- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Bugün market alışverişine gitdik..Dönüşte arabada eşime çok zayıfsın bi diyetisyene git dedim.Bunun için evliliğimiz boyunca hep mücadele etdim ama iştahı yok,sigarayı birtürlü bırakmıyor ve yıllardır diyetisyene gitmesi için yalvardım, ama nafile...Her seferinde ben memnunum bana karışma diyordu .Bu seferde sen beni beğenmiyormusun,hakaret mi ediyorsun deyip yüzüme sertçe elinin tersiyle tokat atdı.Burnumdan kanlar geldi.ve ben 3 aylık hamileyim.Tek suçum onun biraz kilo almasını istememdi.
Gözün aydın canım :)kızlarrr rusyadan hayırlı haberler bugun ikili teste gittik hersey yolunda ve oğlum olcak !!!!
aynen ole canım rabbım baska dert vermesın napalım hayat sınav ıste.
sukur bugunumuze.
Maşallah sizekızlarrr rusyadan hayırlı haberler bugun ikili teste gittik hersey yolunda ve oğlum olcak !!!!
Bugün market alışverişine gitdik..Dönüşte arabada eşime çok zayıfsın bi diyetisyene git dedim.Bunun için evliliğimiz boyunca hep mücadele etdim ama iştahı yok,sigarayı birtürlü bırakmıyor ve yıllardır diyetisyene gitmesi için yalvardım, ama nafile...Her seferinde ben memnunum bana karışma diyordu .Bu seferde sen beni beğenmiyormusun,hakaret mi ediyorsun deyip yüzüme sertçe elinin tersiyle tokat atdı.Burnumdan kanlar geldi.ve ben 3 aylık hamileyim.Tek suçum onun biraz kilo almasını istememdi.
Eklemişim ki seni canım baksana ilk sayfaya:)))filiz cnm sana özel msj atmıştım listeye eklersin die ama sanırım problem çıktı
tekrar yollıycam
Bende en son 15 de gittim bide persembe baska dr gıtmiştimEvet canım benimde 2 mayıs 5 hafta olacak artık gidip göreyim sanırım ikili testide yapar güzel haberlerle geliriz inşallah
Kizlar ben geldim , bebisle gezdik gezdik geldik , kısacası ana evlat sürttuk desek daha iyi , haftada bir gun izin gunum yorulmayayım diye esim hafta ici kıpırdatmıyor hafta sonu yasasin özgürlük :) Kayınvalidemde denize karsı kahvaltı yaptik , sonra biraz bebegin battaniyesini durtukledim balkonda sonra ver elini emirgan sahili , yedim ictim geldim
Gecmisi okuyamadim birazdan bakacagim herkes iyidir umarim
FİLİZ dun söyleyemedim bir daha haber vermeden yok olma zaten vukuatlisin görmeyince 3.5 atiyorum vallahi :)
kızlarrr rusyadan hayırlı haberler bugun ikili teste gittik hersey yolunda ve oğlum olcak !!!!
Ohhh keyfe bak yaa valla çok kıskandımbende hep yattım azcık yazlık cıkardık eşimle okadar valla persembe günü gelse dr gtsem rahatlasam lekelerle yasamayı ogrencez Galiba bana ignede fayda etmedi baksana hala kahveler bnmleee
iyi akşamlar kızlar,gezmekten öyle yorulmuşum ki,pikniğe gidecektik hava çok bunaltıcı geldi babacım da sağolsun pikniği eve taşımış :119:,sonra hadi sahil boyu yürüyüş yapalım çok yedik biraz erisin dedik,öyle çok da yürümedik ama tabanlarım acıyor vallahisonra oğlum okula gidecek yarın bir banyo yaptıdım kocacımın takımını da ütüledim,şimdi uyumamak için direniyorum,en azından 1 saatcik daha dayansam yeter.:118:
Ayyyy herkesler bugün gezmişşş bense sabahtan beri yazlık kışlık ayırıyorum.
Yazlıkları ütüledim tam 4 saat ütü yapmışım
Daha kışlıklar yıkanıp kaldırılıacak
Bu arada incecik kotlar ve şortlar da hiçç çıkarılmadan kaldırıldı nasıl olsa olmayacak
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Cinsiyet öğrenen varmı?
bulantılar azalarakta olsa devam ediooen erken kaçıncı haftada öğrenebilirz cinsieti aceppp???
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Cinsiyet öğrenen varmı?
Ben pek azalmış sayılmaz inş. hep böyle devam etmezBen geçen salı doktordaydım ama belli olmamıştır diye sormadım bi dahaki kontrol 23 mayısta o zaman kesin belli olur
Selam hamişlerrrrben de bugün kışlıkları kaldırdım, malum hava 32 dereceydi.
Birazcık kasıklarım ağrıdı, korktum. İnşallah bebişimi çok yormamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?