2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

her şeyden önce hayırlı sağlklı olsun. eşinin düşüncesi çok yanlış, zaten hiç hoşlanmadığım bir konu

canım valla benımde pul pul dokuluyor gıbı kuru cıldım ama daha bıseye baslamadım
başlamamız lazım artık 3 ayı doldurduk..
nuba gore cınsıyet tahmını yapan var ıstersen resım ekle bakarlar

evt aynen benimde öyle bu hafta alcaam heralde lierac alcam heralne nette baya indirimli

o bence asil hurafe canim 50 nin altinda ise erkek ustu kiz ee benim 148 yaziyor ama erkek bebegim

öylemi cnm neyse ztn beklemekte heyecanlı oluyor ben boşuna bakmıyım o zmn

evt aynen benimde öyle bu hafta alcaam heralde lierac alcam heralne nette baya indirimli
cogu ınsan badem yagı suruyor cogu bebe yagı ne bılım ya bız napcaz bakalım o dedıgı ılacın ıcerıgınde paraben var
o yuzden ben almak ıstemıyorum

cogu ınsan badem yagı suruyor cogu bebe yagı ne bılım ya bız napcaz bakalım o dedıgı ılacın ıcerıgınde paraben var
o yuzden ben almak ıstemıyorum

cnm bnm arkadaşlardan biri şöyle bir tarif verdi bebyagının içine badem yagı susam yagı az da
saf zeytinyagı ben böyle yaptım ama nafile normalde ztn kurudur cildim bide mevsimden heralde çok arttı
ama lierac ı elime almadım bende bakcam tabi içeriğine ayrıca ben kimyagerim bakmasam çatlarım ztn
bende doktorun muaynesinde onun broşürlerini gördüm die aklıma o geldi bide musteladan deneme boyu verdiler
organik olarak varmı çatlak kremi varsa ben bakmaya gittiğimde sorcam paylaşırım mutlaka

insallah canim allah gonlune gorur verir gorursun pipisini annesi :) erkek baskisi zor canim ya etkileniyorsun insallah allah yardim eder

merhaba arkadaşlar
benden dün ve bugün bi kaç damla kahverengi akıntı geldi .ama ağrım sızım yok sadece akıntı var
eşimin amcası vefat etti üç gündür çok ayaküstü kaldım yoruldum ,gelen giden derken acaba yorgunluktan mı oldu .biraz korkuyorum kızlar napıyım doktora gideyimmi eşimde memlekete gitti cenazeyi götürdüler .bi akıl verin bana

evt bazen tutuyor bazen tutmuyor nasip işte senin hamileliğin nasıl geçti buarada bulantıular falan nasıl sabah açkarınla falan varmı mesela

canim ben toplasam 5 kere istifra etmisimdir oda dikkatsizligimden.sabah ac karnina hafif bulantilarim oldu birseyler yiyince geciyordu eksimede vardi ilk haftalar ama kusma yasamadim.bende en cok istahsizlik var birsey yemek istemiyorum zorla yiyorum bide halsizlik canim senin belirtilerin nasil kizlardan farkli degil mi mesala

Bayanlar merhaba. Ben de Kasım annesi olacağım inşallah. SAT 28 Ocak ama Polikistikten geç yumurtlama 7 Şubat belirledi doktorum. BDT 14 Kasım.

Göğüs ucu çatlağından ilk hamileliğimde çok çektim ben. Geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı. Hamileliğinin 2. ayından itibaren göğüs ucuna E vitamini kapsüllerinden sürdü. Sanırım 8. ayından itibaren de Lansinoh göğüs çatlağı kremini kullandı. Bırakın yarılmayı acı bile hissetmedi. Geçen kontrolümde benim doktorum da söyledi. İstersen E vitaminine başlayabilirsin ama ben hastalarıma son iki ayında Lansinoh krem kullandırıyorum. Yeterli oluyor. 1,5 senedir göğüs ucu sıkıntısı yaşayan hastam olmadı dedi. Aman siz de ihmal etmeyin sonra çok zor oluyor acısı Allah vermesin.

İlk hamileliğimde çatlak olmasın diye Lierac kullanmıştım. Ama akılsızlık edip bacaklarıma sürmedim. Karnımda hiç çatlağım olmadı ama bacaklarımda biraz var. Hem de 18 kilo almıştım. Üçüzlere hamile gibiydim:)

canıım yanlış yapıosun kesinlikle evine dön eşinle konuşmak istemiosanda ona söle o gitsin annesinde kalsın böle uzattıkça
sıkıntı çıkar kafanda kurar durursun kocanı seviosan sadece kv denle görümcen yüzünden yuvanı dağıtma canımm

cnm çok geçmiş olsun doktorunu arayıp durumu bildir bence o sana ne yapman gerektiğini söyler
benimde gebeliğimin başlarında başıma geldi progesteron fitil ve iğne kullanıyorum
ve normal işlerin hiç birini yapamıyorum 30 dk ayaga kalksan 2 saat yatcaksın diyor doktorum

kızlara göre daha ağır bir hamilelik canım

ayyy ben bulantısı olmayanlara o kadar imreniyorumki
ben hem halsizim hem bulantım var her an kusabilirim hiç belli bi zamanı yok
12 den sonra geçer diyolar gün sayıyorum

saol canım .doktorumun numarasını almadım malesef .biraz yatayım o zaman ben .bakalım akşam yine olursa doktora giderim o zaman .teşekkür ederim .sanada geçmiş olsun canım bidaha göstermesin rabbim

bence gitmelisin.bı tehlike varsa önlem alır dr un geç olmadan.

canım netten bak ıcerıgıne mutlaka ole all :))
bende organık falan ıstıyorum ama hıc duymadımmm :))

canım benımde gelıyor lekelerım hala ama benım sebebı bellı sen bı gıt dr ıstersen ne olur ne olmaz .
ıcın rahat etsın en azından

hosgeldın aramıza canım eklerım lısteye bırazdan bendede pko var sen kolay kavustun sanırım :)) ben asılama ıle hamıle kaldım 2 bucuk sene bekledım

DİLORY VARSIN CANIM LISTEDE sen ılk sayfaya bak ıstersen:)) kız oldugunu ekledım
Canım lekelerin ne durumda geçmişe baktım ama tlfdan zor oluo pcde sorunlu arada açılmıo kaçırmış olabilirim merak ettim. İisindir inşallah
O gitmez canım daha önceki kavgalarımızda git dedim biraz ayrı kalalım yok dedi sen git. Ki benim ankarada gitcek kimsen yok öyleyken git dedi

bence gitmelisin.bı tehlike varsa önlem alır dr un geç olmadan.

teşekkür ederim kızlar .biraz yatayım inşallah bi daha gelmez gelirse doktora giderim .
dua edin bize olur mu arkadaşlar 17 sene sonra geldi mucizem bırakmasın bizi .herkes allah emanet olsun iyi bakın kendinize

saol canım .doktorumun numarasını almadım malesef .biraz yatayım o zaman ben .bakalım akşam yine olursa doktora giderim o zaman .teşekkür ederim .sanada geçmiş olsun canım bidaha göstermesin rabbim

cnm yani bi doktora gidebilirsen iyi olur yakında polklinik fln varsa oda olur bi baksınlar
kanama odagı varmı yokmu yoksa yorgunluktan kaynaklanan bişeymi?
yakında konu komşu akraba fln yokmu alıp seni götürsün?
evt dinlenmek cok önemli bnm zaten riskli gebelik ondan her an pimpirikliyim
rabbim hepimzin meleklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…