2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım maydonoz pek önermiyorlar ama neden önermiş anlamadım bu arada bize erkek geliyo :)

evet canım bende duydum zaten yemem ben :)) kanama alanımda cok azalmıs lekeler gelebılır ama dedi

kanamanın azalmasına çok sevindim canım , benimde bitti gibi bişey gelmiyor sadece çok ayakta kalıp yorulursam biraz leke geliyor o kadar bende pzt si gitçem bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım doktorum ne dicek

Yanlış hatırlamıyorsam ilki beta hcg değeri 2 günde 2.5 katı artıyorsa kız ilk gebeliğimi öğrendiğimde 3 katı artmıştı 2 günde ikincisi kalp atışı aralığıydı sanırım 140 ve üzeri olunca kız demişti sanırım benim yavru 150-160 aradıydı :))

Bende öyle biliyordum canım ama içeceksin dedi sanıım kan değerlerime bakınca birşey söyliyecek içm diye öyle ümit ediyorum :))
Demek arada abla sozu dinlemek lazim
Bu gun keyifli guzel alanları gördükçe tum şikayetlerime ragmen keyfim yerine geldi hepiniz hep iyi olun Kizlar

Ne demek ablacım her zaman büyük sözü dinlerim :))) inşallah bir an önce şikayetlerin biter rahatlarsın sende ne güzel haberler alıyoruz böyel en güzel

filiz kanamanın azalmasına sevindim bu iyi oldu ama sen yinede dikkat et , maydonozda yeme bir müddet ne olur olmaz :)
bu arada demir hapının seni biraz daha kabiz yapmasına hazırla kendini :)

evet abla ya kabız yapıcak kesın zaten kabızdım :2:
Kanama alanım azalmıs dedım kalkabılrıım ozaman dedı evde gezınebılırsın Gulermısın aglarmısın
Yok yemıycem abla maydonuzu zaten sevmem pek

Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim

burcu canım hıc alakası yok benım 163 kalp atısı ve kan degerım hep 3 katı arttı dr ıkız gebelıkten süphelenmıstı hatta asılama olnca :))
belkıde ole karar verır valla ben belkı dr. Gızlı decavıt alır ıcerım

kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim

gecmıs olsun canım serum versınler rahım gevsetıyor bana onu verdıklerı gun kanama durdu..
Kanama alanı benımde vardı ama azalmıs sukurkii korkma ıns gecıcek senınde

BugUn kontrolu olanlar cok guzel haberlerle gelmissiniz cok sevindim darisi diger kontrolu bekleyenlere Bende Isten Geldim Artik Eskisi Kadar Yorgun Olmuyoeum ama Hala Hep Uyumak Istiyorum Iki Hafta Sonraya Baska Dra Randevu Aldim Birde O Soylesin Cinsiyeti Bi Umut Kiz Derler Diye Bekliyorum

ben ondan daha once bol miktarda kullandım sana bir tavsiyem var ilaci içmeden 1 saat once ve sonra çay , sut ve sut urunleri kullanma ilacın etkisini azaltiyor
off ben onu nasıl ıcıcem kı ıcemem ole kara kara ıyy baktıkca mıgdem bulandı.
Aynen ole dedı dr da sutle ıcmıcekmısım.
Neyle ıcıcem pekı tek ıcemem

canım maydonoz pek önermiyorlar ama neden önermiş anlamadım bu arada bize erkek geliyo :)
ekledım senı lısteye canım erkek dıye:)) bılmıyorum canım roka maydonoz ye dedı balık vs yıyemeyınce
kanama alanım azalmıs lekelerım hala benımle canım:))
ıns guzel haberlerle gelırsın sende canım

Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim

Gecmis olsun sukur ki kontrol altındasın gerekeni yapacaklardır , Rabbim de yardim edecektir insallah bu gunleri atlatacagiz hep beraber
Allah yar ve yardimcin olsun

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kanaman durur bebeğinin iyi olması iyi birşey iyi düşün iyi olsun

Canım zaten ben biyoloğum bilimsel olarak bakılınca kız yada erkek olması erkekdeki kromozomlara yani xy bağlı x gelirse kız y gelirse erkek olur babaya bağlı yani bununda oranı matemetiksel yüzde elli :)) bu cinsiyet için bizim yaptığımız şeyler aslında bir nevi eğlence beklerken kendimizi oyalama allah ne derse o oluyor sonuçta :)) bende puffy ablanın dediğine göre olunca yazmak istedim sadece allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat versin

babanın spermlerıyle alakalı dıye duydum bende canım ..bızım cok ıyıydı degerler esımın bıranda asılama zamanı dustu morfolojısı %1 ıle asılama oldum dusun yanı ve ole olanların hepsının erkek oluyor Ordan hıssetmıstım ben zaten
ayy dr ben dedım hıc merak etmıyorum bıle sormadım o soledi.
Sızce secme luksum varmı kı dedım zaten zor oldu saglıklı olsun gerısı boş oda evlat oda evlat dedim!!!
Kız erkegımı var

Aslinda tadı cok kotu degil ben hep meyva suyuna karıştırıp içmiştim oyle dene rahatlıkla icebilirsin :)

senindemi 3kat artmıştı ya benimde öyleydi kızmı şimdi benim bebeğimde3.kızımmı geliyor yoksa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…