2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
senindemi 3kat artmıştı ya benimde öyleydi kızmı şimdi benim bebeğimde3.kızımmı geliyor yoksa :26:

evet 3 katı arttı canım once saglık ya bosver kız olsada olsun canım
ama benım erkege benzıyor dedı dr'um ama genede bısey dıyemem kesın dedı

Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dedi Allahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin

Son düzenleme:

Evet canım babanın kromozomları belirliyor herşeyi bu kromozomlarda spermler yoluyla bize geliyor :))) bebekler annelerdeki hastalıkları taşıyıcı olarak barındırıyor eğer baba da da varsa pişti oluyor :)) üniversitede 2 yıl genetik dersi almıştım :))

ben hıslerımde yanılmam hahahaha sabah dedım sana kız dıye hadı gozun aydınn kac cıktı ense vs :))
benımde azıcık kalmıs kanama alanım devam edıyorum progestana

hadi yaa annelerdekı hastalıklarımı alıcak ee sımdı bızde pko var kız olursa olemı olcak ama benım annemde yok

Çok sevindim canım yalnız değilsin bende %99 kız annesiymilim doktorum öyle söyledi. Bol bol dinlen canım ay çok sevindim ne güzel haberler

hadi yaa annelerdekı hastalıklarımı alıcak ee sımdı bızde pko var kız olursa olemı olcak ama benım annemde yok

Eger kızın olursa ve eşinin tarafında da pko varsa olma ihtimali var kesin olacak değil mesela annemde troid yok baba tarafımda var bende çıktı annem taşıyıcıymış sadece

eger kızın olursa ve eşinin tarafında da pko varsa olma ihtimali var kesin olacak değil mesela annemde troid yok baba tarafımda var bende çıktı annem taşıyıcıymış sadece

eşimin tarafında yok benım annemdede guatır vardı ama bızım aılede kımsede yok.
Bıde benım kuafor var cocugun beynınde kotu sey vardı prof. Gıttı amelıyat falan oldu ama ne annede var ne babada var dr cok sasırmıs
bılmıyorum genlerlemı alakalı ama rabbım bılır orasını bence

canım ben zofran kullanıyorum dil üstü tableti ağızda eriyor. inan bana o ilaç beni gerçekten çok rahatlatıyor. bence sende bi süre kullan belki rahatlatır.

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır istirahatteydm. 3-4 kılo vermişim bir ayda. istifralarım çok günde 4 5 kez illa istifra ediyorum. yediğim 5 dakıka durmuyor. neyse doktorum bana dramamıne sende işe yaramaz dedi. zofran verdi hap olarak . çok ağır ve etkili bir ilaçmış sgk karşılamıyor rapor çıkartılması gerekmiş. ve piyasada da yani benım yaşadığım yerde pek rahat bulamadım. 1 kutuda 6 tane vardı. ben bir kutu içtim bir ayda. çok sıkıştığım zamnlarda aldım çünkü her doktor farklı söylüyor tavsiye eden var etmeyen var. rutin almamaya çalıştım. ikinci kutuya geçtim. bakalım ne zamn geçecek bulantılar kusmalar. gecemavisy senin zofran nasıl 4mg hap şeklinde benimki yutuyorum.[/QUOTE]

canım benimkisi zofran zydis 4mg dil üstü diye geçiyor birde bunu sor eczanelere tatlım bunun içinde 10 adet var yanlış hatırlamıyorsam ben akşamları yemekten önce günde sadece 1 kere alıyorum. normalde günde iki kere... benimki küçük bişey ağzına alınca hemen eriyor zaten.

hayırlı olsun canım dikkat et kendine gelinler geliyo desenize iyi iyi :) bizimde sonuçlar iyi çıktı erkek geliyo bize de :)

canım benimkisi zofran zydis 4mg dil üstü diye geçiyor birde bunu sor eczanelere tatlım bunun içinde 10 adet var yanlış hatırlamıyorsam ben akşamları yemekten önce günde sadece 1 kere alıyorum. normalde günde iki kere... benimki küçük bişey ağzına alınca hemen eriyor zaten.[/QUOTE]

tamam canım sağol bunu hemen araştırıyorum eczanelerden

senin daha ilk koyduğun ultrasyonundan kız olacağını anlamıştım ve sanada demiştim nehar senin bebeğin kız diye hadi gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallah ohh negüzel rahatladınız siz sende erkenden öğrendin maşallah buarada sanada sorayım senin beta kaçkat artmıştı aa senle biz aynıymışız demekki bende gitsem öğrenebilirim artık benim randevumda haftaya

Son düzenleme:

Kafanı karıştırdım sanırım canım :)) bilimsel olarak böyle ama herşey allahdan tabiki bilimde inanç yok malesef herşeyi birşeye bağlamak zorundasın bizim ne hastası olacağımız genlerimize işlenmiş ve ne zaman olacağına kadar bunlar ya anneden babadan geçer yada çevresel faktörler gebelikde bebeğin genetiğini etkiler yada doğunca

aayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı

maaşallah ona.Allah nazarlardan korusun bebişini..

amin canım cümlemizinkini :)

aayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı

12 den sonra söylüyorlar genelde hatta 11 de söyleyende var tabi sıpaların keyfi gelir ve uyuz bi doktora denk gelmezse

aynen frekans karıstı canım aman saglıkla dogsunlar hastalıksız olsunlar ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…