2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
dikkatimi çekti senle evlilik yıldönümümüz aynı sanırım 5 temmuz 2008de evlendim seninde aynı günmü

12+1 oldu bugun.Doktor tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi tabi yanılma payıda olabilir ama büyük ihtimal dedi.

hayırlısı osun canım. benim doğum tarihim normal de aralık 5 gözüküyor ama sezeryan olacağım için kasımın sonları o yüzden kasım annelerine dahil oldum. sizler benden 1 ay önde gidiyosunuz, bir ay sonra da benim ufaklık belli olur herhalde. hayırlısı diyorum.

benim de cok arada kaldigim bir konu. beyazlarim cok fena cikti benim de. doktorla konusacagim cuma, ok derse doguma kadar bitkiselle 1-2 kez boyarim cok bekletmeden diyorum.

Benim saçımdda röfle var..ama doktorum her gelişimde saçıma bakıp 5. aya kadar boyama dedi... kuaförümde 3. aydan sonra boyuyoruz ama sen genede doktor ne derse onu yap dedi....bi izin verse hemen boyucam saçlarımı( bazı doktorlar salık veriyormuş ama benim doktorum kesinlikle dedi...ben ısrar ettiğim için kıza kıza söyledi....:)

canim hep dualarimizdasin emin ol.

bak ben senin yasadiginin tam aynisini yasadim,surpriz bebegim surpriz gitmisti ama 1 ay sonra gene hamile kaldim. senin de cok yakinda guzel gunlerin, hem kendi evinde hamilelik yasarsin, kafan rahat olur, huzurlu bir hamilelik gecirirsin.

canımmm çiçeğimmm ilk duyduğumda içim yandı çok üzüldümm. ama sonra dedim ki biz değilmiyiz herzaman allahtan hayırlısını isteyen... demek ki böylesi hayırlıymış. allah korusun çocuk sakat doğsa veya başka bi sıkıntısı olsa daha mı iyi. demekki rabbim böyle uygün görmüş. ayrıca seni çok ama çok takdir ediyorum. herkes senin gibi böyle sabırlı, itaatkar olamaz. sen çok özel bi insansın. ev işine de çok sevindim bu saatten sonra cadaloz kv bişi yapamaz. hem yni ev hem yeni bebek. herşey çook güzelll olacakkkk canım aradaşım. bu topikkk seni çok ama çok seviyorrrr... çiçeğimizi hep burda görmek istiyoruz

kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?

canımm hiç korkma olur böyle şeyler. ama bence doktoruna hemen git. riske atmaya gerek yok. belki kılcal damar çatlaması da olabilir.

cnm bende araştırarak aldım mustelayı çokda memnunum gönül rahatlığıyla kullanıyorum. zaten üzerinde bile yazıyor paraben v.s içermez diye

cnm ben bu haftaya kadar progestonu hep vajinal günde 3 kez aldım. bunda bi anormallik yok doktoruna güvenebilirsin. ayrıca vajinal kullanmak düşük tehlikesini minumuma indiriyor. resmen içerde tabaka oluşturuyor. için rahat olsun

ben hamilelere ozel kakaolu bir krem aldim 1 haftadir suruyorum. fiyati da 12 dolar gibi bir seydi, uygun yani. hamilelere ozel oldugu icin gonul rahatligiyla aldim. paraben yoktur yaziyor.

çalışmıyorum canım cuma günü 2 li test sonuçlarını almaya gidicem ben tuzlada oturyorum asıl doktorum avrupa yakasında okmeydanı hastanesinde bugün ağrılarım için burda semt polikliniğe gittim orda verdiler progestanı biraz önce kendi doktorumu aradım kullanmamda sakınca yokmuş vajinadanda alınabiliyomuş ve iğne olmamı söyledi proluton diye bi iğne birazdan gidicem bakalım ağrılarım çok eşimde yok sadece hafta sonları geliyo eve işi gereği ailemde okmeydanında oturuyo bunalıma gircem düşünceden

merhaba arkadaşlar
dün kahverengiler geliyo diyo yazmıştım ama gece hiç gelmedi .ancak sabah tekrar olunca doktora gittim ,sabah 200 akşam 200 mg progestan verdi .kalçamda kramp oluyo onun içinde klsiyum magnezyum ve vitamin verdi .
muayene oluken sırtı dönüktü yavrumun ,doktor biraz su iç sonra gel derken eşim odaya girdi ve benim sıpa babasına şov yapmaya başladı aniden döndü bize doğru kafasını kaldırdı elini kaldırdı resmen ben buradayım korkmayın dedi .tabii ben ağlıyorum o kadar korktum ki .kalp atışlarını dinledik maşallah annesini çok korkuttu ama şükürler olsun rabbime .kesin istirahat dedi doktor amcamız bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi

geçmişe bi bakıyım inşallah herkes çoook iyidir

canım nasıl oldun sen merak ettim..
eh canım cok az az gelıyor gene cok ayakta kalmıyorum ..sen nasılsın nasıl oldu
ben hamilelere ozel kakaolu bir krem aldim 1 haftadir suruyorum. fiyati da 12 dolar gibi bir seydi, uygun yani. hamilelere ozel oldugu icin gonul rahatligiyla aldim. paraben yoktur yaziyor.

hımm ama bız burda bulamayız sanırım canım ne guzel paraben yoksa süper

doktorumun dediği bana vücud tam olarak alışamadığı için atmaya çalışıyor çok şükür kanamam olmadı ama ağrılarım çok fazla

bende iğneye başladım 10 günde bir olmam gerekiyormuş proluton adı senin kullandığın iğnenin ismine

canımm hadi gözün aydınn çok sevindim valla

canım sana yazdım oku ıstersen bende ıgne oluyorum proluton depot hıcbır sakıncası yok bana kendı dr vermedı baska dr gıttım yazdırdım dusun yanii..progestanıda vajınal alma bence agızdan al progestan 200mg sabah aksam alsan yeter sanırım kANama YOKSA BENIM OLDUGU ICIN GUNDE 4 TANE ICIYORUM..
anammmmm gene erkek erkek senesı bu sene sanırım yahu topıkce erkek anası olucaz galıba
ben sabah 2 aksam 2 alıyorum progestanı cok agır gelıyor.
hadı gozun aydın bebısın ıyıymıs sukur darısı bana ıns 2 mayısta

benim de bulantilar azaldi bas agrisi basladi canim bu haftalarin derdi de basagrisiymis zaten oyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…