yaa böyle sizi okuyunca kendimi kötü hissediyorum..
yazlık kışlık ayırmak çıkıp gezmeyi bırak 2 dak.ayakta kalınca halsizlik başdönmesinden titriyorum..
ben niye böyleyim anlamadım..ne zaman düzelicem yaa..
bak bu günümü anlatayım..
sabah güzelce kahvaltı yaptım..hepsi çıktı..
onra bi tane salatalık anca yedim..
öğlen yarım kase yoğurdu 3 saatte yedim :)
akşam ekmek arası bir parça bişey yedim..
şimdi iki tane rennie çiğnedim midem rahatlasın diye..
bunları da zorumla yedim..
uyumadan çıkarmazsam şanslıyım..
günaydın annişler ;
nasılsınız :) haftasonu gelip size yazamadım cumartesi günü doktora gittik çok şükür herşey normalde bizimki yerinde durmuyodu doktor çok hareketli bu ya dedi:) resmini yüklicektim ama şuan işteyim artık bayağı belli olmaya başladı:) folik asiti bırak dedi elevitle demir ilacını yazdı.birde benim cildim çok kuru karnım pul pul dökülemye başladı bitane krem yazdı çatlak için bide kurulunu gidermek için bebeyağı kullan dedi.bu kalça kemiğimin ordaki ağrı içinde normal herkeste görülebilir sürekli oturma kısa kısa yürüyüş yap dedi .Cuma günü 2li testimiz var sonuçlrdan sonra tekrar gidicez yine yazarımm :) bu arada kendime LCW nar çiçeği hamile pantolonu aldım bide T-shirt ama pantoloarımın duğmesi açık gezmekten bıktım cunku :)gerçi giymedim daha büyük oluyo:)
günaydın annişler ;
nasılsınız :) haftasonu gelip size yazamadım cumartesi günü doktora gittik çok şükür herşey normalde bizimki yerinde durmuyodu doktor çok hareketli bu ya dedi:) resmini yüklicektim ama şuan işteyim artık bayağı belli olmaya başladı:) folik asiti bırak dedi elevitle demir ilacını yazdı.birde benim cildim çok kuru karnım pul pul dökülemye başladı bitane krem yazdı çatlak için bide kurulunu gidermek için bebeyağı kullan dedi.bu kalça kemiğimin ordaki ağrı içinde normal herkeste görülebilir sürekli oturma kısa kısa yürüyüş yap dedi .Cuma günü 2li testimiz var sonuçlrdan sonra tekrar gidicez yine yazarımm :) bu arada kendime LCW nar çiçeği hamile pantolonu aldım bide T-shirt ama pantoloarımın duğmesi açık gezmekten bıktım cunku :)gerçi giymedim daha büyük oluyo:)
Günaydın güzel annişler ve onlarınn tomurcuk gülleri....
gününüzün hayırlı bulantısız ağrısız geçmesi dileğiyle...
bende bugün ilk defa hamile pantalonumu giydim çünkü aynen senin gibi düğmem açık dolaşıyordum biraz büyük gibi sanki bize ama yapcak bişey yok katlanıcaz artık bende lcw den aldım ama nar çiçeğini görmemişdim..işte giymek için siyah almışdım. bidaha gittiğimde nar çiçeğine de bir bakayım :) o kalçadaki ağrı bende de oluyor canım normal bir durum olmasına sevindim.
hay Allahım..çocuk bu erkekler yaa hiç büyümüyolar..
demek oda pişman seni aramaya cesareti yok canım..
inş. herşey yoluna girecekte sen bu durumu kendine milat edin..
eşine kesin kez istediklerini söyle..
annesi ve görümcene ezdirmesin seni daha fazla..
herley iyi olsun inş..
kızlar bende şimdi giyinip çıkıyorum bebişimizin cinsiyetini öğrencez inşallah eğer rahat durursa ben kesin kız diyorum ama içimden erkek geçiyor bakalım inşallah hayırlısı
günaydın annişler ;
slm kızlarr nasılsınız nasıl geçti h.sonunuzz haftaya doktora gidicem ay kızlar zamn geçmek bilmio inş. hayırlı haberler alırım kızlarr..
birde bu ikili testler nasıl oluo ne kdar sürüo yaptıranlar anlatabilirmi?öpüyorum hepinizi
Günaydın güzel annişler ve onlarınn tomurcuk gülleri....
gününüzün hayırlı bulantısız ağrısız geçmesi dileğiyle...
bende bugün ilk defa hamile pantalonumu giydim çünkü aynen senin gibi düğmem açık dolaşıyordum biraz büyük gibi sanki bize ama yapcak bişey yok katlanıcaz artık bende lcw den aldım ama nar çiçeğini görmemişdim..işte giymek için siyah almışdım. bidaha gittiğimde nar çiçeğine de bir bakayım :) o kalçadaki ağrı bende de oluyor canım normal bir durum olmasına sevindim.
hakikaten ben de göremedim nar çiçeğini,internet sitesinde gözükmüyor mu acaba,bende cuma günü ikili test için gittiğimde alacağım nasib olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?