ayy ya bende kotu bısey oldu sandım once saglık...Kizlar Uzulsem Mi Sevinsem Mi Bilemedim Bugun Ikili Test Yaptirdum Usg Degerlerim Cok Sukur Normal Cikti Dr A Cinsiyet Sordum Dr Buyuk Ihtimal Erkek Dedi Cok Fazla Kiz Istiyordum Cin Takvimi Erkek Rus Takviminde Kiz Cikti Pufff Bi Garibim Allah Gunah Yazmasin Hayal Kirikligi Yasadim
Evet filizcim her gittiğimde önce soruyorlar 4d istiyor musunuz diye ona göre ek ücret vermem gerekiyormuş. Bende özel bişi olduğunu düşünüp her zaman onla bakmıyorlar demek ki diye düşünmüştüm. Demek bunuda ek kazanca çevirmenin başka bi yolunu bulmuşlar.
Cd olayınıda ben bilmiyordum bana hiç vermediler bidahaki kontrolümde söyliyim bari. bebeğimi izlemeyi çok istiyorum
Kendimi Kiza O Kadar Adapte etmisim Ki Cok tuhaf oldumAllah iyiliğini versin..testte bişey çıktı sandım..
Allah hayırlı evlat etsin canım...niye üzülesin sevin..
Hem Kiz Hem Saglikli Olsaydi Ohh Dadindan yenmezdiayy ya bende kotu bısey oldu sandım once saglık...
daha sonra cınsıyet bence kesınlıkle cnm .
baksalar ne olurmus kı allah alllah cok sacma ya zaten muayene parası verıosun :))
aynen tıcarete donusturmusler..
cd her hast vermıyor canımm
bende var ama bende ızleyemedım programı yukletmedım daha:))
Kendimi Kiza O Kadar Adapte etmisim Ki Cok tuhaf oldum
Kizlar Uzulsem Mi Sevinsem Mi Bilemedim Bugun Ikili Test Yaptirdum Usg Degerlerim Cok Sukur Normal Cikti Dr A Cinsiyet Sordum Dr Buyuk Ihtimal Erkek Dedi Cok Fazla Kiz Istiyordum Cin Takvimi Erkek Rus Takviminde Kiz Cikti Pufff Bi Garibim Allah Gunah Yazmasin Hayal Kirikligi Yasadim
baksalar ne olurmus kı allah alllah cok sacma ya zaten muayene parası verıosun :))
aynen tıcarete donusturmusler..
cd her hast vermıyor canımm
bende var ama bende ızleyemedım programı yukletmedım daha:))
Hem Kiz Hem Saglikli Olsaydi Ohh Dadindan yenmezdi
İnşallah vardır benim gittiğim hastanede çok heveslendim bak şimdi canım
inşallah vardır canım nereye gıdıosun sen dr . hast ozelse belkı vardır
Bandırma Özel Hastanesinde Gürsel Bey var canım ona gidiyorum.
dikkatimi çekti senle evlilik yıldönümümüz aynı sanırım 5 temmuz 2008de evlendim seninde aynı günmü
benim de cok arada kaldigim bir konu. beyazlarim cok fena cikti benim de. doktorla konusacagim cuma, ok derse doguma kadar bitkiselle 1-2 kez boyarim cok bekletmeden diyorum.
Ay bu şişkinlik hep akşamları başlıyor. Yine başladı
aynen yaaa, resmen iğne batırsan patlicak durumdayım.. bi de sağa sola dönüyom ıııhhhh ıhhh yapa yapa eşim de böyle bakıyo
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben çok heycanlıyım yarını da atlatırsam perşembe günü yavrumla buluşucaz :)) babamız 2 aydır görmüyordu o benden heycanlı çok bunaltı beni bende dışarı yolladım arkadaşlarına strese sokmasın beni diye :)) o kadar gün geçti son bir kaç gün geçmiyor offf offff
insan heyecanlanmadan yapamıyo canım. bizimde geçtiğimiz cumaydı kontrolü anlamadım ne çabuk bitti kontrol diyorum. hep o anı beklediğimiz için yetmiyo sanki. şimdide 2li testin sonucunu bekliyoruz bakalım onun heyecanı var. Tatlı telaşlar bunlar.
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben çok heycanlıyım yarını da atlatırsam perşembe günü yavrumla buluşucaz :)) babamız 2 aydır görmüyordu o benden heycanlı çok bunaltı beni bende dışarı yolladım arkadaşlarına strese sokmasın beni diye :)) o kadar gün geçti son bir kaç gün geçmiyor offf offff
Zaten bir test bitiyor başka bir test ya da herhangi bir şeyi bekliyoruz bitmiyor anlayacağın canımbirde doktorum o kadar rahatki anlatamam gerçi onun rahatlığı beni hatta benden çok eşimi rahatlatıyor :) bir dahaki kontrolüm haziranda oacak onu beklicez birde
İnşallah güzel haberler alırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?