2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benım 2 hafta sonra 1 ay cok uzun

gordum kuzum hepsını bır alıntılıycakktım kımse vermemıs cevap!
nebılım kararsız oldum alıyorum yeterı kadar vıtamın ama genede ıcıme sınmedi

Kuzum inan ben de vitamin almak istemiyorum.Zaten yaz geldi her türlü meyve ve sebze var,sen de maşallah yiyorum diyosun boşver ilaçla alacağına doğaldan alıyosun işte.
Bu arada zıkkım ye lafına koptummmmm

aaa demek senin de bugünmüş:) benim de haftaya gelicekmiş sonuçlar, tahlili türkiyeye yolluyolar burda. igneyi bana da kesti, progestan yine aynı şekilde devam edicekmişiz. yat dinlen canım dikkat et kendine.. bana ne olduysa geceleri uyuyamıyorum off offf
sabaha karşı dalıyorum uykuya. yatakta dönmekten bıktım artık bütün gece.. insallah haftaya hayırlı haberlerimizi alırız.

göbüşüne bayıldımmmm

rabbimö birdaha yaşatmasın canım inşallah ogünleride görürsün sıkma canını dinlenmene bak

Kuzum inan ben de vitamin almak istemiyorum.Zaten yaz geldi her türlü meyve ve sebze var,sen de maşallah yiyorum diyosun boşver ilaçla alacağına doğaldan alıyosun işte.
Bu arada zıkkım ye lafına koptummmmm
Aynen napım öle idare etcez artık :) ee adam onu ye yok yemem bunu ye onuda yemem dedim en sonunda içinden demiştir:)))
İnş canım ya valla patladım bende evde. Gecsede ayaklansam az

Gördüm canım göbüşünü maşallah baya büyümüş:))

merhaba güsellikler:))) nasılsınız bakalım??? ay evde fener maçı stres hakimmm bende bi size bakiim dedim yıne:))))

selam canımmm benim kociş nöbetçi biz de kızımla baş ağrısı çekiyoruz teyzesi

oyyyyy kız mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı nasıl yaniii belli mi olduuuuu ay ben bunu nasıl kaçırdım:))))))))))))))))))))))))))))) yerım o kızı bennnn:)))))))))))))) ay canım benım benımde bugun bir başım agrıoki sorma gitsin hepimizi tutmuş anlaşılan:)))))))))))))))))))))))))))))) benımkide alt katta izlio bana bulaşmıo ama bende izliyorum :)))))) nesee ne zaman belli olduuu canım yaa ay çok sevındımm şimdiii bak:)))))))))))))))

Neslecim sen guzel haberlerle gel yeterki ben beklerim :)

Miamore icin rahat edecekse bu hafta bir klinikten randevu alip yaptirabiliyorsan yaptir canim .. Ozaman digerine hic gerek kalmaz sende rahat olursun .

burada öylece gidip test yaptiramiyorsun... doktorun karar veriyor herseye. ben sanirim 15 mayis tan sonra doktorumu degistirecegim...

evet teyzesi bugün kontrolümüz vardı doktor amcamız %70 kız dedi

evet teyzesi bugün kontrolümüz vardı doktor amcamız %70 kız dedi

allahımmm yaaa:)))))))) çok sevındımmmm:)))))))))) keşke bizde görbilseydik yaaa:/ ama 30una kaldıııı artıkk:/// ay nasıl sevındım sanki kendi kızım olacakkk yaa:))))))) canımmm çok sevındımmmm:) ne kadar çok sevındım dedimmm:)))))) ahahahah:)))))

canımmm bilmezmiyim aynı şeyleri paylaşıyoruz.Kuzular hepimizin evladı. beraber büyütcez Allahın izniyleee

canımmm bilmezmiyim aynı şeyleri paylaşıyoruz.Kuzular hepimizin evladı. beraber büyütcez Allahın izniyleee

aynen öyle valaaa melek onlar melek:))) ay keşke hepsini biraraya getirebilme şansımız olsa:))))) Allah sevdiği kullarına ilk kız evlat verirmiş demiş benım arkadaşın doktoru vala kız evladın yeri ayrı ama sağlıklı olsunlarda farketmez:)))) Rabbim sağ saliimm kucagına almayı nasip etsin inş:)

benim gobus ince bir sey giyince artik baya belli canim

arkadaşın kına gecesinde 1 saat durdum, çok sıkıldım. Bir kenarda oturdum tanıdığım kimse yoktu. arkadaşım da selamlaşmaya geldi sen nekadar kilo almışsın çok şişmişsin dedi

bende tartıda kilo yok ama su topluyorum, yapacak bişey yok şişeceğim dedim. Sİnir oldum . eşim unutmuştur hamile olduğunu dedi... o da olabilir ama yüzüm şişmedi ki? biraz göbek çıktı bu kadar abartmasına gerek yoktu yani... hamile kalsın bende onu göreceğim!

korkusuz insan cok normali birak bence anormaldir.. kaybetmekten korkmayan insan olur mu, insan sevdigini kaybetmekten korkar...ben ise ögrendikce korkuyorum... cünkü bazi seylerde caresiz kaliyor insan.

haklısın canım. akışına bırakmak lazım. herşeye müdahale edemeyiz ki? Bazı şeyler de kaderdir. Bu kadar nettir aslında. Allah hakkımızda hayırlısını yapsın. EN güzel dua bu.

ayy gözlerim doldu canımmm

aaayyy boşver minnaklarımız var biziiiiiiiiiiiiiimmm

nehar canim erkeneme alindi gunun takvimin degismis :)) benden once doguracaksin bu gidisle .

Allahim bana kismetse ikinci oglusumu verecek , simdi iki kat sevmiyormu beni :)))))))) tovbe isin sakasi tabiki.. Ama biraz kotu hir genelleme olduguna soylemeden gecemiyecegim ...
Rabbim herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…