bende öyle hissediyorum bu ara canım gecen hafta perşembe günü kızım kasığım ve göbeğimin arasına elini öyle bi dayadıki sancı girdi kasıklarıma peşine 2 kere hapşırdım yine aynı sancı oldu ondan beridir bebeğimi hissedemiyorum sanki doktorada gitmedim allahın izniyle bişey olmaz diyip olumlu düşünmeye çalıştım bu cuma randuvum var ve dört gözle cumayı bekliyorum...
..
aynı kuruntuyu bende yapmıstım canım.bosuna endıselenme vuvut hamılelıge alısıyor o sertlık dedıgın gazdan oluyordur.yedıklerın hormonların etkısıyle daha zor sındırılıyor en basta sonra vucut alıstıkca bır sure kayboluyor bu sıskınlıkte.bızde panık yapıyoruz.benım bulantım falanda kesılmıstı ama cok sukur herseyımız yolunda.endıslenme hıc.
canım ya hep böyle devam etmeyecek kendini üzme lütfen kanaman olmasında leken olsun canım yeterki bebişin iyi olsun düşün 9 ay kanama geçiren anne adayları var sen bol bol dinlen ama kendine meşgaleler bul bu şekilde biraz olsun ferahlarsın ben cinsiteyi bi öğreneyim bebişime battaniyeler yelekler öreceğim biliyorsan sende örmeyi dene kafan dağılır..
teşekkürler canım sende güle güle giyingule gule gyıyn canım
bu onu yazili olanlar baya tutuluyor cok guzel cicilerin ama bi sorun var kizlar ya ben utangacim biraz gobegimi gosteremem birde gobek buyudukce gobek deligi dar tisortlerde cok cirkin gorunuyor disarda da giyebiliyor musunuz bunlari ben daha cok onumu kapatan seyleri tercih ediyorum
canım üzme artık kendini lütfen bak sen sinirlenip üzülüp kasıldıkca bebişinde etkleniyor herşey olucağına varır eşininde aklı başına gelir. ama bişey dicem sana şimdi tekrar oraya döndüğünde bana arkadaşında kalman doğru gelmiyor tatlımm. bu işleri dahada zorlaştırabilir.
Günaydın kızlar...Nasılsınız? Bebişleriniz de iyidir inşallah..
Cumartesi güzel bir gündü ben de mint yeşili bir hamile pantolonu aldım. suanki halime göre aldım bedenini ama inşallah ilrede cok kilo alıp giyilmez hale gelmez.. neye göre alsak acaba. ben 36 beden aldım ama 38 mi alsaydım acaba(
cumartsi ilk kez canım dondurma cekince dayanamadım yedim ve beklenen sonuc pazar sabah bogazım şiş kalktım. mide bulantısı bogaz ağrısı baş ağrısı tüm gün gece yataktaydım . zar zor yaptıgım kahvaltıyı da cıkarınca iyice moralim bzzukdu. evde yemekte yok yazık eşim ne yapacagını bilemedi. rolleri değiştik snki:))
bu haftaya kadar cıkarmıyordum ama bu sabah yine cıkardım.hergün böyle. bişey de yiyemiyorum böyle giderse doktora gitmem gerekecek snaırım.
rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun diyorum. Gecemavisi ve badezuzum inş sizinn de gecer şikayetleriniz.
Nergiscim bu arada izin alıp gidebilmene sevindim ama eşinle aranızın daha fazla sogumasına müsade etme. bence anlamıştır hatasını. sen carsamba evine git tabiki senin bileceğin iş ama canın daha cok sıkılmasın.
Rabbim her konusa hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
uyuuu uyuu buyuyecekkk bebekler canim.cinsiyete ne kadar kaldii onu ogrensen heycanla devam edersin yolaa kiyafetlere isimlere bakarsin kafan dagilirr
ay bı yemek bıde patık ordum onlardanda sıkıldımmm 9 ay boyunca yatırmasın rabbım..
leke gelmesı bıle ınsanın sınırını bozmakta bırebır gercekten..neyse genede sukur napalım
kızlar bişey sorcam ya belki bir fikriniz vardır bir arkadaşım doğum yaptı yeni dün yanına gittim resmen kız ağlıyodu bebişini emzirirken göğüsleri yara olmuş ödüm koptu acaba bişey varmı bildiğiniz ne iyi gelir yada olmaması için ne yapmak gerekir.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür 2li testtim düşük riskli çıkmış
darısı bekleyenlerin başına bugün zmn geçmedi sanki
şimdi sırada kandan fetal karyotipleme var onu yaptırmaya karar verdik
aslında normal gebelikliklerde bu sonuç yeterli oluyor ama dediğim gibi
bnm daha önce kromozom bozukluguna baglı düşüğüm oldugu için yapılması gerekiyormuş
canım benim anneme herkes dua eder ..o tüm hamilelere söylüyor bende söyleyeyim..kızlar bişey sorcam ya belki bir fikriniz vardır bir arkadaşım doğum yaptı yeni dün yanına gittim resmen kız ağlıyodu bebişini emzirirken göğüsleri yara olmuş ödüm koptu acaba bişey varmı bildiğiniz ne iyi gelir yada olmaması için ne yapmak gerekir.
herkese mutlu umutlu günler hamişler cinsiyetler öğrenilmiş epey maşallah herşey yolunda inşallah nergis yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu arada girip bakıp çıkıyorum başım dönüyor çok bulantı yaşadım malumunuz berbattım şükürler olsun iki gündür iyiyim canım burnunu sürttür biraz doğru yoldasınhakketmiş maşallah topik pipiden geçilmiyor oğlan topiği olduk sağlıcakla gelsin bebeişleriniz inşallah buarada sabah bulantıları olanlar varmı benim bikaçgündür açkarınla felaket bulantılarım oluyor buna şükür diyorum artık
gozun aydın canım cok sukur darısı bıze olsun benımde persembe olucak ıns ıyı cıkar sonuclarım
çok şükür cnmm darısı başına valla soguk terler döktüm resmen
bnm bikaç sorum olcak bu çatlak kremlerine başladınız mı?benim karın göbek altı ve bacakların üst bölümlerinde beyaz beyaz döküntüler var çok ama çok kurumuş 2günde bir bebeyagı sürüyorum ama gene aynı acaba başlasam mı kremlere?
birde serbest betaya göre cinsiyet tahminini bilen varmı nasıl oluyordu
çok şükür cnmm darısı başına valla soguk terler döktüm resmen
bnm bikaç sorum olcak bu çatlak kremlerine başladınız mı?benim karın göbek altı ve bacakların üst bölümlerinde beyaz beyaz döküntüler var çok ama çok kurumuş 2günde bir bebeyagı sürüyorum ama gene aynı acaba başlasam mı kremlere?
birde serbest betaya göre cinsiyet tahminini bilen varmı nasıl oluyordu
canim senin cinsiyet ne zaman belli oluyor kizlarin mi var canimaynen pipilerr bastii pipililerrrrr geliyorrrrrr
o bence asil hurafe canim 50 nin altinda ise erkek ustu kiz ee benim 148 yaziyor ama erkek bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?