Benim saçımdda röfle var..ama doktorum her gelişimde saçıma bakıp 5. aya kadar boyama dedi... kuaförümde 3. aydan sonra boyuyoruz ama sen genede doktor ne derse onu yap dedi....bi izin verse hemen boyucam saçlarımı( bazı doktorlar salık veriyormuş ama benim doktorum kesinlikle dedi...ben ısrar ettiğim için kıza kıza söyledi....:)
eh canım cok az az gelıyor gene cok ayakta kalmıyorum ..sen nasılsın nasıl oldu
hımm ama bız burda bulamayız sanırım canım ne guzel paraben yoksa süper
tek tek bebegın organlarına bakılıyor heryerıne detaylı bakılıyor canım :))
hadi ya ozaman o siyah beyaz net gözükmeyen ultrasonlardan çok daha nettir dimi? renkli mi oluyor? bide siz kaç para verdiniz detay ultrasona? 13.haftam oluyor inşallahh cinsiyeti de öğrenebilirim
saol canım allah razı olsuncanımm hadi gözün aydınn çok sevindim valla
canım sana yazdım oku ıstersen bende ıgne oluyorum proluton depot hıcbır sakıncası yok bana kendı dr vermedı baska dr gıttım yazdırdım dusun yanii..progestanıda vajınal alma bence agızdan al progestan 200mg sabah aksam alsan yeter sanırım kANama YOKSA BENIM OLDUGU ICIN GUNDE 4 TANE ICIYORUM..
anammmmm gene erkekerkek senesı bu sene sanırım yahu topıkce erkek anası olucaz galıba
ben sabah 2 aksam 2 alıyorum progestanı cok agır gelıyor.
hadı gozun aydın bebısın ıyıymıs sukur darısı bana ıns 2 mayısta
canım dur daha yapılmıyor 16 yada 20 haftalardamı bakılıyor falandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
dr'una gore degısıyor renklı olanlarda var 3 d olanlarda var 4 d olanlarda var :))
benım dr hem renkli hemde 4 d
fıyatıda hıc bılmıyorum canım ozellerde pahalıdır tabı gene herzamankı gıbı .
bakalım persembe gunu 2li teste kac para verıcem.
bide teyzem cok guzel hast dogum yaptı hıc ole beklemıodum o hast. 1.100 dogurdu dün :=)
benım nerdeyse o fıyatın 3 katı cok canım sıkıldı dun ya onun yerıne baska seyler alırdım ama dr'umuda SEVıyorum
eşimde yazık dıyor 10 dk da dogurdu teyzem
filiz hangi hast. teyzeninki..
benimde perşembe 2li test..
inş. ikimizde güzel haberlerle gelelim..kuzularımızın sağlıklı olduğunu öğrenip rahatlayalım
aynen cok agır gelıyor zaten mutlaka erkenden uyuyorum yada oglen uyuyorum.doktor ilaç biraz ağır gelebilir dedi uyku halsizlik yapar dedi .napalım bebişler iyi olsunda bunlar da geçer nasılsa .
senin ilaçlar daha çokmuş hakketen allah yardım etsin filizcim .saolsaın canım inşallah sende çok güzel haberler alıcaksın doktor amcadan .
evet ya bu sene hep erkek nerdeyse bizim mahallede ben dahil 8 hamile var 1 tane kız var gerisi erkek
canım avcılar hospıtal dısardan gordum hayatta gıtmem dedım ama gel gorkı ıcı odası falan süper tertemız hastane.filiz hangi hast. teyzeninki..
benimde perşembe 2li test..
inş. ikimizde güzel haberlerle gelelim..kuzularımızın sağlıklı olduğunu öğrenip rahatlayalım
canım dur daha yapılmıyor 16 yada 20 haftalardamı bakılıyor falandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
dr'una gore degısıyor renklı olanlarda var 3 d olanlarda var 4 d olanlarda var :))
benım dr hem renkli hemde 4 d
fıyatıda hıc bılmıyorum canım ozellerde pahalıdır tabı gene herzamankı gıbı .
bakalım persembe gunu 2li teste kac para verıcem.
