2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar gribimin 4 üncü günüdeyim boğaz ağrım geçti baş agrım cok hafif burnum hala akıyo ilk 2 3 güne göre bugün daha iyiyim ne yaptım onu da yazayım;
sabah aksam 1 bardak ıhlamur içtim ıhlamuru kaynatırken elmada alttım içine 2 3 dilim ıhlamuru bardaga koyduktan sonra yarım kay kasığı zencefil tozu ve nekadar tatlı seviyorsanız o kadar, bal attım bunu sabah akşam 1 bardak ve bir öğünde akşam yatmadan önce daha iyi çorba içtim süt tabiki birde, ve 1 gün hep yattım,, sanırım 2 3 gün içinde birşeyim kalmyacak Allah'a şükür

Ben peynir ekmek ve meyvelerle kanka oldum. Et icin cok zorluyorum kendimi normalde cok etobur bir insandim simdi cok zor yiyorum

Nergiscigim toplanip gitmissin.. Her seyin hayirlisi. Kafani topla dinlen biraz saglikli karar verebilmek icin. Hem kalbini hem mantigini dinle. Bebegin icin cok sinir yapmamaya calis, her seyi hissediyorlar.

Kizlar dünden beri süren bas ağrımın sonu hastane ve serum oldu , neyse simdi iyiyim dinleniyorum.
Ama bas agrisi ise yaradı bebisi gorduk ben cok kötüydüm soyle bir baktım ama esim bayagi gordu :) söylediğine gore gannamstyle yapiyormus civcivim :)

Geçmiş olsun ablacım baş ağrısının faydasını gördün yani :)) şükür ben hiç baş ağrısı yaşamadın allahda yaşatmasın

çok geçmiş olsun..serum toparlar inş..
bende serum almaya gidince bıdığı görücem diye seviniyodum :)

Hakkında hayırlısı olsun canım allah eşini ve ailesini ıslah etsin ne diyim kendine dikkar et sen ve yavrun önemlisin allah korusun yavruna bişey olsa acısını sen çekeceksin gevşemeye çalış

Son düzenleme:

Bende 12+3 üm canım. 6. haftayla 10 arasında çok kötüydüm ben ne yiyosam çıkarıyordum. Şimdi ona oranla çok iyiyim diyebilirim. Yine devam ediyo bulantılarım ağzımın tadı yok ama bi tek sabahları öğürme oluyor ve sarı bi su çıkarıyorum. Suyun tadına hasret kaldım işte doya doya bi içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Çok çabuk yoruluyorum. yorulunca da halsizlik mide bulantısı başlıyo yatıyorum. Bilmiyorum ağzımızın tadı yerine gelir mi ilerleyen haftalarda

sanki beni anlatmışsın

canim gecmis olsun! benim de 3 gundur korkunc bir basagrim var. sanirim bu haftalarda normal hatta benim altta takvimde bile yaziyor,baska yerlerde de okumustum. iyi dinlenmeler.

benim de 6-9 hafta aralari en kotusuydu, simdi hala var ama hafifledi. demek ki daha da hafifleyecek hepimizin, gelir agzi tadimiz da merak etme.

ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun..anlayışsız insanlarla uğraşmak zor..
eşin aramadımı halen
Aramadı canım arıcaınıda sanmıyorum. Ama inan umrumdada değiller. Hepsinin canı cehenneme
canım cok uzuldum bugun sana ınankı oncesını bılmeyorum ama okudugumdan anladıgım kadarıyla bı bırıkım yasamıssın
Saol canım. Uzun zamanın birikimi diyelim hamile oluncada hiç kaldıramadım artık
Nergiscigim toplanip gitmissin.. Her seyin hayirlisi. Kafani topla dinlen biraz saglikli karar verebilmek icin. Hem kalbini hem mantigini dinle. Bebegin icin cok sinir yapmamaya calis, her seyi hissediyorlar.
Şu an hissediyor eminim çünkü dün geceden beri karnımda acaip gergin şimdiden üzüntüyle tanıştı
Hakkında hayırlısı olsun canım allah eşini ve ailesini ıslah etsin ne diyim kendine dikkar et sen ve yavrun önemlisin allah korusun yavruna bişey olsa acısını sen çekeceksin gevşemeye çalış

Evet aynen öyle canım kimseninde umrunda değil. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Amaçlarına ulaştılar sonunda

ah be canim bak minik evladin icin guclu olmaya calis artik anayiz biz once onlari dusunmeliyiz. Allah korusun evladin ilerde asabi,uzuntulu,sinirli bir cocuk olursa tum bu gerginliklerden dolayi en cok sen uzuleceksin, digerlerinin uzuntusu yalan..nolur kendine ve bebisine cok dikkat et. kafani dinle biraz nefes almaya bak,eve kapanma,gez biraz ablanlarla hava al.

Geçmiş olsun ablacım baş ağrısının faydasını gördün yani :)) şükür ben hiç baş ağrısı yaşamadın allahda yaşatmasın

Amin canim Allah kimseye yaşatmasın , benimde hic basim ağrımaz hatta övünürüm bu durumla ama bu baskaydi bir iki kez hafif bayginlikta geçirdim gözlerim karardı , elektrolit dengesi bozulmuş dediler serumu verdiler
Ama ben bebisi pek göremedim yarı kendimde degildim ama esim gormuş bol bol

çok geçmiş olsun..serum toparlar inş..
bende serum almaya gidince bıdığı görücem diye seviniyodum :)

Simdi iyiyim biraz bu gun bir sey yiyemedim esim makarna yapiyor :) ama ben pek göremedim resmini vermisler başucumda bakıp duruyorum :)

canim gecmis olsun! benim de 3 gundur korkunc bir basagrim var. sanirim bu haftalarda normal hatta benim altta takvimde bile yaziyor,baska yerlerde de okumustum. iyi dinlenmeler.

Sagol neslee , sanada gecmis olsun yukarıda yazdim bas ağrısından fazlası vardi tuvalete gideyim deim sabah gözüm bir karardı Allah'tan esim evdeydi yere yığılıp kalmisim , pek soz etmiyorum ama mide bulantilari yuzunden iki gundur agzima bir şey girmiyordu sonu bu oldu , esim sagolsun corba , komposto agzima zorla tıkıyor simdi bir seyler

Aman Kizlar hepimiz dikkatli olalım bebisler ne var yok çekiyor bizden :)
Rabbim hem onlari hem bizi korusun

Biliorum canım ama elimde diil. İnşallah öyle olmaz. Mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum ama içim acıyor

artık hafta içi hiç giremiyorum kızlar..işler yoğun eve zor atıyorum kendimi..yoğunluğum 1 hafta daha sürecek sanırım..offf çalışan hamile olmak zormuş yaaaa..ama napalım bebiş için çalışıyoz bizde..Allah yardım etsin hepimize..
benim bulantılarım azaldı aslında tedirgin de oldum..sanki daha erken gibi..iştahım da hala az..ama arkadaşım 14. haftada hala kusuyo...sanırım bünye farkı...neyse inşallah herşey yolundadır salı günü görmeye gitcez minnakımı..10+2 olucaz o gün..ikili test için gün belirliycek doktorumuz..bide yaptıracağımız yere yönlendirecekmiş..
tüm hamiş arkadaşlarım iyidir inşallahh..yavaş yavaş cinsiyetler başladımı acep kasım başı olan minnakların zamanı geliyor sanırımmm..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh..öpüyorumk kızlarrr görüşmek üzereeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…