evt canım iki kızım var doktora gitmeye korkmaya başlkadıııııııımmmmmmkorkuyorum eşim kararlı erkek olana kadar rahat bırakmayacak beni oysa ben sayfayı kapatmakta kararlıyım allahım çok dua ettim inşallah bende görürüm o pipiyi hamileliğimn çok zor geçti cesaretim yok çocuk=sorumluluk
canım valla benımde pul pul dokuluyor gıbı kuru cıldım ama daha bıseye baslamadım
başlamamız lazım artık 3 ayı doldurduk..
nuba gore cınsıyet tahmını yapan var ıstersen resım ekle bakarlar
o bence asil hurafe canim 50 nin altinda ise erkek ustu kiz ee benim 148 yaziyor ama erkek bebegim
cogu ınsan badem yagı suruyor cogu bebe yagı ne bılım ya bız napcaz bakalım o dedıgı ılacın ıcerıgınde paraben varevt aynen benimde öyle bu hafta alcaam heralde lierac alcam heralne nette baya indirimli
cogu ınsan badem yagı suruyor cogu bebe yagı ne bılım ya bız napcaz bakalım o dedıgı ılacın ıcerıgınde paraben var
o yuzden ben almak ıstemıyorum
evt canım iki kızım var doktora gitmeye korkmaya başlkadıııııııımmmmmmkorkuyorum eşim kararlı erkek olana kadar rahat bırakmayacak beni oysa ben sayfayı kapatmakta kararlıyım allahım çok dua ettim inşallah bende görürüm o pipiyi hamileliğimn çok zor geçti cesaretim yok çocuk=sorumluluk
evt bazen tutuyor bazen tutmuyor nasip işte senin hamileliğin nasıl geçti buarada bulantıular falan nasıl sabah açkarınla falan varmı mesela
aramadığı sürece eve gitmeyi düşünmüyorum kızlar. biraz önce mailiyle face ine gireyim dedim c.tesi günü hepsinin şifresini deiştirmişbenide aptal sanıyor face inin bağlı olduğu mailini deiştirmemiş. bende girip onu değiştirdim. şimdi hemen face ini değiştirirsem anlar. beklicem bakalım. sonrada girip hesabını kapatıcam. çok kızdım. hemen yememiş içmemiş deiştirmiş. ki evimizde internet yok büyük ihtimal kv de değiştirmiştir. c.teside misafir gelicekti oda ordaydı kesin çünkü akşam 7 de değişmiş bide c.tesi ma. vardı. maçıda hiç kaçırmaz normalde ama tamda maç saati. ne yapmaya çalışıo anlamıyorum. ama durdukça sinir oluyorum. onların yüzünden bebeime bişey olursa hepsini öldürürmüşüm gibi hissediyorum. rüyamda bile o kadar kötü oldumki rüyamda bile onları parçalamak geldi içimden...
merhaba arkadaşlar
benden dün ve bugün bi kaç damla kahverengi akıntı geldi .ama ağrım sızım yok sadece akıntı var
eşimin amcası vefat etti üç gündür çok ayaküstü kaldım yoruldum ,gelen giden derken acaba yorgunluktan mı oldu .biraz korkuyorum kızlar napıyım doktora gideyimmi eşimde memlekete gitti cenazeyi götürdüler .bi akıl verin bana
canim ben toplasam 5 kere istifra etmisimdir oda dikkatsizligimden.sabah ac karnina hafif bulantilarim oldu birseyler yiyince geciyordu eksimede vardi ilk haftalar ama kusma yasamadim.bende en cok istahsizlik var birsey yemek istemiyorum zorla yiyorum bide halsizlik canim senin belirtilerin nasil kizlardan farkli degil mi mesala
cnm çok geçmiş olsun doktorunu arayıp durumu bildir bence o sana ne yapman gerektiğini söyler
benimde gebeliğimin başlarında başıma geldi progesteron fitil ve iğne kullanıyorum
ve normal işlerin hiç birini yapamıyorum 30 dk ayaga kalksan 2 saat yatcaksın diyor doktorum
merhaba arkadaşlar
benden dün ve bugün bi kaç damla kahverengi akıntı geldi .ama ağrım sızım yok sadece akıntı var
