kızlar dünden beri fena bir baş ağrısı çekiyorum... dün ben inat ettim ağrı kesici içmemekle ama gece gözlerimden yaşlar akmaya başlayınca dayanamadım bir tane içtim biraz rahatlatmış olacakkı uyuyakamışım ama sabah uyandığımda sol gözümde böle bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı ve şimdi tekrar baş ağrısı aşladı ne olacak bizim halimiz miğde bulantısı şimdi baş ağrısı peki sonra ne sırada ne var
kızlar dünden beri fena bir baş ağrısı çekiyorum... dün ben inat ettim ağrı kesici içmemekle ama gece gözlerimden yaşlar akmaya başlayınca dayanamadım bir tane içtim biraz rahatlatmış olacakkı uyuyakamışım ama sabah uyandığımda sol gözümde böle bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı ve şimdi tekrar baş ağrısı aşladı ne olacak bizim halimiz miğde bulantısı şimdi baş ağrısı peki sonra ne sırada ne var
canım 2liyi nerde yaptırcan, fiyat aldın mı
tekmelerrrrr
tekmelerrrrr
canım ben özel hastaneye gidiorum. geçen cuma yaptırdım 2li taramayı 10 gün öncesinden geldiğim için muayene ücreti bile almadılar. kan tahlilinede 20 tl verdim o kadar. yani öle çok masraflı değil. tabi orda durum nedir bilmiyorum ama. özel hastaneler sıralamaya göre ücret alıyorlar ya. benim gittiğim hastanede öle küçük biyer değil. kapasitelerine göre sıralanıyor yanlış bilmiyorsam. zaten ultrasonda doktorun bakıyor. ense kalınlığına burun kemiğine falan. tamda bilmiyorum ama doktorum bakıp bakıp hemşireye değer yazdırdı sonrada kan testi için yolladı. oda bu cuma çıkıcak hayırlısıyla
canım ben özel hastaneye gidiorum. geçen cuma yaptırdım 2li taramayı 10 gün öncesinden geldiğim için muayene ücreti bile almadılar. kan tahlilinede 20 tl verdim o kadar. yani öle çok masraflı değil. tabi orda durum nedir bilmiyorum ama. özel hastaneler sıralamaya göre ücret alıyorlar ya. benim gittiğim hastanede öle küçük biyer değil. kapasitelerine göre sıralanıyor yanlış bilmiyorsam. zaten ultrasonda doktorun bakıyor. ense kalınlığına burun kemiğine falan. tamda bilmiyorum ama doktorum bakıp bakıp hemşireye değer yazdırdı sonrada kan testi için yolladı. oda bu cuma çıkıcak hayırlısıyla
nergiscim gecmişi çok okuyamadım baş ağrısından sadece şöyle bir göz atabildim nasılsın canım haberler nasıl
nergıs nasılsın canım bı gelısme varmı
slm kızlarr nasılsınız nasıl geçti h.sonunuzz haftaya doktora gidicem ay kızlar zamn geçmek bilmio inş. hayırlı haberler alırım kızlarr..
birde bu ikili testler nasıl oluo ne kdar sürüo yaptıranlar anlatabilirmi?öpüyorum hepinizi
Kızlarrr merhabaa napıyosunuzzz nasılsınızzzz. 2 gün giremedim neler olmuş yaa.
nergiss napıyosunnn izin alabildin mi çok merak ettimm
polyana sana da çok üzüldüm allah bu erkek milletini ıslah etsin ya..
puffy ablacımm marifetli ablamm, şu battaniyenin bi resmini koymadın yaa çook merak ediyorumm bi koy foto da bakalım
filizim sende hiç takılma lekelere senin böyle bi süre devam edicek gibi ama hiçbi sıkıntı olmayacak en zor dönemi atlattın için ferah olsun bitanemm.
vahşi hatunum sen ne yaptınnn bebişin hareketlerini hissediyormusun?
Günaydın çilekeş analar ve onların yavru tospaaaaları
Ben kışlıklarla boğuşuyorum, yıkayıp kaldırılıyor yavaş yavaş. Offf ev tabi toz tüy içinde, sevmiyorum bu mevsim dönüşlerini
yok canım ne arayan var ne soran. hala ablamlardayım gece doru düzgün uyuyamadım ama şu an iyi gibiyim.
Ayy evet çok sinir bende yarın kadını bekliyorum tek başıma mümkün değil.
canım 2liyi nerde yaptırcan, fiyat aldın mı
topçular medstar dan ünal beyden randevu aldım 3 mayısa.fiyat aldım,ben bağkurluyum biraz borcu var o yüzden ücretli ödeyeceğim ücretini.muayene 90 tl,ikili test 120 tl.eşimden emekli sandığından yararlanamıyorum.sana daha düşük olur fiyatı.
Ya kızlar bu kıyafet konusu bende zıkıntı olacağa benziyor. Hep elbise tayt giyecem herhalde, ama pantalonda giymek istiyorum. 44 kiloya düşünce hamile pantolonları olmuyor beden 38 beden bakıyım diyorum o da büyük oluyor . Sinir oluyorum. Karnım bayağı srtleştş ve göbek her geçen gün büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?