Canım ne yaptın? Nasılsın bugün bakim? Göremedim bugün merak ettim.
Bende 12+3 üm canım. 6. haftayla 10 arasında çok kötüydüm ben ne yiyosam çıkarıyordum. Şimdi ona oranla çok iyiyim diyebilirim. Yine devam ediyo bulantılarım ağzımın tadı yok ama bi tek sabahları öğürme oluyor ve sarı bi su çıkarıyorum. Suyun tadına hasret kaldım işte doya doya bi içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Çok çabuk yoruluyorum. yorulunca da halsizlik mide bulantısı başlıyo yatıyorum. Bilmiyorum ağzımızın tadı yerine gelir mi ilerleyen haftalarda
sanki beni anlatmışsın
canim gecmis olsun! benim de 3 gundur korkunc bir basagrim var. sanirim bu haftalarda normal hatta benim altta takvimde bile yaziyor,baska yerlerde de okumustum. iyi dinlenmeler.
benim de 6-9 hafta aralari en kotusuydu, simdi hala var ama hafifledi. demek ki daha da hafifleyecek hepimizin, gelir agzi tadimiz da merak etme.
Kızlar son 1 haftadır ben de şiddetli baş ağrılarıya savaşıyorum, geceleri uyuyamıyorum,üstelik beraberinde mide bulantıları ve kusma da getiriyor. Artık kafamı kesip atmak istiyorum, ilaç da almıyorum.
Puffy ablacım geçmiş olsun ben de geçen gece eşim nöbetçiyken öyle oldum mecburen ilçe devlet hastanesine gittik ama müdahale etmediler tıpış tıpış eve döndük
Filiz her gun gelirdi merak ettim bugun onu.
Evet bugun sabah kahvaltıya indim annme daha yeni çıktım eve canım:)) gelmedim patık ordum oyalanıyom die öle yani
Oy yerim merak etmiş:))) anneme ındım sabah kahvaltıya şimdi çıktım eve. Gene gıdıcem bırazdan ablamlar abimler gelcekmiş bide oyalandım patik ördüm:)))))
Burdayım burdayım canımmm:))Bugün görünmedin nerelerdesin iyimisin ya da ben mi görmedim :)))
İii tatlım yeni geldim eve hıc gırmedim bugun gene gidicem gecmişi sonra okuycam mucuksssFiliz sen nasılsın ?
Burdayım burdayım canımmm:))
İii tatlım yeni geldim eve hıc gırmedim bugun gene gidicem gecmişi sonra okuycam mucuksss
biz de merak etmistik seni her gun gelir nerde diye :)
ay iyi iyi canim kafan dagilir,sen evden cikabil de ayni apartman ici bile olsa, istersen daha az gel raziyiz biz, iyi ol yeter :)
Evet ya cıkmadım hıc eve yattım orda baya ii oldu valla degişiklik saol canım kasık agrım var ama regl agrısı gibi deil onun dısında sorun yok ıns gecer oda:/
hiç kilo almayan var mııııııııııııııııııııı:44:
ben almisim valla
Kızlar ben de hiç kilo almamışım ama belim çok kalınlaşmış ve göbekte futbol topu gibiAyrıca giydiğim hiç bişe olmuyo
kilo almadıgım halde benımde pantalonlarım falan sıkmaya basladı benım göbekte cıktı cok komık oldu ya
aynen top yutmuş gibi millete 3 aylık dememe rağmen utanıyorum, 5 aylık desem inanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?