2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım normalde yok ama aile drumuzun muayenahanesi vardı daha önce,onu kapatınca sağlık ocağına taşımış orada bakıyor.

anladım canım şaşırdım bende öyle olsaydı hergün gün gider bakardım bebişime :) bende sağlık ocağına gidip rapor alacağım bi kaç gün biraz dinlenmeye ihtiyacım var bulantılar mahvetti vücudumu

bu çocuk sezeryan olabilir dedi,çok korktum inşallah normal olur bu da.bir de 13-14 haftalık bebek ve ekim sonu kasım başı dedi doğumu artık ikili taramaya gidince kesinleşecek doğum tarihi

herkese merhaba benden haberleri vereyim size 2 li test sonucumuz iyi çıktı.çok şükür. ense kalınlığıda 1,34 dü.
tabi bir cinsiyet tahmini bekledeim ama benim miniş pek poz vermedi dr umda pek gönüllü değil buhaftada söylemeye yanılma payı çok oluyormuş bir kızım var buda hayırlısı bakalım.belki haftaya tekrar baktırıım.:44:
ben giriyorum siteye sizleri okuyorum ama yazışamıyorum.fırsat olmuyor.ama hepiniz takiptesiniz.herkese mutlu hamilelikler.

çiçeğede çok üzüldüm. ama akın canını sıkma benim ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu bende 1 hafta öyle gezmişim.inşallah tez zamanda kucağın dolar canoım.

kızlar moralim bozuk 2 gündür karın ağrılarım vardı bugün hastaneye gittim şimdiye kadar herşey yolunda giderken düşük riski çıktı bebeğimin sağlığı iyi çok şükür doğum tarihi 11-11-2013 dü ama 8 e çektiler bebek önde gidiyomuş ama ağrılarım çok fazla bana progestan verdi ağızdan almamı istemedi akşamları vajinadan 2 adet kullan dedi enteresan geldi şüpheye düştüm hiç aranızda bu şekil kullanan varmı yada çevresinden duyan kullanıp kullanmamakta kararsızım ama bebeğimede bişey olmasından korkuyorum (( ne yapmam lazım..

Teşekkür ederi canım sürekli okuyorum da yazılanları bi yanım çok mutlu anneler adına diğer yanım acıyo aynı tarihteki hamileleri okuyunca bende böyle olacaktım şimdi bebeğimin bi kere kımıldadığını görmedim. Hatta dr a gittiğim gün bana el sallayacak demiştim eşime ama gittiğimde... neyse moralinizi bozmayayım sizin de. Hepiniz çok iyi olun kızlar kendinize de yeğenlerime de iyi bakın. Allaha emanetsiniz...

Geçmiş olsun cnm ya hiç böle bi durum yaşamadım.Ama düşük riski arkadaşımda progestanı ağızdan aldı hep.Bence hiç kendini yorma.

Geçmiş olsun cnm ya hiç böle bi durum yaşamadım.Ama düşük riski arkadaşımda progestanı ağızdan aldı hep.Bence hiç kendini yorma.

teşekkür ederim canım benim bildiğimde ağızdan alınıyo bana neden vajinadan kullanıcan dedi anlamadım bazen doktoruma bile güvenmiyorum (

teşekkür ederim canım benim bildiğimde ağızdan alınıyo bana neden vajinadan kullanıcan dedi anlamadım bazen doktoruma bile güvenmiyorum (

Yaren geçmiş olsun canım..progestanı benim çevremdede kullanan var..arkadaşım kullandı çok şükür sağlıklı bi bebişi oldu ..evde sürekli yattı doktor yat demişti bide o hap gibi yuttu..ilk defa fitil gibi kullanıldığını duyuyorum ama vardır doktorun bildiği...sen çalışıyormusun??..bu aralar dinlenmeye bak.. bacaklarını hafif yükseğe koy...evde de bi iş yapma..doktorum bana..işten gelince uzan yat su almaya bile kalma dedi...bi daha ne zaman kontrolün?

canim dayak varsa isin icinde, is bambaska bir duruma geciyor ki bu durumda diyecek pek bir sey kalmiyor. kimsenin kimseye kufretmeye ve dayak atmaya hakki yok. insanliga aykiri bir durum. kalbinden ve mantigindan ne geciyorsa oyle yap,sonucta yasayan sensin biz disardan konusuyoruz sadece.

Ben ilk basta vajınal aldım jel şeklinde daha sonra kanama olunca vajınaya zarar verir dedi 4 tane günde progestn hap agızdan alıyorum artı ıgne olmaya basladım.senin neden düşük sebeb bellimi bnim kese kenarında kanama alanım varmış ondanmış

benim de cok arada kaldigim bir konu. beyazlarim cok fena cikti benim de. doktorla konusacagim cuma, ok derse doguma kadar bitkiselle 1-2 kez boyarim cok bekletmeden diyorum.

ben de günde 2 kere vajinadan alıyorum. ağızdan alınırsa yan etkisi çok fazla olduğu için bana bu şekilde verdi.

canım nasıl oldun sen merak ettim..

kızlar benim bulantılar azaldı ama şimdide baş ağrısı başladı şimdide hemde tek taraflı ağrıyo ve beni mahvediyo daha öncede yazmıştım komşumun oğluna bakıyorum 22 aylık birde 2.5 yaşında kızım var yazık bana ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…