hala ablamlardayım canım dönmedim. sanırım çarşamba dönücem. ama eve gitmeyi düşünmüyorum. arkadaşımda kalırım bir müddet eşim aramadan dönmicem. onunda aramaya niyeti yok. biraz burnu sürtsün istiyorum. annemin haberi yok ablam biliyor. dün yiğenimin doğum gününü kutlamak için ablamı aramış konuşmuşlar. beni sormuş sağlığı nasıl bişeyler yiyebiliomu die. ablamda üzülmüş yazık dio. ama ben hiç üzülmedim biraz anlasın bazı şeyleri. çok bunaldım. benimde kendimi haksız bulduğum yerler var ama artık çileden çıktım. eşimi düşününce ailesi gelio aklıma iice sinir oluyorum. bakalım ben olmayınca hayat nasıl oluyor görsün. ablamda dio hepsi aynı bak dio en iisi benim kocam o bile yapıo görme duyma dio. ama görülmicek gibi diil yakın olmaları dezavantajuzağada hayatta taşınmaz. belki cuma günkü olay patlancak bir olay değildi ama ailesi yüzünden birikenler yüzünden yine ona patladım. şu an sadece bebeiimi düşünüyorum. gece rüya gördüm rüyamda bebeimi kaybediodum nasıl ağladım o sırada uyandım gece 3 bidahada uyuyamadım sabaha kadar kendimi dinledim bebişi hissedemedim ağladım. şu an iyi gibiyim. umarım bebişimde iyiydir.:26:
bana da eşim yardım etti sağolsun. 2 ay sonra boya ve tadilat işleri var evde o zaman çağırcam ben de kadın, şimdilik üstten üstten yapıyorum, içime de sinmiyo ama
Kızlar karnımda çok şişlik var. acayip rahatsızım, bi kaç gündür böyle hatta dün uyuyamadım nefes alırken bile zorlanıyorum. iğne batırsam patlicak yani. var mı böyle olan normal mi?
Ya kızlar bu kıyafet konusu bende zıkıntı olacağa benziyor. Hep elbise tayt giyecem herhalde, ama pantalonda giymek istiyorum. 44 kiloya düşünce hamile pantolonları olmuyor beden 38 beden bakıyım diyorum o da büyük oluyor . Sinir oluyorum. Karnım bayağı srtleştş ve göbek her geçen gün büyüyor.
Ya kızlar bu kıyafet konusu bende zıkıntı olacağa benziyor. Hep elbise tayt giyecem herhalde, ama pantalonda giymek istiyorum. 44 kiloya düşünce hamile pantolonları olmuyor beden 38 beden bakıyım diyorum o da büyük oluyor . Sinir oluyorum. Karnım bayağı srtleştş ve göbek her geçen gün büyüyor.
Günaydın kızlar...Nasılsınız? Bebişleriniz de iyidir inşallah..
Cumartesi güzel bir gündü ben de mint yeşili bir hamile pantolonu aldım. suanki halime göre aldım bedenini ama inşallah ilrede cok kilo alıp giyilmez hale gelmez.. neye göre alsak acaba. ben 36 beden aldım ama 38 mi alsaydım acaba(
cumartsi ilk kez canım dondurma cekince dayanamadım yedim ve beklenen sonuc pazar sabah bogazım şiş kalktım. mide bulantısı bogaz ağrısı baş ağrısı tüm gün gece yataktaydım . zar zor yaptıgım kahvaltıyı da cıkarınca iyice moralim bzzukdu. evde yemekte yok yazık eşim ne yapacagını bilemedi. rolleri değiştik snki:))
bu haftaya kadar cıkarmıyordum ama bu sabah yine cıkardım.hergün böyle. bişey de yiyemiyorum böyle giderse doktora gitmem gerekecek snaırım.
rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun diyorum. Gecemavisi ve badezuzum inş sizinn de gecer şikayetleriniz.
Nergiscim bu arada izin alıp gidebilmene sevindim ama eşinle aranızın daha fazla sogumasına müsade etme. bence anlamıştır hatasını. sen carsamba evine git tabiki senin bileceğin iş ama canın daha cok sıkılmasın.
