2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

simdi yapamaz mi bu ikili denilen testi ki? neden böyle yapti bu adam. gerci ben doktora gitmistim tr de ttailde, ense kalinligi iyi demisti ama ultrasonda bakti.

Gözün aydın canım inşallah sonuna kadar güzel haberler veririz

göbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.

simdi yapamaz mi bu ikili denilen testi ki? neden böyle yapti bu adam. gerci ben doktora gitmistim tr de ttailde, ense kalinligi iyi demisti ama ultrasonda bakti.

canım 2li test 11-14 hafta arası bebeğin boyu 3.8 cm geçtiyse yapılıyor. senin yapılmadı mı? 14. hafta görünüyorsun?

Kızlar herkese cok teşekkür ederim kırmızı kesildi kahverengi geldi az donra bitti cok şükür
önlem olarak hastanede kalmamız gerekiyormuş görseniz burası nasıl kalabalık biz ayrı odaya gectikte aylarca burda gebeligini geçirenler var odamda bebek yatagıda var tek hayalim o günleri görebilmek rabbim hepimize nasip etsin

geçmiş olsun canım. daha güzel anıların olsun orada :)

canım 2li test 11-14 hafta arası bebeğin boyu 3.8 cm geçtiyse yapılıyor. senin yapılmadı mı? 14. hafta görünüyorsun?
13+6 ya kadar yapılıyor ben bugün 13+4 de gittim doktorum öyle söyledi arkadaş için geç değil ama son ir kaç günü sanırım

Gözün aydın canım allah bir daha yaşatmasın

hayırlı olsun canım... Erkek topiği olduk valla.. Şu çin takvimi filan var ya onlara inanmaya başladım.

çok teşekkürlerrrrr sanırımmm bu sene erkek senesi :)kime sorsam mipili geliyor diyor ..:)rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah hepimize.

Benimkde 13 mayis daha cok var cokk
Bencede sen kendi evinde dur yavas yavas in canimmerdivenleri :))

Ohhh ohh bir guzel haberdaha
Ve bir mipi daha :))
Tebrik ederim canim
Canim 11-14 haftalari arasinda bakiliyor o ensedrki siviya .. 14. haftadan sonra o ensedeki sivi olculmuyormus .. Arkadasim 14. hafta diye gitmisti , 1 hafta onden gidiyormus , olcmek icin gec demislerdi ..
Icin rahat olsun ,tr de nezaman gitmistim doktora ??
göbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.

Kilom hala 51 ama gobegim cikiyor canim , aksamlari hele 5 aylik hamile gibi gorunuyorum .. 83 cm gobus cevrem var hehe :)))

dogum tarigi 3 kasim demisti. son ultrasonda 31 ekim oldu.. bebegin boyu 22 nisanda 7 cm idi. 15 nisan tr deki doktor da 4.85 idi. tr deki doktor ensesi iiyi organlai tam demisti..buradaki doktorlar cok imformasyon bvermiyor

Kizlar selam sizi takip ediyorum ama yazamadim daha dogrusu doktorum interneti yasaklamisti ama ben yinede dayanamayip takip ettim sizleri, bugün haric. Bizimde bugün ikili testimiz vardi ense kalinligi cok iyi cikti haftaya kan tahlillerimi alicam. Kizlar bebegim elini kaldirdi ve salladi ayyyy cok tuhaf oldum ya hemen sizinle paylasmak istedim. Hepinizi öpüyorum. Allah hep iyi haberler almak nasip etsin hepimize.

belki 15 inde bakacaktir ense kalinligina. belki o zaman amniyosentez icin diretecektir. ayyy cok acaip isler bunlar yaa.. eskiden doktora bu kadar sik gidiliyormuydu kii:))

teknoloji denen şeyin her nimetinden faydalanmak lazım canım. Tıp gelişiyorken, teknolojiye kulağını, gözünü kapatan insanlara üzülüyorum. Bana doğru gelmiyor, herkes tercihlerinde özgür tabi ama ben onlar için üzülüyorum yine de. Korku bu kadar baskın olmamalı insan hayatında.

çok geçmiş olsunnn canım allahım birdaha yaşatmasın ..inşallah o günleri göreceğiz zuzularımız kollarımızda olacak allahım çok büyük bize yardım edecektir.sevgilerrr

dogum tarigi 3 kasim demisti. son ultrasonda 31 ekim oldu.. bebegin boyu 22 nisanda 7 cm idi. 15 nisan tr deki doktor da 4.85 idi. tr deki doktor ensesi iiyi organlai tam demisti..buradaki doktorlar cok imformasyon bvermiyor

anladığım kadarıyla orada işler farklı yürüyor. Sağlık olsun canım, ense kalınlığı iyimiş bak.

korku göreceli bir kavram bence.. baksana ögrendikce korkuyorsun.... ögrenmen de bisey ifade etmiyor bu seferde az bilgiden korkuyorsun cünkü kurmaya basliyorsunn.. hahaha bence acaip bir paradoks bu:))

belki 15 inde bakacaktir ense kalinligina. Belki o zaman amniyosentez icin diretecektir. Ayyy cok acaip isler bunlar yaa.. Eskiden doktora bu kadar sik gidiliyormuydu kii:))

ben olsam yaptırmam eger rısk yoksa 2 3 4 lu testlerde sorun yoksa amniyosentzde kolay bısey deıl rabbım kımseye yasatmasın..
Gıdılmıyordu ama sımdıkı zamanla eskı zaman cok cok farklı yedıgımız hersey hormon denen lanet!!!

selayhus çok teşekkür ederim rabbim güzel günler göstersin hepimize :)sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…