2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

solotica lens topiğine yazardım kimi zaman ama çokda sık girmiyorum zaman bulamadığımdan .belki ordan tanıyorsundur.

BEN DE HERŞEYE ağlar oldum siz de öylemisiniz?durduk yere bile bazen.Dün aracıma biri park halinde iken çarptı eşim aldı servise bıraktı adam olur öyle zaten bişey yok niye ağlıyorsun sen çarpmamışsın ki diyor ama benim gözlerimden yaş süzülmesine yinede engel olamıyorum.Pek ağlak oldum bu sıralar.

bende oleyım ıanankı ekstra hasass oldummm

kızlar zerdeçal zararlımıdır..
boğazımçok kötü adaçayı ile gargara yaptım geçmedi..zerdeçal içeyim diyorum.
nette baktım zararsızdır grip için birebir deniliyor..tabi fazla olmamak şartıyla..
ne dersiniz

canım zencefıl ve bal cok ıyı gelyor bogaza ıstersen bı onu dene

Eşim hayatta taşınmaz. Zaten sürekli gitmek istio. Haftada en az 3 gün ordayız. Öyleyken hergün anası ayrı arar ablası ayrı. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Ben annemden uzakken onlar kadar aramam.
Diyebilecegim teksey Allah yardimcin olsun canim.yasadiklarin hic kolay degil.herseyin hayirlisini diliyorum senin icin.

Çok saol canım benimde şu an tek diyebildiim o

ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun..anlayışsız insanlarla uğraşmak zor..
eşin aramadımı halen

canım cok uzuldum bugun sana ınankı oncesını bılmeyorum ama okudugumdan anladıgım kadarıyla bı bırıkım yasamıssın

canım ben zerdeçalı bılmedıgımden alternatıf olarak zencefılı onerdım.zerdaçal kullanmadım hıc

oda onun gibi bişey galiba..zencefili normalde içerdim ama kanı sulandırıyomuş..
dr. söylemişti dikkatli ol diye..inş. bu iyi gelir zaten günde bi çay kaşığı bişey yapmaz heralde..

oda onun gibi bişey galiba..zencefili normalde içerdim ama kanı sulandırıyomuş..
dr. söylemişti dikkatli ol diye..inş. bu iyi gelir zaten günde bi çay kaşığı bişey yapmaz heralde..

yok canım zencefıl farklı bı bıtkı patetse benzer hafıf zerdaçal daha cok yemeklere kullanılıyor sanırm bole koyu sarı bı rengı degısık aroması var

yok canım zencefıl farklı bı bıtkı patetse benzer hafıf zerdaçal daha cok yemeklere kullanılıyor sanırm bole koyu sarı bı rengı degısık aroması var

zencefilin kök halini biliyorum..zerdeçalı hep toz olarak gördüm..oda kökmü inan bilmiyorum ama grip için ikiside önerilmiş..
ay çok zor bu hamilelikte ne zararlı ne zararsız ayırmak..

zencefilin kök halini biliyorum..zerdeçalı hep toz olarak gördüm..oda kökmü inan bilmiyorum ama grip için ikiside önerilmiş..
ay çok zor bu hamilelikte ne zararlı ne zararsız ayırmak..

aynen haklsın cok zor bol bol c vıtamını al portakal suyu sık taze kıvı ye bıde onu dene bkalım bak su var

bhttp://www.sifamarket.com/tedavi__42914_gebelikte-zerdecal-kullanimi.htmları

aynen haklsın cok zor bol bol c vıtamını al portakal suyu sık taze kıvı ye bıde onu dene bkalım bak su var

bhttp://www.sifamarket.com/tedavi__42914_gebelikte-zerdecal-kullanimi.htmları

işte bende bu sitelere baktım hiç zararlı diyen yok..zaten azıcık alıcam bişey olmaz inş..
gribin ilerlemesinden iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…