2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar biz kızımla uyumuşuz babamıza kalkamamışız :) cuma günümüz herkese mübarek olsun tüm dualarımız hayırlıysa kabul olsun

Son düzenleme:
kuzuuu aldıklarına bayıldımm.Geçenlerde kraftın mağazasında senin bebek arabasını tanıttılar bize ayyy resmen harika eşim bayıldı.Ama çok pahalı, bi umut indirime girer diye bekliyoruz

saol canımmm bizde çok içimize sinerek aldık arabayı bildiğim kadarı ile 1089 dan falan düşmüş ama inşallah dahada düşer de alırsınız çok kullanışlı biz istanbuldayız belki burda sürekli araba içince geziyoruz ama eşimin ailesi bandırmalı iki üç haftadabir gideriz e orası daha sakin yürüyerek gezeriz heryeri o zamanda çok işimize yarayacak bu araba sahil gezmesi falan

günaydın günaydın günaydın.....

bu güzel cuma gününden herkeslere kocaman sevgiler...

nasılız bugün inşallah tüm annelerimiz ve minik bebişleri çok çok iyidirler..

ben bulantılar dısında iyiyim çok şükür. dün bebişi gördük tabi daha iyi olduk.

kızlar ben her doktora gidişimde herkes farklı farklı miyomlar buluyor anlamadım gitti. inş bebişe bir zararı olmaz bu miyomların.

bir de progesteron hormonu ölçülen var mı neden verdiki bana doktor acaba?

bir haftadır bişey yiyemiyordum kilo vermişim snaırım... hayırlısı bakalım.

herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inş..

Sabah sabah o kadar iyi geldiki mektubunu okumak anlatamam uzun bir süreçten geçtim hamile kalabilmek için hala gebe olduğuma inanamıyorum mektubunu okuyunca dürtülerim canlandı çok güzel yazmışsın... Hep fenerlileri görüyordum bizim gibi Glatasaraylı fanatikleri görmek güzel oldu topikde :))

gunayyydıınnn...

kızlar 2 li testte cinsiyet soylüuomu doktor, benim 14 mayıs ta daha ccoookkk var...

ayrıntılı ultrasonda cinsiyeti soyler dedi doktorum...

ayrıntılı için baska bi doktora gidiyorum.

herkes iyi haberlerle dönsün inşallahhh...

emin ol canım onlar beni kesinlikle düşünmezler :) belki torunlarını düşünüp anlarlar ama sanmıyorum. eşim orda kaldığı sürece babası bana kızıp durmuş benim saf eşimde bana anlatıo. onlar anca laf sölerler. düşünseler kızım naptın nasılsın die bi ararlar. kimseden çıt yok. böle olmasıda işime gelir bende bunu kullanıp gitmem zaten yüzlerinide göresim yok. annemi ablamı o kadar çok özlemişimki keşke onlarda burda olsalar. bunaldımmı onlara gidip rahatlardım en azından. burda çok sıkılıyorum. ama havalar ısındı artık bundan sona her hafta sonu biişey çıkartıcam eşimi götürcem onlarla görüşmemek için

Canım ikili testde ense kalınlığı burun kemiği omurgası derken evirip çeviriyorlar görüp emin olup söyleyen doktorlar var benim doktorum söyledi benim 13+4 dü cimsiyeti söylediğinde inşallah sende öğrenirsin canım çok güzel bir duygu

canım benim de dün ikili sırasında belli oldu. Doktorumuz gayet emin kız dedi. Bi de kız geç belli olur derler.Ama bizimki maşallah bacakları dikmişti havaya

Canım zaten eşinin babası ve annesi büyük olarak hamile bir kadını bu iseyr gelinleri olsun ister olmasın (insan tanıdını bile arıyor merak edip) seni aramamışlar ayıbı orda etmişler zaten boşver sen keyfine bak hamileliğinin tadını çıkart beim dün ikili test vardı ultrasonda herşey normal dedi kan değerleride iyi çıkar allahın izniyle ben başladım keyfini çıkartmaya seninde herşey yolundaymış boşver havalarda ısındı tak eşini koluna her haftasonu git biryerlere

