2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim ben 3 hafta yasadim o iğrenç baş agrisini, ilac alamamak icin cok ugrastim ama bu baska bişey çok farkli bir agri, migren bendede var ne yaparsam yapayim gecmiyor du agliyordum acidan sonra dayanamadim 3 tane degil ama 1 tane kesin iciyordum ilaç birde basladigini hissettigim an içiyorum yoksa şiddeti arttıkça ilacın faydasi olmuyor 2. Yi almak zorunda kaliyorsun

canım ben de direniyorum içmemek için.Ama senin dediğin gibi yapayım bari.

Birde ensene islak tulbent koy kesmiyor ama siddetini azaltiyor bunu kendi kendime kesfettim. Dedim ya denemedigim hiç birşey kalmadi. Ben faydasini gördüm insallah sendede ise yarar cok zor rabbim şifa versin

Canım oğlum..
Daha dünyaya gelmeden sana oğlum demek ne müthiş bir duygu.Canım oğlum,canım Volkanım.Volkan diyorum,çünkü; dedeni çok sevdiğimiz için babanla karar verdik bu isme.Kimbilir deden ne kadar çok sevinecek bu işe..hadi allahtan şanslısın oğlum.Ya dedenin ismi Abuzer olsaydı.
Hiç unutur muyum oğlum ilk senin müjdeni babana nasıl verdiğimi.Eczaneden aldığım testten öğrendim ilk seni.Doktorlardan önce ilk ben bilmeliydim seni.Doktordan kesin sonucu alıp hemen babana müjdeyi vermeliydim.Ve kan testinden sonra varlığın kesinleşti oğlum.Babanla mutluluğumu paylaşmak için can atıyordum.Haber vereceğim ama, ellerim titiriyor, telefonu açamıyordum.Sonunda o mutlu haberini verdim Babana. Baban mutluluktan uçuyordu.Ses tonu değişmişti.Hala inanamıyordu.Ben baba mı olucam”diyordu.Daha kimseye söyleme bir aksilik filan olur” dedim. Tamam dedi ama.akşam eve dönüşte herkese ilan etmişti.Biliyorum sevincini içine sığdıramamıştı.
Artık kendimi bambaşka ve daha özel hissediyodum.Sadece bana ait bir varlık ve 9 ay boyunca sadece bana muhtaç.
Yavrum artık baban sen iyi beslenesin diye neler almıyor ki bana. Nefret ettiğim sütü her akşam yatağımdan beni uyandırıp zorla içiriyor.Yani bebeğim,baban iyi bakıyor sana.
Babannen kırdı ama beni.Ne diyor biliyormusun.Sen dünyaya gelince benimle babanın papucu dama atılacakmış.
Babannen çoğu zamanlar sorarmış babana benim için.Canı ne istiyor,neye aş eriyor diye.Baban söylemiş canımın kestane istediğini.En kısa zamanda o kadar uzak yollardan kestane göndermişlerdi bana. Ne kadar mutlu olmuştum.Hadi şanslısın yavrum.Beni böyle seviyorlarsa,seni nasıl sevecekler acaba?.
Cinsiyetini babanla ilk öğrendiğimde mavi patikler almıştım sana minnacık.
Yavrum hele o ilk kıpırtını hissettiğimde aman Allahım! anlatılmaz bir duygu bu.Hemen babana telefonla haber verdim.Baban da ne desin.”Vay utanmaz, o kesin içeri bir kız almıştır, keyfi yerine gelmiştir” diye.Yavrum daha görmedin ama şimdiden öğren. Baban esprili ve sempatik bir adam.onu gördüğünde bana hak vereceksin.
