2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın canımbide bulantısı az olanın erkek olur derler buda fos çıktı

Fos canım benim iki arkaşaın ikisinin de çok bulandı ama biri erkek biri kız bünye meselesi yada bebeği vücudun kabullenip kabullenmemesi benim hiç bulantım olmadı bakalım benim neyim olacak

1 ay daha sabır :))

hayırlı olsun erkek egemenliği geliyor topiğe :)

tebrik ederim canım, maşallah herşey yolunda :)

kahverengı canım basta camasırı kaplıcak kadardı sımdı peceteye sılınce gelıyor.hıc kırmızı olmadı sukur.ama o bıle korkuttu benı.yavas yavas ıyıye gıdıyoruz.sanırım benım stresten oldu cunku hıc bır sıkıntım yoktu.hamılelıkte stres yapmamak cok muhımmıs yenı yenı anladım.

insallah bir sorun olmaz canim... öyle durumlarda bazen erken dogum olabiliyor diye duymustum ,ama herkeste öyle olacak diye bir durum yoktur . bol bol dinlen .. insallah bir sorun olmaz..

gözünüz aydin olsun canim.. ne güzel mutlu etmis bebek sizi... insallah hep böyle devam eder ...

bence doktor ne yazdiysa onu kullan canim..
her bünye farkli , sende hep bu soru oluyor doktorun verdiginden baska birsey kullansammi diye :))
bence güven doktoruna.. herseyin en iyisini yapmak istiyorsun biliyorum ama , yeterli dediyse dinle istersen...
bebisininde herseyi güzel cikmis annesi, icin rahat olsun, sIki tutundu melegin insallah seni üzmeyecek hic.. insallah kan sonuclarinda iyi cikar..
heyooo heyooo, gönlüne göre versin rabbim neharcik ,cok sevindim senin adina :=)) hadi gözünüz aydin olsun canim..
Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
insallah biran önce gecer kanaman canim...
böyle düsünme ama, rabbim saglikli hayirli evlat versin insallah.
evladin kizida bir erkegide... bak benim bir oglum var rabbime sükürler olsun tadindan yenmez :: ) büyük bir ihtimal ikincimde oglan ama ben hep hayirli saglikli diliyorum.
.
caniim benim , masallah bebise ne kadar mutlu etmis annesini :)) herseyin yolunda olmasina cok sevindim...

masallah ona

Ayy ayyyy ne güzel kız da istiyordunuz ırmak :) Rabbim sağlıcakla kavuştursun. tebrik ederim.

burcuuuu. . . .nasıl besledin bebeğinii? Ben baya kılolu hamıle kaldım ama bulantılarımdan dolayı 6 kılo verdım . . .bısey yıyemedıgım ıcın mı cok hareket etmıyodu acaba bebegım? Nasıl beslıyım yaaa soyleyıııınnnnnnn

Son düzenleme:

iyi hadi Maşallah :))

o kadar cok alinti yapmam gerekiyorki bugun :)))
BADEZUZUM seni oraya almamisim özel yazayim .. tebrik ederim canim sizide.
bir sehzade daha :)) futbol takimi kuracagiz , birde degil bu gidisle iki takim :)))

Sükürler olsun rabbime hepiminiz güzel haberlerle geldiniz bugun ..

canım geçmiş olsun. ne zamandır görünmüyorsun zaten. Allah yardımcın olsun çabucak geçer inşallah da hemen toparlanırsın.

tebrik ederim canım, maşallah herşey yolunda :)
saol canım
korkma ozaman canım benımde ole bak basta dusun kıpkırmızı su gıbı aktı pembeler parcalarda yanında cabası dusun yanii...
benımde suan peceteye sılınce gelıyor bugun esım sıkeyet edıyor benı dra her dakka wc de kontrol edıyor 1 bucuk aydır bole devam edıyor ıycene pskolojısı bozuldu falan dedi.
korkma dedı az kalmıs kanama alanım ıste ıns oda gecerde kurtuluruz canım

off ne bılım canım ya gercı ben peynır sut yogurt hepsını yıyorum hıc bır sorun yok sebzede yıyorum .
arastırdım sımdı baya ıcende var ıcmeyende napalım sankı onceden ılacmı vardı
iimi cıkmıs canım 2 falan cıkıcak dıye cok korktum ama 1.67 cıktı gene korktum 3 sefer sordum hatta ıyı ıyı dedii gayet ii dıo

ben en son 22 nisan da gittim doktora. 15 mayis ta diger randevum. benim doktorum bu dediginiz ense kalinligina falan bakmadi hic. organ falan da bakmadi.. 20 saniye tutur´yor zaten ultrasasonu. hic bir test yapmadi ama direk amniyosentez yapalim demeye basladi. ben anlamadim bu is ya hadi hayirlisi....

simdiye kadar bebegin senin rezervenden beslendi canim, bundan sonrasi icinde doktorun verdigi vitaminleri kullan, sebze süt ürünleri, balik tüketmeye calis..
öyle cok asiri asiri yemek yemek gerekmiyor ,saglikli olan seyleri yemeye calis ...

canim oglumunki 2,6 mm cikmisti yaa düsünsene .. diger hersey yolunda ,doktorda demis zaten , icin rahat olsun...
bende senin gibi sebze cok yiyorum , süt , yogurt peynir tüketiyorum.. bakalim 13 mayista bana ne kullan diyecekler , yazarim ozaman sana :))
et balik bende yemiyorum senin gibi

Son düzenleme:

cıddımısın canım
kızlar yapıp yaptırmamak sıze kalmıs ama bugun dr soledıklerını sızınle paylasıcam
%90 2 li teste kesın sonuc oluyormus 3 lu teste %60
o yuzden 2 lı test daha onemlıymıss
sana neden amnıyosentez dediki pahalı bısey ya ondanmı acaba1.450 yaptırdı bızım arkadas.. 2 lı 3lu 4 lu testlerde rısk varsa yapılır allah korusun .
yaşın kac olursa olsun sonucta 2 lıyı mutlaka yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…