2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın canımbide bulantısı az olanın erkek olur derler buda fos çıktı

ozel hastanede 25 verıyorum zonguldak ılcesndeym ben buranın en ıyı doktoruna gıdıyorum. . .ama ozel mua pahalı ıste. . Tahmınde bıle bulunmadı. . Napsam bılemedım. . .

gidebileceğin başka klinik falan varsa oraya git tatlım yaa çok sinir bozucu öyle doktorlara sinir oluyorum odun gibi oluyolar ama parayı alınca nasılda herşeyi deyi veriyolar

benden de 140 aldılar..aman iyi çıksında hiç önemli değil..
yok 3.aydan sonra tüm hastalarına veriyo omegayı..bulantıdan değil yani..
şu eleviti nasıl içicem hiç bilmiyorum..çok midemi bulandırıyor..daha yutmadan çıkarıyorum
2 hafta sonra başka teslerin var dedi..unuttum sormayı sanırım kana bakıp ona göre demir verecek..
ohh çok şükür rahatladım yaa..kurup duruyodum 3 gündür..

karnım küçüldü diyordun büyümüşmü paşan

Gözün aydin olsun canim cok şükür bak hersey yolunda, doktorun dediği gibi dinlen canim bosver herseyi prensesin nazli annesi.
Valla benimde kiz kesin hiç boyle hissetmemistim ama bugün kesin kiz diyorum hayirlisi bakalim.
Tekrar gözün aydin canım

kızlar ense kalılıgı dıyosunuz test dıyosunuz bunlar ne ıcın? Nasıl ne zaman yapılıyo? Sart mı yapılması? Bılgı versenız

Seninde gözün aydin bade cok şükür herkezden iyi haberler geldi hep böyle devam eder insallah. Hepimize maşallah

BANA HIC VERMEDI VITAMIN ET BALIK YEMIYORUM DUSUKTUR DEMIRIM ZATEN
ELEVIT YERINE DECAVIT VERIYORLAR Snırım genelde 3 aydan sonrada
bende rahatladım ıns hep sorunsuz gelırız sonucunu ne zaman alıcan???
ben 1 hafta sonra off bekle dur
bıdakı randevum 2 hafta sonra persembe gene

çok sevindim canım :) süprizleri sevecek desene ehh hayırlı olsun mipinizz :) yaşası mipi kardeşliği

:)öyle olacak galiba danam :))
sorma yaa hepsi mipili çıktı ..kaynana olucaz:)))

sağol canım..evet tüptü..benim yarın 12 oluyo..kesti çok şükür..işkence o resmen..
benim iğne ve asprin vardı..iğneyide kesti..asprin kaldı..pıhtılaşmam var benim ondan kullanıyodum..
bebeğin tutunup iyi beslenmesini sağlıyo..

kızlar ense kalılıgı dıyosunuz test dıyosunuz bunlar ne ıcın? Nasıl ne zaman yapılıyo? Sart mı yapılması? Bılgı versenız

11 ıla 14 haftalar arasında ense kalınlıgı olculuyor canım bu down sendromlu rısk ıcın burunuda olculuyor
sonra kan verılıyor degerler kana gore cıkıyor

Burayı mipi topiğine çevirebilemezsiniz asla, benim kızımın kukusu var teyzeleri ayıp oluyo amaaaaa

ben hıslerımde yanılmam hahahaha sabah dedım sana kız dıye hadı gozun aydınn kac cıktı ense vs :))
benımde azıcık kalmıs kanama alanım devam edıyorum progestana
canımmm senin de güzel haberlerine çok sevindimmm,senin de oğluş geliyoooo. Kuzum ense kalınlığı maşallah dedi 1 bile değil 0.9 gibi bişe dedi ama çok heyecanlıydın tam dinlemedim, burun kemiği de oluşmuş dedi. progestanı da heralde 5.aya kadar kullancaksın dedi

Çok sevindim canım yalnız değilsin bende %99 kız annesiymilim doktorum öyle söyledi. Bol bol dinlen canım ay çok sevindim ne güzel haberler
oooooyyyyy bacı geldi bize maşallaaaaaaaahh hepimize

hayırlı olsun canım dikkat et kendine gelinler geliyo desenize iyi iyi :) bizimde sonuçlar iyi çıktı erkek geliyo bize de :)
ahaaa bi mipili daha, canım gözün aydınnnn, isteyenimiz çok ama babamız başlık alcakmış ona göre
canımmm benim de dün gece aklıma sen geldin ve erkek benceeeee canım ben ilk testim 350ydi,4 gün sonra 1500 üdtü çıktı inşallah sen de hayırlı haberlerle geleceksin

aayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı
teşekkür ederimmm evet kuzum özel muyenehane, belki söyler canım.bizim doktorumuz doçentti belki daha iyi anlamıştır

Atladığım varsa kusura bakmayın.Herkese çookk ama çokk teşekkür ederimm. Perşembeciler çok güzel haberlerle geldi, darısı tüm bekleyenlerin başına

benimde bulantım azdı erkek dedi arkadaş sürekli kustu erkek kızı olan arkadaş var bulantı yaşamadı annem ablamda hiç bulantı hissetmemiş bende doğurana kadar kusmuş :) şans meselesi
aynen öle canım yaa %20 sanslı kısıymısız ole dedı dr cogunlukla genelde bulantılar olurmus cunku sanlıyız demekkı

Seninde gözün aydin bade cok şükür herkezden iyi haberler geldi hep böyle devam eder insallah. Hepimize maşallah

çok sağol canım..amin..çok şükür hep böyle devam etsin..
karnım küçüldü diyordun büyümüşmü paşan
ayy sorma..Dr.a dedim benim karnım hiç çıkmıyor dümdüz..
senin iç karnın geniş demezmi :))
anneanne lafı ama doğru bu dedi:))

canım ense kalınlığı ölçülüyo ve kanda bakılıyo..
Allah korusun bebekteki down sendromu gibi bikaç rahatsızlığa bakılıyo..
12.haftada yapılıyo genelde..istersen yaptırmayabilirsin..ama genelde yapılıyo
çürüsün çürüsünsenle benim bulantı işleri aynı

:))erkekmi istiyodun sen..sorma bulantıdan yemek borum tersine çalışmya başladı artık)

11 ıla 14 haftalar arasında ense kalınlıgı olculuyor canım bu down sendromlu rısk ıcın burunuda olculuyor
sonra kan verılıyor degerler kana gore cıkıyor

ben 2lı tarama ıstemedım, down sendromlu yada degıl. . .onlem alınabılecek bısey mı dedım, hayır aldırmaya yonlendırılıyo hastalar dedı. . .hersey Allahtan sonucta, aldıracak degılım. . .moralımı bozmak ıstemedıgım ıcın yaptrmak ıstemedım. . Ama ense kalınlıgını cınsıyetını bu testle ogrenıyo herkes bende cınsıyetını merak edıyoruuummmmmm. . . .alısverıs yapmak ıstıyoruummm. . . :)

bugün kontrolü olan bütün arkadaşlar gelmiş ne mutlu topik şenlenmiş cinsiyetler bile öğrenilmiş ne heyecanlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…