Canım oğlum için rahat etsin. Baban iyi bakıyor bana.A ma anlayamadık, sen rahat edesin diye mi yoksa benim için mi.Senin yüzünden fırça yiyoruz babandan.Niye öyle birden eğiliyormuşum,dikkat etmeliymişim kendime. Sabahları okula giderken birden kalkmamalıymışım.Senin için tehlikeli olabilirmiş.Hadi yine iyisin oğluşum üstümüze titreyen bir babamız var.
Sen doğunca da böyle düşünücek mi beni acaba.Aklına bile gelmicem belki.
Gecenin üçüydü.Aniden çok şiddetli sancılarım tuttu.Daha 4 aylıktın, çok erkendi.Sana bir şey oldu diye öyle korktum ki oğlum.Kendi sancılarıma dayanabilirdim.Ama senin yok oluşuna nasıl dayanacaktım.İşte ozaman anladım ki annelik duygusu verilmişti bana.Babanı uykudan kaldırdım.Sancıdan kıvrandığımı görünce hastaneye götürdü.Hastaneye geldiğimde sancım azalmıştı.Baban yine beni sinir eden bir espri yapmaya çalışmıştı.Hemşire çok güzelmişte. Oğlum bir ceza hakediyor diimi baban.. Hele sen bir doğda planlar kurarız.
Baban öyle ilginç bir adam ki sevgililer gününde solmasın diye gül değilde toprakta yetişen yaprak almış.Neymiş efendim gül israf oluyormuş solunca atılıyormuş,Bana kalıcı bir hediye almak istemiş. Aldığı bitkiyi şu an mutfakta büyütüyor.Doğduğunda mutlaka görürürsün.Ne kadar kıymetli ki bu bitki, protein alsın diye toprağına süt koymuş.Bende mutfakta ki bu koku ne diyorum .Meğer süt toprağın içinde kokmuş.Sorma oğlum gözü gibi bakıyor bana aldığı o solmayan bitkisine.
Dur babanı yine şikayet edeyim sana.Anneler Gününde de daha önce kaybettiğim yüzüğü bulmuş anneler gününe saklamış.Bir de demez mi “Buyur hediyen”diye .Sağ olsun yine de beni lüks,ortamı hoş olan bir yere yemeğe götürdü.Yani Anneler Günü benim için anlamlı ve şık oldu.
Oğlum kontrollerine gittiğimizde,doktor: “Maşallah tosun gibi bir oğlan olacak” diyor.Gelişimin ilerideymiş.Tabi bu babanla beni çok mutlu ediyor.Hatta doktor:”Maşallah gelişimi baya ilerde,belki annede şeker var” dedi.Kan testine girdik.Çok şükür sağlıklı çıktım
Oğlum galiba baban gibi sorumlu olacaksın.Taa ilk aydan beri duruşun hep doğum pozisyonunda.Hiç değiştirmedin.Yani baban gibi yarının işini bugüne bırakmıyorsun.
Aylar ne çabuk geçti oğlum.8 ayı geride bıraktın 1 ayın kaldı.Artık babanla beraber ,senin için alışverişe çıkıyoruz. Haberin olsun ana kucağın hazır.Sonra ben nerde yatıcam diye ağlama.Bide oyuncak dönencelerin çok şeker.Hele öyle tatlı bir şarkısı var ki;baban eve geldiğimizde müziğini kurdu ve şarkını dinledik. Mutluluktan sarılıp ağladım babana.
Ha bir de baban bir kıyaklık yaptı sana galatasaraylı aslan aldı. Bu arada ilk doğduğunda şaşırmayasın.Sana yine cimbomlu kıyafet giydirecekler.Babanın sana hediyesi.Kaç kere dedimse de nekadar çıkış takımları var diye yine de, illa cimbomlu almış neymiş efendim.Çocuğunu iyi bir galatasaraylı yetiştirecekmiş.Yani fanatik bir baban var oğlum.
Ah canım oğluşum,volkanım,seni bekliyoruz.İçin rahat etsin.Sana iyi bakacak,seni iyi yetiştirecek,ömür boyu güvenebileceğin bir annen ve baban var.

