2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aaa ewtt o zamana kadar kesinn belli olurr çok heycanlııı bulantın olnca ne yapıosun genelde cnm ya bana da akıl vrsenee

Valla özel bişey yapmıyorum çekiyorum desem yeridir geçmesi için dua ediyorum.ilk zmanlar çubuk kraker keserdi şimdi oda kesmiyo bol bol soda içiyorum inş. zararı yoktur.

İkili test için gittiğimde cuma günü ve dün doktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi bir ay sonra daha net olur sanırım sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Evet bende o kadar üzerinde durmuyorum açıkçası sağlıklı olması önemli olan ben ikili testi yaptırmadım daha doğrusu eşim yaptrmak istemiyor. ama 3lü testi yaptırıcam kandırıcam onu

İkili test için gittiğimde cuma günü ve dün doktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi bir ay sonra daha net olur sanırım sağlıklı olsunlar da gerisi boş

haklısın cnmm hepimizin tek temennisi sağlıkla annelerine gelmeleriii... kızmış erkekmiş 2. plana kalıo artkk.. sağlıklı ve hayrlı evlat olsunlarda.....

Selam hamişlerrrr ben de bugün kışlıkları kaldırdım, malum hava 32 dereceydi.
Birazcık kasıklarım ağrıdı, korktum. İnşallah bebişimi çok yormamışımdır
bugün herkes ya gezmedeydi yada yaz temizliiinde sıkı tutunsunlar bebişlerde annelerine inşallahh yorulmamıştr cnm da sen ynede beline fln dkkat et

cnm soda işini dr una sor bnce çok asitli gbi ya dr söler sana..

iyi akşamlar kızlar ya bir şey sorucam yarın sabah ikili test varda 12.haftadan sonra karından mı bakılıyor ultrasona

Valla inş gecer artık cok bunaldım yatmaktan korkuma karsı daıre ve 2 kat asagı ınmem dısında başka yere çıkamıyorum inş bebegimde iidir.biz sabah halkettik eşimle yazlık kışlık olayını biraz daha kaldı artık oda yarına :) gez gez abla keyfine bakk mucuksss

yaa böyle sizi okuyunca kendimi kötü hissediyorum..
yazlık kışlık ayırmak çıkıp gezmeyi bırak 2 dak.ayakta kalınca halsizlik başdönmesinden titriyorum..
ben niye böyleyim anlamadım..ne zaman düzelicem yaa..

Eşim yiğenimin doğum günü diye ablamı aramış. Benide sormuş sağlığı sıhati iyimi bişey yiyeniliyomu diye. Ablam üzülmüş yazık dio. Ama ben hiç üzülmedim hatta onu düşününce annesi gelio gözümün önüne iyce sinir oluyorum

Bende öyleyim canım bakma piknie gittim ama hep yattım. Sabah yiğenimi yıkıyayım dedim tansiyonum düştü gözüm karardı azcık hareket etsem hemen düşüp bayılıyorum. Kilomda değişiklik yok ama annemle ablam şişmişsin dediler sanırım yatmaktan öle oldum

hay Allahım..çocuk bu erkekler yaa hiç büyümüyolar..
demek oda pişman seni aramaya cesareti yok canım..
inş. herşey yoluna girecekte sen bu durumu kendine milat edin..
eşine kesin kez istediklerini söyle..
annesi ve görümcene ezdirmesin seni daha fazla..
herley iyi olsun inş..

Herkesin bünyesi farklı olduğu gibi hamileliği de farklı. Hiç kendini kötü hissetme bence, bol bol dinlen. Zaten bu belirtiler ilerleyen dönemde sona erecek biliyorsun

Herkesin bünyesi farklı olduğu gibi hamileliği de farklı. Hiç kendini kötü hissetme bence, bol bol dinlen. Zaten bu belirtiler ilerleyen dönemde sona erecek biliyorsun

ben düzeleceğime daha kötü oluyorum..6 kilo vermişim bu gün tartıldım
ondan bu kadar halsiz düştüm galiba

Biraz da kendini zorla, salıverme. Bebiş için
Bir düşün bakalım canın ne istiyor? Yavaş yavaş tiksinmeden az az yemeye çalış

bak bu günümü anlatayım..
sabah güzelce kahvaltı yaptım..hepsi çıktı..
onra bi tane salatalık anca yedim..
öğlen yarım kase yoğurdu 3 saatte yedim :)
akşam ekmek arası bir parça bişey yedim..
şimdi iki tane rennie çiğnedim midem rahatlasın diye..
bunları da zorumla yedim..
uyumadan çıkarmazsam şanslıyım..

