kızlar 2 test yaptıracağım mayısın 13 de istanbul anadolu yakasında oturuyorum ümraniyede evime yakın diyede erdem hastanesine
gidiyorum doktorumu çok seviyorum ama cihazları çok iyi değil sizler nerde ve nekadara yaptırdınız.
merhaba kızlar gribimin 4 üncü günüdeyim boğaz ağrım geçti baş agrım cok hafif burnum hala akıyo ilk 2 3 güne göre bugün daha iyiyim ne yaptım onu da yazayım;
sabah aksam 1 bardak ıhlamur içtim ıhlamuru kaynatırken elmada alttım içine 2 3 dilim ıhlamuru bardaga koyduktan sonra yarım kay kasığı zencefil tozu ve nekadar tatlı seviyorsanız o kadar, bal attım bunu sabah akşam 1 bardak ve bir öğünde akşam yatmadan önce daha iyi çorba içtim süt tabiki birde, ve 1 gün hep yattım,, sanırım 2 3 gün içinde birşeyim kalmyacak Allah'a şükür
geçmiş olsun bende yeni iyileştim dikkat etmek lazım
teşekkür ederim :) naparsan yap eşin hasta oldumu geçiyor sanırım kaçış yok ondan
Benimde öğrencilerimden geçiyor 23 öğrencim var birisi mutlaka hasta geliyor okula, uzaktan da olmuyor öyle tatlılar ki öpmek istiyorlar sarılmak istiyorlar o yüzden benim hastalık çok uzun sürdü. İnşallah bir daha olmayız.
Amanın kedi balıkları yemiyomuydubiz de yazin tasinacagiz, kedimi annemde biraktim bari balik-akvaryum alalim istiyorumn yeni eve. hep akvaryumum oldu bekarken hem kedi hem baliklar yasadik :) bebis de seyreder oyalanir diye dusunduk renkli renkli :)
Kizlar iyi bir hafta sonu geçiririz insallah
Benim dun öğleden sonra baslayan bas agrim aksam o kadar kotuyduki beynim uyuştu aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım ama kabuslu kotu bir geceydi ve bas agrim hala devam ediyor . Daha oncede hafif agrilar oldu ama hamileliğin basindan bu yana ik defa bu kadar kotusu oldu
Birazdan doktoruma mesaj atacağım ne yapayim diye , nasil görüştüğümüzü yazayim da gulun biraz , benim doktor cok teknolojik :)
whatsapp kullanıyor ben de yükledim aklima takılanı oradan yazıyorum pitt hemen cevaplıyor , pratik doktor seviyorum onu
Amanın kedi balıkları yemiyomuydu:104::104::104:
Canım çoook geçmiş olsun kaç gün yattın hastanede, çıktın mı evdemisin nerdesin?
Filiz sen nasılsın ?
Biliorum canım ama elimde diil. İnşallah öyle olmaz. Mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum ama içim acıyor
Amanın kedi balıkları yemiyomuydu:104::104::104:
Canım çoook geçmiş olsun kaç gün yattın hastanede, çıktın mı evdemisin nerdesin?
Filiz sen nasılsın ?
herkese merhaba, benimde gribimin 4. günü. basagrim bir saat bile gecmedi. bogazimdan yutkunamiyorum hic... midemi hic sormayin... burnum her dakka tikali, burun acicilarda ise yaramiyor. iki gündürde balgamli öksürük basladi. dün saba doktora gittik cigerimi dinledi acik dedi.. ilac yazmicam bas agrisi icin parasetamol verdi. zencefil cayi, papatya cayi iciyorum. taze zencefil aldim meyve suyu ile sikiyorum. günde bir limon yiyorum elma gibi.... ama bana misin demedi yaaaa, geceleri bas agrisindan uyuyamiyorumm....nane yagi, voltoren spreyi hic biri ise yaramiyorrrrrrr
kedi patiler ve bacaklar islak geziniyordu hehehe ama hic bir baligi tutamadi sapsal
İyiyim canim sadece serum taktılar bir de seramdan sonra biraz yatırdılar tansiyonum normale dönümü ona baktılar zaten ilk acil doktoru bakti fazlada bir sey yapamiyorlar mudahle etmek istemiyorlar hamileyim diye sonra kadin doguma çıkardılar onlarda bakti seruma bir seyler koyup bir serum taktılar , oyle hastanede yatma falan yok sukur simdi evdeyim kesin istirahat Pazartesi tekrar sabah gidip kan verecegim kontrol var :)
Benim bebisten kaynakli degil cok sukur o canavar gibi kiprasip duruyor
Esas kacak sen nerelerdesin bakayim oyle olur olmaz her seye kafayı takiyormusun sakin yapma
((((((((((( cok gecmis olsun nazar mi degdi topigimize nedir herkes gripten kiriliyor
herkese merhaba, benimde gribimin 4. günü. basagrim bir saat bile gecmedi. bogazimdan yutkunamiyorum hic... midemi hic sormayin... burnum her dakka tikali, burun acicilarda ise yaramiyor. iki gündürde balgamli öksürük basladi. dün saba doktora gittik cigerimi dinledi acik dedi.. ilac yazmicam bas agrisi icin parasetamol verdi. zencefil cayi, papatya cayi iciyorum. taze zencefil aldim meyve suyu ile sikiyorum. günde bir limon yiyorum elma gibi.... ama bana misin demedi yaaaa, geceleri bas agrisindan uyuyamiyorumm....nane yagi, voltoren spreyi hic biri ise yaramiyorrrrrrr
Geçmiş olsun canım :2: benim de alerjim var ömür boyu gripli gibiyim
ayyyyy Allah asil sana yardimci olsunn. ben dört gündür ölüyorum saniyorum. sen ne yapacaksin.....
Kızlar son 1 haftadır ben de şiddetli baş ağrılarıya savaşıyorum, geceleri uyuyamıyorum,üstelik beraberinde mide bulantıları ve kusma da getiriyor. Artık kafamı kesip atmak istiyorum, ilaç da almıyorum.
Puffy ablacım geçmiş olsun ben de geçen gece eşim nöbetçiyken öyle oldum mecburen ilçe devlet hastanesine gittik ama müdahale etmediler tıpış tıpış eve döndük
Kızlar son 1 haftadır ben de şiddetli baş ağrılarıya savaşıyorum, geceleri uyuyamıyorum,üstelik beraberinde mide bulantıları ve kusma da getiriyor. Artık kafamı kesip atmak istiyorum, ilaç da almıyorum.
Puffy ablacım geçmiş olsun ben de geçen gece eşim nöbetçiyken öyle oldum mecburen ilçe devlet hastanesine gittik ama müdahale etmediler tıpış tıpış eve döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?