Rabbim her konusa hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
canım sanada geçmiş olsun inşallah devam etmez sorunlar hepimiz aynıyız eşlerimizin başına kaldık yapcak bişey yok bi süre idare edicekler artık dün gece valla bizimki bayağı bir uğraştı makineye çamaşır at ortlığı topla süpür sil yazık acıyorumda bazen...Günaydın kızlar...Nasılsınız? Bebişleriniz de iyidir inşallah..
Cumartesi güzel bir gündü ben de mint yeşili bir hamile pantolonu aldım. suanki halime göre aldım bedenini ama inşallah ilrede cok kilo alıp giyilmez hale gelmez.. neye göre alsak acaba. ben 36 beden aldım ama 38 mi alsaydım acaba(
cumartsi ilk kez canım dondurma cekince dayanamadım yedim ve beklenen sonuc pazar sabah bogazım şiş kalktım. mide bulantısı bogaz ağrısı baş ağrısı tüm gün gece yataktaydım . zar zor yaptıgım kahvaltıyı da cıkarınca iyice moralim bzzukdu. evde yemekte yok yazık eşim ne yapacagını bilemedi. rolleri değiştik snki:))
bu haftaya kadar cıkarmıyordum ama bu sabah yine cıkardım.hergün böyle. bişey de yiyemiyorum böyle giderse doktora gitmem gerekecek snaırım.
rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun diyorum. Gecemavisi ve badezuzum inş sizinn de gecer şikayetleriniz.
Nergiscim bu arada izin alıp gidebilmene sevindim ama eşinle aranızın daha fazla sogumasına müsade etme. bence anlamıştır hatasını. sen carsamba evine git tabiki senin bileceğin iş ama canın daha cok sıkılmasın.
canım sanada geçmiş olsun inşallah devam etmez sorunlar hepimiz aynıyız eşlerimizin başına kaldık yapcak bişey yok bi süre idare edicekler artık dün gece valla bizimki bayağı bir uğraştı makineye çamaşır at ortlığı topla süpür sil yazık acıyorumda bazen...
merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum. bu zamana kadar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi.görmek istiyorum dedi. ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime
kemer anadoluyu arıyorum fiyat vermiyo, geçen yıl arkadşım 53 tl ye yaptırmış acaba doğru mu
Bu arada benim de murat bey de 2 mayısta randevum var
Günaydın canım
Bende dün LCW den hamile pantolonu baktım ama hep büyükler banaHatta bi tane T-shirt beğendim S beden aldığım halde kalıbı nasılsa artık 9 aylıkken bile büyük gelebilir bana diye düşünüyorum Diğer t-shirtlere göre daha büyüjtü kesimi ama hoşuma gitti evde taytla falan çok şirin olur diye aldım eve gelir gelmez dayanamayıp giydim bile Benim karnım daha hiç çıkmadı eşime diyorum belli mi diye dalga geçiyo o da ah sorma herkes anlamıştır senin 13 haftalık hamile olduğunu diyo
bende lcwden kendime pantolon aldım 42 bedenini aldım belden bol geldi 40 bedenide oldu ama bacakları çok sıktı o yüzden 42 bedenini aldım iki tanede tişört aldım biri nar çiçeği diğeri lacivert nar çiçeği üstümde şuan benim göbek birden pırtladı pantolonlar olmuyo artık 5 aylık göbeğim var resmen resim eklemek istiyorum ama resim boyutu fazla geliyo yüklemiyo başka yükleme yolu varmı acaba..
bende LCWden kendime pantolon aldım 42 bedenini aldım belden bol geldi 40 bedenide oldu ama bacakları çok sıktı o yüzden 42 bedenini aldım iki tanede tişört aldım biri nar çiçeği diğeri lacivert nar çiçeği üstümde şuan benim göbek birden pırtladı pantolonlar olmuyo artık 5 aylık göbeğim var resmen resim eklemek istiyorum ama resim boyutu fazla geliyo yüklemiyo başka yükleme yolu varmı acaba..
gunaydın kızlar bıze sabah daha yenı oldu cok uykucu olduk anca kalkabılıyoruz herkes kıyafet almış gule gule gıyın ama ben cok merak ettım aldıklarınızı resımlerınızı koyma imkanınz varsa koyrmısınız
Günaydın kızlar...Nasılsınız? Bebişleriniz de iyidir inşallah..
merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum. bu zamana kadar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi.görmek istiyorum dedi. ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime
saol canım unutmas ısem ceker koyarım aclık unutkanlık yapıyor hat safada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?