ben olsam yaptırmam eger rısk yoksa 2 3 4 lu testlerde sorun yoksa amniyosentzde kolay bısey deıl rabbım kımseye yasatmasın..
Gıdılmıyordu ama sımdıkı zamanla eskı zaman cok cok farklı yedıgımız hersey hormon denen lanet!!!
Kizlar selam sizi takip ediyorum ama yazamadim daha dogrusu doktorum interneti yasaklamisti ama ben yinede dayanamayip takip ettim sizleri, bugün haric. Bizimde bugün ikili testimiz vardi ense kalinligi cok iyi cikti haftaya kan tahlillerimi alicam. Kizlar bebegim elini kaldirdi ve salladi ayyyy cok tuhaf oldum ya hemen sizinle paylasmak istedim. Hepinizi öpüyorum. Allah hep iyi haberler almak nasip etsin hepimize.
korku göreceli bir kavram bence.. baksana ögrendikce korkuyorsun.... ögrenmen de bisey ifade etmiyor bu seferde az bilgiden korkuyorsun cünkü kurmaya basliyorsunn.. hahaha bence acaip bir paradoks bu:))
bende yaptirma taraftari degilim. ama risk var mi yok mu bilmiyorum. esim ben bilmek isterim diyor, kayinvalidem bence ögrenmeyelim diyor... amniyosentez 200 de bir riskliymis. 15 inde belli olucak artik...
göbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.
olsun yine de kulağını kapatmamak lazım. illaki korkularımız var. korkusuz insanın da çok normal olduğunu düşünmüyorum :)
Kızlar herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun
bu arada ben amniyo yerine şu yeni cıkan yöntemi yaptırdım anne kanından fetal karyotipleme bi riski yok maliyeti fazla ama amniyo ya yakın
.ben simdi cıkmak zorundayım
NIE YASAKLADIKI CANIM :))
sukur hersey yolundaymıs maşallah
Herseyin yolunda olmasina sevindim canim ..kızlar merhabalar
maşallah ne güzel haberlerle gelmiş herkes. hepiniz için çok sevindim..
erkek sayısı baya bir arttı dengelemek gerek hadi kızlar:)))
bizim de kontrolümüz vardı .5 gün önden gidiyor dedi maşallah el kol oluşmuş ama bizimki öyle elini filan sallamadı:) utrasonlar mı farklı acaba erken mi yoksa:)
ama doktor ikili de de boyle olursa ölçüm cok iyi olur dedi ne demek istedi bilmiyorum
bir de progesteron testi verdi neden vermiş olabilir size de yaptırdılar mı?
22 mayısta 2 li için gidicem bakalım hadi hayırlısı...
bir de su bulantılar bir geçseydi..
Insallah sende yarin iyi sonuclarla guzel haberlerle gelirsin canimBugün benim de kontrolüm vardı ama doktorun başına bir şey gelmiş o yüzden tüm gün bekledim ve çok mutsuzum hiçbir şey yapamadık. Dr için de üzüldüm... Yarın veya Pazartesi görücem bebişimi hasret kaldım yavruma ya(
eh canım cok az az gelıyor gene cok ayakta kalmıyorum ..sen nasılsın nasıl oldu
bugün kontrole gittik, risk devam ediyo canım ya az da olsa. 2li testimizi de yaptık insallah hayırlı haberler alırım. evin içinde kalkmaya başladım ben de az az. başım ağrıyo devamlı yata yata artık..
Canim ben gecen doktoru delirttim nerdeyse sorularimla, en cokta bende hamilelik belirtileri bulantilar yok
Bu sagliksiz bir gebelikmi diye sordugumda, adam nerden ögreniyorsun bunlari internetten degilmi, girme okuma
Dedi bana. Yani yasaklamasi bu. Cok etki altinda kaliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?