14.05.2008
Çarşamba/saat:16.08
Annen

Bugün ikinci bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum.Hadi hayırlısı bakalım)

günaydın güsel annecikler ve minnak tavşanları dün hastaneyi aradım ikili taramanın kan sonuçları bugün çıkcaktı bi umut aradım çıkmış :) doktorum kontrol etmiş. hemşire aradı sonuçlarınız gayet normal doktor bey 1 ay sonra bekliyor sizi dedi. zaten 1 haftası geçmişti :) 3 hafta sonra 24 üne randevu aldım. çok uzun nasıl beklicem bilmiorum. bu arada benim kilomda deişiklik yok. ama annemle ablam beni görür görmez kilo almışsın dediler belimle totom genişlemiş sanırım kilo diilde hareket olmadıı için vücudum saldı kendini. hafta sonu sınavlarım var onlar bitsin yürüyüşe başlıcam. hamilelikte yapılan sporun doğumada çok faydası oluomuş. 3 ayıda atlattık sıkıntı olmaz heralde doktorumada sormadım ama. bide dönünce yine bulantılarım başladı. annem ne güzel bakıodu bana ordayken çok dinçtim. az az sık sık yiyince hiç bulantı falan kalmamıştı geçio sandım ama diilmiş dönünce yine başladı. dün yine çıkardım hep. burda tabi anca 3 öün yiyebiliorum. işyerindeki yemekler çok yağlı dışardanda yemek istemiyorum. eve gidincede halim olmuo çok. çok detaylı şeyler yapamıorum

bu arada dün eşimlede konuştuk. neymiş ailesi bana çok kızgınmışmış ne yaptıysam onlara. bende dedim zaten belli gazı nerden aldıın yoksa bu kadar durmazdı aramadan. dedim sen bana neler yaptın. öyleyken benim ailem sana hiç kızmadı hep bana kızdılar. öle diince sesi çıkmadı. sonra çevirdi ben babasını arayıp gitcem deseymişim o beni oraya kadar arabayla götürürmüşmüş duyda inanma 5 kuruşun hesabını yapıolar beni 600 km lik yere arabayla götürüp bırakcakmış laf. bide babasının öğrendiği ilk tartışmamız. babası duygusal insanmışmışta unutamazmış. bende duygusalım dedim benimde çıkmıo içimden yapılanlar dedim. onların bana yaptıkları dedim. ki ben onlara bişey yapmadım dedim. babası bana kinlendi heralde onu demek istio. valla umrumda deil isabet olur. daha az gelir gider. bundan sonra resmi olcam zaten. bide dedimki burda yaşamak istemiyorum. deniz olan biyerde yaşamak istiyorum. hemen kalktı benim ailemin olduğu yerde yaşamak istemiosun sen dedi. yoo dedim ben bu şehirde boğuluyorum dedim. ne düşünürse düşünsün artık umrumda değil. bide yemek yaparken dedim. annem bakarken bulantılarım geçmişti ayaımı uzatıodum herşey önüme geliodu dedim. benimde öyleydi dedi. senin gitme şansın var buyur git dedim. benim olsa emin ol giderim dedim. sanki adama evde iş yaptırıyoruzda. gördük dedim çok ii bakmışlar 2 senedir hasta olmayan adam şu havada grip olmuş ben gittiğimden beri hastaymış. bayada ağır. kimin iyi baktığı belli oluyo dedim. çok istiosa gitsin annesine o bile umrumda diil 5 dk evlerimizin arası. şeytan dedi bırak yemek yapma sonra dedim sabret. çok umursamıcam artık. onlarada gidip gelmicem sık sık. kendime vakit ayırcam spor yapcam bebeimle ilgilencem.

Hepinize kocaman günaydın kızlar.

polyana
mektubunu okudum çok duygulandım ne güzel yazmışsın öyle. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra. Bizim babamızda fanatik GS.li daha geçende ben diyodum nike ayakkabı alcak mısın bebeğimize diye. ııı şey diy duymazdan geliyo. dedim öğrenciliğimizde pek anlatıyodun bunlardan alıcam bebeğimize diye evlendikten sonra cimrileştin bakıyorumda sen diye ama gsstore.dan fiyatı ne olursa olsun alırsın diyorum alırım tabi diye atladı hemen açtı internetten siteyi bak bu güzelmiş bunuda alırız falan diye. bu gidişle bizimde hastane çıkışımız GS.li olucak hehehe

Aman kuzum sağlıklı beslenelim bizde değil bebişimiz alsın kilocukları allah o anneninde yardımcısı olsun...
benım 2 hafta sonra 1 ay cok uzun

gordum kuzum hepsını bır alıntılıycakktım kımse vermemıs cevap!
nebılım kararsız oldum alıyorum yeterı kadar vıtamın ama genede ıcıme sınmedi
filizim sen doktorunun sözünden çıkma yinede yiyebildiğin herşeyi yemeğe özen göster eminim onu çok güzel besleyeceksin..

