kuzuuu aldıklarına bayıldımm.Geçenlerde kraftın mağazasında senin bebek arabasını tanıttılar bize ayyy resmen harika eşim bayıldı.Ama çok pahalı, bi umut indirime girer diye bekliyoruz
Sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım sonuna kadar böyle devam etsin :)
Eşini de ailesinide düşünme bu konularda artık öncelik sen ve sana muhtaç olan minik yavrun beslenmene bak kendini yormadan yürüyüşlerine bak keyfini sür tadını çıkart bırak onlar düşünsün seni sen niye düşünüyorsun
gunayyydıınnn...
kızlar 2 li testte cinsiyet soylüuomu doktor, benim 14 mayıs ta daha ccoookkk var...
ayrıntılı ultrasonda cinsiyeti soyler dedi doktorum...
ayrıntılı için baska bi doktora gidiyorum.
herkes iyi haberlerle dönsün inşallahhh...
gunayyydıınnn...
kızlar 2 li testte cinsiyet soylüuomu doktor, benim 14 mayıs ta daha ccoookkk var...
emin ol canım onlar beni kesinlikle düşünmezler :) belki torunlarını düşünüp anlarlar ama sanmıyorum. eşim orda kaldığı sürece babası bana kızıp durmuş benim saf eşimde bana anlatıo. onlar anca laf sölerler. düşünseler kızım naptın nasılsın die bi ararlar. kimseden çıt yok. böle olmasıda işime gelir bende bunu kullanıp gitmem zaten yüzlerinide göresim yok. annemi ablamı o kadar çok özlemişimki keşke onlarda burda olsalar. bunaldımmı onlara gidip rahatlardım en azından. burda çok sıkılıyorum. ama havalar ısındı artık bundan sona her hafta sonu biişey çıkartıcam eşimi götürcem onlarla görüşmemek için
seluşummmm olur mu öyle şey kız erkek evlat ayrımı yapılır mı hiççç,sadece hoş bi iki laf edilmiş hepsi o kadar,oğlan bizim kız bizimcanımcım bnim zaten sata göre 11.11.2013tü ama minnak 10 gün geriden geliyodu ben de gelişimini takip etmek için öyle yaapmıştım.minnakım gününü yakalamk üzere teyzesi artık sata göre git dediler ben de yaptım
birgülcüm hadi güzel haberlerle gel inşalllaaaahhh
ooyyy kuzum asker eşi olmak çoookkk zorrrbenimki de nöbetten gelmedi hala,acıktım gel diyorum,(doktor wc dışında kalkma dedi),kahvaltı hazırlaması lazım ya,idare et biraz işim var diyo dedim ben ederim de içerdeki nolcak
ablacımmmmm aminnnn.günlerden beri ilk kez bu kadar huzurlu bir uyku çektim
Canım zaten eşinin babası ve annesi büyük olarak hamile bir kadını bu iseyr gelinleri olsun ister olmasın (insan tanıdını bile arıyor merak edip) seni aramamışlar ayıbı orda etmişler zaten boşver sen keyfine bak hamileliğinin tadını çıkart beim dün ikili test vardı ultrasonda herşey normal dedi kan değerleride iyi çıkar allahın izniyle ben başladım keyfini çıkartmaya seninde herşey yolundaymış boşver havalarda ısındı tak eşini koluna her haftasonu git biryerlere
Kizlar simdi doktordayim birazdan iceri alacaklar heyecandan neler soracagimi unuttum
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.gunayyydıınnn...
emin ol canım onlar beni kesinlikle düşünmezler :) belki torunlarını düşünüp anlarlar ama sanmıyorum. eşim orda kaldığı sürece babası bana kızıp durmuş benim saf eşimde bana anlatıo. onlar anca laf sölerler. düşünseler kızım naptın nasılsın die bi ararlar. kimseden çıt yok. böle olmasıda işime gelir bende bunu kullanıp gitmem zaten yüzlerinide göresim yok. annemi ablamı o kadar çok özlemişimki keşke onlarda burda olsalar. bunaldımmı onlara gidip rahatlardım en azından. burda çok sıkılıyorum. ama havalar ısındı artık bundan sona her hafta sonu biişey çıkartıcam eşimi götürcem onlarla görüşmemek için
çiçeğimm olur böle şeyler canımm benim akşama barışırsınız üzme kendini eşin senin gönlünü alır. önemli birşey değildir eminmki.haberlerinize sevindim diğer arkadaşların haberlerini okuyamadım kusura bakmayın. Nehar hadi yine iyisin senin kukulu geliyomuş :) Gözün aydın canım...
