2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayy ya bende kotu bısey oldu sandım once saglık...
daha sonra cınsıyet bence kesınlıkle cnm .

baksalar ne olurmus kı allah alllah cok sacma ya zaten muayene parası verıosun :))
aynen tıcarete donusturmusler..
cd her hast vermıyor canımm
bende var ama bende ızleyemedım programı yukletmedım daha:))

Hem Kiz Hem Saglikli Olsaydi Ohh Dadindan yenmezdi

bence de sevin :) dogup kokladiginda tuh ben neden hayal kirikligi yasadim dersin genelde hep oyle oluyor

baksalar ne olurmus kı allah alllah cok sacma ya zaten muayene parası verıosun :))
aynen tıcarete donusturmusler..
cd her hast vermıyor canımm
bende var ama bende ızleyemedım programı yukletmedım daha:))

İnşallah vardır benim gittiğim hastanede çok heveslendim bak şimdi canım

Hem Kiz Hem Saglikli Olsaydi Ohh Dadindan yenmezdi

Bizimkinin cinsiyeti henüz belli olmadı canım bende içten içe kız gibi hissediyorum belkide öyle istiyorum ama sonra kendi sesimi dinliyorum bi evet erkek olduğunu öğrenirsen belki başta için burkulur ama önemli olan hayırlı ve sağlıklı bir evlat diyorum kendi kendime. ikisininde yeri apayrı çünkü. Kızlr çok sevimli oluyor bide baba kız ilişkisini hayal ediyorum çok hoşuma gidiyo. ama erkeklerinde anneleriyle bi başka oluyor. Daha doğmadan kafamda üniversite mezuniyetlerine gidiyorum düşün yani O yüzden üzülme sakın Allah'ın gücüne gider. Sağlıcakla kucağını al bak miniğini eminim herşeyi unutucaksın

yavas yavas cınsıyetler eklendı :)) ılk sayfada darısı bıze ogrenmeyenlere
kızlar buarada benım net gıdıo arada bı gelemessem buaralar merak etmeyın adsl sorun varmış sımdılık var net ama arada gıdıo haber verım dedım:)

benim de cok arada kaldigim bir konu. beyazlarim cok fena cikti benim de. doktorla konusacagim cuma, ok derse doguma kadar bitkiselle 1-2 kez boyarim cok bekletmeden diyorum.

canım sağlık ocağındaki dra sordum 5. aya kadar iç organları oluşuyor bence boyama ama bir de uzmana sor dedi :26:

aynen yaaa, resmen iğne batırsan patlicak durumdayım.. bi de sağa sola dönüyom ıııhhhh ıhhh yapa yapa eşim de böyle bakıyo

Daha şimdi bende ıhhlıyodum mesajını görünce gülesim geldi neharcım
Bizim babamız evde yok ama pfff çok çalışıyo. akşamları o gelene kadar genelde uyumuş oluyoruz miniğimle.

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız ben çok heycanlıyım yarını da atlatırsam perşembe günü yavrumla buluşucaz :)) babamız 2 aydır görmüyordu o benden heycanlı çok bunaltı beni bende dışarı yolladım arkadaşlarına strese sokmasın beni diye :)) o kadar gün geçti son bir kaç gün geçmiyor offf offff

insan heyecanlanmadan yapamıyo canım. bizimde geçtiğimiz cumaydı kontrolü anlamadım ne çabuk bitti kontrol diyorum. hep o anı beklediğimiz için yetmiyo sanki. şimdide 2li testin sonucunu bekliyoruz bakalım onun heyecanı var. Tatlı telaşlar bunlar.

Zaten bir test bitiyor başka bir test ya da herhangi bir şeyi bekliyoruz bitmiyor anlayacağın canım birde doktorum o kadar rahatki anlatamam gerçi onun rahatlığı beni hatta benden çok eşimi rahatlatıyor :) bir dahaki kontrolüm haziranda oacak onu beklicez birde
İnşallah güzel haberler alırsınız canım

Son düzenleme:

sen ben filiz perşembe kontroldeyiz..
burcu senin randevular niye bu kadar geç oluyo..
gerçi normali odur belkide nasıl durabiliyosun..bravo vallahi:)

Evet canım ya Kontrole bi kaç gün kalınca iyi de bi sonraki kontrol 1 ay sonra olunca geçmek bilmiyor zaman. Bakalım cinsiyetini öğrenebilicek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…