2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kacinci haftandasin canim ben tam 14.haftada ogrendim minik erkegimi :)) bacaklarini bi acti gostermeye merakli gibi hayirli olsun canim allahim herkesin gonlune gore versin bende ikiliyi 80 e yaptirdim bi kan merkezinde

selam kızlar nasılsınız ben cok uyuyorum yaa :2:
umarım herkes ıyıdır sorun yoktur..

selam kızlar nasılsınız ben cok uyuyorum yaa :2:
umarım herkes ıyıdır sorun yoktur..

A.S canım ben bugün çok dinç kalktım ama geceleri uyumak kabus gibi hiç rahat yatamıyorum sağolsun kızımda sabaha karşı uyanıyo yanımızda yatıyo oda olunca uyumak imkansız çok deli yatan bir bebeğim var sen nasılsın ..

hadsiz..ona neymiş..sinir adam..
maşallah kuzularına

slm hanımlar..benim iki gündür karnım bi tuhaf..sanki büyümüyo hatta küçülüyor..
uyurken sağa sola dönerken karnımuın sertliğinden rahatsız olurdum..şimdi sanki hiç bişey yok..
dün gece ağlamaklı oldum uykum kaçtı..bişeymi oldu bebeğime yaa.
perş.kontrolüm var..şu 3 gün geçsede Dr.a gitsem..çok kötü hissediyorum

ben pek ıyı sayılmam canım sabah 8 de kalkıyorum oglen 10 da gerı uyuuyorum 12 1 gıbı kalkıyorum aksamda 12 gıbı uyuyorum
halım hıc yok ..yatmaktanda cooookk sıkıldım artık bende ayaaga kalkıp gezmek ıstıyorummm lekeler bıtmedı ben bıttım onalr bıtmedı

aynı kuruntuyu bende yapmıstım canım.bosuna endıselenme vuvut hamılelıge alısıyor o sertlık dedıgın gazdan oluyordur.yedıklerın hormonların etkısıyle daha zor sındırılıyor en basta sonra vucut alıstıkca bır sure kayboluyor bu sıskınlıkte.bızde panık yapıyoruz.benım bulantım falanda kesılmıstı ama cok sukur herseyımız yolunda.endıslenme hıc.

kacinci haftandasin canim ben tam 14.haftada ogrendim minik erkegimi :)) bacaklarini bi acti gostermeye merakli gibi hayirli olsun canim allahim herkesin gonlune gore versin bende ikiliyi 80 e yaptirdim bi kan merkezinde

benim paşa bugün 11 hafta 4 günlük. diyorum ya meraklı benimki biraz göstermeye doktorum bu vakitte pek göstermezler dedi benimki apaçık belliydi maşallah amin canım allah herkezin gönlüne göre versin. ben istanbul bağcılarda yaşıyorum ya sen?

bende öyle hissediyorum bu ara canım gecen hafta perşembe günü kızım kasığım ve göbeğimin arasına elini öyle bi dayadıki sancı girdi kasıklarıma peşine 2 kere hapşırdım yine aynı sancı oldu ondan beridir bebeğimi hissedemiyorum sanki doktorada gitmedim allahın izniyle bişey olmaz diyip olumlu düşünmeye çalıştım bu cuma randuvum var ve dört gözle cumayı bekliyorum...

canım ya hep böyle devam etmeyecek kendini üzme lütfen kanaman olmasında leken olsun canım yeterki bebişin iyi olsun düşün 9 ay kanama geçiren anne adayları var sen bol bol dinlen ama kendine meşgaleler bul bu şekilde biraz olsun ferahlarsın ben cinsiteyi bi öğreneyim bebişime battaniyeler yelekler öreceğim biliyorsan sende örmeyi dene kafan dağılır..

baya baya erken ogrenmissin canim demekki o haftalarda da pipi gorulebiliyormus bana cevremden ne kadar erken ogrenmissin yanlis olmasin sonra diyenler oldu oysa hersey ortadaydi :)) ben haftalar erken diye sormamistim dayanamayip 14.haftamda sordum doktorumda iyi bakti hemen:) erkekler cabuk gosteriyorlar aciyorlar bacaklarini kuzularr

bunlarda benim cicişler

Eklentiler

• $S_20131-3Y9408Z8-666_A.webp
    4 KB · Görüntüleme: 25
  • $S_20122-2KB700Z8-678_A.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $S_20131-3Y3310Z8-13Y_A.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar selamlar bu konuyu yeni keşfettim ben de Kasım annesi olacağım inşallah şuan 12. haftamıza girdik çarşamba ikili teste gideceğiz. Ankarada çağ hastanesine gidiyorum. Bulantı ve kusmalarla bir hamilelik geçiriyorum ve hala geçmedi malesef tek kurtarıcım Zof... diye bi ilaç ama kullanmaktan da çok huzursuzum açıkcası

Herkese sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim...

bunlarda benim cicişler

bu onu yazili olanlar baya tutuluyor cok guzel cicilerin ama bi sorun var kizlar ya ben utangacim biraz gobegimi gosteremem birde gobek buyudukce gobek deligi dar tisortlerde cok cirkin gorunuyor disarda da giyebiliyor musunuz bunlari ben daha cok onumu kapatan seyleri tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…