sen almanyadaydin canim degilmi.. teyzemede öyle demislerdi.. Nackenfaltenmessung genelde ilerleyen yaslarda öneriyorlar..
Amniyosentez kücükte olsa düsük riskini beraberinde getiriyor, cünkü kücük bir igne ile direk olarak bebegin suyundan veya göbeginden doku aliyorlar göbekten girip..
Ense kalinligi icin zaten zaman gecmis, icini ferah tut bence.. hersey normaldir.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
kızlarrr bende geldimm bugün doktor amcası mipisini gösterdi bizeeee:)bir pipili daha geliyorrrrrallahın izniyle inşallah :)
bu arada gözümüz aydın herkes iyi haberler almış inşallah doğum yaklaştığımız günleride bir bir sayarız beraberce hepinize sevgiler zuzuları öpüyorummm :)
haklisin. 15 inde gittigimizde sorucam, inat ederse degistircemmm. Zaten cok uzak bana doktorum. Dogum zamani cok zorlanacaktim...
simdi yapamaz mi bu ikili denilen testi ki? neden böyle yapti bu adam. gerci ben doktora gitmistim tr de ttailde, ense kalinligi iyi demisti ama ultrasonda bakti.
11 ve 14 haftalar arasında yapılıyor canım hala sansın var başka dr gıt ıstersen
Kızlar herkese cok teşekkür ederim kırmızı kesildi kahverengi geldi az donra bitti cok şükür
önlem olarak hastanede kalmamız gerekiyormuş görseniz burası nasıl kalabalık biz ayrı odaya gectikte aylarca burda gebeligini geçirenler var odamda bebek yatagıda var tek hayalim o günleri görebilmek rabbim hepimize nasip etsin
13+6 ya kadar yapılıyor ben bugün 13+4 de gittim doktorum öyle söyledi arkadaş için geç değil ama son ir kaç günü sanırımcanım 2li test 11-14 hafta arası bebeğin boyu 3.8 cm geçtiyse yapılıyor. senin yapılmadı mı? 14. hafta görünüyorsun?
Kızlar herkese cok teşekkür ederim kırmızı kesildi kahverengi geldi az donra bitti cok şükür
önlem olarak hastanede kalmamız gerekiyormuş görseniz burası nasıl kalabalık biz ayrı odaya gectikte aylarca burda gebeligini geçirenler var odamda bebek yatagıda var tek hayalim o günleri görebilmek rabbim hepimize nasip etsin
hayırlı olsun canım... Erkek topiği olduk valla.. Şu çin takvimi filan var ya onlara inanmaya başladım.
Benimkde 13 mayis daha cok var cokkama bende bebeğimi özledimne olurdu bende görseydim bugün ? 15 mayısa daha çok vaarr cinsiyet öğreneceğiz diye yine sülalece gitmeyelim de...
Geçen gün birden korkuya kapıldım, telaşla eşime ya doğum sancım aniden tutarsa ben bu kadar merdiveni nasıl ineceğim sen de yoksun! dedim.
Eşim dahice bir fikir üretti, annen zemin katta onda kalırsın son haftalar dedi... Bende neyse..., ben merdivenleri yavaş yavaş inerim telaşa gerek yok dedim... :97: Annemin neden ile başlayan cümleleri ve bitmeyen misafirleri beni çileden çıkarır stresten erken doğururum valla....
Ohhh ohh bir guzel haberdahakızlarrr bende geldimm bugün doktor amcası mipisini gösterdi bizeeee:)bir pipili daha geliyorrrrrallahın izniyle inşallah :)
bu arada gözümüz aydın herkes iyi haberler almış inşallah doğum yaklaştığımız günleride bir bir sayarız beraberce hepinize sevgiler zuzuları öpüyorummm :)
Canim 11-14 haftalari arasinda bakiliyor o ensedrki siviya .. 14. haftadan sonra o ensedeki sivi olculmuyormus .. Arkadasim 14. hafta diye gitmisti , 1 hafta onden gidiyormus , olcmek icin gec demislerdi ..simdi yapamaz mi bu ikili denilen testi ki? neden böyle yapti bu adam. gerci ben doktora gitmistim tr de ttailde, ense kalinligi iyi demisti ama ultrasonda bakti.
göbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.
canım 2li test 11-14 hafta arası bebeğin boyu 3.8 cm geçtiyse yapılıyor. senin yapılmadı mı? 14. hafta görünüyorsun?
belki 15 inde bakacaktir ense kalinligina. belki o zaman amniyosentez icin diretecektir. ayyy cok acaip isler bunlar yaa.. eskiden doktora bu kadar sik gidiliyormuydu kii:))
dogum tarigi 3 kasim demisti. son ultrasonda 31 ekim oldu.. bebegin boyu 22 nisanda 7 cm idi. 15 nisan tr deki doktor da 4.85 idi. tr deki doktor ensesi iiyi organlai tam demisti..buradaki doktorlar cok imformasyon bvermiyor
teknoloji denen şeyin her nimetinden faydalanmak lazım canım.Tıp gelişiyorken, teknolojiye kulağını, gözünü kapatan insanlara üzülüyorum. Bana doğru gelmiyor, herkes tercihlerinde özgür tabi ama ben onlar için üzülüyorum yine de. Korku bu kadar baskın olmamalı insan hayatında.
belki 15 inde bakacaktir ense kalinligina. Belki o zaman amniyosentez icin diretecektir. Ayyy cok acaip isler bunlar yaa.. Eskiden doktora bu kadar sik gidiliyormuydu kii:))
anladığım kadarıyla orada işler farklı yürüyor. Sağlık olsun canım, ense kalınlığı iyimiş bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?