2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sen almanyadaydin canim degilmi.. teyzemede öyle demislerdi.. Nackenfaltenmessung genelde ilerleyen yaslarda öneriyorlar..
Amniyosentez kücükte olsa düsük riskini beraberinde getiriyor, cünkü kücük bir igne ile direk olarak bebegin suyundan veya göbeginden doku aliyorlar göbekten girip..
Ense kalinligi icin zaten zaman gecmis, icini ferah tut bence.. hersey normaldir.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..

iyi akşamlar annecikler

filiz'cim bebeğini görmüşsün hadi gözün aydın
ense kalınlığı güzel çıkmış.benimde 1.5 çıkmıştı.2.5 altına iyi deriz dedi
ense kalınlığı ölçümü iyi çıkan hamilelerin tarama sonucuda iyi çıkıyor dedi nitekimde öyle oldu.hiç düşünüp stres yapma.gayet iyi çıkcak

hadi ya ozaman korkmıyım ay ıcımı ferahlattın canım
evet süt ıc mutlaka dedi vıtamıne gerek yok sımdılık dedi zaten yeterı kadar yıyorsundur dedi
et balıgıda eşim dedı yemıyor hıc dıye oda ozaman kurufasulye bezelye roka tuket dedı dedım kurufasulyede yıyemem sevmıyorum
adam en sonunda zıkkım ye dıcektı
demır hapı verıyım ozaman sana mutlaka sabah aksam ıc dedi.
sıse ıcınde ıgrenc kara bişey nasıl ıcıceksem kusarım be meyva suyuyla ıc dedi bakalım denıces aksama

Son düzenleme:
canımmm evet ya cok sukur öle oldu bakALIM sonucumuzda ıns guzel cıkar kanama alnımda azalmıs
hersey yolunda gıder ıns sen nasıl oldun agrın falan varmı hala?:26:

Bugün doktorda kasım anneleri vardı Kızlar hepinizi tebrik ederim melekleriniz ve siz sağlıklı olun da gerisi çok önemli değil.
İnşallah tüm sıkıntılardan kurtulup, teker teker bebeklerimizi kucaklayacağız.

Ben hep teker teker veya cifter cifter doguma gidiyorum veya dogurdum haberleri yazdigimizi hayal ediyorum kizlar yaa
insallah rabbim hepimize yasatir bu güzel duyguyu..
Allahim isteyen herkese yasatir insallah..

Mide bulanti olan arkadaslar salcasiz falan bulgur pilavi deneseniz , hem tok tutar hemde besin degeri cok fazla cok yararli birsey.. ??

Filiz bende o kadar yemek secerimki sorma, Allahtan erkek degilim yoksa ac kalirdim karim bana yemek memek yapmazdi senlemi ugrasacagim diye..
önüme bir tabak ot koy onu yerim ama hayir demem

Neslee canim dua ediyorum sanada insallah sende yarin güzel haberlerle geleceksin, yarinda sevinecegiz insallah .
Kurtlukiraz senin icinde ayni sekilde canim

Son düzenleme:

Canım ben peynir zeytin domates yedim ceviz kuru kayısı kuru incir yedim yemekelrden de az salçalı az yağlı yedim yoğurdumu eksik etmedim bol bol elma yedim midemi rahatlatıyordu çünki sütü tek içemediğim için kakolu yada sütlü tatlı yaparak telafi ettim birde ultrasona girmeden önce çikolata yedim :)) bebeği hareketli görmek için çikolata ye dediler :))

ben de 2 gundur ne komplo teorileri kuruyorum yok goguslerim indi yok karnim mi yumusadi yasamiyor mu acaba...annelik=endise yumagi,daha simdiden...

canımmm evet ya cok sukur öle oldu bakALIM sonucumuzda ıns guzel cıkar kanama alnımda azalmıs
hersey yolunda gıder ıns sen nasıl oldun agrın falan varmı hala?:26:

ohhh çok şükür.demekki istirahat işe yaramış.çok sevindim.
bende iyiyim yatıyorum sürekli.arada ağrı oluyor ama sanki gaz sancısınada benziyor ayırt edemiyorum progestan aşırı gaz yapıyor.
sen decavit kullanıyormusun filiz ?
banada 3 ayı doldurdum diye verdi.kilo almaktan çok korkuyorum :44: ilacın üstünde multivitamin ve mineral takviyesi yazıyor.benim zaten yemediğim birşey yokki vitamin ilacı vermesine gerek yoktu aslında :44:

hadi gözün aydın ..çok şükür bu gün güzel haber aldık hep
Gözün aydın canım ohh bugün herkes güzel haberlerle geldi perşembe uğurlu geldi dualar kabul olmuş
sağol canım seninde hepimizin gözü aydın..çok şükür

teşekkürler canım.çift kale maç yapsınlar artık :)

ama bende bebeğimi özledim ne olurdu bende görseydim bugün ? 15 mayısa daha çok vaarr cinsiyet öğreneceğiz diye yine sülalece gitmeyelim de...

Geçen gün birden korkuya kapıldım, telaşla eşime ya doğum sancım aniden tutarsa ben bu kadar merdiveni nasıl ineceğim sen de yoksun! dedim.
Eşim dahice bir fikir üretti, annen zemin katta onda kalırsın son haftalar dedi... Bende neyse..., ben merdivenleri yavaş yavaş inerim telaşa gerek yok dedim... :97: Annemin neden ile başlayan cümleleri ve bitmeyen misafirleri beni çileden çıkarır stresten erken doğururum valla....

Son düzenleme:

evet canım sende mutlaka yat dınlen olurmu
canım hıc vermedı bana dedıkı mıgde bulantın olmadı sut peynır yıyorsan ve beslenmenn iise gerek yok dedi
dahada kılo aldırmasın dedi
et balık yemedıgım ıcın sadece demır ılacı verdı bugun
arastırdım bende hıc kullanmayanlarda var kullananlarda var
nıe bu kadar dogal urunler varken ılactan vıtamın alıosunuz dıyenlerde var bılemedım ama napım dr dınlıyım artık baska dr gıdıpte kafamı karıstırmıyım
ben suan sadece progestan ve demır ılacı alıom
corasprını kanamadan dolayı kestı.
folıkasıtıde 3 ay bıttı gerek yok dedi.senden beslencek dedi.

filiz sen bu güne kadar coraspirin mi kullanıyordun???

kızlarrr bende geldimm bugün doktor amcası mipisini gösterdi bizeeee:)bir pipili daha geliyorrrrrallahın izniyle inşallah :)
bu arada gözümüz aydın herkes iyi haberler almış inşallah doğum yaklaştığımız günleride bir bir sayarız beraberce hepinize sevgiler zuzuları öpüyorummm :)

hayırlı olsun canım... Erkek topiği olduk valla.. Şu çin takvimi filan var ya onlara inanmaya başladım.

haklisin. 15 inde gittigimizde sorucam, inat ederse degistircemmm. zaten cok uzak bana doktorum. dogum zamani cok zorlanacaktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…