bişey yiyiyince geçiyor sonra gene başlıyor bende aynıyıımm berbat
Bir sabah uyanıp da Allahım her şey geçmiş, bulantılar, stres gitmiş, çok şükür diyebilecek miyiz sizce?
Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi kötü hissediyorum ben de((
Bir sabah uyanıp da Allahım her şey geçmiş, bulantılar, stres gitmiş, çok şükür diyebilecek miyiz sizce?
Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi kötü hissediyorum ben de((
benim öyle oldu..o zamanda korkuyosun bebeğe bişeymi oldu diye..
şimdi kontrolü iple çekiyorum
aaaa senin geçtimi yani biranda kesildi öylemi benimde kusmalarım hafifledi ama bulantılar devam ve azımdaki tat bulantımın başlıca sebebiiii
ya 11.haftada birden bitti..3.gün hiç olmadı ödüm koptu..
sonra tekrar başladı..bi kaçgün sonra tekrar bitti..sadece sabah oldu..
şimdi yine 3 gündür yok..sanki hiç bulantım olmamış gibi..
işte korkuyorum böyle oluncada..
yok ya korkma benim 2.kızımdada birden kesilmişti bidahada olmadı
ya 11.haftada birden bitti..3.gün hiç olmadı ödüm koptu..
sonra tekrar başladı..bi kaçgün sonra tekrar bitti..sadece sabah oldu..
şimdi yine 3 gündür yok..sanki hiç bulantım olmamış gibi..
işte korkuyorum böyle oluncada..
hayırlı olsun canım gene erkekkızlar mrb.BEnde bugun doktora gittim bebişim gayet iyimiş bi sıkıntısı yokmuş.2li tarama testi yapıldı inşlh sonuçlarda çok iyi çıkar.Birde erkeğe benziyor dedi yanılma payıda olabilir dedi.Benden haberler bu şekilde.sizler nasılsınız.
hayırlı olsun canım gene erkekmaşallah senin geçtimi bulantılar
Benim bunda çok bulantım olmadı ilkinde 2 ay kusmustum sürekli ama bunda toplasam 4 kez falan çıkardım oda arasıra yani şuan geçti çok şükür öle pekde oldu diyemem zaten arda bulandı bu hafif geçiyo benim bende bu hamileliğim değişik diye kız bekliyodum ama değilmiş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Senin nasıll bulantıların.
kızlar mrb.BEnde bugun doktora gittim bebişim gayet iyimiş bi sıkıntısı yokmuş.2li tarama testi yapıldı inşlh sonuçlarda çok iyi çıkar.Birde erkeğe benziyor dedi yanılma payıda olabilir dedi.Benden haberler bu şekilde.sizler nasılsınız.
ne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah
kızlar sağlık ocağına muayeneye gitmiştim,miniğim büyümüş çok hareketli bir çocuk olacak bu kerata dedi
Benim bunda çok bulantım olmadı ilkinde 2 ay kusmustum sürekli ama bunda toplasam 4 kez falan çıkardım oda arasıra yani şuan geçti çok şükür öle pekde oldu diyemem zaten arda bulandı bu hafif geçiyo benim bende bu hamileliğim değişik diye kız bekliyodum ama değilmiş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Senin nasıll bulantıların.
aa sağlık ocaklarında ultrasyon var mı? vajinal muayene mi yoksa normal mi acaba?
benim yıkılıyoooooşükür kusmalarım azaldı 3 hafta zehirlenmiş gibiydim şuanda bulantı var sadece ah oda bi geçse bide azımdaki tuhaf tat geömek bilmiyor mafetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?