2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende dun alısverıse gıttım hamıs kotu aldım 2 tane bluz aldım bı tane hırka aldım bıdahakınede babet canta ve etek alıcam.
acık hava cok ıyı gelıyor bana ama ev ortamına gırdıgım anda mıdem bulanıyor çalıstgım yerde bodrum katı havasız penceresız nemlı offf bu havalrda uzun bır tatıl istiyorum

gecmiş olsun canım benımmmm

tekmelerrrrr

canım 2liyi nerde yaptırcan, fiyat aldın mı

canım ben özel hastaneye gidiorum. geçen cuma yaptırdım 2li taramayı 10 gün öncesinden geldiğim için muayene ücreti bile almadılar. kan tahlilinede 20 tl verdim o kadar. yani öle çok masraflı değil. tabi orda durum nedir bilmiyorum ama. özel hastaneler sıralamaya göre ücret alıyorlar ya. benim gittiğim hastanede öle küçük biyer değil. kapasitelerine göre sıralanıyor yanlış bilmiyorsam. zaten ultrasonda doktorun bakıyor. ense kalınlığına burun kemiğine falan. tamda bilmiyorum ama doktorum bakıp bakıp hemşireye değer yazdırdı sonrada kan testi için yolladı. oda bu cuma çıkıcak hayırlısıyla

nergiscim gecmişi çok okuyamadım baş ağrısından sadece şöyle bir göz atabildim nasılsın canım haberler nasıl

Kızlarrr merhabaa napıyosunuzzz nasılsınızzzz. 2 gün giremedim neler olmuş yaa.

nergiss napıyosunnn izin alabildin mi çok merak ettimm
polyana sana da çok üzüldüm allah bu erkek milletini ıslah etsin ya..
puffy ablacımm marifetli ablamm, şu battaniyenin bi resmini koymadın yaa çook merak ediyorumm bi koy foto da bakalım
filizim sende hiç takılma lekelere senin böyle bi süre devam edicek gibi ama hiçbi sıkıntı olmayacak en zor dönemi atlattın için ferah olsun bitanemm.

vahşi hatunum sen ne yaptınnn bebişin hareketlerini hissediyormusun?

nergıs nasılsın canım bı gelısme varmı

nergiscim gecmişi çok okuyamadım baş ağrısından sadece şöyle bir göz atabildim nasılsın canım haberler nasıl

hala ablamlardayım canım dönmedim. sanırım çarşamba dönücem. ama eve gitmeyi düşünmüyorum. arkadaşımda kalırım bir müddet eşim aramadan dönmicem. onunda aramaya niyeti yok. biraz burnu sürtsün istiyorum. annemin haberi yok ablam biliyor. dün yiğenimin doğum gününü kutlamak için ablamı aramış konuşmuşlar. beni sormuş sağlığı nasıl bişeyler yiyebiliomu die. ablamda üzülmüş yazık dio. ama ben hiç üzülmedim biraz anlasın bazı şeyleri. çok bunaldım. benimde kendimi haksız bulduğum yerler var ama artık çileden çıktım. eşimi düşününce ailesi gelio aklıma iice sinir oluyorum. bakalım ben olmayınca hayat nasıl oluyor görsün. ablamda dio hepsi aynı bak dio en iisi benim kocam o bile yapıo görme duyma dio. ama görülmicek gibi diil yakın olmaları dezavantaj uzağada hayatta taşınmaz. belki cuma günkü olay patlancak bir olay değildi ama ailesi yüzünden birikenler yüzünden yine ona patladım. şu an sadece bebeiimi düşünüyorum. gece rüya gördüm rüyamda bebeimi kaybediodum nasıl ağladım o sırada uyandım gece 3 bidahada uyuyamadım sabaha kadar kendimi dinledim bebişi hissedemedim ağladım. şu an iyi gibiyim. umarım bebişimde iyiydir.:26:

Günaydın kızlar berbat bir hafta sonu geçirdim. Halsizlikten, baş dönmesi, mide bulantısı artık sinir bozucu! İçini ferah tutu hiç bir şeycikte çıkmaz ben geçen hafta gittim bebeğimin keyifle izleyeceğime bir panik , endişe içinde izledim. Şimdi ki aklım olsa rahat olurdum usg ye giriyorsun burun ve ense kalınlığı ölçümü yapılıyor ve sonra kan veriyorsun benim sonuç 2 gün de çoktı doktor telle haber verdi. Kalbini ferah tut , benim gibi yapma keyfini çıkararak izle bebişini.

aldım canım çarşambada tatil zaten. çarşamba dönerim büyük ihtimal. iş yerinde bi arkadaşım var eşi ş.dışında kalıcak uzun bi süre. büyük ihtimal ona gidicem eve dönmei düşünmüyorum. gündüz gidip alacaklarımı alırım evden bölelikle eşimle karşılaşmamış oluruz.

Kızlar karnımda çok şişlik var. acayip rahatsızım, bi kaç gündür böyle hatta dün uyuyamadım nefes alırken bile zorlanıyorum. iğne batırsam patlicak yani. var mı böyle olan normal mi?

Ya kızlar bu kıyafet konusu bende zıkıntı olacağa benziyor. Hep elbise tayt giyecem herhalde, ama pantalonda giymek istiyorum. 44 kiloya düşünce hamile pantolonları olmuyor beden 38 beden bakıyım diyorum o da büyük oluyor . Sinir oluyorum. Karnım bayağı srtleştş ve göbek her geçen gün büyüyor.

canım 2liyi nerde yaptırcan, fiyat aldın mı

topçular medstar dan ünal beyden randevu aldım 3 mayısa.fiyat aldım,ben bağkurluyum biraz borcu var o yüzden ücretli ödeyeceğim ücretini.muayene 90 tl,ikili test 120 tl.eşimden emekli sandığından yararlanamıyorum.sana daha düşük olur fiyatı.

kemer anadoluyu arıyorum fiyat vermiyo, geçen yıl arkadşım 53 tl ye yaptırmış acaba doğru mu
Bu arada benim de murat bey de 2 mayısta randevum var

Son düzenleme:

canım bende 36 beden hamıs kotu aldım lcw den cok tarz bısey ama bu bıle bıras buyuk oldu ama acayıp rahat.hatta eteklerı kanvasları ketenlerı var onlardan da alıcım.

canım pantolunundan bırını terzıde hamıs pantolununa çevırtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…