Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız[/Q
Tebrik ederim.herşey gönlünce olsun inşallah.
Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
gözün aydın canımbide bulantısı az olanın erkek olur derler buda fos çıktı
kızlar ben geldim rabbime çok şükür bende melegimi gördüm kalp sesini dinledim .doktor amcamız herşey yolunda dedi ense kalınlıgı iyi burun kemiğide görüldü ama cinsiyet söylemedi doktorum 1 ay sonra dedi bir dahaki randevu 30 mayısta inşallah o zaman melegimin cinsiyetinide ögreniriz.ve biz bugun babamızla biberon emzik ve bi kaç parça kıyafette aldık anlayacagınız alışverişimizide yaptık.
güzel haber alan tüm anneler hepinizin gözü aydın tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın heyecanıma verin.öpüyorum hepinizi kızlar.
hayırlı olsun erkek egemenliği geliyor topiğe :)slm kızlarr ve tatlı bebişler biz geldik doktordan tüm organlara detaylı bakıldı herşey normal dedi ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar ense kalınlığı 2mm dedi iyi dedi 13+1 haftalık mış normalde 12+2 ama sorun yoktur sanırım bişey demedi
veeeeeee cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek geliyo
selam guzel anneler nasilsiniz bakalimmm :) uzun bir tatilden sonra geldim tekrar :))
Kızlar dısardayım cıktık drdan çok acıktık yemek yıces simdik ense ölcumu vs ii cıktı burun kemigide gelişmiş hepsını ölçtü kan verdik 1 hafta sora alcam ense ölçumu 2 2 bucuk ii deil dedi benimde 1.67 çıktı ii dedi kan sonucu belırlıycek herseyi sanki yuksek geldi ama 3 sefer sordum ii dedi vitamin vermedi demir hapı verdi eve gelince ayrıntılı konusuruz öptüm herkesi
insallah bir sorun olmaz canim... öyle durumlarda bazen erken dogum olabiliyor diye duymustum ,ama herkeste öyle olacak diye bir durum yoktur . bol bol dinlen .. insallah bir sorun olmaz..kızla merhaba bugun gene gıttık doktora.kanamamız durmadı ama doktorum kesede yada bebekte kanama alanı yok dedı anlamadımkı bu kan nerden gelıyor?plesanta asagıda oyuzden olabılır dedı gene kafam karıstı asgıda olması ne rısk tasıyorkı? bı fıkrınız varmı?progestan ıcıp yatıyorum ama cok mıde bulnatısı yaptı.
fılızcım senın kanaman durdumu?
gözünüz aydin olsun canim.. ne güzel mutlu etmis bebek sizi... insallah hep böyle devam eder ...kızlar ben geldim rabbime çok şükür bende melegimi gördüm kalp sesini dinledim .doktor amcamız herşey yolunda dedi ense kalınlıgı iyi burun kemiğide görüldü ama cinsiyet söylemedi doktorum 1 ay sonra dedi bir dahaki randevu 30 mayısta inşallah o zaman melegimin cinsiyetinide ögreniriz.ve biz bugun babamızla biberon emzik ve bi kaç parça kıyafette aldık anlayacagınız alışverişimizide yaptık.
güzel haber alan tüm anneler hepinizin gözü aydın tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın heyecanıma verin.öpüyorum hepinizi kızlar.
bence doktor ne yazdiysa onu kullan canim..benım sımdı aklıma takıldı dr'um bana hıc vıtamın vermedı sadece maltofer verdı demır ılacı buda.
bulantın olmadıgı ıcın ıyı beslenırsın dedi..
ama aklıma takıldı sımdı ne yapsam ki
gıdıp kendım alsammı decavıtı
ıctıgım suan maltofer ve progestan corasprınıde kestı kanamayı cogaltır dıye
3 aydan sonra folıkasıtıde kestı
napsam kıı fıkır verın kızlar ?
