hiç kilo almayan var mııııııııııııııııııııı:44:
been4 kilo verdim...62 den 58e düştüm..
bu gidişle afrikaya yerleşicem
bi 5-6 ay sonra hatırlatcam ve sana şişko diceeeeeeeeeeeemmm
de yeterki şu iştahım açılsın..acıkmak nasıl bir duygu hatırlayayım..
ağzımdaki yaralar geçsin..ayağa kalkınca elim aağım titremesin :))
şaka bi yana ben 10 kilo alsam 67 olurum..normalde kilom 61 filan..çok almamış olurum:)
bu gün bi arkadaş yazmış 5 aya kadar bulantısı olmuş diye bebeği çok zayıf kalmış...
ondan korkuyorum ben
ben de 56 yım şuan, en fazla 70le bitirmek isterim. kilo mühim değil canım sağlıklı olsunlar da... ayrıca asıl kilo 7-8.aylarda alınıyo
bu arkadaş son ayındaymış..adam akıllı büyümemiş bebeği..
hadi 3 ay bizden besleniyolarda sonraki aylarda yiyebilsek iyi olur..
iyi düşüncez iyi olcak felsefemiz bu.birilerinde oldu bizde de olcak diye bi kural yok. obur kasım anneleri olcaz sen hiiiççç merak etme. evrene pozitif mesajlar göndermek lazım
hiç kilo almayan var mııııııııııııııııııııı:44:
Bennnnaynı kilodayım , ama çok ilginç göbek aldı başını gidiyor , sanki tüm yediğim içtiğim göbeğime gidiyor
Kızlar ben de hiç kilo almamışım ama belim çok kalınlaşmış ve göbekte futbol topu gibiAyrıca giydiğim hiç bişe olmuyo
kilo almadıgım halde benımde pantalonlarım falan sıkmaya basladı benım göbekte cıktı cok komık oldu ya
Herkeze iyi pazarlar, bugun de öğürmelerle güne başladım. Ya benim kafama doktorun bebek ters duruyor lafı takıldı şimdi bütün yüklenen usg görüntülerine bakıyorum da hepsınin başı sağ tarfta benim ki sol tarafta başı ters durması bu mu demek anlamadım doktora da sordum bir sakıncası var mı diye ama bir şey söylemedi ya daha erken diye bu konu hakkında fikriöolan varmı?
Herkeze iyi pazarlar, bugun de öğürmelerle güne başladım. Ya benim kafama doktorun bebek ters duruyor lafı takıldı şimdi bütün yüklenen usg görüntülerine bakıyorum da hepsınin başı sağ tarfta benim ki sol tarafta başı ters durması bu mu demek anlamadım doktora da sordum bir sakıncası var mı diye ama bir şey söylemedi ya daha erken diye bu konu hakkında fikriöolan varmı?
Kizlar selamlar 13+0 im bugun haftamiz yakin diye yaziyorum. Bulanti, ogurme, mide eksimesi, bas agrisi gibi sorunlarim oldu oluyor. 12+6da yani dun ogurmem kusma artti gibi eskiye donecegim diye korktum. Herkes 13 14 te birden kesiliyor diyor ama inancimi yitiriyor gibiyim hayirlisi. sizler de sikayetler nasil, azalma artma var mi? paylasirsak sevinirim
kaçıncı haftada başlamıştıkii hala sürüyormuu allahımmm 9 ay çekicez galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?