onların işi hiç bitmez ki canım( bir de ben ailemden o kadar uzaktayım ki onlar haritanın sol üst köşesinde bense sağ alt köşede.birazda o yüzden kendimi bu kadar kimsesiz garip hissetmem.olabilecek en fazla uzaklık yanı türkiye sınırları içinde.bulantılarımda var ne yaparım bilmiyorum bu 3 günarkadaşlarım var ama aynı evin içinde biri olmayınca ne kadar faydası olur kıı

inşallah kan testinde ii çıkar canım benim iimiş sonuçlar ama elime almadım ne nedir bilmiorum. ama doktorum ii demiş 3 hafta sona gidince alıp bakıcam merak ediorum :)

haberlerinize sevindim diğer arkadaşların haberlerini okuyamadım kusura bakmayın. Nehar hadi yine iyisin senin kukulu geliyomuş :) Gözün aydın canım...

Kızlar sizi de çoook öpüyorum ve güzel haberlerinize sizin adınıza çok seviniyorum. Rabbime emanetsiniz.

Neharcığım baş ağrına ıslak bez iyi gelir ense ve alnına koy ben de işe yarıyo. Bende de migren var da

bir de kızlar eşimle sabah tartıştık yine ve ben bugün çok mutsuzum çok ağladım. Beni öpmeden çıktı evden kahvaltı da etmedi

günaydın..dün hast.den gelirken Allahın justin biberi yüzünden metrobüsle geldim..
her yerim tutulmuş..akşamda 4 te baş ağrısıyla uyandım.minoset içtim ..şimdi sersem gibiyim..

hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

çok ayıp aslında arayıp kızım neden böle oldu die sanada bir sormaları lazımdı. boşver kuzum takma kafana sen eşinle aranı iyi tut gerisini boşver bebişinide üzme..

çiçeğimm olur böle şeyler canımm benim akşama barışırsınız üzme kendini eşin senin gönlünü alır. önemli birşey değildir eminmki.
Kizlar simdi doktordayim birazdan iceri alacaklar heyecandan neler soracagimi unuttum

heycanı atınca sormaya başlarsın tatlım güzel haberlerini bekliyoruz seninde.

canımm öyle iyi anlıyorumki seni. Benim ailem de yurt dışında ve belki doğuma bile gelemeyecekler. Geçen yıl biz de hakkarideydik. çok zor günlerimiz oldu. Allah yardımcınız olsun. ne kadar daha ordasınız.

canımsınnnn

canım benim de dün ikili sırasında belli oldu. Doktorumuz gayet emin kız dedi. Bi de kız geç belli olur derler.Ama bizimki maşallah bacakları dikmişti havaya

Canım gözün aydın kızın mı olacak?Ne güzel belli olmuş.
Selamsız direk atladım ama heyecan yaptım ne yapıyım.
Biz de haftaya gideceğiz ikili teste,bizim kide belli olur mu acaba?
Çok güzel ya ben de kızım olmasını çok istiyorum,hayırlı olsun tekrar.

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim , hersey yolundadir insallah
günaydınlar herkese...
eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti ben yapayalnız kaldım buralarda((ağlasam mıııı ağlamasam mıııı modundayım(
Aglama canim sakin sakin 3 gun nasil olsa gelecek esin yine .. Allah kavustursun

Bebisim sevin sevin :)) ben sana latife yapiyorum :))..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatciklar versin insallah
Ohh rahat rahat uyunmus yarasin :)
Benimde normal gunun 12.11 insallah yakalariz
Nehar , selayhus, gecemavisi , smdmr. Canlı canlı gunaydin Kizlar

Nehar bas agrilari ne durumda benim hic gecmiyor artiikkkkkkk
Ablam gunaydin, guzel aydin bir gun dilerim oglusunla sana
Bilinc altimiz cok hizli calisiyor :).. Insallah guzel haberlerle gelirsin canim sende .. Sevindirin bizi bigunde ..

Nergisim sonuclarin iyi cikmis gozun aydin guzelim ..
Birazdaha sakin ol relax olmaya calis , bebisini dusun ..
Yuruyus hamilelikte en iyi spor , bol bol yuru canim ..

Polyana masallah ne guzel yazmisin oglusuna ..

Hepinize gunaydin minnak analari .. Guzrl bol gunesli az bulantili az halsiz gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…