bide teyzem cok guzel hast dogum yaptı hıc ole beklemıodum o hast. 1.100 dogurdu dün :=)
benım nerdeyse o fıyatın 3 katı cok canım sıkıldı dun ya onun yerıne baska seyler alırdım ama dr'umuda SEVıyorum
eşimde yazık dıyor 10 dk da dogurdu teyzem
insallah canim arka arkaya guzel haberler patlatalim. benim cuma normal doktor pazartesi de ikili testim var,simdiden heyecanliyim.
amin hepimiz inş..şöyle bir rahatlayalım inşinsallah canim arka arkaya guzel haberler patlatalim. benim cuma normal doktor pazartesi de ikili testim var,simdiden heyecanliyim.
canım avcılar hospıtal dısardan gordum hayatta gıtmem dedım ama gel gorkı ıcı odası falan süper tertemız hastane.
1.100 dogurdu hemde dısardan kendı ozele gıttıgı dr geldı ve dahada ındırım yaptırıcaklarmıseşim bana baktı ben ona nerdeyse benım 3 katı ya cok uzuldum keske benım drda uygun olsa baska dr degıstırmek ıstemıyorum cunku..
aa senındemı persembe kacta benım randevum 11.30'da ınsallahhh guzel haberlerle gelırız ense olcumu vs olucak cok korkuyorum
Bizimde muayene normalde 30 TL.miş ama bizim sigortamız daha başlamadığı için 60 TL ödüyoruz.
2li test içinde 75 TL istediler. Bunda fiyat farketmiyormuş sigortalı ya da sigortasız.
Bide başta soruyorlar 4d ultrason istiyor musunuz diye o da 50 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. ama ben biraz daha büyüsün o zaman 4d.ye de girerim diye düşündüm. Birde kendi Dr.uma sormayı unuttum ama bi tanıdığım söyledi videosunu çekip veriyorlarmış bebeğin. Tepişirken elini ağzına götürürken falan çok güzeldi dedi. Videosunu veriyorlarsa onu almayı çok istiyorum
inşallah canım senınle aramızda 1 gun var 12+5 de olucak ıkılı test gec kaldım falan dıyordum ama senın daha gecmıs 11 14 haftaları arasında oluyormus zaten.dr sordum
bana yakın aslında ama genede nebılım hıc dr yok tanıdıgm ordadaamin hepimiz inş..şöyle bir rahatlayalım inş
hımm oralar uzak bana:)
benimde 13.30..kan vericem ..birde ölçüm olacak..
inş. canım yaa bende korkuyorum..Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
evet canim benim normalde dun olacakti test ama esim sehir disinda diye pazartesiye alindi ama pazartesi de hala gecerli tarihte olacaksin merak etme dediler.
Kizlar Uzulsem Mi Sevinsem Mi Bilemedim Bugun Ikili Test Yaptirdum Usg Degerlerim Cok Sukur Normal Cikti Dr A Cinsiyet Sordum Dr Buyuk Ihtimal Erkek Dedi Cok Fazla Kiz Istiyordum Cin Takvimi Erkek Rus Takviminde Kiz Cikti Pufff Bi Garibim Allah Gunah Yazmasin Hayal Kirikligi Yasadim
ay ne guzel cok ozenıyorum keske bende ugun dr bulabılsem etrafımdakı hast. cok pahalı zaten daha onceden bır kac dr gıttım tedavı sırasında cok ılgısızdı 2 sn bakıp bısey yok dıyordu...
her 4d gırmende 50 tl mı oduceksınben her gıtmemde 4 d ıle goruyorum bebegi allah allah cok sacma 4 d varsa nıe onlada bakmıo sonucta muayene parası verıosun ..
ve bana cd her gıtmemde verıyor vıdeo cekılmıs kalp atısı oynaması zıplaması muayenede kntrol ettıgı hersey cd
ama benım laptop acmadı onu bı program yuklenmesı lazımmıs yukletcektım
cd bedava verıo dr bana
Kızlar bunlarda usg görüntüleriKizlar Uzulsem Mi Sevinsem Mi Bilemedim Bugun Ikili Test Yaptirdum Usg Degerlerim Cok Sukur Normal Cikti Dr A Cinsiyet Sordum Dr Buyuk Ihtimal Erkek Dedi Cok Fazla Kiz Istiyordum Cin Takvimi Erkek Rus Takviminde Kiz Cikti Pufff Bi Garibim Allah Gunah Yazmasin Hayal Kirikligi Yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?