2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Puffy ablacim Allah razi olsun. Rabbim cumlemize saglikli sıhhatli yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım şükür iyi haberlerle geldik
Canım her şey normal dedi doktorum ense kalnlığına falan down sendromu için burun kemiğini olması lazım o da var dedi çok iyi bakmışsın hiçbir sorun yok dedi değerleri söyledi ama aklımda kalmadı her şey iyi değince önemsemedim açıkcası para vermedim canım teste sadece 42 lira muane ücretim her zaman verdiğim ücret o da özel hastaneye gidiyorum ben
İdrarı benim daha önce idrarda sorun çıkmıştı önemli değildi ama akıntım var birde onun için istedi tekrar edelim dedi
Seninde iyi çıkmış şükür canım kanama alanında azalmış allah bir daha göstermesin
hayırlı olsunn canım çok sevindim senin adına bizede herşey yolunda dedi erkek olacak dedi:) inşallah tahlillerimizde güzel çıkar
Saol canım hala bulutların üstündeyim içini ferah tut canım bir hafta sonra kan değerleride iyi çıkacak inşallah
Evet ya yaklaşık 5 dk her yerine baktığı için gördük sabaha kadar bakalım dese bakıcaktım :)) seninde gözün aydın canım

merhabaa kızlar...maşallah bazı arkadaşlarımız güzel güzel şeyler paylaşmış sizin adınıza çok sevindim nazar değmesin...bakalım bende pztsi kontrole gidicem benim bebişim ne durumda bakalım büyük hevesle bekliyorum

maşallah gözün aydın canım. böle güzel haberler alınca çok seviniorum. bundan sonra inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir

saol kuzumm bana erkek gıbı dedı ama hıc bellı olmaz dedi ben zaten ole hıssedııyordum
:)) ben herseyı tek tek sordum eşim makıne gıbı zaten beyni aklında tut dedımm tutmus hepsını burun kemıgını 2 sefer olctu ensesını yakaladı hemen.cok sukur yaa
ben 190 verdım hala gelıo lekelerım ama inş gecer cabucak

bana dr vıtamın vermedı kızlar yaa mıgden bulanmıyor herseyı yıyorsun dedi .. süt iç mutlaka dedi maydonoz ve roka ye dedi
et ve balıgı cok sevmem yemedıgım ıcın demır hapı verdı .
folıkasıtı kestı suan gerek yok 3 ayını doldurdun dedi zaten 3 aydan sonra bıraktırılıyormus.ya decavıt gecılıyormus yada vermıomus ıste bana vermedı .
suana kadar 1 kılo almısım cok ii dedi.
canınız ceksın dıye yazmıyorum sızde yararlanın dıye yazıyorum..
kurufasulye,ve bezelyeyı cok tuket dedi
ben kurufasulyede sevmem dıyınce sen ne yersın dedı et yok balık yok tavuk yok
dedım etı kofte yada kıyma seklınde yerım
neyse sana demır hapı verıyım ben en ıyısı dedı
---buarada cınsıyetlerı ozelden yazın eklıyım kızlar genelde bazen gozden kacabılıyorrr

Son düzenleme:
maşallah gözün aydın canım. böle güzel haberler alınca çok seviniorum. bundan sonra inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir
Saol canım iyi düşüneim hep iyi haber alalım :)) bugün herkes güzel haberlerle geliyor valla ne güzel

Tek hatırladığımız 13+4 olması yetişmişiz günümüze yani birde doktor çok iyi bakmışsın dedi her şey yolunda dedi benim için tamam oldu :)) benim gittiğim özel hastane herşeyi kendi yapıyor o yüzden ücret almıyor sanırım başka yere gönderme olayı yok inşallah canım lekelenmelerin biter sende rahatlarsın

Bana folik asite devam dedi başka birşey vermedi kan sonuçlarından sonra değiştirebilir belki ısrarla sordum ama sadece folik asit dedi ben kurufasülyeye bayılırım :))

benim ac kalinca bulanti artiyor, enerji azligi istahsizlik var ilac almiyorum.

canım ben zofran kullanıyorum dil üstü tableti ağızda eriyor. inan bana o ilaç beni gerçekten çok rahatlatıyor. bence sende bi süre kullan belki rahatlatır.[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır istirahatteydm. 3-4 kılo vermişim bir ayda. istifralarım çok günde 4 5 kez illa istifra ediyorum. yediğim 5 dakıka durmuyor. neyse doktorum bana dramamıne sende işe yaramaz dedi. zofran verdi hap olarak . çok ağır ve etkili bir ilaçmış sgk karşılamıyor rapor çıkartılması gerekmiş. ve piyasada da yani benım yaşadığım yerde pek rahat bulamadım. 1 kutuda 6 tane vardı. ben bir kutu içtim bir ayda. çok sıkıştığım zamnlarda aldım çünkü her doktor farklı söylüyor tavsiye eden var etmeyen var. rutin almamaya çalıştım. ikinci kutuya geçtim. bakalım ne zamn geçecek bulantılar kusmalar. gecemavisy senin zofran nasıl 4mg hap şeklinde benimki yutuyorum.

