Gözün aydın canım şükür iyi haberlerle geldikslm kızlarr ve tatlı bebişler biz geldik doktordan tüm organlara detaylı bakıldı herşey normal dedi ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar ense kalınlığı 2mm dedi iyi dedi 13+1 haftalık mış normalde 12+2 ama sorun yoktur sanırım bişey demedi
veeeeeee cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek geliyo
Canım her şey normal dedi doktorum ense kalnlığına falan down sendromu için burun kemiğini olması lazım o da var dedi çok iyi bakmışsın hiçbir sorun yok dedi değerleri söyledi ama aklımda kalmadı her şey iyi değince önemsemedim açıkcası para vermedim canım teste sadece 42 lira muane ücretim her zaman verdiğim ücret o da özel hastaneye gidiyorum benoh ne guzel ense kalınlıgı 2.2.5 ii deıl dedı benımkı altındaymıss
burun kemıgıde 1.5 ustu olması lazımmıs
buarada %99 kız dedıyse kızdır benımkı gostermedı
ıdrarı ne ıcın verdın canım? buarada 2 lı teste ne kadar verdın
Saol canım hala bulutların üstündeyim içini ferah tut canım bir hafta sonra kan değerleride iyi çıkacak inşallahhayırlı olsunn canım çok sevindim senin adına bizede herşey yolunda dedi erkek olacak dedi:) inşallah tahlillerimizde güzel çıkar
Evet ya yaklaşık 5 dk her yerine baktığı için gördük sabaha kadar bakalım dese bakıcaktım :)) seninde gözün aydın canımGözün aydin canım maşallah kirkbinkere maşallah, o taklalar el kol hareketleri benimde gözümün önünden gitmiyor. Ultrason resmi sabahtan beri elimde sevip dutuyorum
İçin rahatlamistir ohhh Sonuna kadar böyle gidelim inşallah
Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız
saol kuzummhayırlı olsun canım :) maşallah bak kanama alanıda azalmış gayet sağlıklı bebişinbenimkide yapısı kıza benzio dedi ama vücut yapısından bahsetti sanıorum. o yüzden hemen kendimi kaptırmiim dedim :)
:)) ben herseyı tek tek sordum eşim makıne gıbı zaten beyni aklında tut dedımm tutmus hepsını burun kemıgını 2 sefer olctu ensesını yakaladı hemen.cok sukur yaaCanım her şey normal dedi doktorum ense kalnlığına falan down sendromu için burun kemiğini olması lazım o da var dedi çok iyi bakmışsın hiçbir sorun yok dedi değerleri söyledi ama aklımda kalmadı her şey iyi değince önemsemedim açıkcası para vermedim canım teste sadece 42 lira muane ücretim her zaman verdiğim ücret o da özel hastaneye gidiyorum ben
İdrarı benim daha önce idrarda sorun çıkmıştı önemli değildi ama akıntım var birde onun için istedi tekrar edelim dedi
Seninde iyi çıkmış şükür canım kanama alanında azalmış allah bir daha göstermesin
Saol canım iyi düşüneim hep iyi haber alalım :)) bugün herkes güzel haberlerle geliyor valla ne güzelmaşallah gözün aydın canım. böle güzel haberler alınca çok seviniorum. bundan sonra inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir
:)) ben herseyı tek tek sordum eşim makıne gıbı zaten beyni aklında tut dedımm tutmus hepsını burun kemıgını 2 sefer olctu ensesını yakaladı hemen.cok sukur yaa
ben 190 verdımhala gelıo lekelerım ama inş gecer cabucak
Ben de zayıfım canım. 48 dim 3 kilo verdim o ilk zamanlarda. şu an 45-46 arası değişiyo. Gerçi Dr.um böyle olması daha iyi ben hamilelikte çok kilo alınmasından yana değilim zaten diyo. Daha rahat bir hamilelik geçireceksin emin ol diyo ama bakalım hayırlısı. inşallah hepimiz rahat bi şekilde tadına vararak yaşarız hamileliğimizi.