meyve suyuyla rahat içersin hayatımm ihmal etme alışırsın zamanlada... doktor yine insaflı davranıp zıkkım yerine demir hapı vereyim demiş bak

hadi gözün aydın bitanemm... gelsin paşalar....

göbişleriniz büyüdü mü?? ben bugün kıyafet giyerken baya şiştiğimi fark ettim. ama neyse tartı neredeyse 2 haftadan fazladır 60.8 olarak seviyeyi koruyor. Görüntümden sonra bir teselli oldu bana.
onlar için herşeyden vazgeçebiliriz yeterki onlar iyi olsun görüntü kimin umurunda
canım gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bu günleride atlatıp sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın doktor kontrolü altında olman çok daha iyi oldu senin için...

ultrasondan olabilir yada uyuyorda olabilir tatlım sağlığı yerindeyse hiç sıkıntı yapma kendine

günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım(
ağlama annesi meleğini üzme 3 gün dediğin nedirki hemencecik geçiverir. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bir bakmışsın babanız gelmiş....

Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar

Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk

ablacımmm canlı kanlı günaydınnnnnnnnnn o baş ağrıları çok kötü allah yardımcımız olsunnn

bebişim yine sinirlerine hakim olamamışsın yawwww kuzum azcık kendine hakim ol sakin sakin konuş kendini anlat ama güzel güzel tatlı dille anlat böle olsun şöle olsun istiyorum de bak emin ol kazanan sen olucaksın... eminim senin yokluğunda anası yağlamış ballamıştır dolurmuşdur sende onu yağlıcan ballıcan kendine çekicen çok basit.

o iğneleyici konuşunca dayanamıyorum. ama böle kavga eder gibi demedim zaten. usul usul dedim. sussam anlamıcak çünkü. ve beni alıp özür diletmeye götürcek. hiç gitmek istemiorum. o benim anneme laf söyledii zaman 1 ay sonra bile hala olaylar taze biraz soğusun diodu bende öle dicem ve gitmicem. intikam soğuk yenen bir yemekmiş :) kendi gitsin görüşsün benim hiç gidesim yok.

kızlar dün gece rüya gördüm elimde bir ultrason görüntüsü var bebeiğiminmiş bakıyorum burun kemiği belli olmuşmu ensesi nekadar iyi ohh diyorum herşeyi normalmiş. bu aralar çok düşünmeye başladım galiba bugün saat 4 gibi gidicem doktora dayanamıyorum artık

bilinçaltımız süper çalışıo :) bende ablamlara gittiimde yol uzun sürdü die bebeime bişi olursa die korkmuştum. gece rüyamda bebeimi düşürdüümü görmüştüm bugün doktora gidecein için rüyanada girmiştir :)

arada mesafe olması herzaman çok iyi biliyormusun fazlası cvıvığını çıkarıyo bir süre görüşmemekle iyisini edersin onlarda anlasınlar.sana diyorum ama belki bende dayanamazdım.... sen yinede ipleri elinden bırakma kuzum

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım dünkü güzel furya devam etsin

Hepimize gunaydin ve minik civcivlerimize. , sun cok guzel haberler aldik her gunümüz boyle gecer insallah

Mübarek cuma gununu sevdiklerimize huzur icinde gecirmeyi dilerim

Amin seninde cuma günün mübarek olsun ablacım

günaydınnn anişlerrrr ve melekleriiiiiiii

gününüz aydın cumanız mubarek olsun...

kuzuuu aldıklarına bayıldımm.Geçenlerde kraftın mağazasında senin bebek arabasını tanıttılar bize ayyy resmen harika eşim bayıldı.Ama çok pahalı, bi umut indirime girer diye bekliyoruz

Sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım sonuna kadar böyle devam etsin :)
Eşini de ailesinide düşünme bu konularda artık öncelik sen ve sana muhtaç olan minik yavrun beslenmene bak kendini yormadan yürüyüşlerine bak keyfini sür tadını çıkart bırak onlar düşünsün seni sen niye düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…