12+1 oldu bugun.Doktor tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi tabi yanılma payıda olabilir ama büyük ihtimal dedi.
benim de cok arada kaldigim bir konu. beyazlarim cok fena cikti benim de. doktorla konusacagim cuma, ok derse doguma kadar bitkiselle 1-2 kez boyarim cok bekletmeden diyorum.
tatlım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım işyerinden arkadaşlar bana çiçek yollamışlar aramıza tekrar hoşgeldin diye :) özlemişler beni yerin çok belliydi diyolar :)
ev işi de kv çok çok büyük bi sorun çıkarmazsa olacak inşallah :) dua edin :)
sen nasılsın bebişin nasıl?
iyi olmaya çalışıoyorum canım ya nasıl olayımalışmaya çalışıyorum. Zamansız plansız bana sormadan geldi bebeğim tam alıştım derken yine geldiği gbii bana sormadan zamansız gitti. Bu günüme çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin. Nergisyasemine çok üzülüyorum ya akşam hep onu düşündüm Rabbim en kısa zamanda işlerini yerine koymayı nasip etsin şu zor zamanında böyle şeyler yaşaması çok üzüyor beni. Sen nasılsın bebeğim minik yeğenim nasıl? ben 3 ay sonra yeniden deneyebilecekmişim artık senin oğlun olursa benim kızımı alırsın :)
kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?
slm kızlar sabah eşimle giitik prenetal tanı için kan verdik
sonrasında bana çocuk gibi lolipop verdiler
ordda bi çift daha vardo onlarda karar vermeye çalışıyorlarmış kadın 41 yaşında oldugu
için istenmiş onlardan,neyse kanları verince bnm baya içim çekildi az bişey bişeyler
yiyip bi uyumuşumki kendime geldim resmen
filiz cnm ben dün demiştim mustela aldım ben oldukça dogal içerikli paraben fln yok içinde
bide dr bi daha 1 ay sonra gel dedi ne yaparım ben 1 ay yaaaaaaaaaaaa
kızlar moralim bozuk 2 gündür karın ağrılarım vardı bugün hastaneye gittim şimdiye kadar herşey yolunda giderken düşük riski çıktı bebeğimin sağlığı iyi çok şükür doğum tarihi 11-11-2013 dü ama 8 e çektiler bebek önde gidiyomuş ama ağrılarım çok fazla bana progestan verdi ağızdan almamı istemedi akşamları vajinadan 2 adet kullan dedi enteresan geldi şüpheye düştüm hiç aranızda bu şekil kullanan varmı yada çevresinden duyan kullanıp kullanmamakta kararsızım ama bebeğimede bişey olmasından korkuyorum(( ne yapmam lazım..
tuylenme cok yapıyormus cnm ya arastırdım zaten benım tuy yoktu acayıp kıl oldu suan dahada artarsa bebek yagı alıcam sımdı kayısı cekırdegı yagı ve kakao yagı alıcam vazelınle kakao yagını karıstırcam baya arastırdım şimdibıde su cok onemlıymıss
lierac ıcırıgınde paraben vardı sanırım
mustelanın ıcerıgene bakmak lazım
[video]http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1992312&optionId=396102://
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - Fushia[/video]
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - Navy
DÜN EKLEYEmemiştim bunlarda benim cicilerim
Yaren geçmiş olsun canım..progestanı benim çevremdede kullanan var..arkadaşım kullandı çok şükür sağlıklı bi bebişi oldu ..evde sürekli yattı doktor yat demişti bide o hap gibi yuttu..ilk defa fitil gibi kullanıldığını duyuyorum ama vardır doktorun bildiği...sen çalışıyormusun??..bu aralar dinlenmeye bak.. bacaklarını hafif yükseğe koy...evde de bi iş yapma..doktorum bana..işten gelince uzan yat su almaya bile kalma dedi...bi daha ne zaman kontrolün?
eh canım cok az az gelıyor gene cok ayakta kalmıyorum ..sen nasılsın nasıl olducanım nasıl oldun sen merak ettim..
ben hamilelere ozel kakaolu bir krem aldim 1 haftadir suruyorum. fiyati da 12 dolar gibi bir seydi, uygun yani. hamilelere ozel oldugu icin gonul rahatligiyla aldim. paraben yoktur yaziyor.
