ewet orda tarıfını vermıs canım nasıl kullancagının.
gebelıkte grıbe cok etkılı dıyor zaten.
çok geçmiş olsun canım
canim erken kesilmis senin yani tamamen kesilme olcak mi onu merak ediyorum. ben de sabah peynirli tost yemekten biktim.. agiz tadi da hep eksimsi o da kotu. ben de et yiyemiyorum, sebze yiyorum genelde. meyve yiyorum epey. normalde zayifim 44 kiloyum da eskisi gibi de istah yok. nezama gecer bilmiyorum
Kizlar dünden beri süren bas ağrımın sonu hastane ve serum oldu , neyse simdi iyiyim dinleniyorum.
Ama bas agrisi ise yaradı bebisi gorduk ben cok kötüydüm soyle bir baktım ama esim bayagi gordu :) söylediğine gore gannamstyle yapiyormus civcivim :)
Kizlar dünden beri süren bas ağrımın sonu hastane ve serum oldu , neyse simdi iyiyim dinleniyorum.
Ama bas agrisi ise yaradı bebisi gorduk ben cok kötüydüm soyle bir baktım ama esim bayagi gordu :) söylediğine gore gannamstyle yapiyormus civcivim :)
Kizlar selamlar 13+0 im bugun haftamiz yakin diye yaziyorum. Bulanti, ogurme, mide eksimesi, bas agrisi gibi sorunlarim oldu oluyor. 12+6da yani dun ogurmem kusma artti gibi eskiye donecegim diye korktum. Herkes 13 14 te birden kesiliyor diyor ama inancimi yitiriyor gibiyim hayirlisi. sizler de sikayetler nasil, azalma artma var mi? paylasirsak sevinirim
Bende 12+3 üm canım. 6. haftayla 10 arasında çok kötüydüm ben ne yiyosam çıkarıyordum. Şimdi ona oranla çok iyiyim diyebilirim. Yine devam ediyo bulantılarım ağzımın tadı yok ama bi tek sabahları öğürme oluyor ve sarı bi su çıkarıyorum. Suyun tadına hasret kaldım işte doya doya bi içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Çok çabuk yoruluyorum. yorulunca da halsizlik mide bulantısı başlıyo yatıyorum. Bilmiyorum ağzımızın tadı yerine gelir mi ilerleyen haftalarda
Bende 12+3 üm canım. 6. haftayla 10 arasında çok kötüydüm ben ne yiyosam çıkarıyordum. Şimdi ona oranla çok iyiyim diyebilirim. Yine devam ediyo bulantılarım ağzımın tadı yok ama bi tek sabahları öğürme oluyor ve sarı bi su çıkarıyorum. Suyun tadına hasret kaldım işte doya doya bi içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Çok çabuk yoruluyorum. yorulunca da halsizlik mide bulantısı başlıyo yatıyorum. Bilmiyorum ağzımızın tadı yerine gelir mi ilerleyen haftalarda
Aramadı canım arıcaınıda sanmıyorum. Ama inan umrumdada değiller. Hepsinin canı cehennemene diyeyim canım Allah yardımcın olsun..anlayışsız insanlarla uğraşmak zor..
eşin aramadımı halen
Saol canım. Uzun zamanın birikimi diyelim hamile oluncada hiç kaldıramadım artıkcanım cok uzuldum bugun sana ınankı oncesını bılmeyorum ama okudugumdan anladıgım kadarıyla bı bırıkım yasamıssın
Şu an hissediyor eminim çünkü dün geceden beri karnımda acaip gerginNergiscigim toplanip gitmissin.. Her seyin hayirlisi. Kafani topla dinlen biraz saglikli karar verebilmek icin. Hem kalbini hem mantigini dinle. Bebegin icin cok sinir yapmamaya calis, her seyi hissediyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun canım allah eşini ve ailesini ıslah etsin ne diyim kendine dikkar et sen ve yavrun önemlisin allah korusun yavruna bişey olsa acısını sen çekeceksin gevşemeye çalış
Aramadı canım arıcaınıda sanmıyorum. Ama inan umrumdada değiller. Hepsinin canı cehenneme
Saol canım. Uzun zamanın birikimi diyelim hamile oluncada hiç kaldıramadım artık
Şu an hissediyor eminim çünkü dün geceden beri karnımda acaip gerginşimdiden üzüntüyle tanıştı
Evet aynen öyle canım kimseninde umrunda değil. Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar. Amaçlarına ulaştılar sonunda
günaydın kızlar
SAT tarihim 14 şubattı doktorum dediki senin 21 şubat artık buna göre hesap yapacağız siz de böyle durum var mı
Geçmiş olsun ablacım baş ağrısının faydasını gördün yani :)) şükür ben hiç baş ağrısı yaşamadın allahda yaşatmasın
çok geçmiş olsun..serum toparlar inş..
bende serum almaya gidince bıdığı görücem diye seviniyodum :)
canim gecmis olsun! benim de 3 gundur korkunc bir basagrim var. sanirim bu haftalarda normal hatta benim altta takvimde bile yaziyor,baska yerlerde de okumustum. iyi dinlenmeler.
ah be canimbak minik evladin icin guclu olmaya calis artik anayiz biz once onlari dusunmeliyiz. Allah korusun evladin ilerde asabi,uzuntulu,sinirli bir cocuk olursa tum bu gerginliklerden dolayi en cok sen uzuleceksin, digerlerinin uzuntusu yalan..nolur kendine ve bebisine cok dikkat et. kafani dinle biraz nefes almaya bak,eve kapanma,gez biraz ablanlarla hava al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?