canım ben bır hafta arayla tartıldıgımda kılo verdım yanlız 3 haftadır falan tartılmıyorum ama tahmınımce 1-2 kılo daha vermısımdır cunku yemek yıyemyorum mıdem cok bulanıyor
bu arada ben senı bı yerden hatırlıyorum ama nerden?:44:
solotica lens topiğine yazardım kimi zaman ama çokda sık girmiyorum zaman bulamadığımdan .belki ordan tanıyorsundur.
BEN DE HERŞEYE ağlar oldum siz de öylemisiniz?durduk yere bile bazen.Dün aracıma biri park halinde iken çarptı eşim aldı servise bıraktı adam olur öyle zaten bişey yok niye ağlıyorsun sen çarpmamışsın ki diyor ama benim gözlerimden yaş süzülmesine yinede engel olamıyorum.Pek ağlak oldum bu sıralar.
kızlar zerdeçal zararlımıdır..
boğazımçok kötü adaçayı ile gargara yaptım geçmedi..zerdeçal içeyim diyorum.
nette baktım zararsızdır grip için birebir deniliyor..tabi fazla olmamak şartıyla..
ne dersiniz
Eşim hayatta taşınmaz. Zaten sürekli gitmek istio. Haftada en az 3 gün ordayız. Öyleyken hergün anası ayrı arar ablası ayrı. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Ben annemden uzakken onlar kadar aramam.nergis canım ne olacaksa olur..ama sen şu an için yavrunu düşün ve üzme kendini..
eşin hatasını anlar inş. herşey yoluna girer..bu günler geçer gider..ama sen kuzunla iyi ol en önemlisi bu..
ayrıca kv.lerden uzağa taşınsanız bu kadar sorun çıkmaz emin ol..bayağı uzağa taşının ama ...
Diyebilecegim teksey Allah yardimcin olsun canim.yasadiklarin hic kolay degil.herseyin hayirlisini diliyorum senin icin.
Eşim hayatta taşınmaz. Zaten sürekli gitmek istio. Haftada en az 3 gün ordayız. Öyleyken hergün anası ayrı arar ablası ayrı. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Ben annemden uzakken onlar kadar aramam.
Çok saol canımbenimde şu an tek diyebildiim o
canım zencefıl ve bal cok ıyı gelyor bogaza ıstersen bı onu dene
nasıl yapayım canım direk balın içinemi katayım..yoksa ılık suyamı..
önceden içmedim hiç..
Eşim hayatta taşınmaz. Zaten sürekli gitmek istio. Haftada en az 3 gün ordayız. Öyleyken hergün anası ayrı arar ablası ayrı. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Ben annemden uzakken onlar kadar aramam.
Çok saol canımbenimde şu an tek diyebildiim o
canım zencefılden azcık bısey rendele cok az bı tatlı kasıgı bal ıle bırlıkte yut
canım bu toz zerdeçal zencefil değil..ben zencefil kullanamam..kan sulandırıcı alıyorum..
zerdeçalı o zaman bala karıştırayım..çok sağol..
canım ben zerdeçalı bılmedıgımden alternatıf olarak zencefılı onerdım.zerdaçal kullanmadım hıc
oda onun gibi bişey galiba..zencefili normalde içerdim ama kanı sulandırıyomuş..
dr. söylemişti dikkatli ol diye..inş. bu iyi gelir zaten günde bi çay kaşığı bişey yapmaz heralde..
yok canım zencefıl farklı bı bıtkı patetse benzer hafıf zerdaçal daha cok yemeklere kullanılıyor sanırm bole koyu sarı bı rengı degısık aroması var
zencefilin kök halini biliyorum..zerdeçalı hep toz olarak gördüm..oda kökmü inan bilmiyorum ama grip için ikiside önerilmiş..
ay çok zor bu hamilelikte ne zararlı ne zararsız ayırmak..
aynen haklsın cok zor bol bol c vıtamını al portakal suyu sık taze kıvı ye bıde onu dene bkalım bak su var
bhttp://www.sifamarket.com/tedavi__42914_gebelikte-zerdecal-kullanimi.htmları
işte bende bu sitelere baktım hiç zararlı diyen yok..zaten azıcık alıcam bişey olmaz inş..
gribin ilerlemesinden iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?