ayy gözlerim doldu canımmm
aaayyy boşver minnaklarımız var biziiiiiiiiiiiiiimmm
kızlar mıde bulantıları ve kusmalar (normalde)kacıncı haftadan sonra azalıyor
arkadaşın kına gecesinde 1 saat durdum, çok sıkıldım. Bir kenarda oturdum tanıdığım kimse yoktu. arkadaşım da selamlaşmaya geldi sen nekadar kilo almışsın çok şişmişsin dedi
bende tartıda kilo yok ama su topluyorum, yapacak bişey yok şişeceğim dedim. Sİnir oldum. eşim unutmuştur hamile olduğunu dedi... o da olabilir ama yüzüm şişmedi ki? biraz göbek çıktı bu kadar abartmasına gerek yoktu yani... hamile kalsın bende onu göreceğim!
ben göremedimbir kaç tane göbiş topiği çıktı. biz direk buraya koysak ya göbişlerimizi ? güzel olmaz mı eğlence olur bize de.
Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))
Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..
Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))
Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..
seluşummmm olur mu öyle şey kız erkek evlat ayrımı yapılır mı hiççç,sadece hoş bi iki laf edilmiş hepsi o kadar,oğlan bizim kız bizimnehar canim erkeneme alindi gunun takvimin degismis :)) benden once doguracaksin bu gidisle .
Allahim bana kismetse ikinci oglusumu verecek , simdi iki kat sevmiyormu beni :)))))))) tovbe isin sakasi tabiki.. Ama biraz kotu hir genelleme olduguna soylemeden gecemiyecegim ...
Rabbim herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin
birgülcüm hadi güzel haberlerle gel inşalllaaaahhhBugün benim kontrolum var .. Heyecandan uyuyamadim bu saatte , bol bol dua edin arkadaslar beni ne bekliyor cok merak ediyorum , bide acaba cinsiyet yorumu yapacakmi doktorum , burda 20 haftadan önce söylemiyolar , ama tek tesellim saglikli olsunda gerisi hic önemli degil
ooyyy kuzum asker eşi olmak çoookkk zorrrgünaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım (
ablacımmmmm aminnnn.Hepimize gunaydin ve minik civcivlerimize. , sun cok guzel haberler aldik her gunümüz boyle gecer insallah
Mübarek cuma gununu sevdiklerimize huzur icinde gecirmeyi dilerim
günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım (
Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar
Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk
Bilge cabuk seni yeni gordum sanada canlı gunaydin sonra deme ablam beni atladı
Bana da günaydın
Ağır vasıta olarak yürüye yürüye anca geldim işe
neyseki bugün pek bi işim yok ama burası çoooooook sıcak napcam ben ya
bugün otuz derece hava daha şimdiden düşünün
annişler kuzucuklarınızla mutlu rahat dertsiz bir gün diliyorum
KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar
Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk
Canim dikkatli ol sıcaklarda gebelerde ani tansiyon yükselmelerini sicak tetikliyor cok fazla olmamakla beraber soda icmeyi ihmal etme
Simdi ben kaçıyorum kayınvalidem iki gundur bende kalıyor kahvaltı hazırlayayım ona , aksam pek bir yorduk onu eine verdik oklavayi :)
Sagolsun melek gibi kadindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?