2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

oyyy yerım onları ıyı bak hemen gıttın dr kanama alanını gormus tedbırı almıs benımde vardı kanama alanım ve dısarı vurdu benım kanama cok oldu aman dıkkat et wc dısında kalkma dedı bana dr bıde bol bol su ıc

İyi aksamlar anne adaylari ,
Cok yorucu bir gündü yazlik , kislik mevzusu vardi cogunu yaptim ama daha var
Basim, belim , kasiklarim her yanim agriyor yormusum kendimi cok , gecmisi okudum herkes iyi gibi Rabbim dert vermesin
Persembe güzellerine hayirli kontroller diyorum , guzel haberlerle gelirler insallah

Hepinize bol guzel ruyali geceler

Not : Nehar bu gece huzurlu uyu , uykuda senaryo yazma :)

kızlar ben wc de bır oturur oldum karnım patlayacakmıs gıbı oluyor klozette yok bızım zor oluyor dunden berı sol tarafımda sıslık var agrı yapıyor sankı orda bırsey oturuyor gıbı :))

Gecmisi okuyamiyorum artik annecikler.o ilk 2 ayimda hep yattigim icin herseyden haberim vardi.ama artik daha iyiyim et ve yumurta yedim ilk defa,arkasi yarinnn ve artik cok yogunum isim ekstradan dernek islerim,toplantilarim.topikte ne oluyor ne bitiyor hic haberim yok.
6 mayista ikili test sonucumu alacagim,insallah saglikla.
Doktorum erkege benziyor kesin degil dedi,oglum diye sevsemmi yoksa bebiste bebis diye konusmaya devammi bilemedim

Bu gittiğimde doktorum dediği haftaya göre ayarlıcam beklenen doğum tarihini değiştirmedi bende değiştirmedim o yüzden :) eşim bana süpriz yapmayı beceremez o yüzden her fırsatı değerlendiriyor bu sef başarıcam diyor ama benden kaçmaz :)) bu sefer ses etmedim süpriz yaptığını sansın :))

ayy yazık yaa bencede elleşme dur adamcagız süpriz yaptını sansın
benımkıde beceremez yaa anca dogum gunumde pastaya bıseyler yazdırır vs evlılık yıldonumuzde bıle benı maca goturdu dsun artık

korkma canım..bunu ben dahil en az 10 kişi sorduk burda..
çoğumuzda oluyo..gayet normal..

ohh cok sukur yuregime su serptin. ya basta bende takilmiyodum ama ama baktim ta pantalonumu islatmis altima yapmis gibi ya, ole olunca korktum bebeklere bisi mi oldu diye... cok saol cnm bnm ya cok rahatladim

ayy cok sevindim senin her gidisinde iyi haberler alinca behde kendi bebislerimden iyi haber almis gibi oluyorm. darisi bana ozaman bitanem. ben sana demistim digeride onu yakalar diye bak kocaman olmusss yerim ben onlarii.foto istiyorum sekerimm bi bakim ufakliklara. cnm bide 2li taramayi sordunmu doktoruna??

ayy yazık yaa bencede elleşme dur adamcagız süpriz yaptını sansın
benımkıde beceremez yaa anca dogum gunumde pastaya bıseyler yazdırır vs evlılık yıldonumuzde bıle benı maca goturdu dsun artık

Sesimi çıkarmıcam zaten :)) seninki de iyiymiş benim ki hediye aldıysa tmm pastaya gerek duymaz :)) valla keşke beni maça götürse eşimden daha fanatiğim futbolu severim sülalede tek kız ve bir sürü amcaoğlu ve erkek kardeşlerle büyüdüğüm için makyaj değil futbol bilirim :))

ohh cok sukur yuregime su serptin. ya basta bende takilmiyodum ama ama baktim ta pantalonumu islatmis altima yapmis gibi ya, ole olunca korktum bebeklere bisi mi oldu diye... cok saol cnm bnm ya cok rahatladim

