biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)
ozel hastanede 25 verıyorum zonguldak ılcesndeym ben buranın en ıyı doktoruna gıdıyorum. . .ama ozel mua pahalı ıste. . Tahmınde bıle bulunmadı. . Napsam bılemedım. . .
OHHH ŞÜKÜR CANIM SENINDE IYI CIKMIS 150 MUAYENE 90 TEST VERDIM TABI BEN 200 300 VARDIR TEST DEDIM AMA 90 DUYUNCA ŞOK OLDUK
BİDE BIZIM SULALE GIDIYOR DIYE DR INDIRIMDE YAPIO BIZE .
BANADA ERKEK GIBI AMA HIC BELLI DEIL DEDI BISEY DIYEMEM DEDI .ABLAMDA DIO OZAMAN ERKEKDIR YANILMIO O ADAM HIC
AMAN HIC ONEMLI DEIL CANIM KIZ ERKEK BOSVER
BENIM DR. ENSE 2.2.5 ARASI EN YUKSEK RISK DEDI 1.67 CIKTI BENIM COK KORKTUM 3 SEFER SORDUM GAYET IYI DEDİ.
BİDE BURUN KEMIGIDE 1.5 ALTINDA OLMICAKMIS ODA 2.1 CIKTI SUKUR
INS HEP BOLE GUZEL HABERLER GELIR BEN HALA DEVAM PROGESTANA
OMEGA 3 MU VERDI SANA TABI SENIN BULANTIN VAR BESLENEMIOSUN DIMI
BEN BESLENEBILIOM DIYE BANA HIC VITAMIN VERMEDI SADECE ET BALIK YIYEMEDIGIM SEVMEDIGIM ICIN DEMIR ILACI VERDI
o bende dogru tutu galıba canımgözün aydın canımbide bulantısı az olanın erkek olur derler buda fos çıktı
:119::119::119::119::119:
:119::119::119: Oleyyy EREN geliyoooooo :119::119:
gözün aydın canımbide bulantısı az olanın erkek olur derler buda fos çıktı
benden de 140 aldılar..aman iyi çıksında hiç önemli değil..
yok 3.aydan sonra tüm hastalarına veriyo omegayı..bulantıdan değil yani..
şu eleviti nasıl içicem hiç bilmiyorum..çok midemi bulandırıyor..daha yutmadan çıkarıyorum
2 hafta sonra başka teslerin var dedi..unuttum sormayı sanırım kana bakıp ona göre demir verecek..
ohh çok şükür rahatladım yaa..kurup duruyodum 3 gündür..
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
:))) zaten kıza isim bulamamıştık:))
sağol teyzosu:)
çürüttüm bu tezi:))
biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)
benden de 140 aldılar..aman iyi çıksında hiç önemli değil..
yok 3.aydan sonra tüm hastalarına veriyo omegayı..bulantıdan değil yani..
şu eleviti nasıl içicem hiç bilmiyorum..çok midemi bulandırıyor..daha yutmadan çıkarıyorum
2 hafta sonra başka teslerin var dedi..unuttum sormayı sanırım kana bakıp ona göre demir verecek..
ohh çok şükür rahatladım yaa..kurup duruyodum 3 gündür..
o bende dogru tutu galıba canım
Hiç olmadı bulantım
çok sevindim canım :) süprizleri sevecek desene ehh hayırlı olsun mipinizz :) yaşası mipi kardeşliği
maşallah canım güzel haberlerine sevindim, senin tüp bebek miydi, ben de jel kullanıyorum da 12 haftada bıraktırcam demişti bakalım, aspirine devam etmesinin nedeni var mı, ben coraspini transferden beri kullanıyorum merak ettim,
kızlar ense kalılıgı dıyosunuz test dıyosunuz bunlar ne ıcın? Nasıl ne zaman yapılıyo? Sart mı yapılması? Bılgı versenız
canımmm senin de güzel haberlerine çok sevindimmm,senin de oğluş geliyoooo. Kuzum ense kalınlığı maşallah dedi 1 bile değil 0.9 gibi bişe dedi ama çok heyecanlıydın tam dinlemedim, burun kemiği de oluşmuş dedi. progestanı da heralde 5.aya kadar kullancaksın dediben hıslerımde yanılmam hahahaha sabah dedım sana kız dıye hadı gozun aydınn kac cıktı ense vs :))
benımde azıcık kalmıs kanama alanım devam edıyorum progestana
oooooyyyyy bacı geldi bize maşallaaaaaaaahh hepimizeÇok sevindim canım yalnız değilsin bende %99 kız annesiymilim doktorum öyle söyledi. Bol bol dinlen canım ay çok sevindim ne güzel haberler
ahaaa bi mipili daha, canım gözün aydınnnnhayırlı olsun canım dikkat et kendine gelinler geliyo desenize iyi iyi :) bizimde sonuçlar iyi çıktı erkek geliyo bize de :)
canımmm benim de dün gece aklıma sen geldin ve erkek benceeeeesenin daha ilk koyduğun ultrasyonundan kız olacağını anlamıştım ve sanada demiştim nehar senin bebeğin kız diye hadi gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallah ohh negüzel rahatladınız siz sende erkenden öğrendin maşallah buarada sanada sorayım senin beta kaçkat artmıştı aa senle biz aynıymışız demekki bende gitsem öğrenebilirim artık benim randevumda haftaya
teşekkür ederimmmaayy canıımmm hayırlı olsuuunnn :) ama ne guzel yaa erkenden soylemıs doktorr. . . Ozel muayenehanesıne mı gıdıyosun sen? Bende ozele gıtsem soyler mı kı
aynen öle canım yaa %20 sanslı kısıymısız ole dedı dr cogunlukla genelde bulantılar olurmus cunku sanlıyız demekkıbenimde bulantım azdı erkek dedi arkadaş sürekli kustu erkek kızı olan arkadaş var bulantı yaşamadı annem ablamda hiç bulantı hissetmemiş bende doğurana kadar kusmuş :) şans meselesi
Seninde gözün aydin bade cok şükür herkezden iyi haberler geldi hep böyle devam eder insallah. Hepimize maşallah
ayy sorma..Dr.a dedim benim karnım hiç çıkmıyor dümdüz..karnım küçüldü diyordunbüyümüşmü paşan
canım ense kalınlığı ölçülüyo ve kanda bakılıyo..kızlar ense kalılıgı dıyosunuz test dıyosunuz bunlar ne ıcın? Nasıl ne zaman yapılıyo? Sart mı yapılması? Bılgı versenız
çürüsün çürüsünsenle benim bulantı işleri aynı
11 ıla 14 haftalar arasında ense kalınlıgı olculuyor canım bu down sendromlu rısk ıcın burunuda olculuyor
sonra kan verılıyor degerler kana gore cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?