2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))

Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..

Cok ayip ama.... Cok sinirleniyorum hamilelerin kilolarina ve vucutlarina laf edenlere. Kimse manken degil burda kimse vucuduyla para kazanmiyor. O gobegini sev ve onla gurur duy. Arkadasinmis ama bir sekilde kiskanmis olabilir mi??

Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))

Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..

Bugün benim kontrolum var .. Heyecandan uyuyamadim bu saatte , bol bol dua edin arkadaslar beni ne bekliyor cok merak ediyorum , bide acaba cinsiyet yorumu yapacakmi doktorum , burda 20 haftadan önce söylemiyolar , ama tek tesellim saglikli olsunda gerisi hic önemli degil

günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım(

Hepimize gunaydin ve minik civcivlerimize. , sun cok guzel haberler aldik her gunümüz boyle gecer insallah

Mübarek cuma gununu sevdiklerimize huzur icinde gecirmeyi dilerim

seluşummmm olur mu öyle şey kız erkek evlat ayrımı yapılır mı hiççç,sadece hoş bi iki laf edilmiş hepsi o kadar,oğlan bizim kız bizim canımcım bnim zaten sata göre 11.11.2013tü ama minnak 10 gün geriden geliyodu ben de gelişimini takip etmek için öyle yaapmıştım.minnakım gününü yakalamk üzere teyzesi artık sata göre git dediler ben de yaptım
birgülcüm hadi güzel haberlerle gel inşalllaaaahhh

günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım(
ooyyy kuzum asker eşi olmak çoookkk zorrr benimki de nöbetten gelmedi hala,acıktım gel diyorum,(doktor wc dışında kalkma dedi),kahvaltı hazırlaması lazım ya,idare et biraz işim var diyo dedim ben ederim de içerdeki nolcak
Hepimize gunaydin ve minik civcivlerimize. , sun cok guzel haberler aldik her gunümüz boyle gecer insallah

Mübarek cuma gununu sevdiklerimize huzur icinde gecirmeyi dilerim
ablacımmmmm aminnnn. günlerden beri ilk kez bu kadar huzurlu bir uyku çektim

Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar

Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk

günaydınlar herkese...

Ağlama canım neden ağlayacaksın ne yanlızı kuzucuk yanında ya

kuzucuğunla bol bol konuş biraz Kuran oku Dua et

geçer gider zaman ne olsun

Bana da günaydın

Ağır vasıta olarak yürüye yürüye anca geldim işe

neyseki bugün pek bi işim yok ama burası çoooooook sıcak napcam ben ya

bugün otuz derece hava daha şimdiden düşünün

annişler kuzucuklarınızla mutlu rahat dertsiz bir gün diliyorum

KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Bilge cabuk seni yeni gordum sanada canlı gunaydin sonra deme ablam beni atladı

valla :) bende yapıştırmıştım mesajı

ablam beni unutmuş diye

saolasın umarım keyifler yerindedir
gündüz koşayım oynayayım hoplayayım sorun yok.
amaaaaa aksam ben halsızlıkten bi harap bı vazıyete geliyorum göbüşde bi şişiyor ki sormayın

bu sorun herkesde var mı acaba

Canim dikkatli ol sıcaklarda gebelerde ani tansiyon yükselmelerini sicak tetikliyor cok fazla olmamakla beraber soda icmeyi ihmal etme

Simdi ben kaçıyorum kayınvalidem iki gundur bende kalıyor kahvaltı hazırlayayım ona , aksam pek bir yorduk onu eine verdik oklavayi :)
Sagolsun melek gibi kadindir :)

ablaa sorma yaaa napcaz bilmiyorum.doktora sordum migrenim var dedim.bi ilaç verdi günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi. dün resmen ölüyodum yine gözlerimden foşur foşur yaş aktı zorla uyudum.şuan yok ama her an başlicak eminim. Bi de benim kusmayla beraber geliyo

saolasın öneriler için dikkat ederim..

Kayınvaliden de allah razı olsun gelmiş sizin için

Canli ginaydin he koptum valla herkeze ankaradan capcanli gunaydin.
Dun benim ve diger arkadaslarin yasadigi heyacani bugun yasacak olan arkadaslar hadi inşallah guzel haberlerle gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…