Kızlar bu arada çin takvimi bana erkek derken puffy ablanın söylediği 2 tane cinsiyet öğrenme tekniği vardı orda kız çıkmıştı çin takvimi OUT puffy abla tekniği İN :))

puffy abla sen nasıl oldun baş ağrıların geçtimi geçen gün ölücem sandım inat ettim ilaç içmedim ama artık gece gözümden yaş gelmeye başlayınca dayanamayıp bir minoset içtim.

Canim gecmis olsun bilirim o bas agrilari nasil cok direniyorum ama arada bende alıyorum.
Benim mide bulantım devam , bas agrilari devam sabah kalkıyorum kafam nasil ağrıyor , bir de ağzımın ici yara oldu , yetmedi butun vücudum isilik gibi dokuntu icinde yarin dis doktoruna ve cildiyeye gidecegim şikayet etmek istemiyorum ama durum süper gördüğün gibi zaten bu yuzden cok giremiyorum topige
Doktorum 1. Trimisterden sonra canavar gibi olacaksın demisti , evet oldum tek disi kalmis canavar

yakında topiğin adını değiştirip mipili topiği koyuciz

Fena fikir degil aklindami ilk cinsiyeti kim soylei eger erkek dediyse hepimizi arkasından sürüldü

Burcucuk bu gun dördüncü guzel habersin %99 kızını gozlerinden operim anasına babasına faydalı saglikli huzurlu evlat olmasini dilerim bu aksam yapin bir kutlama artik Rabb'ime emanet olun

Yazıları okuyamıyorum çünkü çok bakınca mide bulantım artıyor.
Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin bize de sağlık versin.
İstifrağlarım azalacağına arttı kızlar.
Hem de serumlara iğnelere rağmen.
Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Geçsin şu dönem başka bişey istemiyorum.
Cumartesi kontrolüm var. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her hafta doktora gittim ama hiç haftalar tutmadı birbirini.
2 kg verdim istifralardan .
Kilo da vermek istemiyorum istifra etmek de.
Rabbim yalvarırım her geçen gün daha da iyi olayım tüm çekenler iyi olsun inş.
Benim gibi çeken yok mu?
Rabbim çektirmesin ama

canım aklını karıştırmak gibi olmasın ama senin kanaman olduğu için maydanozu yememen gerekiyor die biliyorum ben ama yine de bi araştır...çoğu kişiden duydum maydanoz düşüğe sebep olurmuş die :44: ben bu aralar ağzıma koymuyorum korkumdan maydanozu...

Bana folik asite devam dedi başka birşey vermedi kan sonuçlarından sonra değiştirebilir belki ısrarla sordum ama sadece folik asit dedi ben kurufasülyeye bayılırım :))

Canım benım bıldıgım folık asıt ılk 3 ay onemlı daha sonra kesılıyor benımde kestı ama vıtamınde vermedı bulantın yok dedı vıtamın alırsın yedıklerınden dedi
sadece bır ılac verdı oda demır hapı
MALTOFER ADIDA

evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedi

Kızlar bu arada çin takvimi bana erkek derken puffy ablanın söylediği 2 tane cinsiyet öğrenme tekniği vardı orda kız çıkmıştı çin takvimi OUT puffy abla tekniği İN :))

Demek arada abla sozu dinlemek lazim
Bu gun keyifli guzel alanları gördükçe tum şikayetlerime ragmen keyfim yerine geldi hepiniz hep iyi olun Kizlar

kızlar bana verdıgı ılac dr.demır hapı kucuk kucuk sıselerde sıvı seklınde ıyyyyy ben onu olsem ıcemem yaa hap olaydı ıyıydı bune
sutle karıstırma dedi meyvasuyu ıcıne katabılırsın dedi ama sanırım ıcemem ben bunu ıgrenc mınık mınık sısede sıvı sıyah bısey

evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedi

Filiz kanamanın azalmasına sevindim bu iyi oldu ama sen yinede dikkat et , maydonozda yeme bir müddet ne olur olmaz :)
Bu arada Demir hapının seni biraz daha kabiz yapmasına hazırla kendini :)

Ben ondan daha once bol miktarda kullandım sana bir tavsiyem var ilaci içmeden 1 saat once ve sonra çay , sut ve sut urunleri kullanma ilacın etkisini azaltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…