- Nedenleri kesin olarak aydınlatılamamış da olsa, bulantılarda kan şekeri düzeyiniz kuşku.suz önemli rol oynadığından, günde iki ya da üç kez karnınızı tıka basa doyurmak yerine, her iki üç saatte bir, azar azar, karbonhidrat bakımından zengin yiyecekler yemeniz iyi olur. Böylece hem kanınızdaki şeker düzeyi aşağı yukarı değişmeden kalır, hem de sin¬dirim sisteminizi aşırı yüklememiş olursunuz.
- Bazı besinlerin ya da kokuların bulantıları başlattığını fark edebilirseniz, bunlardan uzak durun; grissini ya da meyve gibi yumuşak, sindirimi kolay besinleri yeğleyin. Ayrıca, karbonhidratlar bulantı duygusuyla savaşmayı kolaylaştırdıklarından, kepekli ekmek, pirinç, patates, çiğ sebze yemeye çaba gösterin.
- Çoğunlukla sorun yaratan besinler, aşırı kat ve sıvı yağ kullanılmış, kızarmış ya da ağdalı şekerli besinlerdir. Bunları yemekten kaçının ve olanak varsa, canınızın çekmemesi için, ailenizin öbür üyelerine de bu tür yiyecekler hazırlamayın.
- Sabah gözünüzü açar açmaz ilk hissettiğiniz şey bulantıysa yatağınızın, yanı başında bir bardak süt ya da meyve suyu ile bir-iki bisküvi ya da bir dilim kızarmış ekmek dilimi bulundurup, uyanır uyanmaz, yatağınızdan kalkmadan bunları yiyin: Böylece kan şeker düzeyiniz yükselecektir.
- Bulantılarınız ne kadar şiddetli, rahatsı edici olsa da, ruhsal durumunuzu etkilemelerine fırsat vermeyin. Sürekli midenizin altüst olduğunu ve bulandığını hissetmek kuşkusu2 hoş bir şey değildir; ama unutmayın ki, bunlar bir süre sonra geçecek ve hamileliğiniz yeniden normale dönecek, sonra da çok istediğiniz bebeğiniz dünyaya gelecek ve ilk aylardaki bu sıkıntıların anısı bile kalmayacaktır. En önemli şey, bulantı ve kusmaların sizi canınızdan bezdirmesine, gereksiz bir stres durumu yaratmasına olanak vermemenizdir: Biraz dişinizi sıkın ve bunları, bedeninizdeki olağanüstü değişikliklerin bir parçası olarak kabul etmeye çalışın.

Bir de uyurken göz bandı tak uyurken gece, karanlıkta uyumak da işe yarıyor

sağol canım..neler denedim neler..
bazı arkadaşlar midem bulanınca kusmamk için yattım filan diyolar..
benim imkansız..bulantı varsa çıkacak illa..
uykumda problem yok da bulantıyı da geçmesi için bekliycez artık

Beni aramaz die düşünüyorum. Aramazsada dönmicem zaten. Yarın ve salı içinde hala izin alamadım sabah arıcam müdürümü bi sürüde işim var artık burdan ayarlamaya çalışıcam umarım sıkıntı çıkmaz. Hemende dönmek istemiorum çünkü

kizlar bir de burda verdikleri bilgilendirme formuna gore: mide bulandigi zaman limon aromali seyler icin ya da yiyin diyor, limonlu soda,limonata,limonlu kek,limonlu tart vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…