Ben ilk basta vajınal aldım jel şeklinde daha sonra kanama olunca vajınaya zarar verir dedi 4 tane günde progestn hap agızdan alıyorum artı ıgne olmaya basladım.senin neden düşük sebeb bellimi bnim kese kenarında kanama alanım varmış ondanmış
Ben ilk basta vajınal aldım jel şeklinde daha sonra kanama olunca vajınaya zarar verir dedi 4 tane günde progestn hap agızdan alıyorum artı ıgne olmaya basladım.senin neden düşük sebeb bellimi bnim kese kenarında kanama alanım varmış ondanmış
merhaba arkadaşlar
dün kahverengiler geliyo diyo yazmıştım ama gece hiç gelmedi .ancak sabah tekrar olunca doktora gittim ,sabah 200 akşam 200 mg progestan verdi .kalçamda kramp oluyo onun içinde klsiyum magnezyum ve vitamin verdi .
muayene oluken sırtı dönüktü yavrumun ,doktor biraz su iç sonra gel derken eşim odaya girdi ve benim sıpa babasına şov yapmaya başladı aniden döndü bize doğru kafasını kaldırdı elini kaldırdı resmen ben buradayım korkmayın dedi .tabii ben ağlıyorum o kadar korktum ki .kalp atışlarını dinledik maşallah annesini çok korkuttu ama şükürler olsun rabbime .kesin istirahat dedi doktor amcamız bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi
geçmişe bi bakıyım inşallah herkes çoook iyidir
canım sana yazdım oku ıstersen bende ıgne oluyorum proluton depot hıcbır sakıncası yok bana kendı dr vermedı baska dr gıttım yazdırdım dusun yanii..progestanıda vajınal alma bence agızdan al progestan 200mg sabah aksam alsan yeter sanırım kANama YOKSA BENIM OLDUGU ICIN GUNDE 4 TANE ICIYORUM..çalışmıyorum canım cuma günü 2 li test sonuçlarını almaya gidicem ben tuzlada oturyorum asıl doktorum avrupa yakasında okmeydanı hastanesinde bugün ağrılarım için burda semt polikliniğe gittim orda verdiler progestanı biraz önce kendi doktorumu aradım kullanmamda sakınca yokmuş vajinadanda alınabiliyomuş ve iğne olmamı söyledi proluton diye bi iğne birazdan gidicem bakalım ağrılarım çok eşimde yok sadece hafta sonları geliyo eve işi gereği ailemde okmeydanında oturuyo bunalıma gircem düşünceden
anammmmm gene erkekmerhaba arkadaşlar
dün kahverengiler geliyo diyo yazmıştım ama gece hiç gelmedi .ancak sabah tekrar olunca doktora gittim ,sabah 200 akşam 200 mg progestan verdi .kalçamda kramp oluyo onun içinde klsiyum magnezyum ve vitamin verdi .
muayene oluken sırtı dönüktü yavrumun ,doktor biraz su iç sonra gel derken eşim odaya girdi ve benim sıpa babasına şov yapmaya başladı aniden döndü bize doğru kafasını kaldırdı elini kaldırdı resmen ben buradayım korkmayın dedi .tabii ben ağlıyorum o kadar korktum ki .kalp atışlarını dinledik maşallah annesini çok korkuttu ama şükürler olsun rabbime .kesin istirahat dedi doktor amcamız bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi
geçmişe bi bakıyım inşallah herkes çoook iyidir
bende iğneye başladım 10 günde bir olmam gerekiyormuş proluton adı senin kullandığın iğnenin ismine
bende iğneye başladım 10 günde bir olmam gerekiyormuş proluton adı senin kullandığın iğnenin ismine
kızlar ben 15 mayısta detay ultrasona girecem. detay ultrason nasıl oluyor??
kızlar benim bulantılar azaldı ama şimdide baş ağrısı başladı şimdide hemde tek taraflı ağrıyo ve beni mahvediyo daha öncede yazmıştım komşumun oğluna bakıyorum 22 aylık birde 2.5 yaşında kızım var yazık bana ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?