ablaa sorma yaaa napcaz bilmiyorum.doktora sordum migrenim var dedim.bi ilaç verdi günde 3 taneye kadar alabilirsin dedi. dün resmen ölüyodum yine gözlerimden foşur foşur yaş aktı zorla uyudum.şuan yok ama her an başlicak eminim. Bi de benim kusmayla beraber geliyo
Canim ben 3 hafta yasadim o iğrenç baş agrisini, ilac alamamak icin cok ugrastim ama bu baska bişey çok farkli bir agri, migren bendede var ne yaparsam yapayim gecmiyor du agliyordum acidan sonra dayanamadim 3 tane degil ama 1 tane kesin iciyordum ilaç birde basladigini hissettigim an içiyorum yoksa şiddeti arttıkça ilacın faydasi olmuyor 2. Yi almak zorunda kaliyorsun
Aman kuzum sağlıklı beslenelim bizde değil bebişimiz alsın kilocukları allah o anneninde yardımcısı olsun...oyy maşallah kızımıza..topiğin kaç tane kızı var nazlı prenseslerimiz.
yahu benim eşimde kız istiyorum diyodu..bugün aradım erkek dedim bi sevindi bi sevindi..içinde klasik erkek ruhu yatıyomuş meğer:))
ayy bu gün hast.de bi tane kadın vardı..galiba kilolu hamile kalmış yada ikizlere hamileydi..
eşi ve abisi koluna girip yürütüyolardı..
150 kilo vardı..üzerine böyle kumaş kesmişti tişört filan olmamış ..ay çok üzüldüm..nefes bile alamıyodu..
aman dikkat edelim çok gözüm korktu benim
filizim sen doktorunun sözünden çıkma yinede yiyebildiğin herşeyi yemeğe özen göster eminim onu çok güzel besleyeceksin..benım 2 hafta sonra 1 ay cok uzun
gordum kuzum hepsını bır alıntılıycakktım kımse vermemıs cevap!
nebılım kararsız oldum alıyorum yeterı kadar vıtamın ama genede ıcıme sınmedi
meyve suyuyla rahat içersin hayatımm ihmal etme alışırsın zamanlada... doktor yine insaflı davranıp zıkkım yerine demir hapı vereyim demiş bakhadi ya ozaman korkmıyım ay ıcımı ferahlattın canım
evet süt ıc mutlaka dedi vıtamıne gerek yok sımdılık dedi zaten yeterı kadar yıyorsundur dedi
et balıgıda eşim dedı yemıyor hıc dıye oda ozaman kurufasulye bezelye roka tuket dedı dedım kurufasulyede yıyememsevmıyorum
adam en sonunda zıkkım ye dıcektı
demır hapı verıyım ozaman sana mutlaka sabah aksam ıc dedi.
sıse ıcınde ıgrenc kara bişey nasıl ıcıceksem kusarım be meyva suyuyla ıc dedi bakalım denıces aksama
kızlarrr bende geldimm bugün doktor amcası mipisini gösterdi bizeeee:)bir pipili daha geliyorrrrrallahın izniyle inşallah :)
bu arada gözümüz aydın herkes iyi haberler almış inşallah doğum yaklaştığımız günleride bir bir sayarız beraberce hepinize sevgiler zuzuları öpüyorummm :)
onlar için herşeyden vazgeçebiliriz yeterki onlar iyi olsun görüntü kimin umurundagöbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.
canım gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu günleride atlatıp sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın doktor kontrolü altında olman çok daha iyi oldu senin için...Kızlar herkese cok teşekkür ederim kırmızı kesildi kahverengi geldi az donra bitti cok şükür
önlem olarak hastanede kalmamız gerekiyormuş görseniz burası nasıl kalabalık biz ayrı odaya gectikte aylarca burda gebeligini geçirenler var odamda bebek yatagıda var tek hayalim o günleri görebilmek rabbim hepimize nasip etsin
kızlar merhabalar
maşallah ne güzel haberlerle gelmiş herkes. hepiniz için çok sevindim..
erkek sayısı baya bir arttı dengelemek gerek hadi kızlar:)))
bizim de kontrolümüz vardı .5 gün önden gidiyor dedi maşallah el kol oluşmuş ama bizimki öyle elini filan sallamadı:) utrasonlar mı farklı acaba erken mi yoksa:)
ama doktor ikili de de boyle olursa ölçüm cok iyi olur dedi ne demek istedi bilmiyorum
bir de progesteron testi verdi neden vermiş olabilir size de yaptırdılar mı?
