senin daha ilk koyduğun ultrasyonundan kız olacağını anlamıştım ve sanada demiştim nehar senin bebeğin kız diye hadi gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallah ohh negüzel rahatladınız siz sende erkenden öğrendin maşallah buarada sanada sorayım senin beta kaçkat artmıştı aa senle biz aynıymışız demekki bende gitsem öğrenebilirim artık benim randevumda haftaya
inşallah tatlım kontrol altında olman daha iyi herşey yoluna girecek üzme kendini allahım yanınızda yardımcınız olsun...Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
yatutarsa cnım resım eklıyım benımkınede bak :)))))))
hıc anlamadım hıcte bellı deıl ama bıde benım 4d goruntusu
Benim ultrason görüntümede kız gibi demiştin canım. Bakalım tutucak mı :)
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
amin canım cümlemizinkini :)
12 den sonra söylüyorlar genelde hatta 11 de söyleyende var tabi sıpaların keyfi gelir ve uyuz bi doktora denk gelmezse
koy bakalım canım
Canim gecmis olsun bilirim o bas agrilari nasil cok direniyorum ama arada bende alıyorum.
Benim mide bulantım devam , bas agrilari devam sabah kalkıyorum kafam nasil ağrıyor , bir de ağzımın ici yara oldu , yetmedi butun vücudum isilik gibi dokuntu icinde yarin dis doktoruna ve cildiyeye gidecegim şikayet etmek istemiyorum ama durum süper gördüğün gibi zaten bu yuzden cok giremiyorum topige
Doktorum 1. Trimisterden sonra canavar gibi olacaksın demisti , evet oldum tek disi kalmis canavar
Fena fikir degil aklindami ilk cinsiyeti kim soylei eger erkek dediyse hepimizi arkasından sürüldü
Burcucuk bu gun dördüncü guzel habersin %99 kızını gozlerinden operim anasına babasına faydalı saglikli huzurlu evlat olmasini dilerim bu aksam yapin bir kutlama artik Rabb'ime emanet olun
bızım 13 hafta da bıtıyo yarın. . Ama soylemedı. . . Ozel hastaneye gıdıyorum ama burdakı ozel hastaneler Allahu alem. .kalp atısı bıle duyurmuyomus cıhaz. . .ozel muayenehaneme gelırsen duyabılırsın dedı. . .gıttım 100 lırayı verdım duydum. . .ama devamlı da gıdemem kı. . Acaba yıne ozelıne gıdeyım dıye mı soylemıyo cınsıyetı? Kotu dusunmek ıstemyrm ama ne bıleyımm yaaa
bızım 13 hafta da bıtıyo yarın. . Ama soylemedı. . . Ozel hastaneye gıdıyorum ama burdakı ozel hastaneler Allahu alem. .kalp atısı bıle duyurmuyomus cıhaz. . .ozel muayenehaneme gelırsen duyabılırsın dedı. . .gıttım 100 lırayı verdım duydum. . .ama devamlı da gıdemem kı. . Acaba yıne ozelıne gıdeyım dıye mı soylemıyo cınsıyetı? Kotu dusunmek ıstemyrm ama ne bıleyımm yaaa
nerdesinki sen canım başka hastane falan yokmu gidebileceğin 100tlçok ya bir muayene için ben 2 yere gidiyorum biyere 22 tl biyere 45 tl veriyorum
biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
canım hadi gözün aydın:) ayyy kızlar bugün nasıl güzel haberler verdiniz yaa çok sevindim c.tesiyi bekleyemiceğim bn yarınmı gitsem ne yapsam çok heycanlandımmm
aayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?