2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım üzme artık kendini lütfen bak sen sinirlenip üzülüp kasıldıkca bebişinde etkleniyor herşey olucağına varır eşininde aklı başına gelir. ama bişey dicem sana şimdi tekrar oraya döndüğünde bana arkadaşında kalman doğru gelmiyor tatlımm. bu işleri dahada zorlaştırabilir.

bana da eşim yardım etti sağolsun. 2 ay sonra boya ve tadilat işleri var evde o zaman çağırcam ben de kadın, şimdilik üstten üstten yapıyorum, içime de sinmiyo ama

Kızlar karnımda çok şişlik var. acayip rahatsızım, bi kaç gündür böyle hatta dün uyuyamadım nefes alırken bile zorlanıyorum. iğne batırsam patlicak yani. var mı böyle olan normal mi?

kız ben nezamandır üstten ile yapamıyodum dün akşam eşimden .allah razı olsun .evi sildi süpürdü.

canım ben 36 aldım valla 50 kiloyum şuanda zaten bol pantalon belinde lastiğide var 38 resmen beni yutar gibime geliyo..

Bende senin gibiyim canım. Evde falan taytla iyide dışarda tayta pek alışıkta değilim ben. Bakalım biraz daha kilo alıyımda o zaman olur heralde hamile pantolonu

günaydin kizlarrrr, nasilsiniz?? benim hastaligim daha gecmedi. öksürük eklendi simdide.... aman dikkat edin cokk zor geciyorr...

Günaydın kızlar...Nasılsınız? Bebişleriniz de iyidir inşallah..

Cumartesi güzel bir gündü ben de mint yeşili bir hamile pantolonu aldım. suanki halime göre aldım bedenini ama inşallah ilrede cok kilo alıp giyilmez hale gelmez.. neye göre alsak acaba. ben 36 beden aldım ama 38 mi alsaydım acaba (

cumartsi ilk kez canım dondurma cekince dayanamadım yedim ve beklenen sonuc pazar sabah bogazım şiş kalktım. mide bulantısı bogaz ağrısı baş ağrısı tüm gün gece yataktaydım . zar zor yaptıgım kahvaltıyı da cıkarınca iyice moralim bzzukdu. evde yemekte yok yazık eşim ne yapacagını bilemedi. rolleri değiştik snki:))

bu haftaya kadar cıkarmıyordum ama bu sabah yine cıkardım.hergün böyle. bişey de yiyemiyorum böyle giderse doktora gitmem gerekecek snaırım.

rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun diyorum. Gecemavisi ve badezuzum inş sizinn de gecer şikayetleriniz.

Nergiscim bu arada izin alıp gidebilmene sevindim ama eşinle aranızın daha fazla sogumasına müsade etme. bence anlamıştır hatasını. sen carsamba evine git tabiki senin bileceğin iş ama canın daha cok sıkılmasın.

Rabbim her konusa hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

gecmiş olsun canım bende uuzn zmandır yemek yıyemıyorum dun gece ruyamda yemek yıyordum hemde bayag ıstahlıydım bılınc altı ıste

Günaydinnn,
Kizlar bizdende haberler hafta sonu iyiydik , hep disarda gezmedeydim cok iyi geldin, arada bir bulanti oldu ama 2 gün hic cikartmadim , ve ben bebegimi bu ara cok hisdediyorum , resmen göz seyermesi gibi ..bazen korkuyorum ama acaba ne yapiyordur bebegim hersey yolundami diye merak ederken biraz zaman gecince hissediyorum .. Sira tekmelerde insallah , darisida sizlere kizlar

canım sanada geçmiş olsun inşallah devam etmez sorunlar hepimiz aynıyız eşlerimizin başına kaldık yapcak bişey yok bi süre idare edicekler artık dün gece valla bizimki bayağı bir uğraştı makineye çamaşır at ortlığı topla süpür sil yazık acıyorumda bazen...

merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum. bu zamana kadar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi. görmek istiyorum dedi.ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime

Aynen bizimki de canım. evi süpürdü ortalıgı topladı. yazık hep ona kalıyor hersey. ben de uzuluyorum da yapacak bişey de yok. yemek yapmayı da basarabilse cok iyi olacak ta en zor olanı o benim için. bulantım olunca yapamıyorum hiç. zaten canım de bişey istemeyince yapacak bişey de bulamıyorum.

iki hafta daha sabredebilsek .inş gecer 12. hafta ya. Annelerşn kıymetini cok iyi anladım valla daha doğmadan başlıyor herşey..

Cidden annelerin ayagı altında cennet...

hay maşallahhh canımmmm ALLAH kolaylıklar versın sana
ama adama ve uslubuna uyuz oldum haaa

bende LCWden kendime pantolon aldım 42 bedenini aldım belden bol geldi 40 bedenide oldu ama bacakları çok sıktı o yüzden 42 bedenini aldım iki tanede tişört aldım biri nar çiçeği diğeri lacivert nar çiçeği üstümde şuan benim göbek birden pırtladı pantolonlar olmuyo artık 5 aylık göbeğim var resmen resim eklemek istiyorum ama resim boyutu fazla geliyo yüklemiyo başka yükleme yolu varmı acaba..

bende bı tek pantolununu aldım dıger kıyafetlerımı normal reyondan aldım cok gusel seyer vardı etekler kanvaslar ketenler ama daha erken dıyorum cunku su an 36 beden aldım o bıle hafıf bol ılerde sısınce alırım artık sımdı bı aten edaha alsam ılerde olmaz dıyorum ama bı taneylede nasıl ıdare etcem calısyorum cunku en ıyısı bı tanede etek almak

Canım resmi paintle aç CTRL+A ile resmi seç yukarda yeniden boyutlandır çıkıyo ordan küçük bi oran ver kaça kaç kabul ediyo site bilmiyorum ordaan bi dene istersen farklı kaydet deyip daha küçük boyda kopyasını oluşturmuş olursun resmin. Bi de böyle dene istersen

gunaydın kızlar bıze sabah daha yenı oldu cok uykucu olduk anca kalkabılıyoruz herkes kıyafet almış gule gule gıyın ama ben cok merak ettım aldıklarınızı resımlerınızı koyma imkanınz varsa koyrmısınız

merhaba güzel anneler doktorumdan geliyorum hemen sizinle paylaşmak istedim.
doktorum herşey yolunda baya hareketli bir bebek büyük ihtimalde erkeğe benziyor dedi.
ayın 15ine kontrole gelmemi istedi.2li test için kan verdim ve ultrasonda bebeği inceledik ve bi baktık pipisi bariz belli %100 erkek. oğlum ne var ne yok ortaya sermiş herşeyini elleri kolları ya müthiş bi duygu allahım isteyen herkeze nasip et.bu arada 2li testimi 80 tl ye yaptılar benim hastane biraz kazık sanırım.başka yerler 20,30 tl ye yapıyorlar diye biliyorum.neyse yaptırdım gitti.ayrıyeten kasıklarımda ağrı oluyordu onu söyledim doktoruma idrar tahlili istedi.bakalım sonuçlarımı alınca tekrar yazarım.oğlumu görmek çok mutlu etti beni.15 gün sonra tekrar görücem şimdiden çok heyecanlıyım..

saol canım unutmas ısem ceker koyarım aclık unutkanlık yapıyor hat safada

gecmiş olsun canım dondurmayı ben neredeyse hergün yiyorum ama çok şükür bişey olmadı ..

maşallah kuzulara doktorada sinir oldum ayrıca oha ne demek ya ister üçüz doğurursun ister dördüz neyse bebişler iyiymiş ..

bu arada nergiscim eşinle olanlara üzüldüm inşallah sorunu en kısa zamanda tatlıya bağlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…