2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yatutarsa cnım resım eklıyım benımkınede bak :)))))))
hıc anlamadım hıcte bellı deıl ama bıde benım 4d goruntusu
gercii eklesem anlasılmaz bacakları kapalı canım neyse erkek gıbı dedı beklıcez 2 hafta daha:))

Son düzenleme:

Benim ultrason görüntümede kız gibi demiştin canım. Bakalım tutucak mı :)

Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
inşallah tatlım kontrol altında olman daha iyi herşey yoluna girecek üzme kendini allahım yanınızda yardımcınız olsun...

aminnn hadi gözün aydın tatlım doktorun sözlerinden dışarı sakın çıkma bugünlerde geçicek inşallah

Nehar canim cok mutlu oldum , senin adina cok sevindim bu gun guzel haberler ust üste geldi.
Senide kızınıda öperim yanaklarından Rabbim butun hamileliğinin guzel haberlerle gecmesini nasip etsin.
Artik sana dusen kendine cok cok dikkat etmek , bebegin icin kendini yormayacağım dinleneceksin.

Rabbim kanmasi olan butun arkadaslara tez zamanda saglık , kurumuş kanama alanları nasip etsin.
Bu gun kayınvalidem bende sabah oturtdum sizden yanitopikten bahsettim hepimiz icin dua ettirdim saglikla sihhatle su dokuz ayı tamamlayalım diye.

amin canım cümlemizinkini :)

12 den sonra söylüyorlar genelde hatta 11 de söyleyende var tabi sıpaların keyfi gelir ve uyuz bi doktora denk gelmezse

bızım 13 hafta da bıtıyo yarın. . Ama soylemedı. . . Ozel hastaneye gıdıyorum ama burdakı ozel hastaneler Allahu alem. .kalp atısı bıle duyurmuyomus cıhaz. . .ozel muayenehaneme gelırsen duyabılırsın dedı. . .gıttım 100 lırayı verdım duydum. . .ama devamlı da gıdemem kı. . Acaba yıne ozelıne gıdeyım dıye mı soylemıyo cınsıyetı? Kotu dusunmek ıstemyrm ama ne bıleyımm yaaa

teşekkürler. allah yardımcımız olsun ablacım bende hep iyi olcam iyiye gidicem die bekliyorum ama hergün yeni bişey çıkıyor... nezaman biticek die düşünüp duruyorum ama sanırım bundan sonra hiç bitmicek.. hatırlamıyorum şuanda ilk kim söyledi ama bakıyorum kızlarımızda çoğaldı mipili kukulu topik daha iyi olcak sanırsam

biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..

bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)

nerdesinki sen canım başka hastane falan yokmu gidebileceğin 100tl çok ya bir muayene için ben 2 yere gidiyorum biyere 22 tl biyere 45 tl veriyorum

bazı doktorlar yapıyo öle senin belli olur artık özel muayenehaneye gideceğine özelden başka bi doktora git 100 vermekten iyidir bende kalp atışını yeni bugün duydum görmüştük sadece her yerde duyulmuyo

nerdesinki sen canım başka hastane falan yokmu gidebileceğin 100tl çok ya bir muayene için ben 2 yere gidiyorum biyere 22 tl biyere 45 tl veriyorum

ozel hastanede 25 verıyorum zonguldak ılcesndeym ben buranın en ıyı doktoruna gıdıyorum. . .ama ozel mua pahalı ıste. . Tahmınde bıle bulunmadı. . Napsam bılemedım. . .

canım hadi gözün aydın:) ayyy kızlar bugün nasıl güzel haberler verdiniz yaa çok sevindim c.tesiyi bekleyemiceğim bn yarınmı gitsem ne yapsam çok heycanlandımmm

OHHH ŞÜKÜR CANIM SENINDE IYI CIKMIS 150 MUAYENE 90 TEST VERDIM TABI BEN 200 300 VARDIR TEST DEDIM AMA 90 DUYUNCA ŞOK OLDUK
BİDE BIZIM SULALE GIDIYOR DIYE DR INDIRIMDE YAPIO BIZE .
BANADA ERKEK GIBI AMA HIC BELLI DEIL DEDI BISEY DIYEMEM DEDI .ABLAMDA DIO OZAMAN ERKEKDIR YANILMIO O ADAM HIC
AMAN HIC ONEMLI DEIL CANIM KIZ ERKEK BOSVER
BENIM DR. ENSE 2.2.5 ARASI EN YUKSEK RISK DEDI 1.67 CIKTI BENIM COK KORKTUM 3 SEFER SORDUM GAYET IYI DEDİ.
BİDE BURUN KEMIGIDE 1.5 ALTINDA OLMICAKMIS ODA 2.1 CIKTI SUKUR
INS HEP BOLE GUZEL HABERLER GELIR BEN HALA DEVAM PROGESTANA
OMEGA 3 MU VERDI SANA TABI SENIN BULANTIN VAR BESLENEMIOSUN DIMI
BEN BESLENEBILIOM DIYE BANA HIC VITAMIN VERMEDI SADECE ET BALIK YIYEMEDIGIM SEVMEDIGIM ICIN DEMIR ILACI VERDI

çok sevindim canım :) süprizleri sevecek desene ehh hayırlı olsun mipinizz :) yaşası mipi kardeşliği

maşallah canım güzel haberlerine sevindim, senin tüp bebek miydi, ben de jel kullanıyorum da 12 haftada bıraktırcam demişti bakalım, aspirine devam etmesinin nedeni var mı, ben coraspini transferden beri kullanıyorum merak ettim,

aayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı

Herkezin gözü aydın Allah tamamına erdirsin. Benim doktor 13. Hafta içindeyken net söylemedi benden çok geridekilere net söylemişler enteresan gerçi doktor garantıcı de ondan yani özel le alakası yok.

:119::119::119::119::119:
:119::119::119: Oleyyy EREN geliyoooooo :119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…