2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Daha şimdi bende ıhhlıyodum mesajını görünce gülesim geldi neharcım
Bizim babamız evde yok ama pfff çok çalışıyo. akşamları o gelene kadar genelde uyumuş oluyoruz miniğimle.

ahh kuzum benimmm ne iş yapıyo ki eşin. benimki de asker canım 2 güne bir nöbetçi

sen ben filiz perşembe kontroldeyiz..
burcu senin randevular niye bu kadar geç oluyo..
gerçi normali odur belkide nasıl durabiliyosun..bravo vallahi:)

ben de perşembeciyim kızlar çoookk heyecanlıyım hadi bugün neyse de yarın gece bize uyku yokk ooooooofffff

Perşembe topik için büyük gün :)) kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi doktorum şükür ne kanamam ne de başka ir sorunum oldu tedavi olurken ara verdiğim dönemde normal gebe kaldım bunları da bildiği için doktorum ayda bir gelmemi yeterli buldu bana kalsa haftada bir giderim :)) durmayı gel bana sor eşim çok ısrar etti şimdi özel hast gidiyorum birde devlete gidelim diye ama iki doktor kafa karıştırmaktan başka bir şey olmayacağı için kabul etmedim hem o benim süpriz yumurtam umudumun bittiği anda geldi veren rabbim korurda onu diyip oturdum :))
Evet canım ya Kontrole bi kaç gün kalınca iyi de bi sonraki kontrol 1 ay sonra olunca geçmek bilmiyor zaman. Bakalım cinsiyetini öğrenebilicek misiniz

Eğer erkekse öğrenirsin dediler erkek olacak gibi geliyor bana gerçi öğrendiğim andan beri oğlum diyorum birde bu sene erkek yılı diyorlar geçen sene kız yılıymış :)) sağlıklı olsnda cinsiyeti önemli değil canım

ahh kuzum benimmm ne iş yapıyo ki eşin. benimki de asker canım 2 güne bir nöbetçi

ben de perşembeciyim kızlar çoookk heyecanlıyım hadi bugün neyse de yarın gece bize uyku yokk ooooooofffff

4 kişi olduk var mı artıran :)) baya hareketli olacak topik için perşembe günü :)

Bende camasirimi islatacakkadar cok akintim oluyor boyle bildigin tertemiz kokusuz su. Cesmeden akiyo gibi bianda foşş geliyor normal mi bu. Bebegin suyu degildir dimi normal mi yaa neolur bisi soleyin boyle olan var mi?? 1 haftadir fitil kullaniyorum o yapmis olabilirmi

ben cumaciyimmm insallah once sizin iyi haberlerinizi okuyacagim o moralle gidecegim doktora!

baya kalabalık gıdıyoruzzzzzzzzzzzz kızlar persembe gunu ıns guzel haberlerle gelırız dua edelım brıbırımıze.:18:
benım 11.30 da randevumm

maşallah iyi duruyosun..ben 2 hafta olunca oturduğum yerde 1000 tane senaryo yazıyorum..
amin hepsini korusun Allahım

benim de akintim cok ama bir anda foss diye gelmiyor. fitilden olabilir hic kullanmadigim icin bilmiyorum :/

maşallah iyi duruyosun..ben 2 hafta olunca oturduğum yerde 1000 tane senaryo yazıyorum..

ben de gecen aydan beri gormuyorum bebisi. ayda 1 cagiriyor doktor bir sorun gozukmedikce :/ su 2-3 gun nasil gececek bilmiyorum kurtlandim resmen. Allahtan pztesi de ikili test var,hayirli haberler alayim da bebek dolu bir haftasonu gececek :)

korkma canım..bunu ben dahil en az 10 kişi sorduk burda..
çoğumuzda oluyo..gayet normal..

Veteriner hekim eşim Neharcım. Biraz düzensiz çalışma saatleri. O günkü hastaya göre değişiyo işi. öğlen 1le 5 arası boş oluyo genelde. akşam 10 da gelirse erken geldi diye seviniyorum yoksa yatıyorum anlaşılan 12yi bulucak bu gecede diye

ben de gecen aydan beri gormuyorum bebisi. ayda 1 cagiriyor doktor bir sorun gozukmedikce :/ su 2-3 gun nasil gececek bilmiyorum kurtlandim resmen. Allahtan pztesi de ikili test var,hayirli haberler alayim da bebek dolu bir haftasonu gececek :)

benim en uzun süre 3 hafta oldu :))
genelde 2 kontrol arasında serum alıyodum başka hast.den ..
ordada bakıyolardı ultrasonda..öyle alıştım galiba..
ama sağolsun dr.um zaten en fazla 3 hafta veriyo..
amin hepimiz güzel haberler alalım inş.

el ele tutuşup gideriz kontrole :)
ben hepimiz için dua ediyorum vallahi.Allah kabul etsin inş.
benımde 17 gun oldu gıtmedıgım ama arada baska dr gıttım gecen persembe
aynen acayıp senaryo yazıyorum sonrada kabus goruyorum hep yattıgım zaman yaataga aklımda bı dunya tılkı gezıoo :2:
allahım ıns kabul eder canımmmmmmm :13:

Benimde 11.30 :)) inşallah canım zaten tüm dualarımda topikdeki herkes

aaa aynı zamanda hee benım 2 lı test olcak sen yaptırmısmıydın cnm unuttum
ben gec gelırım ama anneler gunu ıcın bıseyler bakıcam

Yok canım yaptırmadım gittiğimde yapar herhalde sat göre geç gidiyor gebeliğim kk daki haftalığım baya önde :)) bu anneler gününde eşimde bana birşeyler alıcak sanırım :)) süpriz yapmayı hiç beceremez kendisi bende bozmayım bu sefer dedim:) ben 1 gibi girerim topiğe eşimin 1 de okulda olamsı gerekiyor akıllım sınav koymuş o güne unutmuş doktora gideceğimizi :)

kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün. şükürler olsun gördük bebişleri:) kalp atışlarını duyduk. hareketlerini gördük ilk kez. biri çok hareketli. yerinde durmuyor:) diğeri biraz nazlı:) rahatsız edilmek istemiyor. normalde 10+1 dik bugün. hareketli olan 10+3 çıktı ölçümlerde. 2 gün önde gidiyor. tembel olan 5 gün geriden geliyordu o da yetişmiş kardeşine. 10+1 olmuş. günüyle tam uyumlu. rahim boyunu ölçtü o da normal. yalnız çok az bir kanama alanı gördü doktorumuz. 3 gün istirahat verdi. hafta başına kadar dinlenicem. onun dışında bi sorun yok çok şükür.

eşinin işide zor valla gec kalmamak lazım
benım eşim pek dusunmez anneler gununde bana bısey almayı zaten persembe gunu alıcam bsıeyler hem annelere hem kendıme
olmuo bıseyım.aa duzeltsene kız ozaman takvımını ona gore ayarla bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…