heyooo heyooo, gönlüne göre versin rabbim neharcik ,cok sevindim senin adina :=)) hadi gözünüz aydin olsun canim..Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
insallah biran önce gecer kanaman canim...Kızlar hastaneye yatış yapıldı bebek iyi ama kanama gözüküyor ilaçlar fln devam umarım güzel haberlerle gelirim
böyle düsünme ama, rabbim saglikli hayirli evlat versin insallah.BugUn kontrolu olanlar cok guzel haberlerle gelmissiniz cok sevindim darisi diger kontrolu bekleyenlereBende Isten Geldim Artik Eskisi Kadar Yorgun Olmuyoeum ama Hala Hep Uyumak Istiyorum Iki Hafta Sonraya Baska Dra Randevu Aldim Birde O Soylesin Cinsiyeti Bi Umut Kiz Derler Diye Bekliyorum
caniim benim , masallah bebise ne kadar mutlu etmis annesini :)) herseyin yolunda olmasina cok sevindim...Nerden başlamalı nasıl anlatmalı bilemiyorum allahıma binlerce şükür yavrumu gördüm hiçbir sorun yok burun kemiği varmış ensemizin kalınlığı çok iyimiş organları çalışmaya başlamış heryerini tek tek gösterdi doktorum omurgasını bile gösterdi sır üstü yatıyordu tüm organlarına bakıp çok iyi bakmışsın kendine de yavrunada maşallah dedi doktorum sonra benim yavrucuk takla attı :)) elini ayağını oynatmaya başladı :)) o duyguyu anlatamam yaşanır anva allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlıysa biz her şey normal çok iyi lafını duyunca eşimle sevinçten doktora birşey soramadık diyemedik ama doktorum dediki %99 KIZ :))) ama bir dahaki aya erkek dersem kızmayın bana yanılma payı var dedi :)) bende sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil dedim
Bu arada bilen bilir ben kilolu gebe kaldım 1.5 kilo vermişim çok sevindi doktorum o da güzel bir haberdi kan ve idrar verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah ordan da güzel haberler alırım folik asite devam
Sayfalarca yazmak istiyorum duygularımı ama yetmez inşallah diger kızlardan da iyi haberler alırız
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kızlar geldik doktordan her şey yolunda. Ense kalınlığı felan iyi çıktı. Kan verdik ikili için. Minnakım 5 gün önde gidiyo, açığı kapamış.
Doktor bakar bakmaz zıpladı hemen. Eller havada, ayaklarını çarpraz bi şekilde havaya dikmiş. Çok keyfine düşkün bu dedi. Allahımmm harika bir duyguuuuuuuuu. Yanlız kanama alanı devam ediyo.zorlamışsın kendini hala düşük tehliken var progestana devam dedi. 5. aya kadar da devam edecekmişiz. 10 gün tuvalet dışında kalmak yok dedi. haftaya cuma tekrar gitcez.
Cinsiyeti sorunca, bu dediklerimi yaparsan söylerim dedi. %70 prenses dediAllahımmmmm çoookk mutluyuzzzz Rabbim herkese nasib etsin
Ben biiiiiiiiiirrr kız annesiyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
kızlar selam hepinize allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin hepimize..
benim de çok bulantım var. 67 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 61 kiloyum. her yediğimi çıkarıyorum premesis diye bi ilaç kullandım bi işe yaramadı.. serum yedim geçen hafta 5 gün. bi kaç gündür daha iyiydim ama yhine başladı kusmalarım.. ne zaman geçer acaba ne yemek ne temizlik hiçbişey yapamıyorum bırakın eşimi kendime faydam yok..
saol canımtebrik ederim canım, maşallah herşey yolunda :)
korkma ozaman canım benımde ole bak basta dusun kıpkırmızı su gıbı aktı pembeler parcalarda yanında cabası dusun yanii...kahverengı canım basta camasırı kaplıcak kadardı sımdı peceteye sılınce gelıyor.hıc kırmızı olmadı sukur.ama o bıle korkuttu benı.yavas yavas ıyıye gıdıyoruz.sanırım benım stresten oldu cunku hıc bır sıkıntım yoktu.hamılelıkte stres yapmamak cok muhımmıs yenı yenı anladım.
off ne bılım canım ya gercı ben peynır sut yogurt hepsını yıyorum hıc bır sorun yok sebzede yıyorum .bence doktor ne yazdiysa onu kullan canim..
her bünye farkli , sende hep bu soru oluyor doktorun verdiginden baska birsey kullansammi diye :))
bence güven doktoruna.. herseyin en iyisini yapmak istiyorsun biliyorum ama , yeterli dediyse dinle istersen...
bebisininde herseyi güzel cikmis annesi, icin rahat olsun, sIki tutundu melegin insallah seni üzmeyecek hic.. insallah kan sonuclarinda iyi cikar..
simdiye kadar bebegin senin rezervenden beslendi canim, bundan sonrasi icinde doktorun verdigi vitaminleri kullan, sebze süt ürünleri, balik tüketmeye calis..burcuuuu. . . .nasıl besledin bebeğinii? Ben baya kılolu hamıle kaldım ama bulantılarımdan dolayı 6 kılo verdım . . .bısey yıyemedıgım ıcın mı cok hareket etmıyodu acaba bebegım? Nasıl beslıyım yaaa soyleyıııınnnnnnn
saol canım
off ne bılım canım ya gercı ben peynır sut yogurt hepsını yıyorum hıc bır sorun yok sebzede yıyorum .
arastırdım sımdı baya ıcende var ıcmeyende napalım sankı onceden ılacmı vardı
iimi cıkmıs canım 2 falan cıkıcak dıye cok korktum ama 1.67 cıktı gene korktum 3 sefer sordum hatta ıyı ıyı dedii gayet ii dıo
ben en son 22 nisan da gittim doktora. 15 mayis ta diger randevum. benim doktorum bu dediginiz ense kalinligina falan bakmadi hic. organ falan da bakmadi.. 20 saniye tutur´yor zaten ultrasasonu. hic bir test yapmadi ama direk amniyosentez yapalim demeye basladi. ben anlamadim bu is ya hadi hayirlisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?