Ben suyuyla beraber gunluk 1 kase yiyorum hala zorlaniyorum canim yaa.. Kivi deneyeyim birdekızlar bılıosunuz ben kabızdım ya bişey ogrendım onu uyguladım kı uygulamadıgım sey kalmamıstı en son duphalac ıcıcektım .
saracoglu sıtesınde duymustum daha once yogurdun suyunu 3 4 kasık ıcın dıyordu ben ıctım ve 4 gundur ıcıyorum cıkabıldım her sabahnazar degdırmıyım
Gecmis olsun canim , iyikide varmisiniz farkina , rabbim korusun..merhaba kızlar nasılsınız ?
ben pek iyi değilim.dün doktor kontrolüm vardı.tarama testinin sonucunu göstermeye diye gittim başka bir sorunla karşılaştım.kaç gündür kasıklarım ağrıyordu ama pek önemsemedim.bebek çok aşağı inmiş.hemen acile yattım.makattan fitil verdiler birde iğne yaptılar.2 saat sonra kese düzeldi çok şükür ama benimde ömrümden ömür gittirabbim yavrularımızla bizleri sınamasın.
Afiyet olsun canim , bende simdi disardan soyledim heycanla bekliyorum :)))eşimin arkadaşı bu gün yemek yollamış sağolsun..
gözüme ışık girdi :))
ben evde yapılanları tiksinerek yiyorum kokudan.böyle olunca rahat yedim..
Altta degilde dun gobek drligi hizasinda solda oldu , sanki bebek gerermis gibi ..kızlar bugn karnımın alt kısmında batma var hatta şu anda zor yazıyorum sanki bebek çok büyük de gerneşiyormuş gibi. sizde de oluyor mu?
Cok gecmis olsun insallah rapor alabilirsin .. Aklina kotu sey getirme canim.. Insallah kuculurler ..alm iyi akşamlar arkadaşlar.. iki gündür devam eden kasık ağrım vardı tıpkı adet sancısı gibi ağlayacak duruma geldim bugün kontrolum vardı gittim bebişim iyi şükür ama gebelik öncesi bende en büyüğü 4 cm olan miyom vardı dr zararısız yerde korkma doğumla beraber sökülür gider demişti.. ama malesef miyomlarım bebişimle beraber büyüm toplamda 3 miyomun 7 cm olmuş ağrıya sebeb olanda miyommuşben hala çalışıyorum özel hastaneye gidiyorum drum ben en fazla 3 günlük rapor veririm devlet hastanesine git 15 20 günlük rapor al dedi yarın gidicem hala ağrım var...
Gun gectikce daha iyi oluyoruz , vucut alsiyor hormonlara:)).. Senin adina sevindimMrb arkadaslar nasılsınız durumlar iyidir inşallah benim baş ağrıları var ve bulantılar azalmaya başladı günün çoğunu rahat geçiriyorum ve artık yemek yapabiliyorum :)
Ayy iyi bari insallah hallolur sorunlari ..kızlar ben görüştüm nergisle evine dönüyor.eşi aramış.şu an yolda.
aaaa senin geçtimi yani biranda kesildi öylemi benimde kusmalarım hafifledi ama bulantılar devam ve azımdaki tat bulantımın başlıca sebebiiii
Araba deyince dün aile arası bir konuşma geçti o aklıma geldi; Kv.delerde ben eşim k.peder görümce yemekteyiz eşya alma konusu oldu. Çocuk arabası konusu açılınca kv. hemen almayalım dedi kv., eşimde kış ayı olacak çıkarmayız bir kaç ay acelesi yok dedi, kv. o zaman almayalım yaza doğru alırız dedi ( ben sessizce ve merakla izliyorum) Son noktayı da görümcem koydu: Bence biraz daha bekleyin, ehliyet aldığında normal araba alırsınız dedi...
Ben eşyaları son aylar gibi alırım diyorum, kv. deye kalsa bebek hele bi doğsun da... O kadar heves edildikten sonra bir şey olur diye korkuyorlar. anlıyorum aslında...
Gunaydin güzel anneler ve yavruları.
Babamız işe gitti bizde kendimize kahvalti hazirliyoruz yavrumla malim bugün büyük gün kuzumu göreceğim inşallah 2 saat sonra.
2 li testi aç karninami yapiyorlar bilen varmi çünki imkani yok aç bekleyemem 3 aydir doğru düzgün yiyemedim bişey simdide aç kalamiyorum ne bulsam götürüyorum valla.
Offfff fena heycanliyim 2 saat nasil geçecek dua edin nolur iyi olsun durumumuz. Bugün kontrolü olan benim disimda 6 kisi daha varmis filiz dün oyle diyordu,:-D inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz içlerinde bende inşallah
Gunaydin arkadaslar ..
Allah yardimciniz olsun ,insallah iyi haberlerle donersiniz , bebeklerinizle dosa doya hasret giderirsiniz .. Dularim sizinle ..
Kuzum06 ac gitmek gerekmiyor canim ..
Smdmr rabim acil sifa versin , insallah hafifler birkac gune..
Gece karin sisliginden uyuyamadim kizlar .. Saat 10 da pizza siparisi verince mideme oturdu resmen , gece boyu kabusum ve pismanligim oldu ..
Günaydın kızlar heycandan bu gece hiç uyuyamadım gece gidip doktorun kapısında bekleseydim vakit daha çabuk geçerdi uzun zamandır hiç bu kadar heycanlanmamıştım :)) eşimde rüyasında oğlumuzun oldğunu görmüş bembeyaz teni varmış çok usluydu maşallah diyordu eşim pek rüya görmez hamile kaldığım ayda hamile kalacacağımı görmüştü :) malum oldu yine her halde ayyy heycandan çenem düştü sanırım 6 kişiyiz bugün hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah 11.30 da randevum dua edin bizler için
Heycani bana sor :-D Allah yar ve yardimcimiz olsun canim iyi haberlerle ge insallah, diğer arkadaslarda iyi haberlerle gelirler inşallah.
Kızlar bu sonuçlar ne anlama geliyor bir fikriniz var mı?
I. TRİMESTER TARAMA TESTİ *
FREE BETA HCG 8.23
PAPP-A 4.14
kızlar günaydın
dün tatil olması nedeniyle yoktum.
şimdide işteyim mide bulantısı beni öldürecek
Sizler boyle yazina ben bile heycan yaptim :))
Rabbim kimse kotu haber almasin , her isteyene evladini kucaklamayi nasip et ..
Daha benim 12 gunum var . Zaman hic gecmiyor ..
Bilgecebuk allah kolaylik versin canim, bulantiyla birde calismak kotu oluyor insallah seninde cabucak gecer bulantilarin .. Benim sabaah ogurmelerim yok denecek kadar azaldi ..
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn bende cok heycanlıyım kötü seyler duycam dıye korkuyorum ruyamda bebegımı dusurdugumu gordum
saçma sapan seyler gordum sonra kız bebek yelegı gordum ne iş anlamadm
bugun cok kısı gıdıyoruz dr.rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah guzel haberlerle gelırız
anneler dua edın bızlere coook opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?