2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inş. boşuna endişe ediyorumdur..karnım elimde yoklayıp duruyorum
off ne zormuş bu hamilelik..beklemektan başka yapacak bişey yok..
Allahım yavcrularımızı sağlıkla bize bağışlasın inş.

ay bı yelek bıde patık ordum onlardanda sıkıldımmm 9 ay boyunca yatırmasın rabbım..
leke gelmesı bıle ınsanın sınırını bozmakta bırebır gercekten..neyse genede sukur napalım

Son düzenleme:
gule gule gyıyn canım
teşekkürler canım sende güle güle giyin

tatlım mecbur giymek zorundayım hele yazın sıcağında ne yapıcağız mecbur giycez ama göbek deliğine bir çözüm bulabiliriz belki :) bir bant olayı halledebilir:)

aramadığı sürece eve gitmeyi düşünmüyorum kızlar. biraz önce mailiyle face ine gireyim dedim c.tesi günü hepsinin şifresini deiştirmiş benide aptal sanıyor face inin bağlı olduğu mailini deiştirmemiş. bende girip onu değiştirdim. şimdi hemen face ini değiştirirsem anlar. beklicem bakalım. sonrada girip hesabını kapatıcam. çok kızdım. hemen yememiş içmemiş deiştirmiş. ki evimizde internet yok büyük ihtimal kv de değiştirmiştir. c.teside misafir gelicekti oda ordaydı kesin çünkü akşam 7 de değişmiş bide c.tesi ma. vardı. maçıda hiç kaçırmaz normalde ama tamda maç saati. ne yapmaya çalışıo anlamıyorum. ama durdukça sinir oluyorum. onların yüzünden bebeime bişey olursa hepsini öldürürmüşüm gibi hissediyorum. rüyamda bile o kadar kötü oldumki rüyamda bile onları parçalamak geldi içimden...

uyuuu uyuu buyuyecekkk bebekler canim.cinsiyete ne kadar kaldii onu ogrensen heycanla devam edersin yolaa kiyafetlere isimlere bakarsin kafan dagilirr

işim hazır bızım erkek ıcın tabı kız ıcın hıc dusunmedım %99 erkek hıssettıgım ıcın
bu persembe gıdıcem canım dr 2 lı test ıcın cokta korkuyorum ıns sorunsuz donerım bende..
kıyafet almaya cıkabılcekmıyım bakalım lekeler gelmese ii ama geldıgı ıcın hala yasak olabılır kalkmam

kızlar bişey sorcam ya belki bir fikriniz vardır bir arkadaşım doğum yaptı yeni dün yanına gittim resmen kız ağlıyodu bebişini emzirirken göğüsleri yara olmuş ödüm koptu acaba bişey varmı bildiğiniz ne iyi gelir yada olmaması için ne yapmak gerekir.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür 2li testtim düşük riskli çıkmış
darısı bekleyenlerin başına bugün zmn geçmedi sanki
şimdi sırada kandan fetal karyotipleme var onu yaptırmaya karar verdik
aslında normal gebelikliklerde bu sonuç yeterli oluyor ama dediğim gibi
bnm daha önce kromozom bozukluguna baglı düşüğüm oldugu için yapılması gerekiyormuş

kızlar adını lısteye ekletmeyenler varssa eklıyım bıde cınsıyet ogrenenler ozel msj atsında eklıyım bazen gelemedıgım zaman gecmısı okuyamıyorum cunku
lıstedede gelmeyen okadar cok ınsan varkii..
eklettıler ama hıc gelmıyorlar nıe acabaa

