bişe yiyemedim. aslında doktorum da dedi geri değil bebeğin normal dedi,sonuçta 35 gün siklusun dedi. zaten önümüzde 30 hafta var inşallah ileri yapacaktır yavrucanımm

o önemli değil canım..1 hafta geri,ilerioluyo..benim günüyle uyumluda..
bu takvim 2 gün geriye attı..şimdi 12 olunca daha hoşuma gider diye sordum Dr.a :)
benim için 1 gün 1 gündür :)))

Canın hakkında hayırlı olsun zaten ailenin yanına gitmek istiyordun çok da gergindin senin içi iyi olacaktır eminim kafanı dağıt düşünmemeye çalış rahatla yavruna zarar gelicek yoksa senin stresinden eşinde hatasını anlayacaktır bizim gibi eşleri izde cahil bebek konusunda nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar herşey yoluna girecektir iyi bak kendine

Saol canım keşke bizde uzakta olsaydık. Tek başına olaylar belki bu yepkiyi vermemi gerektirmezdi ama çok birikti herşey üstüste geldi
Saol canım. Ben geç gelmesinde değilim adam haber verme zahmetinde bile bulunmuyo. Haber verse yine sesimi çıkarmam. 9 da arıo pastayı beklioruz kesilince gelcem dio 2buçuk saat geçio ben arıyorum telefonunu açmıo. Artı bide gelince gidip görümcemi getirio. Umrumda değiller yoldayım şu an arayıp sormadılar bile. Benim ablam aradı ona dedim geliyorum diye. Oda dio önce senin ailen biz ikinci plandayız bizim için eşinle kötü olmasaydın diyo
Adamda haber verme adeti yok. Ama ben çıkayım dakkada bir arar. Kendine yapılmasını istemediği şeyi bana yapmıcaktı çok bunaldım artık. Birazda onlar anlasınlar. Hep sustum tepeme çıktılar. Dün sabah eşimin şaka olduğunu düşündüğü kelimeyi söyliyeyimmi size senin beynini si... Dedi. Ne biçim mühendismişim ben konuda kombinin basıncı hava vardır yoktur muhabbeti. İnsan eşine böle laf sölermi
Saol canım evi dağıtıp çıktım toplayıp ağırlasınlar misafirlerini
Ellerinden geleni yapsınlat fişeklesinler. Şu saatten sonra geri dönmem zaten aldınlar oğullarını başlarına çalsınlar
Geri dönmei düşünmüyorum canım yani ankaraya dönücem ama eve dönmicem. Baksana adamın umru bile diil. Valla arabanın yedek anahtarını alıp ordan arabayı alıp gitmediime pişman oldum otobüste mahvoldum
Eminim bizimki kabul etmez canım
selamlar hanımlar ve kuzuları..
nergis umarım herşey iyi olur senin için..bişeyler yapman gerekiyodu eşinin uyanması için..inş. hatasını anlar..sende dinlenip dönersin evine...
Saol canım ama dönmeyi düşünmüyorum

Benimkinin cahil olduğunu düşünmüyorum canım konu ailesi olduğunda çok düşüncelidir herşeyi ayrıntısıyla düşünür. Dün doktor kız gibi diyince annemi aramıştım. Baktım hemen oda aramış. Ben hamile olduğumu öğrenince bile direk onlara gittik ben annemi kaç saat sonra aradım. Dün ben aradım die hemen telefona sarıldı şok oldum. Resmen bişey yarıştırıo bende annemi hiç öle düşünerek aramadım adamın zihniyeti bozuk yani

nergis canım ne olacaksa olur..ama sen şu an için yavrunu düşün ve üzme kendini..
eşin hatasını anlar inş. herşey yoluna girer..bu günler geçer gider..ama sen kuzunla iyi ol en önemlisi bu..
ayrıca kv.lerden uzağa taşınsanız bu kadar sorun çıkmaz emin ol..bayağı uzağa taşının ama ...

Diyebilecegim teksey Allah yardimcin olsun canim.yasadiklarin hic kolay degil.herseyin hayirlisini diliyorum senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…