Kızlar sizi de çoook öpüyorum ve güzel haberlerinize sizin adınıza çok seviniyorum. Rabbime emanetsiniz.
Neharcığım baş ağrına ıslak bez iyi gelir ense ve alnına koy ben de işe yarıyo. Bende de migren var da
bir de kızlar eşimle sabah tartıştık yine ve ben bugün çok mutsuzumçok ağladım. Beni öpmeden çıktı evden kahvaltı da etmedi
Kizlar simdi doktordayim birazdan iceri alacaklar heyecandan neler soracagimi unuttum
canımm öyle iyi anlıyorumki seni. Benim ailem de yurt dışında ve belki doğuma bile gelemeyecekler. Geçen yıl biz de hakkarideydik. çok zor günlerimiz oldu. Allah yardımcınız olsun. ne kadar daha ordasınız.onların işi hiç bitmez ki canım( bir de ben ailemden o kadar uzaktayım ki onlar haritanın sol üst köşesinde bense sağ alt köşede.birazda o yüzden kendimi bu kadar kimsesiz garip hissetmem.olabilecek en fazla uzaklık yanı türkiye sınırları içinde.bulantılarımda var ne yaparım bilmiyorum bu 3 gün arkadaşlarım var ama aynı evin içinde biri olmayınca ne kadar faydası olur kıı
haberlerinize sevindim diğer arkadaşların haberlerini okuyamadım kusura bakmayın. Nehar hadi yine iyisin senin kukulu geliyomuş :) Gözün aydın canım...
Kızlar sizi de çoook öpüyorum ve güzel haberlerinize sizin adınıza çok seviniyorum. Rabbime emanetsiniz.
Neharcığım baş ağrına ıslak bez iyi gelir ense ve alnına koy ben de işe yarıyo. Bende de migren var da
bir de kızlar eşimle sabah tartıştık yine ve ben bugün çok mutsuzumçok ağladım. Beni öpmeden çıktı evden kahvaltı da etmedi
canım benim de dün ikili sırasında belli oldu. Doktorumuz gayet emin kız dedi. Bi de kız geç belli olur derler.Ama bizimki maşallah bacakları dikmişti havaya
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim , hersey yolundadir insallahBugün benim kontrolum var .. Heyecandan uyuyamadim bu saatte , bol bol dua edin arkadaslar beni ne bekliyor cok merak ediyorum , bide acaba cinsiyet yorumu yapacakmi doktorum , burda 20 haftadan önce söylemiyolar , ama tek tesellim saglikli olsunda gerisi hic önemli degil
Aglama canim sakin sakin 3 gun nasil olsa gelecek esin yine .. Allah kavustursungünaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım (
Bebisim sevin sevin :)) ben sana latife yapiyorum :))..seluşummmm olur mu öyle şey kız erkek evlat ayrımı yapılır mı hiççç,sadece hoş bi iki laf edilmiş hepsi o kadar,oğlan bizim kız bizimcanımcım bnim zaten sata göre 11.11.2013tü ama minnak 10 gün geriden geliyodu ben de gelişimini takip etmek için
yaapmıştım.minnakım gününü yakalamk üzere teyzesi artık sata göre git dediler ben de yaptım
birgülcüm hadi güzel haberlerle gel inşalllaaaahhh
ooyyy kuzum asker eşi olmak çoookkk zorrrbenimki de nöbetten gelmedi hala,acıktım gel diyorum,(doktor wc dışında kalkma dedi),kahvaltı hazırlaması lazım ya,idare et biraz işim var diyo dedim ben ederim de içerdeki nolcak
ablacımmmmm aminnnn.günlerden beri ilk kez bu kadar huzurlu bir uyku çektim
Ablam gunaydin, guzel aydin bir gun dilerim oglusunla sanaNehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar
Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk
Bilinc altimiz cok hizli calisiyor :).. Insallah guzel haberlerle gelirsin canim sende .. Sevindirin bizi bigunde ..kızlar dün gece rüya gördüm elimde bir ultrason görüntüsü var bebeiğiminmiş bakıyorum burun kemiği belli olmuşmu ensesi nekadar iyi ohh diyorum herşeyi normalmiş. bu aralar çok düşünmeye başladım galiba bugün saat 4 gibi gidicem doktora dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?