DİLORY VARSIN CANIM LISTEDE sen ılk sayfaya bak ıstersen:)) kız oldugunu ekledım

herkese mutlu umutlu günler hamişler cinsiyetler öğrenilmiş epey maşallah herşey yolunda inşallah nergis yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu arada girip bakıp çıkıyorum başım dönüyor çok bulantı yaşadım malumunuz berbattım şükürler olsun iki gündür iyiyim canım burnunu sürttür biraz doğru yoldasın hakketmiş maşallah topik pipiden geçilmiyor oğlan topiği olduksağlıcakla gelsin bebeişleriniz inşallah buarada sabah bulantıları olanlar varmı benim bikaçgündür açkarınla felaket bulantılarım oluyor buna şükür diyorum artık

canım sıklıkla gorulen bısey bu
Emzirme Dönemindeki Göğüs Yarası

"Arkadaşlar yeni doğum yapıp emzirmeye başlarken gögüs ucu yarasıyla herkes karşılaşmıştır. bi yakınımın yarası o kadar içler acısıydıki bebeğini emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyordu bebek uyansın istemiyordu.neyse krem ilaç antibiyotik hiç biri fayda vermedi en son gittiği başka bir doktor E vitamini kapsülünü kes içindeki sıvıyı gögüs ucuna sür ayrıca gögüs pedlerine zeytinyağı damlat demiş arkadaşımda bunlar ilaç değil helede zeytinyağı ne yaparki diye düşünsede doktorun dediğini yaptı inanın sonuç inanılmaz kısa sürede etkisini gösterdi yara kapanıyor şuanda.zaten nettende araştırdım E vitamininin yaraları hızla iyileştirme özelliği varmış zeytinyagındada yüksek oranda e vitamini var zaten. yeni emziren annelere bir öneridir bu hatta ilk emzirmeye başlarken dahi gögüs ucuna zeytinyağı sürün..sevgiyle kalın
internette sunu buldum bı bak ıstersen"

gozun aydın canım cok sukur darısı bıze olsun benımde persembe olucak ıns ıyı cıkar sonuclarım

canım benim anneme herkes dua eder ..o tüm hamilelere söylüyor bende söyleyeyim..
hastaneye kuru soğan götürüyosun..bildiğin kuru soğan :)
bebeği ilk emzirmeden yarım saat önce kuru soğanı bölüp göğüs ucuna suyunu bayağı sürüyosun ve bekletiyosun..
bebeği emzireceğin zaman yıkıyosun..
o çatlaması en az seviyede oluyo...

Son düzenleme:

canim senin cinsiyet ne zaman belli oluyor kizlarin mi var canim aynen pipilerr bastii pipililerrrrr geliyorrrrrr

gozun aydın canım cok sukur darısı bıze olsun benımde persembe olucak ıns ıyı cıkar sonuclarım

çok şükür cnmm darısı başına valla soguk terler döktüm resmen
bnm bikaç sorum olcak bu çatlak kremlerine başladınız mı?benim karın göbek altı ve bacakların üst bölümlerinde beyaz beyaz döküntüler var çok ama çok kurumuş 2günde bir bebeyagı sürüyorum ama gene aynı acaba başlasam mı kremlere?

birde serbest betaya göre cinsiyet tahminini bilen varmı nasıl oluyordu

canım valla benımde pul pul dokuluyor gıbı kuru cıldım ama daha bıseye baslamadım
başlamamız lazım artık 3 ayı doldurduk..
nuba gore cınsıyet tahmını yapan var ıstersen resım ekle bakarlar

o bence asil hurafe canim 50 nin altinda ise erkek ustu kiz ee benim 148 yaziyor ama erkek bebegim

canim senin cinsiyet ne zaman belli oluyor kizlarin mi var canim aynen pipilerr bastii pipililerrrrr geliyorrrrrr

evt canım iki kızım var doktora gitmeye korkmaya başlkadıııııııımmmmmm korkuyorum eşim kararlı erkek olana kadar rahat bırakmayacak beni oysa ben sayfayı kapatmakta kararlıyım allahım çok dua ettim inşallah bende görürüm o pipiyi hamileliğimn çok zor geçti cesaretim yok çocuk=sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…