ben en son 22 nisan da gittim doktora. 15 mayis ta diger randevum. benim doktorum bu dediginiz ense kalinligina falan bakmadi hic. organ falan da bakmadi.. 20 saniye tutur´yor zaten ultrasasonu. hic bir test yapmadi ama direk amniyosentez yapalim demeye basladi. ben anlamadim bu is ya hadi hayirlisi....
canim oglumunki 2,6 mm cikmisti yaa düsünsene .. diger hersey yolunda ,doktorda demis zaten , icin rahat olsun...
bende senin gibi sebze cok yiyorum , süt , yogurt peynir tüketiyorum.. bakalim 13 mayista bana ne kullan diyecekler , yazarim ozaman sana :))
et balik bende yemiyorum senin gibi
günaydın kızlar,benim kontrolüm de yarın,hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
canımmmiyi akşamlar annecikler
filiz'cim bebeğini görmüşsün hadi gözün aydın
ense kalınlığı güzel çıkmış.benimde 1.5 çıkmıştı.2.5 altına iyi deriz dedi
ense kalınlığı ölçümü iyi çıkan hamilelerin tarama sonucuda iyi çıkıyor dedi nitekimde öyle oldu.hiç düşünüp stres yapma.gayet iyi çıkcak
burcuuuu. . . .nasıl besledin bebeğinii? Ben baya kılolu hamıle kaldım ama bulantılarımdan dolayı 6 kılo verdım . . .bısey yıyemedıgım ıcın mı cok hareket etmıyodu acaba bebegım? Nasıl beslıyım yaaa soyleyıııınnnnnnn
Tami tamina 1 ay 4 gün sonra gördüm kalbim deli gibiydi son bi kac gündür ya yasamiyorsa ya ters bisey varsa neler neler kurdum kafamda, ama onu oyle full hareketli görünce delirdim sevincimsen :-D
Oda resmen annesine pozlar verdi yavrum benim
Sanirim fazla geriliyoruz biraz rahat olmakta fayda var canimicini ferah tut inşallah sende guzel haberlerle geliceksin
canımmmevet ya cok sukur öle oldu bakALIM sonucumuzda ıns guzel cıkar kanama alnımda azalmıs
hersey yolunda gıder ıns sen nasıl oldun agrın falan varmı hala?:26:
hadi gözün aydın ..çok şükür bu gün güzel haber aldık hepkızlar ben geldim rabbime çok şükür bende melegimi gördüm kalp sesini dinledim .doktor amcamız herşey yolunda dedi ense kalınlıgı iyi burun kemiğide görüldü ama cinsiyet söylemedi doktorum 1 ay sonra dedi bir dahaki randevu 30 mayısta inşallah o zaman melegimin cinsiyetinide ögreniriz.ve biz bugun babamızla biberon emzik ve bi kaç parça kıyafette aldık anlayacagınız alışverişimizide yaptık.
güzel haber alan tüm anneler hepinizin gözü aydın tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın heyecanıma verin.öpüyorum hepinizi kızlar.
sağol canım seninde hepimizin gözü aydın..çok şükürGözün aydın canım ohh bugün herkes güzel haberlerle geldi perşembe uğurlu geldi dualar kabul olmuş
o kadar cok alinti yapmam gerekiyorki bugun :)))
BADEZUZUM seni oraya almamisim özel yazayim .. tebrik ederim canim sizide.
bir sehzade daha :)) futbol takimi kuracagiz , birde degil bu gidisle iki takim :)))
Sükürler olsun rabbime hepiminiz güzel haberlerle geldiniz bugun ..
Ben hep teker teker veya cifter cifter doguma gidiyorum veya dogurdum haberleri yazdigimizi hayal ediyorum kizlar yaa
insallah rabbim hepimize yasatir bu güzel duyguyu..
Allahim isteyen herkese yasatir insallah..
Mide bulanti olan arkadaslar salcasiz falan bulgur pilavi deneseniz , hem tok tutar hemde besin degeri cok fazla cok yararli birsey.. ??
Filiz bende o kadar yemek secerimki sorma, Allahtan erkek degilim yoksa ac kalirdimkarim bana yemek memek yapmazdi senlemi ugrasacagim diye..
önüme bir tabak ot koy onu yerim ama hayir demem
Neslee canim dua ediyorum sanada insallah sende yarin güzel haberlerle geleceksin, yarinda sevinecegiz insallah .
Kurtlukiraz senin icinde ayni sekilde canim
ohhh çok şükür.demekki istirahat işe yaramış.çok sevindim.
bende iyiyim yatıyorum sürekli.arada ağrı oluyor ama sanki gaz sancısınada benziyor ayırt edemiyorumprogestan aşırı gaz yapıyor.
sen decavit kullanıyormusun filiz ?
banada 3 ayı doldurdum diye verdi.kilo almaktan çok korkuyorum :44: ilacın üstünde multivitamin ve mineral takviyesi yazıyor.benim zaten yemediğim birşey yokki vitamin ilacı vermesine gerek yoktu aslında :44:
evet canım sende mutlaka yat dınlen olurmu
canım hıc vermedı bana dedıkı mıgde bulantın olmadı sut peynır yıyorsan ve beslenmenn iise gerek yok dedi
dahada kılo aldırmasın dedi
et balık yemedıgım ıcın sadece demır ılacı verdı bugun
arastırdım bende hıc kullanmayanlarda var kullananlarda var
nıe bu kadar dogal urunler varken ılactan vıtamın alıosunuz dıyenlerde var bılemedım ama napım dr dınlıyım artık baska dr gıdıpte kafamı karıstırmıyım
ben suan sadece progestan ve demır ılacı alıom
corasprını kanamadan dolayı kestı.
folıkasıtıde 3 ay bıttı gerek yok dedi.senden beslencek dedi.
Kızlar kanamam basladı ne olur dua edin cok korkuyorum
filiz sen bu güne kadar coraspirin mi kullanıyordun???
kızlarrr bende geldimm bugün doktor amcası mipisini gösterdi bizeeee:)bir pipili daha geliyorrrrrallahın izniyle inşallah :)
bu arada gözümüz aydın herkes iyi haberler almış inşallah doğum yaklaştığımız günleride bir bir sayarız beraberce hepinize sevgiler zuzuları öpüyorummm :)
kanama oldugu gun kestı dr canım ıcmıyordum kanama zamanımda
cıddımısın canım
kızlar yapıp yaptırmamak sıze kalmıs ama bugun dr soledıklerını sızınle paylasıcam
%90 2 li teste kesın sonuc oluyormus 3 lu teste %60
o yuzden 2 lı test daha onemlıymıss
sana neden amnıyosentez dediki pahalı bısey ya ondanmı acaba1.450 yaptırdı bızım arkadas.. 2 lı 3lu 4 lu testlerde rısk varsa yapılır allah korusun .
yaşın kac olursa olsun sonucta 2 lıyı mutlaka yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?