eşimin amcası vefat etti üç gündür çok ayaküstü kaldım yoruldum ,gelen giden derken acaba yorgunluktan mı oldu .biraz korkuyorum kızlar napıyım doktora gideyimmi eşimde memlekete gitti cenazeyi götürdüler .bi akıl verin bana
canım netten bak ıcerıgıne mutlaka ole all :))cnm bnm arkadaşlardan biri şöyle bir tarif verdi bebyagının içine badem yagı susam yagı az da
saf zeytinyagı ben böyle yaptım ama nafile normalde ztn kurudur cildim bide mevsimden heralde çok arttı
ama lierac ı elime almadım bende bakcam tabi içeriğine ayrıca ben kimyagerim bakmasam çatlarım ztn
bende doktorun muaynesinde onun broşürlerini gördüm die aklıma o geldi bide musteladan deneme boyu verdiler
organik olarak varmı çatlak kremi varsa ben bakmaya gittiğimde sorcam paylaşırım mutlaka
canım benımde gelıyor lekelerım hala ama benım sebebı bellı sen bı gıt dr ıstersen ne olur ne olmaz .merhaba arkadaşlar
Bayanlar merhaba. Ben de Kasım annesi olacağım inşallah. SAT 28 Ocak ama Polikistikten geç yumurtlama 7 Şubat belirledi doktorum. BDT 14 Kasım.
Göğüs ucu çatlağından ilk hamileliğimde çok çektim ben. Geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı. Hamileliğinin 2. ayından itibaren göğüs ucuna E vitamini kapsüllerinden sürdü. Sanırım 8. ayından itibaren de Lansinoh göğüs çatlağı kremini kullandı. Bırakın yarılmayı acı bile hissetmedi. Geçen kontrolümde benim doktorum da söyledi. İstersen E vitaminine başlayabilirsin ama ben hastalarıma son iki ayında Lansinoh krem kullandırıyorum. Yeterli oluyor. 1,5 senedir göğüs ucu sıkıntısı yaşayan hastam olmadı dedi. Aman siz de ihmal etmeyin sonra çok zor oluyor acısı Allah vermesin.
İlk hamileliğimde çatlak olmasın diye Lierac kullanmıştım. Ama akılsızlık edip bacaklarıma sürmedim. Karnımda hiç çatlağım olmadı ama bacaklarımda biraz var. Hem de 18 kilo almıştım. Üçüzlere hamile gibiydim:)
Canım lekelerin ne durumda geçmişe baktım ama tlfdan zor oluo pcde sorunlu arada açılmıo kaçırmış olabilirimDİLORY VARSIN CANIM LISTEDE sen ılk sayfaya bak ıstersen:)) kız oldugunu ekledım
O gitmez canım daha önceki kavgalarımızda git dedim biraz ayrı kalalım yok dedi sen git. Ki benim ankarada gitcek kimsen yokcanıım yanlış yapıosun kesinlikle evine dön eşinle konuşmak istemiosanda ona söle o gitsin annesinde kalsın böle uzattıkça
sıkıntı çıkar kafanda kurar durursun kocanı seviosan sadece kv denle görümcen yüzünden yuvanı dağıtma canımm
bence gitmelisin.bı tehlike varsa önlem alır dr un geç olmadan.
canım netten bak ıcerıgıne mutlaka ole all :))
bende organık falan ıstıyorum ama hıc duymadımmm :))
canım benımde gelıyor lekelerım hala ama benım sebebı bellı sen bı gıt dr ıstersen ne olur ne olmaz .
ıcın rahat etsın en azından
hosgeldın aramıza canım eklerım lısteye bırazdan bendede pko var sen kolay kavustun sanırım :)) ben asılama ıle hamıle kaldım 2 bucuk sene bekledım
insallah guzel haberlerle gelirsin canim gonlunden ne geciyorsakızlara göre daha ağır bir hamilelik canım
saol canım .doktorumun numarasını almadım malesef .biraz yatayım o zaman ben .bakalım akşam yine olursa doktora giderim o zaman .teşekkür ederim .sanada geçmiş olsun canım bidaha göstermesin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?