2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar bende aynı durumdayım, yok mu bunun bi çözümü.ikinciye hamileyim şimdi sil baştan yaşıyorum geri, kızımda da kötüydüm şimdi de. allahım diyorum çocuk yapmak bişey değil de şu bulanılar kusmalar, kokular olmasa. deli olcam. tost yemekten bıktım

Bir sabah uyanıp da Allahım her şey geçmiş, bulantılar, stres gitmiş, çok şükür diyebilecek miyiz sizce?

Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi kötü hissediyorum ben de ((

benim öyle oldu..o zamanda korkuyosun bebeğe bişeymi oldu diye..
şimdi kontrolü iple çekiyorum

aaaa senin geçtimi yani biranda kesildi öylemi benimde kusmalarım hafifledi ama bulantılar devam ve azımdaki tat bulantımın başlıca sebebiiii

ya 11.haftada birden bitti..3.gün hiç olmadı ödüm koptu..
sonra tekrar başladı..bi kaçgün sonra tekrar bitti..sadece sabah oldu..
şimdi yine 3 gündür yok..sanki hiç bulantım olmamış gibi..
işte korkuyorum böyle oluncada..

yok ya korkma benim 2.kızımdada birden kesilmişti bidahada olmadı

kızlar mrb.BEnde bugun doktora gittim bebişim gayet iyimiş bi sıkıntısı yokmuş.2li tarama testi yapıldı inşlh sonuçlarda çok iyi çıkar.Birde erkeğe benziyor dedi yanılma payıda olabilir dedi.Benden haberler bu şekilde.sizler nasılsınız.

bence de korkma kimi hamilelerin 12 .hafta da geçiyor mide bulantılrı. iyi düşün, benim ilk çocuğumda 9 ay devam etti düşün. ne kadar çabuk biterse o kadar iyi. şimdiki 8 haftalık ama bulatılar mahvetti beni. bir an önce geçsin istiyorum. kızımdaki şeyleri yaşamak istemiyorum.

hayırlı olsun canım gene erkek maşallah senin geçtimi bulantılar

hayırlı olsun canım gene erkek maşallah senin geçtimi bulantılar

Benim bunda çok bulantım olmadı ilkinde 2 ay kusmustum sürekli ama bunda toplasam 4 kez falan çıkardım oda arasıra yani şuan geçti çok şükür öle pekde oldu diyemem zaten arda bulandı bu hafif geçiyo benim bende bu hamileliğim değişik diye kız bekliyodum ama değilmiş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Senin nasıll bulantıların.

benim yıkılıyoooooşükür kusmalarım azaldı 3 hafta zehirlenmiş gibiydim şuanda bulantı var sadece ah oda bi geçse bide azımdaki tuhaf tat geömek bilmiyor mafetti beni

hayırlı olsun canım inş sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip eder rabbim.maşallah bu sene erkek senesi galiba.

cinsiyet hemen belli oldu mu. kaç haftalık sizin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…