2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende yaptirma taraftari degilim. ama risk var mi yok mu bilmiyorum. esim ben bilmek isterim diyor, kayinvalidem bence ögrenmeyelim diyor... amniyosentez 200 de bir riskliymis. 15 inde belli olucak artik...

bugün arkadaşın kına gecesi var. Gideyim de bebeğimin kulakları bayram etsin görüşürüz annecikler, öptüm sizi.

NIE YASAKLADIKI CANIM :))
sukur hersey yolundaymıs maşallah

korku göreceli bir kavram bence.. baksana ögrendikce korkuyorsun.... ögrenmen de bisey ifade etmiyor bu seferde az bilgiden korkuyorsun cünkü kurmaya basliyorsunn.. hahaha bence acaip bir paradoks bu:))

olsun yine de kulağını kapatmamak lazım. illaki korkularımız var. korkusuz insanın da çok normal olduğunu düşünmüyorum :)

bende yaptirma taraftari degilim. ama risk var mi yok mu bilmiyorum. esim ben bilmek isterim diyor, kayinvalidem bence ögrenmeyelim diyor... amniyosentez 200 de bir riskliymis. 15 inde belli olucak artik...

hayırlısı olsun canım karar sızın 2 lı olsaydın eger buna gerek olmazdı belkıde.
ıns guzel sonuclarla gelırsın

Kızlar herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun
bu arada ben amniyo yerine şu yeni cıkan yöntemi yaptırdım anne kanından fetal karyotipleme bi riski yok maliyeti fazla ama amniyo ya yakın
.ben simdi cıkmak zorundayım

olsun yine de kulağını kapatmamak lazım. illaki korkularımız var. korkusuz insanın da çok normal olduğunu düşünmüyorum :)

korkusuz insan cok normali birak bence anormaldir.. kaybetmekten korkmayan insan olur mu, insan sevdigini kaybetmekten korkar...ben ise ögrendikce korkuyorum... cünkü bazi seylerde caresiz kaliyor insan.

Kizlar bugun hep guzel haberler geldi topigimize.

Hepinize masallah, bizler icin moral oldunuz :)))

Selayhus cok saol canim. Benim randevum Turkiye saatiyle gece 10.30'da yarin ondan merak etmeyin :) sabah size bakarim randevudan once.

Burda maalesef cinsiyetleri soylemiyorlar bu haftalarda. Hatta yarin ultrasona bile almayabilir beni, doppler denilen bir aletle kalp sesi arayabilir sadece. Ama pazartesi ikili testte bol bol gorebielcegim diye dert etmiyorum, sagsalim kalp sesini duyayim da. Ikili testte doktorun agzini arayacagim cinsiyet icin ama bu Amerikalilar domuz oluyorlar bu gibi konulardan,kuralsa kural

NIE YASAKLADIKI CANIM :))
sukur hersey yolundaymıs maşallah

Canim ben gecen doktoru delirttim nerdeyse sorularimla, en cokta bende hamilelik belirtileri bulantilar yok
Bu sagliksiz bir gebelikmi diye sordugumda, adam nerden ögreniyorsun bunlari internetten degilmi, girme okuma
Dedi bana. Yani yasaklamasi bu. Cok etki altinda kaliyorum ben.

Ben bugün amniyosentezi sordum doktora, cünkü genelde 35den sonra öneriyorlar burda (almanya). Doktorum eger
Ikili testin rizkli cikarsa yaptir dedi yoksa yaptirmaktan yana degil. Cok düsük olsa bile riski ve yanilma payi varmis.
Bende eger ikili test sonuclarim iyi cikarsa yaptirmicam.
Burda cinsiyeti 20. haftadan önce söylemiyorlar bende sormadim bile. Ama icimden kiz geciyor.

Neslecim sen guzel haberlerle gel yeterki ben beklerim :)

Miamore icin rahat edecekse bu hafta bir klinikten randevu alip yaptirabiliyorsan yaptir canim .. Ozaman digerine hic gerek kalmaz sende rahat olursun .

kızlar merhabalar

maşallah ne güzel haberlerle gelmiş herkes. hepiniz için çok sevindim..

erkek sayısı baya bir arttı dengelemek gerek hadi kızlar:)))

bizim de kontrolümüz vardı .5 gün önden gidiyor dedi maşallah el kol oluşmuş ama bizimki öyle elini filan sallamadı:) utrasonlar mı farklı acaba erken mi yoksa:)

ama doktor ikili de de boyle olursa ölçüm cok iyi olur dedi ne demek istedi bilmiyorum

bir de progesteron testi verdi neden vermiş olabilir size de yaptırdılar mı?

22 mayısta 2 li için gidicem bakalım hadi hayırlısı...

bir de su bulantılar bir geçseydi..

Bugün benim de kontrolüm vardı ama doktorun başına bir şey gelmiş o yüzden tüm gün bekledim ve çok mutsuzum hiçbir şey yapamadık. Dr için de üzüldüm... Yarın veya Pazartesi görücem bebişimi hasret kaldım yavruma ya (

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim ..
Progesteron testi rutindir belkide , bendende her seferinde idrar alip kontrol ediyorlar .
El kol hareketi icin gec degil ama ya uyuyodur bebisin yada ultrasondan fark ediyor ..

Insallah sende yarin iyi sonuclarla guzel haberlerle gelirsin canim

bugün kontrole gittik, risk devam ediyo canım ya az da olsa. 2li testimizi de yaptık insallah hayırlı haberler alırım. evin içinde kalkmaya başladım ben de az az. başım ağrıyo devamlı yata yata artık..

aa sendemı gıttın bende bugun gıttım ense olcumu burun olcumu ıkılı test oldu 1 hafta sonra verıcek sonucu
benımde kanama alanım hala varmıs canım ama az dedı ıgneyı kestı progestana devam edıyoruz.
basım suan catlıyor kendımı sıkmaktan heralde sabah beri. ne olcak ne olcak dıye dıye bıde sabah erken kalktım cok bugun erkenden sızarım

bende pıpırıklıyım canım ama napalım korkunun ecele faydası yok olucagı varsa olur artık rabbıme emanet .

bugün herkes iyi haberlerle gelmiş ne güzel okudukça içim acıldı inşallah bende yarın güzel haberlerle dönerim evime
bir kız bir erkek gidiyo bakalım mipilimi kukulu daha çok olacak ..

hilalcim çok üzüldüm canım ama hastanede sana iyi bakarlar inşallah serum işe yarar olumlu düşün sakın kötü düşünme bebişinde üzülür annesi
seninde güzel haberlerini bkliyoruz..

BU ARADA KIZLAR GÖBÜŞ TOPİĞİNE RESMİMİ EKLEDİM BAKSANIZA Bİ GÖBEĞİME BİRDEN PÖRTLEDİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…