22 mayısta 2 li için gidicem bakalım hadi hayırlısı...
bir de su bulantılar bir geçseydi..
ağlama annesi meleğini üzme 3 gün dediğin nedirki hemencecik geçiverir. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bir bakmışsın babanız gelmiş....günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım (
Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar
Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk
günaydın güsel annecikler ve minnak tavşanlarıdün hastaneyi aradım ikili taramanın kan sonuçları bugün çıkcaktı bi umut aradım çıkmış :) doktorum kontrol etmiş. hemşire aradı sonuçlarınız gayet normal doktor bey 1 ay sonra bekliyor sizi dedi. zaten 1 haftası geçmişti :) 3 hafta sonra 24 üne randevu aldım. çok uzun nasıl beklicem bilmiorum. bu arada benim kilomda deişiklik yok. ama annemle ablam beni görür görmez kilo almışsın dediler belimle totom genişlemiş sanırım kilo diilde hareket olmadıı için vücudum saldı kendini. hafta sonu sınavlarım var onlar bitsin yürüyüşe başlıcam. hamilelikte yapılan sporun doğumada çok faydası oluomuş. 3 ayıda atlattık sıkıntı olmaz heralde doktorumada sormadım ama. bide dönünce yine bulantılarım başladı. annem ne güzel bakıodu bana ordayken çok dinçtim. az az sık sık yiyince hiç bulantı falan kalmamıştı geçio sandım ama diilmiş dönünce yine başladı. dün yine çıkardım hep. burda tabi anca 3 öün yiyebiliorum. işyerindeki yemekler çok yağlı dışardanda yemek istemiyorum. eve gidincede halim olmuo çok. çok detaylı şeyler yapamıorum
bu arada dün eşimlede konuştuk. neymiş ailesi bana çok kızgınmışmış ne yaptıysam onlara. bende dedim zaten belli gazı nerden aldıın yoksa bu kadar durmazdı aramadan. dedim sen bana neler yaptın. öyleyken benim ailem sana hiç kızmadı hep bana kızdılar. öle diince sesi çıkmadı. sonra çevirdi ben babasını arayıp gitcem deseymişim o beni oraya kadar arabayla götürürmüşmüş duyda inanma 5 kuruşun hesabını yapıolar beni 600 km lik yere arabayla götürüp bırakcakmış laf. bide babasının öğrendiği ilk tartışmamız. babası duygusal insanmışmışta unutamazmış. bende duygusalım dedim benimde çıkmıo içimden yapılanlar dedim. onların bana yaptıkları dedim. ki ben onlara bişey yapmadım dedim. babası bana kinlendi heralde onu demek istio. valla umrumda deil isabet olur. daha az gelir gider. bundan sonra resmi olcam zaten. bide dedimki burda yaşamak istemiyorum. deniz olan biyerde yaşamak istiyorum. hemen kalktı benim ailemin olduğu yerde yaşamak istemiosun sen dedi. yoo dedim ben bu şehirde boğuluyorum dedim. ne düşünürse düşünsün artık umrumda değil. bide yemek yaparken dedim. annem bakarken bulantılarım geçmişti ayaımı uzatıodum herşey önüme geliodu dedim. benimde öyleydi dedi. senin gitme şansın var buyur git dedim. benim olsa emin ol giderim dedim. sanki adama evde iş yaptırıyoruzda. gördük dedim çok ii bakmışlar 2 senedir hasta olmayan adam şu havada grip olmuş ben gittiğimden beri hastaymış. bayada ağır. kimin iyi baktığı belli oluyo dedim. çok istiosa gitsin annesine o bile umrumda diil 5 dk evlerimizin arası. şeytan dedi bırak yemek yapma sonra dedim sabret. çok umursamıcam artık. onlarada gidip gelmicem sık sık. kendime vakit ayırcam spor yapcam bebeimle ilgilencem.
bebişim yine sinirlerine hakim olamamışsın yawwww kuzum azcık kendine hakim ol sakin sakin konuş kendini anlat ama güzel güzel tatlı dille anlat böle olsun şöle olsun istiyorum de bak emin ol kazanan sen olucaksın... eminim senin yokluğunda anası yağlamış ballamıştır dolurmuşdur sende onu yağlıcan ballıcan kendine çekicen çok basit.
kızlar dün gece rüya gördüm elimde bir ultrason görüntüsü var bebeiğiminmiş bakıyorum burun kemiği belli olmuşmu ensesi nekadar iyi ohh diyorum herşeyi normalmiş. bu aralar çok düşünmeye başladım galiba bugün saat 4 gibi gidicem doktora dayanamıyorum artık
o iğneleyici konuşunca dayanamıyorum. ama böle kavga eder gibi demedim zaten. usul usul dedim. sussam anlamıcak çünkü. ve beni alıp özür diletmeye götürcek. hiç gitmek istemiorum. o benim anneme laf söyledii zaman 1 ay sonra bile hala olaylar taze biraz soğusun diodu bende öle dicem ve gitmicem. intikam soğuk yenen bir yemekmiş :) kendi gitsin görüşsün benim hiç gidesim yok.
Bugün benim kontrolum var .. Heyecandan uyuyamadim bu saatte , bol bol dua edin arkadaslar beni ne bekliyor cok merak ediyorum , bide acaba cinsiyet yorumu yapacakmi doktorum , burda 20 haftadan önce söylemiyolar , ama tek tesellim saglikli olsunda gerisi hic önemli degil
Hepimize gunaydin ve minik civcivlerimize. , sun cok guzel haberler aldik her gunümüz boyle gecer insallah
Mübarek cuma gununu sevdiklerimize huzur icinde gecirmeyi dilerim
günaydınnn anişlerrrr ve melekleriiiiiiii
gününüz aydın cumanız mubarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?