gecemavisy deyince aklıma geldi. bulantı ilacı kullanıyor musunuz kızlar. ben yaklaşık 8. haftamdan beri kullanıyorumda artık tedirgin olmaya başladım içtiğim kutuları sayınca. yanlış hatırlamıyorsam 6. kutuyu yarıladım bu zamana kadar. içinde gerçi 12 tablet olduğu için çabuk bitiyor. en şiddetli zamanlarımda günde 3 kez demişti dr. ama ben pek 3 kez içmedim. şimdi 1 bilemediniz 2 kez içiyorum. adı Dramamine bu arada ilacın. kullanan var mı aranızda merak ettim.
benim ac kalinca bulanti artiyor, enerji azligi istahsizlik var ilac almiyorum.
puffy abla sen nasıl oldun baş ağrıların geçtimi geçen gün ölücem sandım inat ettim ilaç içmedim ama artık gece gözümden yaş gelmeye başlayınca dayanamayıp bir minoset içtim.
yakında topiğin adını değiştirip mipili topiği koyuciz
Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız
bana dr vıtamın vermedı kızlar yaa mıgden bulanmıyor herseyı yıyorsun dedi .. süt iç mutlaka dedi maydonoz ve roka ye dedi
et ve balıgı cok sevmem yemedıgım ıcın demır hapı verdı .
folıkasıtı kestı suan gerek yok 3 ayını doldurdun dedi zaten 3 aydan sonra bıraktırılıyormus.ya decavıt gecılıyormus yada vermıomus ıste bana vermedı .
suana kadar 1 kılo almısım cok ii dedi.
canınız ceksın dıye yazmıyorum sızde yararlanın dıye yazıyorum..
kurufasulye,ve bezelyeyı cok tuket dedi
ben kurufasulyede sevmem dıyınce sen ne yersın dedı et yok balık yok tavuk yok
dedım etı kofte yada kıyma seklınde yerım
neyse sana demır hapı verıyım ben en ıyısı dedı
---buarada cınsıyetlerı ozelden yazın eklıyım kızlar genelde bazen gozden kacabılıyorrr
Kızlar bu arada çin takvimi bana erkek derken puffy ablanın söylediği 2 tane cinsiyet öğrenme tekniği vardı orda kız çıkmıştı çin takvimi OUT puffy abla tekniği İN :))
Bana folik asite devam dedi başka birşey vermedi kan sonuçlarından sonra değiştirebilir belki ısrarla sordum ama sadece folik asit dedi ben kurufasülyeye bayılırım :))
evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedicanım aklını karıştırmak gibi olmasın ama senin kanaman olduğu için maydanozu yememen gerekiyor die biliyorum ben ama yine de bi araştır...çoğu kişiden duydum maydanoz düşüğe sebep olurmuş die :44: Ben bu aralar ağzıma koymuyorum korkumdan maydanozu...
Kızlar bu arada çin takvimi bana erkek derken puffy ablanın söylediği 2 tane cinsiyet öğrenme tekniği vardı orda kız çıkmıştı çin takvimi OUT puffy abla tekniği İN :))
Canım benım bıldıgım folık asıt ılk 3 ay onemlı daha sonra kesılıyor benımde kestı ama vıtamınde vermedı bulantın yok dedı vıtamın alırsın yedıklerınden dedi
sadece bır ılac verdı oda demır hapı
MALTOFER ADIDA
evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedi
kızlar bana verdıgı ılac dr.demır hapı kucuk kucuk sıselerde sıvı seklınde ıyyyyy ben onu olsem ıcemem yaa hap olaydı ıyıydı bune
sutle karıstırma dedi meyvasuyu ıcıne katabılırsın dedi ama sanırım ıcemem ben bunu ıgrenc mınık mınık sısede sıvı sıyah bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?