Bade hayirli olsun mipi , boyle giderse mipililer birliği kuracağız.
Rabbim hayirli evlat versin bu gun cok cok sevindim haberlere Rabbim bizi evlatlarımızın ayirmasin degerlerde cok Rabb'ime emanet olun
Ben sana bakayim demiştim simdi kaçıyorum kayınvalidem bende elinde oklava ve hamur beni bekliyor
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
oyy maşallah kızımıza..topiğin kaç tane kızı var nazlı prenseslerimiz.
yahu benim eşimde kız istiyorum diyodu..bugün aradım erkek dedim bi sevindi bi sevindi..içinde klasik erkek ruhu yatıyomuş meğer:)
benım sımdı aklıma takıldı dr'um bana hıc vıtamın vermedı sadece maltofer verdı demır ılacı buda.
bulantın olmadıgı ıcın ıyı beslenırsın dedi..
ama aklıma takıldı sımdı ne yapsam ki
gıdıp kendım alsammı decavıtı
ıctıgım suan maltofer ve progestan corasprınıde kestı kanamayı cogaltır dıye
3 aydan sonra folıkasıtıde kestı
napsam kıı fıkır verın kızlar ?
kızla merhaba bugun gene gıttık doktora.kanamamız durmadı ama doktorum kesede yada bebekte kanama alanı yok dedı anlamadımkı bu kan nerden gelıyor?plesanta asagıda oyuzden olabılır dedı gene kafam karıstı asgıda olması ne rısk tasıyorkı? bı fıkrınız varmı?progestan ıcıp yatıyorum ama cok mıde bulnatısı yaptı.
fılızcım senın kanaman durdumu?
aynen frekans karıstı canım aman saglıkla dogsunlar hastalıksız olsunlar ıns
ayyyy, çok sevindim hayatım.darısı başıma inşallah.
biz geldik:)
çok şükür kuzum iyiydi..elini enseye atmış zıplıyodu:)
ense kalınlığı 1.2 burun kemiği iyi ,tüm organlarına bakıldı oluşanların hepsi iyi dedi şükürler olsunkanda verdim pztesi çıkacak..
elevit omega3 asprin devam vee jeli bıraktım oleey çok sevinçliyim:))
veeee dr.baktı kıza benziyo dedi ben havalarda tabi nerdeyse dr.u öpücem..dur iyice bi bakalım dedi şaak diye bir mipi çıkmazmı..hepimiz şok:)
ben yanılma payı yokmu dedim dr. al kendin bak buna mipiye nasıl kız denir dedi:))
topiği mipiler bastı..Allah hepsini hayırlı evlat etsin..
bu gün kontrolü olan herkesin iyi geçmiş okuduğum kadarıyla..çok şükür..hep böyle gider inş..
filiiiiiz teste kaç para verdin:)
Filizimmm,benimkini de bir tahmin etsene canım yaa,prens mi prenses mi:18::18::18:
kızlar yaa bı soru sordum gormedınızmı
benım 2 hafta sonra 1 ay cok uzunBirdahaki ay tandevumu aldım geri sayım başladı 4 haziran :)
gordum kuzum hepsını bır alıntılıycakktım kımse vermemıs cevap!ben cevap verdim asıl sen görmedin
benım 2 hafta sonra 1 ay cok uzun
[/B]
canım benım kanama yok lekelerım var kahverengı lekeler gelıo benımde kese kenarında kanama alanım az kalmıs dedi
progestana devam edıyorum gunde 4 tane dusun halımı :2:
plesanta asagıda olmasıda erken doguma sebeb acıo benım bıldıgım arkadasımın oleydı burda ama zamanından bıraz erken geldı başkada bır sorun olmadı canım
korkma rabbım bılır zamanını
canım bana sorarsan doktorunun dediğinin dışında neolursa olsun ilaç alma derim bebek gelişimi vs iyi yerindeyse gerek yokki zaten vitamini alırsın bide sen şişersinbenım sımdı aklıma takıldı dr'um bana hıc vıtamın vermedı sadece maltofer verdı demır ılacı buda.
bulantın olmadıgı ıcın ıyı beslenırsın dedi..
ama aklıma takıldı sımdı ne yapsam ki
gıdıp kendım alsammı decavıtı
ıctıgım suan maltofer ve progestan corasprınıde kestı kanamayı cogaltır dıye
3 aydan sonra folıkasıtıde kestı
napsam kıı fıkır verın kızlar ?
kuzum ben etmıyorum kı tahmın :)) yatutarsa ark var o edıyor ıstersen dıer topıge resım ekle
ultrasyon goruntulerını ekle tahmın yaparlar
evet ondanda korkuyorum dr herseyı yıyosan sorun yok dedı et balık yemedıgım ıcınde demır ılacı verdı ama demırı bır olcturuyum ozamancanım bana sorarsan doktorunun dediğinin dışında neolursa olsun ilaç alma derim bebek gelişimi vs iyi yerindeyse gerek yokki zaten vitamini alırsın bide sen şişersin
aynen bende bugun gordum atıyor kalbı olcumlerıde ıyyıdı sukur senın kahverengıyse korkma canım kırmızımı?bende oyle okudum ama bu kanama muhabbetını anlayamadım nedenını kesede faln yok dedı kahve rengı leke..bende gunde 3 alıyorum.ıgrenc otesı.daha once kurtaj olnalardada kanama olabılıyormus rahım tekrar genısledıgınden.buda aklımın bır kosesınde.ama ıcım rahat kalbı atıyor pıtpıt:)
fılızcım sorunuda sımdı gordum.sakın ha sakın doktorun dedıgının dısında vıtamın dahı kullanma.hepsının yan etkısı oluyor vıtamınlerde dahıl.ornegın fazla demır zehırlenmeye neden olabılıyor.magnezyumda oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?