2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım kıyamam sonrasında ne yaptı peki özür diledimi bu erkekler bizi hiç anlamıyorlar. Hamile hamile bide hoş hamile olmasanda yapılmaz böle bişi çok üzücü çok
kızlarrr rusyadan hayırlı haberler bugun ikili teste gittik hersey yolunda ve oğlum olcak !!!!
Gözün aydın canım :)
aynen ole canım rabbım baska dert vermesın napalım hayat sınav ıste.
sukur bugunumuze.

Aynen canım sağlığımız yerinde olsunda bunları atlatırız bi şekilde

herkese merhaba
geçmişe bakayım dedim ama gözlerim pörtledi
henüz çok isim isim hatırlayamıyorum ama cinsiyeti belli olanları tebrik ederim
benimde 2li testtin sonucu yrn çıkacak merak içindeyim

nergis cnm nasıl mutlu olucaksın öyle yap bencede eşinin aramasını bekle
hatta ve hatta hatasınnı anlasın birazda sürünsün

polyana cnm çok üzüldüm yazdıklarına sen ne yaptın peki?
ben böyle şeyleri okuyunca çıldırıyorum sinirden

filiz cnm sana özel msj atmıştım listeye eklersin die ama sanırım problem çıktı
tekrar yollıycam

Evet canım benimde 2 mayıs 5 hafta olacak artık gidip göreyim sanırım ikili testide yapar güzel haberlerle geliriz inşallah

birde geçmişte bi arkadaş sormuş kilo almayan varmı die?
bende aldım sayılmam sabah tartısında 500gr akşam 1 kilo
ama başta da 2kilo verdim bakalım bundan sonra alcam inş.azimliyim
tabi bulantılar izin verirse

kızlarrr rusyadan hayırlı haberler bugun ikili teste gittik hersey yolunda ve oğlum olcak !!!!
Maşallah size

Çok geçmiş olsun , eminim hatasını anlamıştır, inş bir an önce gönlünü alır ve birdaha seni üzecek bişey yapmaz, demek ki o da kendi zayıflıgını çok takıyor patlamış artık, oysa düşünse sen hamilesin iyice kilo alınca yanında kürdan gibi kalcak, diyetisyene gitse ne olur

filiz cnm sana özel msj atmıştım listeye eklersin die ama sanırım problem çıktı
tekrar yollıycam
Eklemişim ki seni canım baksana ilk sayfaya:)))
Evet canım benimde 2 mayıs 5 hafta olacak artık gidip göreyim sanırım ikili testide yapar güzel haberlerle geliriz inşallah
Bende en son 15 de gittim bide persembe baska dr gıtmiştim inş canım benim 2 li test olcak

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim , bebisle gezdik gezdik geldik , kısacası ana evlat sürttuk desek daha iyi , haftada bir gun izin gunum yorulmayayım diye esim hafta ici kıpırdatmıyor hafta sonu yasasin özgürlük :) Kayınvalidemde denize karsı kahvaltı yaptik , sonra biraz bebegin battaniyesini durtukledim balkonda sonra ver elini emirgan sahili , yedim ictim geldim
Gecmisi okuyamadim birazdan bakacagim herkes iyidir umarim

FİLİZ dun söyleyemedim bir daha haber vermeden yok olma zaten vukuatlisin görmeyince 3.5 atiyorum vallahi :)

Ohhh keyfe bak yaa valla çok kıskandım bende hep yattım azcık yazlık cıkardık eşimle okadar valla persembe günü gelse dr gtsem rahatlasam lekelerle yasamayı ogrencez Galiba bana ignede fayda etmedi baksana hala kahveler bnmleee

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,gezmekten öyle yorulmuşum ki,pikniğe gidecektik hava çok bunaltıcı geldi babacım da sağolsun pikniği eve taşımış :119:,sonra hadi sahil boyu yürüyüş yapalım çok yedik biraz erisin dedik,öyle çok da yürümedik ama tabanlarım acıyor vallahi sonra oğlum okula gidecek yarın bir banyo yaptıdım kocacımın takımını da ütüledim,şimdi uyumamak için direniyorum,en azından 1 saatcik daha dayansam yeter.:118:

hayret bir şey ya,dondum kaldım adama bak,kabah onu düşünende aslında.boşver hayatım kıymet bilmeyene kıymet vermezsin bundan sonra olur biter.şimdi nasılsın,sakın kendini üzüpte bebeğini de üzme emi.

Ayyyy herkesler bugün gezmişşş bense sabahtan beri yazlık kışlık ayırıyorum.
Yazlıkları ütüledim tam 4 saat ütü yapmışım
Daha kışlıklar yıkanıp kaldırılıacak
Bu arada incecik kotlar ve şortlar da hiçç çıkarılmadan kaldırıldı nasıl olsa olmayacak

Hayirlisi olsun , oglusun ugur getirsin ailenize :))

Canim okudum ve ne yazacagimi sasirdim umarim su an iyisindir sakin kendini ve bebeği uzme
Esine de Allah'tan akil , fikir , vicdan , insanlık, ruh saglıgı dilerim bence diyetisyene degil en kisa zamanda bir psikologa görünse daha iyi olur.

Ay kiyamam kıskandırmak icin söylemedim inan , bende hafta ici kipirdiyamiyorum yerimden , esim sagolsun eğilme , hızlıkalkma , hizli oturma , is yapma , orayı elleme , buraya dokunma ay kastı beni basımda kaynanadan beter nefes aldırmıyor. Yazlıkları cikaracagim elletmiyor , ben iyiyim diyorum yok aman bir sey olur diye basımda gardiyan gibi.
Bir tek hafta sonu izin var gezmeye oda yanimda surekli denetimde ben zincirimi kırmış gibi oluyorum
Bakma sen o kahverengilere seninkinin bonusu oldu sana galiba , bebek iyiyse gerisinin önemi yok biliyorum psikolojini bozuyor ama o igne koruyacaktir seni emin ol.

Gez bakalim gez simdi bir dogsun gorursun gununu , biri eşikte biri beşikte :))

Kolay gelsin hamısim , bakiyorum vatana millete faydalı isler yapıyorsun :))

ii akşamlar hamişdaşlarım bişi sorcamm daa....
doğum öncesi göğüs ucunu çıkarmak için kullandığınız krem veya alet bişi var mııı??
ablamın göğüsleri kanadı hepp çok acı çekiooooo

Selam hamişlerrrr ben de bugün kışlıkları kaldırdım, malum hava 32 dereceydi.
Birazcık kasıklarım ağrıdı, korktum. İnşallah bebişimi çok yormamışımdır

Ben pek azalmış sayılmaz inş. hep böyle devam etmez Ben geçen salı doktordaydım ama belli olmamıştır diye sormadım bi dahaki kontrol 23 mayısta o zaman kesin belli olur

aaa ewtt o zamana kadar kesinn belli olurr çok heycanlııı bulantın olnca ne yapıosun genelde cnm ya bana da akıl vrsenee

Selam hamişlerrrr ben de bugün kışlıkları kaldırdım, malum hava 32 dereceydi.
Birazcık kasıklarım ağrıdı, korktum. İnşallah bebişimi çok yormamışımdır

bugün herkes kışlıkları kaldırmış çok yorucu bir iş ben 2 hafta önce kaldırdım ve o gece sol kalçama kramp girdi çok korkmuştum sağa sola dönemedim dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…