2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bi 5-6 ay sonra hatırlatcam ve sana şişko diceeeeeeeeeeeemmm

de yeterki şu iştahım açılsın..acıkmak nasıl bir duygu hatırlayayım..
ağzımdaki yaralar geçsin..ayağa kalkınca elim aağım titremesin :))
şaka bi yana ben 10 kilo alsam 67 olurum..normalde kilom 61 filan..çok almamış olurum:)
bu gün bi arkadaş yazmış 5 aya kadar bulantısı olmuş diye bebeği çok zayıf kalmış...
ondan korkuyorum ben

ben de 56 yım şuan, en fazla 70le bitirmek isterim. kilo mühim değil canım sağlıklı olsunlar da... ayrıca asıl kilo 7-8.aylarda alınıyo

ben de 56 yım şuan, en fazla 70le bitirmek isterim. kilo mühim değil canım sağlıklı olsunlar da... ayrıca asıl kilo 7-8.aylarda alınıyo

bu arkadaş son ayındaymış..adam akıllı büyümemiş bebeği..
hadi 3 ay bizden besleniyolarda sonraki aylarda yiyebilsek iyi olur..

bu arkadaş son ayındaymış..adam akıllı büyümemiş bebeği..
hadi 3 ay bizden besleniyolarda sonraki aylarda yiyebilsek iyi olur..

iyi düşüncez iyi olcak felsefemiz bu.birilerinde oldu bizde de olcak diye bi kural yok. obur kasım anneleri olcaz sen hiiiççç merak etme. evrene pozitif mesajlar göndermek lazım

iyi düşüncez iyi olcak felsefemiz bu.birilerinde oldu bizde de olcak diye bi kural yok. obur kasım anneleri olcaz sen hiiiççç merak etme. evrene pozitif mesajlar göndermek lazım

çok yolluyorum ama kapalı evren galiba :))
evreen duy sesimi kusmaktan yemek borum ters çalışır oldu..
bebem içerde aç..
iştahımı geri istiyorum :)))

hiç kilo almayan var mııııııııııııııııııııı:44:

bennnn..verdiğim kilo 7 kg 200 gr oldu millet gider mersine ben giderim tersine..eşim kızmaya başladı artık tek umudum bundan sonra yiyebilmek bugün 12.haftayı doldurduk şükürler olsun belkı dıyorum bulantılarım biterde bende bişeyler yemeye başlarım yoksa bu gidiş hoş değil...

Bu sabah iyi uyandım kendimi düne gore iyi hissediyorum , kayınvalideme kahvaltıya gidecegiz birazdan soyle boğaza karsı bir kahvaltı edeyim :))
Filizi gordum iyiymis aman cok sevindim :)
Kendinize ve bebbislere iyi bakın öptüm :))

Bennnn aynı kilodayım , ama çok ilginç göbek aldı başını gidiyor , sanki tüm yediğim içtiğim göbeğime gidiyor

Kızlar ben de hiç kilo almamışım ama belim çok kalınlaşmış ve göbekte futbol topu gibi Ayrıca giydiğim hiç bişe olmuyo

kilo almadıgım halde benımde pantalonlarım falan sıkmaya basladı benım göbekte cıktı cok komık oldu ya

Ya bende başlarda bi 3 kilo vermiştim şimdi aynı yerimde sayıyorum. 12+4 olduk ama benim göbek çıkmadı hala ya. Akşamları şişkinlik oluyo çıkıyo gibi geliyo sabah uyanıyorum normal Bende 10 gün sonra annemlerin yanına gidicem e biraz belli olsun istiyorum. Gerçi son aylarda da birden alınıyomuş kilo o zamanda çok şişmesek bari

günaydın kızlar,3 mayısa randevu aldım ikili test için,hastane de hemşire vardı tanıdığımız o dr a sormuş,gelsin haftaya cuma ve tok gelsin demiş.bakalım hayırlısı.

Herkeze iyi pazarlar, bugun de öğürmelerle güne başladım. Ya benim kafama doktorun bebek ters duruyor lafı takıldı şimdi bütün yüklenen usg görüntülerine bakıyorum da hepsınin başı sağ tarfta benim ki sol tarafta başı ters durması bu mu demek anlamadım doktora da sordum bir sakıncası var mı diye ama bir şey söylemedi ya daha erken diye bu konu hakkında fikriöolan varmı?

Bizimde önceki usg.de sağ taraftaydı başı bu gidişimizde verdiği görüntüde solda. ama bişi demedi Dr.um bununla ilgili hatta ben eşime dedim aaa yer değiştirmiş diye o da demişti dr. değişik açılardan alabiliyo ya görüntüyü belki o çevirmiştir diye. bende üstüne düşmedim pek. başının sağda yada solda olmasının bi önemi var mı ki bak bende merak ettim şimdi

herkese günaydın

sağlıklı ve keyifli hamilelikler dilemeyi de unutmayayım

bende kasım annesi oluyorum inşallah, listeye eklermisiniz beni de

o ultrasonun açısıyla oluyo ..
benim dr. ilk baktığında sağda sonra çeviriyo ultrasonu kafa popo ve diğer tarafa..en son soldan ve üstten bakıyo...
hatta 4d de her yönden bakıyo..

Öncelikle günaydin herkese ; hic belli olmuyorki cnm bi bakiyorsun azaliyor , ben bugün cok rahatim mesela bugün mide bulantim hic yok , ama bazen agzimdaki degisik tad mahvediyor

Bu arada nergis seni cok merak ediyorum nasilsin ?ablanlardamisin umarim iyi gelir degisiklik

kaçıncı haftada başlamıştıkii hala sürüyormuu allahımmm 9 ay çekicez galibaa

Kızlar bu arada malumunuz HIDRELLEZ yaklaşıyor şimdiden bebekleriniz için aileniz için dileklerinizi dileyin. Rabbim bereketli, huzurlu, sağlıklı,mutlu bir yuva nasip etsin hepimize :)

kaçıncı haftada başlamıştıkii hala sürüyormuu allahımmm 9 ay çekicez galibaa

Benim 5. Haftadan başladı ve hala devam ediyor. Bir ara 5 gün biraz rahattım ama yine geri geldi . Yine genelde gündüz biraz daha rahatım ama akşamları kabus 5. Haftadan beri azalmalar oldu ama bu zamana kadar tek bir günü mide bulantısız geçirmedim dua ediyırum bır an önce kesilsin diye herkez az kaldı diyor ama benim inanasım gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…