2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar nasılsınızzzz benım lekeler sanırım kalıcı hala gelmeye devam edıyor ıgnede ıse yaramadı neysekı kahverengı
bende cok merak eetım nergısı inşallah sorunlarını halletmıs olurlar ..
yaz geldı ne guzel bugun hava ama ben evdeyımmmmmmm of koca iştee yazlıkları cıkardık sabah onlarla ugrasıcam bende :))
kızlar 12+1 oldum ben sımdı 3 ayı bıtırmısmı oldum bu takvım bnı cok yanıltıyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben sanırım kabullendim bulantıları napim dedim alıştık biz birbirimize :))) herkesin gönlünce bir gün olsun benim son 4 günüm yavrumla görüşmemiz için

Hayır hayatım ben en son doktora gittiğimde 12+4 düm doktor aynı bu şekilde söylüyor 13 hafta bile demiyor hatta eşim sorduşimdi 3 ay bitiyormu hayır 3. Ayın içinde dedi.16. Haftaya girince 3 ay bitıp 4. Aya merhaba diyeceğiz.

aaaaaaaaaa senındemı 2 mayıstadı canım oleyyyyyyyyy benımde yaaaaaaaaa az kaldı sukur olsunnnn ense olcumu ve ıkılı test olucak ıns sorunsuz gelırım bende diger arkadaslar gibiiiiallahımm bu mucızeyı verdı bıze ınsallahh sonuna kadar gotururuz [/QUOTE]

cıddımısınnnnnn aaaa gıdınce sorucam dr bakalım bızımkı ne dıcek ben 12 hafta bıtınce 3 ayı doldurus oluyoruz sanıyorum :44:

cnm bende geçen hafta 12+1 ken doktora gittim doktorum 3 ay bitti 4 üncü aydasın artık dedi

bu tarihler çok karışıyo açıkça yazayım
diyelim 12.haftadayız..
12+1,2,3,4,5,6,7 yani 12.haftadan sonraki 1 hafta boyunca 13.haftanın içindesiniz..
12+7 =13.hafta..
aynı şekilde 13+1 olmaya başlayınca artık 14.haftadasınız

3.ayımız 12+1de bitiyo..ve 13 haftalık oluyoruz

Ailesinin öyle bişeye karışacaını düşünmüyorum canım aramadılar bile umurlarında diil sanırsam. Eşimde aramadıı sürece dönmicem
kızlar nergisden haber var mı?

Ablamlarlayım canım evet hava çok güzel bizde pikniğe geldik yiğenimin doğum gününü kutluyoruz. Senin lekelerinede üzüldüm canım ama geçicek emin ol :) bebişlerimiz doğduktan sonra konuşup güleriz inşallah bunlara :) burda ablamın bi arkadaşının ufak kızı var o kadar tatlı ki rabbim hepimize nasip etsin

tamam bende bole bılıyorum ama bu alttakı takvım 2 gun gerıden gelıo karısıyor ıste 12+1 deyım 13 hafta demıoda ondan sorddm canmmm

hadi yaa aılesı karısmazmı yaniii aman onlarda yaa ne kadar sorumsuz :2:aman SEN mutlu olda bosver bebegınde etkılenmesın
eşine cok kızdım ayrıca ettıgı kufurede ole sakamı olur ama sende okadar suskun olma sende yuz buluyor ıste..
ıns barısırsınızda bırda bole seyler yasamassınız canım sonucta yuvan bebegının babası ne etcen
evet lekelr hala devam ıgnede bana fyda etmdı cok uzuluyorumm ama napıyım elden bişee gelmıyorr

Üzülme canım ya bebişin sağlıklı 9 ayı öyle geçirenler var. Herkes bişeyle uraşıo işte ben kocamla sen lekelerle bi başkası başka şeylerle hayat hep böle heralde napalım artık bu günümüze şükür bebişlerimi sağsalim doğsunlarda

aynen ole canım rabbım baska dert vermesın napalım hayat sınav ıste.
sukur bugunumuze.

Bugün market alışverişine gitdik..Dönüşte arabada eşime çok zayıfsın bi diyetisyene git dedim.Bunun için evliliğimiz boyunca hep mücadele etdim ama iştahı yok,sigarayı birtürlü bırakmıyor ve yıllardır diyetisyene gitmesi için yalvardım, ama nafile...Her seferinde ben memnunum bana karışma diyordu .Bu seferde sen beni beğenmiyormusun,hakaret mi ediyorsun deyip yüzüme sertçe elinin tersiyle tokat atdı.Burnumdan kanlar geldi.ve ben 3 aylık hamileyim.Tek suçum onun biraz kilo almasını istememdi.

Son düzenleme:

Valla kaldim bisi yazamadim bir sure. Kimsenin kimseye vurma hakki yok, insan haklarina aykiri. Sen nasilsin simdi?

Mantıken de hesap yapınca da bence bitmiyor 12 hafta 3 ay demek değil mi 13. Hafta olunca o zaman 4. Ay oluyor sizin demenize göre ee o zaman 16. Hafta bitince 5 ayluk mı diyeceğiz?

Yok o zaman tam 4 ayimizi doldurmus olacagiz. 17 haftada 5e girmis olacagiz. Ama ztn hamilelik ayla degil haftayla ifade ediliyor ondan bosverin

canım şakamıı buuuu kızlar ne oluyor bızee yaaaaaaaa herkes buaralar sorunlar yaasıyor
cok uzuldum yaaaaa nasılsın pekı suan?? durdumu burnundakı kan canım
offf vallaaa ne dıycemı bılemedım cok uzuldum ama

tamam bende bole bılıyorum ama bu alttakı takvım 2 gun gerıden gelıo karısıyor ıste 12+1 deyım 13 hafta demıoda ondan sorddm canmmm

[/B]

takvim bende de öyle..ama dr.un ultrasonda normal çıkıyo..
benim cuma 11 bitti ama takvime göre bu gün bitmiş..
sen normal gününü hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…