merhaba güzel annelerdoktorumdan geliyorum hemen sizinle paylaşmak istedim.
doktorum herşey yolunda baya hareketli bir bebek büyük ihtimalde erkeğe benziyor dedi.
ayın 15ine kontrole gelmemi istedi.2li test için kan verdim ve ultrasonda bebeği inceledik ve bi baktık pipisi bariz belli %100 erkek. oğlum ne var ne yok ortaya sermiş herşeyinielleri kolları ya müthiş bi duygu allahım isteyen herkeze nasip et.bu arada 2li testimi 80 tl ye yaptılar benim hastane biraz kazık sanırım.başka yerler 20,30 tl ye yapıyorlar diye biliyorum.neyse yaptırdım gitti. ayrıyeten kasıklarımda ağrı oluyordu onu söyledim doktoruma idrar tahlili istedi.bakalım sonuçlarımı alınca tekrar yazarım.oğlumu görmek çok mutlu etti beni.15 gün sonra tekrar görücem şimdiden çok heyecanlıyım..
bende bı tek pantolununu aldım dıger kıyafetlerımı normal reyondan aldım cok gusel seyer vardı etekler kanvaslar ketenler ama daha erken dıyorum cunku su an 36 beden aldım o bıle hafıf bol ılerde sısınce alırım artık sımdı bı aten edaha alsam ılerde olmaz dıyorum ama bı taneylede nasıl ıdare etcem calısyorum cunku en ıyısı bı tanede etek almak[/QUOT
bende sadece pantolon alacaktım ama istediğimi bulmuşken alayım dedim her zaman dışarı çıkamıyorum normal kıyafetlerede baktım çoğunda aklım kaldı ama alamadım benim göğüsler normalde büyük hamilelikte iyice büyüyeceği için normal bişey almaya cesaret edemedim ama çok güzel kıyafetler vardı hepsinde aklım kaldı ...
Canım resmi paintle aç CTRL+A ile resmi seç yukarda yeniden boyutlandır çıkıyo ordan küçük bi oran ver kaça kaç kabul ediyo site bilmiyorum ordaan bi dene istersen farklı kaydet deyip daha küçük boyda kopyasını oluşturmuş olursun resmin. Bi de böyle dene istersen
sağol canım işlerimi bitirince bi deneyeyim bi..
gunaydın kızlar bıze sabah daha yenı oldu cok uykucu olduk anca kalkabılıyoruz herkes kıyafet almış gule gule gıyın ama ben cok merak ettım aldıklarınızı resımlerınızı koyma imkanınz varsa koyrmısınız
günaydın o zaman sana canım ben aldıklarımı çekip koymaya çalışıcam daha sonra..
merhaba güzel annelerdoktorumdan geliyorum hemen sizinle paylaşmak istedim.
doktorum herşey yolunda baya hareketli bir bebek büyük ihtimalde erkeğe benziyor dedi.
ayın 15ine kontrole gelmemi istedi.2li test için kan verdim ve ultrasonda bebeği inceledik ve bi baktık pipisi bariz belli %100 erkek. oğlum ne var ne yok ortaya sermiş herşeyinielleri kolları ya müthiş bi duygu allahım isteyen herkeze nasip et.bu arada 2li testimi 80 tl ye yaptılar benim hastane biraz kazık sanırım.başka yerler 20,30 tl ye yapıyorlar diye biliyorum.neyse yaptırdım gitti. ayrıyeten kasıklarımda ağrı oluyordu onu söyledim doktoruma idrar tahlili istedi.bakalım sonuçlarımı alınca tekrar yazarım.oğlumu görmek çok mutlu etti beni.15 gün sonra tekrar görücem şimdiden çok heyecanlıyım..
gözün aydın canım demek sehzaden olacak maşallah kuzuya bende 2li testi bu cuma yaptırıcam bebişimide görücem günler gecmek bilmiyo..