Canım hiç endişelenme hormonlarımızdaki artış yapıyor o akıntıları vucudmuzun dengesi değişiyor

anladim cnm bn 15 mayisda gidicem detay ultrason randevusu verdi bakalim nasi bisimis. ya teyzen cok sansliymisss bnm hastanede de dogum cok pahali 3.500 fln. ama bnde doktorumu birakamam. allah yardimcimiz olsun valla zorr

Canım hiç endişelenme hormonlarımızdaki artış yapıyor o akıntıları vucudmuzun dengesi değişiyor

ya basta cok takilmiyodum ama anneme bahsettim boyle diye bianda endiselendirdi beni cocugun suyu fln olur hemen doktora git diye bnmde bian moralim bozuldu. sonra dedim kk doktor gibi onlar beni rahatlatir dedim ole de oldu

kızlar ben wc de bır oturur oldum karnım patlayacakmıs gıbı oluyor klozette yok bızım zor oluyor dunden berı sol tarafımda sıslık var agrı yapıyor sankı orda bırsey oturuyor gıbı :))

canım klozetsiz çok zorlanırsın hele son aylarda. ama eğilip çömeldiğim zaman hissediyorum soluma yerleşiyo genelde

bana hedıyede alır ama ben begenmem onun aldıklarını o yuzden bırlıkte alırız
ayyy aman allah korusun ya evlılık yıldonumuzde fenerbahce sampıonluk macı vardı benı oraya goturdu şok oldum kızsammı uzulsemmi ne kadar kızmıstım ama :)) hıc sevmıyorum macı

anladim cnm bn 15 mayisda gidicem detay ultrason randevusu verdi bakalim nasi bisimis. ya teyzen cok sansliymisss bnm hastanede de dogum cok pahali 3.500 fln. ama bnde doktorumu birakamam. allah yardimcimiz olsun valla zorr

canım senın ıkız oldugu ıcın sanırım fıyatta artıcak ıkızlerde ole bılıyorumda:))
benımkıde pahalı 3.000 aynen ole allah yardımcımız olsun ınşallah bende cok guvenıyorumda tanıyoruzda napalım.
ama cok isterdım daha uygun olmasını en azından ıstedıgım herseyı almıs olabılıcektm
detaylı ultrasyon 5.ayda oluyor canım dıye bılıyorum ben sor mutlaka

Son düzenleme:
ya basta cok takilmiyodum ama anneme bahsettim boyle diye bianda endiselendirdi beni cocugun suyu fln olur hemen doktora git diye bnmde bian moralim bozuldu. sonra dedim kk doktor gibi onlar beni rahatlatir dedim ole de oldu

Annelerinizin doğrduğu zamanla şimdiki zaman çok farklı onlarda ne 2 li ne de 3 lü test hiçbirşey yokmuş bende anneme soruyorum abzı şeyleri hatırlamıyorum diyor sözde eğitimci benim annem :)) en güveniliri doktorlarımız aslında :) doğum yaklaşınca zamansız gelen su için diyorlar sanırım su olayı endişelenme ben günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum :)

Oyyyy masallah minnoslara ❤

Evettt insallah bizim de anneler gunumuz sayilir bu seneki

Guzel annelerim iyi geceler .. Pili bitmis bir halde okuyorum :)
Persembe gunu randevular cokmus , guzel haberlerle gelisiniz insallah , yavruslariniz el sallar pipi mipi ne varsa gosteritlrr :))
Rabbim yardimciniz / hepimizin yardimcisi olsun ..

Nehar o ruya ne oyle kiz :))...hayrolsun insallah ..
Ssana diyorum gerci ama bende benimkini butun paralari alms bulgaristana giderken gormustum :))) bulgaristan nerden cikti hicbir fikrimde yoktu :))

iyi geceler güzel anneler. cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel,ben de meraktan çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…