canım normalde yok ama aile drumuzun muayenahanesi vardı daha önce,onu kapatınca sağlık ocağına taşımış orada bakıyor.
hmm kaçıncı gebelik senin cnm.
cinsiyet hemen belli oldu mu. kaç haftalık sizin bebiş
12+1 oldu bugun.Doktor tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi tabi yanılma payıda olabilir ama büyük ihtimal dedi.
3.iki kızım var benim buarada söylememi bekliyomuş galiba soluğu gene lavoboda aldım allahım bitmek bilmiyor kızlar yaa ciğerlerim ağrıyo artık zorlanmaktan
HADİ yaa Allah yardımcın olsun cnm 1 ay daha sabret geçer inşlh ya iki kızındada bölemiydi peki.
bunun kadar hiçbirinde çekmedim canım bu hamilelik saolsun beni hamilelikten korkuttu resmen
herkese merhaba benden haberleri vereyim size 2 li test sonucumuz iyi çıktı.çok şükür. ense kalınlığıda 1,34 dü.
tabi bir cinsiyet tahmini bekledeim ama benim miniş pek poz vermedi dr umda pek gönüllü değil buhaftada söylemeye yanılma payı çok oluyormuş bir kızım var buda hayırlısı bakalım.belki haftaya tekrar baktırıım.:44:
ben giriyorum siteye sizleri okuyorum ama yazışamıyorum.fırsat olmuyor.ama hepiniz takiptesiniz.herkese mutlu hamilelikler.
çiçeğede çok üzüldüm. ama akın canını sıkma benim ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu bende 1 hafta öyle gezmişim.inşallah tez zamanda kucağın dolar canoım.
yollasana bakalım fotosuna
kızlar moralim bozuk 2 gündür karın ağrılarım vardı bugün hastaneye gittim şimdiye kadar herşey yolunda giderken düşük riski çıktı bebeğimin sağlığı iyi çok şükür doğum tarihi 11-11-2013 dü ama 8 e çektiler bebek önde gidiyomuş ama ağrılarım çok fazla bana progestan verdi ağızdan almamı istemedi akşamları vajinadan 2 adet kullan dedi enteresan geldi şüpheye düştüm hiç aranızda bu şekil kullanan varmı yada çevresinden duyan kullanıp kullanmamakta kararsızım ama bebeğimede bişey olmasından korkuyorum(( ne yapmam lazım..
Geçmiş olsun cnm ya hiç böle bi durum yaşamadım.Ama düşük riski arkadaşımda progestanı ağızdan aldı hep.Bence hiç kendini yorma.
teşekkür ederim canım benim bildiğimde ağızdan alınıyo bana neden vajinadan kullanıcan dedi anlamadım bazen doktoruma bile güvenmiyorum(
Dönmeyi düşünmüyorum canımonunda arayacağı yok. Ablam evine git sakın arkadaşına gitme orası seninde evin diyo ama gitmek istemiyorum. Kendimi o eve ait hissetmiyorum. Hayırlısı olsun ama başetmek çok zor. Onun ailesi yapıo yapıo sesi çıkmıo benim annem bişey yapmadıı halde anneme laf söylüyo en çokda buna dayanamıyorum annemi çok üzdü kadının düzenini bozdu bende bu yüzden çenemi tutamıyorum bazen ailesi konusunda. Ama güzel güzel söylüyorum. Benim hayata bakışım böyle zaten. Önce kendimi onu yerine koyarım benim annem kötüde olsa laf söyletme diye düşünüp onada öyle davranırım. Ama kıymet bilinmiyo. Burda yazdıklarımın çoğunu bilmez. Söylediklerimdede direk savunmaya geçer annemin huyu böyle ama kötü niyetli deil der. Basbayada kötü niyet madem huy niye ona yapmıo niye kızına da yapmıyo ama bunları söyliyemiyosun işte
