2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

çok sağol canım..kaldık mipililerin arasında:)
amin çok şükür hepimizin iyi gidiyo hep böyle devam etsin inş.
bekletme kayınvalideyi:)

ayyyy, çok sevindim hayatım.darısı başıma inşallah.

yaaaniii erkek olurda uçmazlar mı havayaaaa

canım doktorunu dinle bence

kızlar ben geldim rabbime çok şükür bende melegimi gördüm kalp sesini dinledim .doktor amcamız herşey yolunda dedi ense kalınlıgı iyi burun kemiğide görüldü ama cinsiyet söylemedi doktorum 1 ay sonra dedi bir dahaki randevu 30 mayısta inşallah o zaman melegimin cinsiyetinide ögreniriz.ve biz bugun babamızla biberon emzik ve bi kaç parça kıyafette aldık anlayacagınız alışverişimizide yaptık.

güzel haber alan tüm anneler hepinizin gözü aydın tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın heyecanıma verin.öpüyorum hepinizi kızlar.

canım benım kanama yok lekelerım var kahverengı lekeler gelıo benımde kese kenarında kanama alanım az kalmıs dedi
progestana devam edıyorum gunde 4 tane dusun halımı :2:
plesanta asagıda olmasıda erken doguma sebeb acıo benım bıldıgım arkadasımın oleydı burda ama zamanından bıraz erken geldı başkada bır sorun olmadı canım
korkma rabbım bılır zamanını

Gözün aydın canım ohh bugün herkes güzel haberlerle geldi perşembe uğurlu geldi dualar kabul olmuş

bende oyle okudum ama bu kanama muhabbetını anlayamadım nedenını kesede faln yok dedı kahve rengı leke..bende gunde 3 alıyorum.ıgrenc otesı.daha once kurtaj olnalardada kanama olabılıyormus rahım tekrar genısledıgınden.buda aklımın bır kosesınde.ama ıcım rahat kalbı atıyor pıtpıt:)

canım bana sorarsan doktorunun dediğinin dışında neolursa olsun ilaç alma derim bebek gelişimi vs iyi yerindeyse gerek yokki zaten vitamini alırsın bide sen şişersin

fılızcım sorunuda sımdı gordum.sakın ha sakın doktorun dedıgının dısında vıtamın dahı kullanma.hepsının yan etkısı oluyor vıtamınlerde dahıl.ornegın fazla demır zehırlenmeye neden olabılıyor.magnezyumda oyle.

canım bana sorarsan doktorunun dediğinin dışında neolursa olsun ilaç alma derim bebek gelişimi vs iyi yerindeyse gerek yokki zaten vitamini alırsın bide sen şişersin
evet ondanda korkuyorum dr herseyı yıyosan sorun yok dedı et balık yemedıgım ıcınde demır ılacı verdı ama demırı bır olcturuyum ozaman
aynen bende bugun gordum atıyor kalbı olcumlerıde ıyyıdı sukur senın kahverengıyse korkma canım kırmızımı?

hadı ya demır ıcınde olcum yaptırıyım ozaman sabah 1 aksam 1 verdı banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…