bana dr vıtamın vermedı kızlar yaa mıgden bulanmıyor herseyı yıyorsun dedi .. süt iç mutlaka dedi maydonoz ve roka ye dedi
et ve balıgı cok sevmem yemedıgım ıcın demır hapı verdı .
folıkasıtı kestı suan gerek yok 3 ayını doldurdun dedi zaten 3 aydan sonra bıraktırılıyormus.ya decavıt gecılıyormus yada vermıomus ıste bana vermedı .
suana kadar 1 kılo almısım cok ii dedi.
canınız ceksın dıye yazmıyorum sızde yararlanın dıye yazıyorum..
kurufasulye,ve bezelyeyı cok tuket dedi
ben kurufasulyede sevmem dıyınce sen ne yersın dedı et yok balık yok tavuk yok
dedım etı kofte yada kıyma seklınde yerım
neyse sana demır hapı verıyım ben en ıyısı dedı
---buarada cınsıyetlerı ozelden yazın eklıyım kızlar genelde bazen gozden kacabılıyorrr
evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedi
Yanlış hatırlamıyorsam ilki beta hcg değeri 2 günde 2.5 katı artıyorsa kız ilk gebeliğimi öğrendiğimde 3 katı artmıştı 2 günde ikincisi kalp atışı aralığıydı sanırım 140 ve üzeri olunca kız demişti sanırım benim yavru 150-160 aradıydı :))neydi o teknik
Bende öyle biliyordum canım ama içeceksin dedi sanıım kan değerlerime bakınca birşey söyliyecek içm diye öyle ümit ediyorum :))Canım benım bıldıgım folık asıt ılk 3 ay onemlı daha sonra kesılıyor benımde kestı ama vıtamınde vermedı bulantın yok dedı vıtamın alırsın yedıklerınden dedi
sadece bır ılac verdı oda demır hapı
MALTOFER ADIDA
Demek arada abla sozu dinlemek lazim
Bu gun keyifli guzel alanları gördükçe tum şikayetlerime ragmen keyfim yerine geldi hepiniz hep iyi olun Kizlar
filiz kanamanın azalmasına sevindim bu iyi oldu ama sen yinede dikkat et , maydonozda yeme bir müddet ne olur olmaz :)
bu arada demir hapının seni biraz daha kabiz yapmasına hazırla kendini :)
yanlış hatırlamıyorsam ilki beta hcg değeri 2 günde 2.5 katı artıyorsa kız ilk gebeliğimi öğrendiğimde 3 katı artmıştı 2 günde ikincisi kalp atışı aralığıydı sanırım 140 ve üzeri olunca kız demişti sanırım benim yavru 150-160 aradıydı :))
bende öyle biliyordum canım ama içeceksin dedi sanıım kan değerlerime bakınca birşey söyliyecek içm diye öyle ümit ediyorum :))
kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
off ben onu nasıl ıcıcem kı ıcemem ole kara kara ıyy baktıkca mıgdem bulandı.ben ondan daha once bol miktarda kullandım sana bir tavsiyem var ilaci içmeden 1 saat once ve sonra çay , sut ve sut urunleri kullanma ilacın etkisini azaltiyor
ekledım senı lısteye canım erkek dıye:)) bılmıyorum canım roka maydonoz ye dedı balık vs yıyemeyıncecanım maydonoz pek önermiyorlar ama neden önermiş anlamadım bu arada bize erkek geliyo :)
kanama alanım azalmıs lekelerım hala benımle canım:))kanamanın azalmasına çok sevindim canım , benimde bitti gibi bişey gelmiyor sadece çok ayakta kalıp yorulursam biraz leke geliyor o kadarBende pzt si gitçem bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım doktorum ne dicek
Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kanaman durur bebeğinin iyi olması iyi birşey iyi düşün iyi olsunKızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
burcu canım hıc alakası yok benım 163 kalp atısı ve kan degerım hep 3 katı arttı dr ıkız gebelıkten süphelenmıstı hatta asılama olnca :))
belkıde ole karar verır valla ben belkı dr. Gızlı decavıt alır ıcerım
canım zaten ben biyoloğum bilimsel olarak bakılınca kız yada erkek olması erkekdeki kromozomlara yani xy bağlı x gelirse kız y gelirse erkek olur babaya bağlı yani bununda oranı matemetiksel yüzde elli :)) bu cinsiyet için bizim yaptığımız şeyler aslında bir nevi eğlence beklerken kendimizi oyalama allah ne derse o oluyor sonuçta :)) bende puffy ablanın dediğine göre olunca yazmak istedim sadece allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat versin
off ben onu nasıl ıcıcem kı ıcemem ole kara kara ıyy baktıkca mıgdem bulandı.
Aynen ole dedı dr da sutle ıcmıcekmısım.
Neyle ıcıcem pekı tek ıcemem
ekledım senı lısteye canım erkek dıye:)) bılmıyorum canım roka maydonoz ye dedı balık vs yıyemeyınce
kanama alanım azalmıs lekelerım hala benımle canım:))
ıns guzel haberlerle gelırsın sende canım
kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
babanın spermlerıyle alakalı dıye duydum bende canım ..bızım cok ıyıydı degerler esımın bıranda asılama zamanı dustu morfolojısı %1 ıle asılama oldum dusun yanı ve ole olanların hepsının erkek oluyorOrdan hıssetmıstım ben zaten
ayy dr ben dedım hıc merak etmıyorum bıle sormadım o soledi.
Sızce secme luksum varmı kı dedım zaten zor oldu saglıklı olsun gerısı boş oda evlat oda evlat dedim!!!
Kız erkegımı var
listeye baktım 3 kız 5 erkek olmuş :)) doğum hikayeelrimizi yazmayıda nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?