BU ARADA KIZLAR 3LÜ TESTİDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ BENDEN SİZE TAVSİYE SAKIN YAPTIRMAYIN CAN SIKINTISINDAN ÜZÜNTDEN BAŞKA BİŞEY VERMİYO TECRÜBE KONUŞUYO..
selam kızlar nasılsınız ben cok uyuyorum yaa :2:
umarım herkes ıyıdır sorun yoktur..
merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum. bu zamana kadar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi.görmek istiyorum dedi. ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime
A.S canım ben bugün çok dinç kalktım ama geceleri uyumak kabus gibi hiç rahat yatamıyorum sağolsun kızımda sabaha karşı uyanıyo yanımızda yatıyo oda olunca uyumak imkansız çok deli yatan bir bebeğim var sen nasılsın ..
slm hanımlar..benim iki gündür karnım bi tuhaf..sanki büyümüyo hatta küçülüyor..
uyurken sağa sola dönerken karnımuın sertliğinden rahatsız olurdum..şimdi sanki hiç bişey yok..
dün gece ağlamaklı oldum uykum kaçtı..bişeymi oldu bebeğime yaa.
perş.kontrolüm var..şu 3 gün geçsede Dr.a gitsem..çok kötü hissediyorum
kacinci haftandasin canim ben tam 14.haftada ogrendim minik erkegimi :)) bacaklarini bi acti gostermeye merakli gibihayirli olsun canim allahim herkesin gonlune gore versin bende ikiliyi 80 e yaptirdim bi kan merkezinde
slm hanımlar..benim iki gündür karnım bi tuhaf..sanki büyümüyo hatta küçülüyor..
uyurken sağa sola dönerken karnımuın sertliğinden rahatsız olurdum..şimdi sanki hiç bişey yok..
dün gece ağlamaklı oldum uykum kaçtı..bişeymi oldu bebeğime yaa.
perş.kontrolüm var..şu 3 gün geçsede Dr.a gitsem..çok kötü hissediyorum
ben pek ıyı sayılmam canım sabah 8 de kalkıyorum oglen 10 da gerı uyuuyorum 12 1 gıbı kalkıyorum aksamda 12 gıbı uyuyorum
halım hıc yok ..yatmaktanda cooookk sıkıldım artık bende ayaaga kalkıp gezmek ıstıyorummm lekeler bıtmedı ben bıttım onalr bıtmedı
benim paşa bugün 11 hafta 4 günlük. diyorum ya meraklı benimki biraz göstermeye doktorum bu vakitte pek göstermezler dedi benimki apaçık belliydi maşallahamin canım allah herkezin gönlüne göre versin. ben istanbul bağcılarda yaşıyorum ya sen?
selam kızlar nasılsınız ben cok uyuyorum yaa :2:
umarım herkes ıyıdır sorun yoktur..
guzelmış canım gule gule gıy kadının üzerıne tam oturmuş valla
bunlarda benim cicişler
bunlarda benim cicişler
bende bı tek pantolununu aldım dıger kıyafetlerımı normal reyondan aldım cok gusel seyer vardı etekler kanvaslar ketenler ama daha erken dıyorum cunku su an 36 beden aldım o bıle hafıf bol ılerde sısınce alırım artık sımdı bı aten edaha alsam ılerde olmaz dıyorum ama bı taneylede nasıl ıdare etcem calısyorum cunku en ıyısı bı tanede etek almak[/QUOT
bende sadece pantolon alacaktım ama istediğimi bulmuşken alayım dedim her zaman dışarı çıkamıyorum normal kıyafetlerede baktım çoğunda aklım kaldı ama alamadım benim göğüsler normalde büyük hamilelikte iyice büyüyeceği için normal bişey almaya cesaret edemedim ama çok güzel kıyafetler vardı hepsinde aklım kaldı ...
sağol canım işlerimi bitirince bi deneyeyim bi..
günaydın o zaman sana canım ben aldıklarımı çekip koymaya çalışıcam daha sonra..
gözün aydın canım demek sehzaden olacak maşallah kuzuya bende 2li testi bu cuma yaptırıcam bebişimide görücem günler gecmek bilmiyo..
BU ARADA KIZLAR 3LÜ TESTİDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ BENDEN SİZE TAVSİYE SAKIN YAPTIRMAYIN CAN SIKINTISINDAN ÜZÜNTDEN BAŞKA BİŞEY VERMİYO TECRÜBE KONUŞUYO..
İYİ YAPMISSIN CANIM GULE GULE KULLAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?