Çok doğru söylüyorsun canım. Bende aynı düşüncedeyim. Benim eşime birşeyleri söyleme nedenimde sadece beni anlaması ve beni ezdirmemesi. Onlara hesap sormaya gitse başta ben kızarım öyle bişeye izin vermem. Yani ne kadar kötü olsada atadır anadır. Kesinlikle kırmasın ama benimde bir yerim olduğunu göstersin onlara yada onlara göstermek değilde bana hissettirsin. Yani ben elimden geldiğince güzel güzel anlatıyorum. Ben anlatıktan sonra yok sizinkilerdede var ben sölüyomuyum diyeceği yere tamam karım haklısın ama napalım onlarıda böyle idare edicez diyiverse hiçbir sıkıntı yok. Ben bunaldıımda kocamla paylaşamıcaksam neden var bu adam. Ki sizinkilerdede var dediinde söyle diyorum ben söylemem dio halbuki yok. Kendine göre yanlış olanları çataçat yüzlerine söyliyo zaten. Ben mesela ne kadar kuzgın olsamda ailesiyle yüzyüze gelip kesinlikle saygısızlık yapmamışımdır. Ama o ne olsa söler. Annem bi çok şeyi anlatmıyor bile. Anneme hep laf sölemiş bunu siz bu hale getirmişsiniz pohpohlaya pohpohlaya demişağzının ortasına yapıştırmamışsınız demiş öyle terbiye etmelilermiş beni ben evimde kavga gürültü nedir bilmeden büyüdüm benim babaannemde annemi hiç istemiodu ama babam ne annemi ne annesini hiç kırmadı hep dengeyi kurdu. Babamın gözbebekleriydik biz şimdi bizi görüosa nasıl üzülüyodur ben hep evlilikleri annemle babamınki gibi bilirdim taa ki ablam evlenene kadar oda çok çekti halada çekio 13 yıllık evli o yüzden benim yaşadığım çoğu şeyi normal karşılayabiliyor. Ben henüz öğrenemedim tek suçum kocamı hayatımın merkezine oturtup çok sevmem oldu o yüzden bu kadar etkileniorum babamı kaybettiimde 20 yaşındaydım ablamda evliydi sudan çıkmış balığa döndük annemle. O günden beri hep dik durdum evin erkeği oldum. İstedimki hem baba hem eş olcak biri olsun arkamda olsun sırtımı yaslayıp dinleneyim çünkü çok yorgundum ama hata etmişim keşke bu kadar dayamasaydım keşke herşeye tamam demeseydim sonuç tamam dedikçe ezilen hırlanan bir insan. Aptal salak bile ne demek bilmezken hayatımda duymadığım küfürler annemin babamın tek bir tokadını görmeden yediğim dayaklar hangi birini sayayımki. Bütün sülale 8 yıl annesini kimseye muhtaç etmeden baktı diye imrenirken her yaptığını aşağılayan bir koca ve ailesi. Ben şindiki işimi bile tırnaklarımla kazıya kazıya öalışarak buldum. Eşimlede orda tanıştık. Sonra o ayrıldı. Şu an babası kalkıp oğlunun sayesinde işyerimde rahat olduğumu söylüyor. Hangi birini anlatayımki kusura bakma uzun oldu destekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin zamanınızı alıyorum
kızlar moralim bozuk 2 gündür karın ağrılarım vardı bugün hastaneye gittim şimdiye kadar herşey yolunda giderken düşük riski çıktı bebeğimin sağlığı iyi çok şükür doğum tarihi 11-11-2013 dü ama 8 e çektiler bebek önde gidiyomuş ama ağrılarım çok fazla bana progestan verdi ağızdan almamı istemedi akşamları vajinadan 2 adet kullan dedi enteresan geldi şüpheye düştüm hiç aranızda bu şekil kullanan varmı yada çevresinden duyan kullanıp kullanmamakta kararsızım ama bebeğimede bişey olmasından korkuyorum(( ne yapmam lazım..
kızlar bu saç boyama işini çözen var mı ya da drunda izin alan,acilen boyamam lazım artık diplerim önemli değil onlar kendi saçıma benziyor kumral ama arada b eyazlarım var boyamam lazım artık kendimi kötü hissediyorum aynaya bakınca.
teşekkür ederim canım benim bildiğimde ağızdan alınıyo bana neden vajinadan kullanıcan dedi anlamadım bazen doktoruma bile güvenmiyorum(
Ben ilk basta vajınal aldım jel şeklinde daha sonra kanama olunca vajınaya zarar verir dedi 4 tane günde progestn hap agızdan alıyorum artı ıgne olmaya basladım.senin neden düşük sebeb bellimi bnim kese kenarında kanama alanım varmış ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?