çok sağol canım..bakıyorum şimdi burcu sen ben filiz aklımda kaldıBadeeeee oğluş hayırlı olsunnn senin deeee
Ben ve Burcu kız gerisi erkek mi (bugün)
BANA HIC VERMEDI VITAMIN ET BALIK YEMIYORUM DUSUKTUR DEMIRIM ZATEN
ELEVIT YERINE DECAVIT VERIYORLAR Snırım genelde 3 aydan sonrada
bende rahatladım ıns hep sorunsuz gelırız sonucunu ne zaman alıcan???
ben 1 hafta sonra off bekle dur
bıdakı randevum 2 hafta sonra persembe gene
çok sağol canım..amin..çok şükür hep böyle devam etsin..
ayy sorma..Dr.a dedim benim karnım hiç çıkmıyor dümdüz..
senin iç karnın geniş demezmi :))
anneanne lafı ama doğru bu dedi:))
canım ense kalınlığı ölçülüyo ve kanda bakılıyo..
Allah korusun bebekteki down sendromu gibi bikaç rahatsızlığa bakılıyo..
12.haftada yapılıyo genelde..istersen yaptırmayabilirsin..ama genelde yapılıyo
:))erkekmi istiyodun sen..sorma bulantıdan yemek borum tersine çalışmya başladı artık)
Burayı mipi topiğine çevirebilemezsiniz asla, benim kızımın kukusu var teyzeleri ayıp oluyo amaaaaa
canımmm senin de güzel haberlerine çok sevindimmm,senin de oğluş geliyoooo. Kuzum ense kalınlığı maşallah dedi 1 bile değil 0.9 gibi bişe dedi ama çok heyecanlıydın tam dinlemedim, burun kemiği de oluşmuş dedi. progestanı da heralde 5.aya kadar kullancaksın dedi
oooooyyyyy bacı geldi bize maşallaaaaaaaahh hepimize
ahaaa bi mipili daha, canım gözün aydınnnn, isteyenimiz çok ama babamız başlık alcakmış ona göre
canımmm benim de dün gece aklıma sen geldin ve erkek benceeeeecanım ben ilk testim 350ydi,4 gün sonra 1500 üdtü çıktı inşallah sen de hayırlı haberlerle geleceksin
teşekkür ederimmmevet kuzum özel muyenehane, belki söyler canım.bizim doktorumuz doçentti belki daha iyi anlamıştır
Atladığım varsa kusura bakmayın.Herkese çookk ama çokk teşekkür ederimm. Perşembeciler çok güzel haberlerle geldi, darısı tüm bekleyenlerin başına
aynen öle canım yaa %20 sanslı kısıymısız ole dedı dr cogunlukla genelde bulantılar olurmus cunku sanlıyız demekkı
hayır bu testle ogrenılmıo canım cınsıyetı bebegın gosterırse butun dr lar soler ozel yada devlet.ben 2lı tarama ıstemedım, down sendromlu yada degıl. . .onlem alınabılecek bısey mı dedım, hayır aldırmaya yonlendırılıyo hastalar dedı. . .hersey Allahtan sonucta, aldıracak degılım. . .moralımı bozmak ıstemedıgım ıcın yaptrmak ıstemedım. . Ama ense kalınlıgını cınsıyetını bu testle ogrenıyo herkes bende cınsıyetını merak edıyoruuummmmmm. . . .alısverıs yapmak ıstıyoruummm. . . :)
badecim benim iki kızım var e okadarcıkta isteyelim artık annesi kurban olsun hepsini verene ama gönül işte olmayanıda arıyo illaki buarada benimde o dümdüz karın kompleksim variçimizde bişey kalmadığındanmıdır nedir
pazartesi çıkacak canım..
dr.hiç stres yapma ultrason değerlerin iyi dedi..
benimde yine perşembe aynı gün gitcez:))
önce bbi gelini görmemiz lazım beğenirsek başlık köleniz olsun :)
of benım 1 hafta sonra cıkıcAK DEDi. bekle dur senın ıyı yakınmıs az kaldı .
aa aynı gunmu gıdıces gene:13: ii bare bakalım bu sefer ne dıcek bana benım tam bellı deıl cınsıyet
Bak yaa bakkk duymamış olayım, köyün en güzel gızının gızı bi kere oAnasına bak kızını al demişler Size kız mız yok
bende 10 gün filan bekliyodumda 3 gündeymiş..
evet el ele tutuşup gidicez yine :)
heralde en erken benim belli oldu 11+6 da gördük mipiyi:)
:) ee anasını göremedik ki kızını düşünelim :) kaçırırız bizde
nehar ırmak mı geliyor size..
ayy ne güzell
çok sağol canım..amin..çok şükür hep böyle devam etsin..
ayy sorma..Dr.a dedim benim karnım hiç çıkmıyor dümdüz..
senin iç karnın geniş demezmi :))
anneanne lafı ama doğru bu dedi:))
canım ense kalınlığı ölçülüyo ve kanda bakılıyo..
Allah korusun bebekteki down sendromu gibi bikaç rahatsızlığa bakılıyo..
12.haftada yapılıyo genelde..istersen yaptırmayabilirsin..ama genelde yapılıyo
:))erkekmi istiyodun sen..sorma bulantıdan yemek borum tersine çalışmya başladı artık)
Filizciğimm 1-2 sayfa önce ense kalınlığıyla ilgili soruna cevap yazdım ama görmedin sanırım kuzum
oyy maşallah kızımıza..topiğin kaç tane kızı var nazlı prenseslerimiz.Anası güzel yavvv
aaaa unutmamışsın bade teyzesi evet Irmak'ımız geliyo Allahın izniyle. Babamız da uçtu havalara Irmak da Irmak diye. Zaten rüyasında görmüştü ismini
canım ne güzel işte çatlamıcaksın benim göbiş çıktı bile
biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?