2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sanki beni anlatmışsın

canim gecmis olsun! benim de 3 gundur korkunc bir basagrim var. sanirim bu haftalarda normal hatta benim altta takvimde bile yaziyor,baska yerlerde de okumustum. iyi dinlenmeler.

benim de 6-9 hafta aralari en kotusuydu, simdi hala var ama hafifledi. demek ki daha da hafifleyecek hepimizin, gelir agzi tadimiz da merak etme.

kizalr bulanti, kusma, bas agrisi, enerji azligi herkeste ortak sorunlar. Hele ki agiz tadi o agizdaki pis tat hic biseyden zevk alinmiyor. Sabretmek lazim insallah dua edelim de 13-14 haftalarda gecsin denilen gibi daha da uzamasin. Allahim insallah diyorum yapacak bir sey yok cunku..

Geçmişi okuyamadım ama usten baktım nergiscim çok uzuldum keşke eşinle ılk once konusmayı daha sonra gitmeyi dusunseydın degişiklik ii gelecektir bitanem ama genede ne olursa olsun bebegının babası konusmadan hallolmaz gerekirse aileler girsin araya konusulsun bende yasadım en son babası annesı cagırdı babam konustu o zamandır kavga etmiyoruz allaha sukur..umarım en kısa zamanda eski mutlulugunuza kavusursunuz çok optum kuzum ..
* kızlar buarada baş agrıları çok normal hem mevsim degişiklıgı hemde okudugum kıtapta yazıyordu..
Gripte cok salgınmış aman dıkkat edelim opuyorum herkesi ben gene anneme iniyim gorusuruz öptüm hepinizi :*

Oy yerim merak etmiş:))) anneme ındım sabah kahvaltıya şimdi çıktım eve. Gene gıdıcem bırazdan ablamlar abimler gelcekmiş bide oyalandım patik ördüm:)))))

ay iyi iyi canim kafan dagilir,sen evden cikabil de ayni apartman ici bile olsa, istersen daha az gel raziyiz biz, iyi ol yeter :)

biz de merak etmistik seni her gun gelir nerde diye :)

ay iyi iyi canim kafan dagilir,sen evden cikabil de ayni apartman ici bile olsa, istersen daha az gel raziyiz biz, iyi ol yeter :)

Evet ya cıkmadım hıc eve yattım orda baya ii oldu valla degişiklik saol canım kasık agrım var ama regl agrısı gibi deil onun dısında sorun yok ıns gecer oda:/

Kızlar ben de hiç kilo almamışım ama belim çok kalınlaşmış ve göbekte futbol topu gibi Ayrıca giydiğim hiç bişe olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…