kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün. şükürler olsun gördük bebişleri:) kalp atışlarını duyduk. hareketlerini gördük ilk kez. biri çok hareketli. yerinde durmuyor:) diğeri biraz nazlı:) rahatsız edilmek istemiyor. normalde 10+1 dik bugün. hareketli olan 10+3 çıktı ölçümlerde. 2 gün önde gidiyor. tembel olan 5 gün geriden geliyordu o da yetişmiş kardeşine. 10+1 olmuş. günüyle tam uyumlu. rahim boyunu ölçtü o da normal. yalnız çok az bir kanama alanı gördü doktorumuz. 3 gün istirahat verdi. hafta başına kadar dinlenicem. onun dışında bi sorun yok çok şükür.
eşinin işide zor valla gec kalmamak lazım
benım eşim pek dusunmez anneler gununde bana bısey almayızaten persembe gunu alıcam bsıeyler hem annelere hem kendıme
olmuo bıseyım.aa duzeltsene kız ozaman takvımını ona gore ayarla bence:)
Bu gittiğimde doktorum dediği haftaya göre ayarlıcam beklenen doğum tarihini değiştirmedi bende değiştirmedim o yüzden :) eşim bana süpriz yapmayı beceremez o yüzden her fırsatı değerlendiriyor bu sef başarıcam diyor ama benden kaçmaz :)) bu sefer ses etmedim süpriz yaptığını sansın :))
korkma canım..bunu ben dahil en az 10 kişi sorduk burda..
çoğumuzda oluyo..gayet normal..
kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün. şükürler olsun gördük bebişleri:) kalp atışlarını duyduk. hareketlerini gördük ilk kez. biri çok hareketli. yerinde durmuyor:) diğeri biraz nazlı:) rahatsız edilmek istemiyor. normalde 10+1 dik bugün. hareketli olan 10+3 çıktı ölçümlerde. 2 gün önde gidiyor. tembel olan 5 gün geriden geliyordu o da yetişmiş kardeşine. 10+1 olmuş. günüyle tam uyumlu. rahim boyunu ölçtü o da normal. yalnız çok az bir kanama alanı gördü doktorumuz. 3 gün istirahat verdi. hafta başına kadar dinlenicem. onun dışında bi sorun yok çok şükür.
ayy yazık yaa bencede elleşme dur adamcagız süpriz yaptını sansın
benımkıde beceremez yaa anca dogum gunumde pastaya bıseyler yazdırır vs evlılık yıldonumuzde bıle benı maca goturdu dsun artık
ohh cok sukur yuregime su serptin. ya basta bende takilmiyodum ama ama baktim ta pantalonumu islatmis altima yapmis gibi ya, ole olunca korktum bebeklere bisi mi oldu diye... cok saol cnm bnm ya cok rahatladim
canım dur daha yapılmıyor 16 yada 20 haftalardamı bakılıyor falandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
dr'una gore degısıyor renklı olanlarda var 3 d olanlarda var 4 d olanlarda var :))
benım dr hem renkli hemde 4 d
fıyatıda hıc bılmıyorum canım ozellerde pahalıdır tabı gene herzamankı gıbı .
bakalım persembe gunu 2li teste kac para verıcem.
bide teyzem cok guzel hast dogum yaptı hıc ole beklemıodum o hast. 1.100 dogurdu dün :=)
benım nerdeyse o fıyatın 3 katı cok canım sıkıldı dun ya onun yerıne baska seyler alırdım ama dr'umuda SEVıyorum
eşimde yazık dıyor 10 dk da dogurdu teyzem
Canım hiç endişelenme hormonlarımızdaki artış yapıyor o akıntıları vucudmuzun dengesi değişiyor
İyi aksamlar anne adaylari ,
Cok yorucu bir gündü yazlik , kislik mevzusu vardi cogunu yaptim ama daha var
Basim, belim , kasiklarim her yanim agriyor yormusum kendimi cok , gecmisi okudum herkes iyi gibi Rabbim dert vermesin
Persembe güzellerine hayirli kontroller diyorum , guzel haberlerle gelirler insallah
Hepinize bol guzel ruyali geceler
Not : Nehar bu gece huzurlu uyu , uykuda senaryo yazma :)
kızlar ben wc de bır oturur oldum karnım patlayacakmıs gıbı oluyor klozette yok bızım zor oluyordunden berı sol tarafımda sıslık var agrı yapıyor sankı orda bırsey oturuyor gıbı :))
Sesimi çıkarmıcam zaten :)) seninki de iyiymiş benim ki hediye aldıysa tmm pastaya gerek duymaz :)) valla keşke beni maça götürse eşimden daha fanatiğim futbolu severim sülalede tek kız ve bir sürü amcaoğlu ve erkek kardeşlerle büyüdüğüm için makyaj değil futbol bilirim :))
anladim cnm bn 15 mayisda gidicem detay ultrason randevusu verdi bakalim nasi bisimis. ya teyzen cok sansliymisss bnm hastanede de dogum cok pahali 3.500 fln. ama bnde doktorumu birakamam. allah yardimcimiz olsun valla zorr
ya basta cok takilmiyodum ama anneme bahsettim boyle diye bianda endiselendirdi beni cocugun suyu fln olur hemen doktora git diye bnmde bian moralim bozuldu. sonra dedim kk doktor gibi onlar beni rahatlatir dedim ole de oldu
eşinin işide zor valla gec kalmamak lazım
benım eşim pek dusunmez anneler gununde bana bısey almayızaten persembe gunu alıcam bsıeyler hem annelere hem kendıme
olmuo bıseyım.aa duzeltsene kız ozaman takvımını ona gore ayarla bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?