Kizlar simdi doktordayim birazdan iceri alacaklar heyecandan neler soracagimi unuttum
haberlerinize sevindim diğer arkadaşların haberlerini okuyamadım kusura bakmayın. Nehar hadi yine iyisin senin kukulu geliyomuş :) Gözün aydın canım...
Kızlar sizi de çoook öpüyorum ve güzel haberlerinize sizin adınıza çok seviniyorum. Rabbime emanetsiniz.
Neharcığım baş ağrına ıslak bez iyi gelir ense ve alnına koy ben de işe yarıyo. Bende de migren var da
bir de kızlar eşimle sabah tartıştık yine ve ben bugün çok mutsuzumçok ağladım. Beni öpmeden çıktı evden kahvaltı da etmedi
canımm öyle iyi anlıyorumki seni. Benim ailem de yurt dışında ve belki doğuma bile gelemeyecekler. Geçen yıl biz de hakkarideydik. çok zor günlerimiz oldu. Allah yardımcınız olsun. ne kadar daha ordasınız.
canımsınnnn
kızlar ben ilk hamileliğimde küçük bi not defterim vardı her randevuda önce yazardım soracaklarımı iyi oluyodu , şimdi de yapsam iyi olur geçen randevuda soracağım şeyleri unutmuştum.Haha bana da hep böyle oluyor.Ben de gitmeden önce eşimi tembihliyorum,bak bunları bunları
soracağım unutma diye.
14-15 ayımız kaldı canım.görsen burada herşey sorun.tümenin içinde yaşıyoruz.zorunlu olmadıkca dışarıya cıkmıyoruz.eşim daha 1 defa bıle dr a gelemedi benımle.dr a gelmeyi bırak daha buranın çarşısını hiç görmedi çünkü dışarı çıkış yasak eşlere güvenlik açısından.ailelerimiz bıle buraya gelmeye korkuyor.burada yaşamak zor ama Allahım bana öyle bir mucize verdi ki burada kalan günlerimi saymayı unutup onu kucağıma alacağım zamana gün sayar oldum.inşallah zaman çabucak geçecek ve ben kucağımda kızımla ve yanımda eşimle sapasağlam batıya döneceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ayyy neharın cinsiyet belli oldumu ben nası kaçırdım onu. hayırlı olsun tatlım yaçiçekcim bu arada çok saol :) eşinide kafana takma lütfen
evet canımmmmm.inşallah belli olur kuzummmCanım gözün aydın kızın mı olacak?Ne güzel belli olmuş.
Selamsız direk atladım ama heyecan yaptım ne yapıyım.
Biz de haftaya gideceğiz ikili teste,bizim kide belli olur mu acaba?
Çok güzel ya ben de kızım olmasını çok istiyorum,hayırlı olsun tekrar.
evet teyzesiiiii prensesim geliyoayyy neharın cinsiyet belli oldumu ben nası kaçırdım onu. hayırlı olsun tatlım yaçiçekcim bu arada çok saol :) eşinide kafana takma lütfen
canımmmm bilmezmiyim bu yaşadıklarını.yaşayan bilir ahh ahhh.geçen sene çok karışıktı ortalık.sağ salim dönelim adağım var dedim.14-15 ayımız kaldı canım.görsen burada herşey sorun.tümenin içinde yaşıyoruz.zorunlu olmadıkca dışarıya cıkmıyoruz.eşim daha 1 defa bıle dr a gelemedi benımle.dr a gelmeyi bırak daha buranın çarşısını hiç görmedi çünkü dışarı çıkış yasak eşlere güvenlik açısından.ailelerimiz bıle buraya gelmeye korkuyor.burada yaşamak zor ama Allahım bana öyle bir mucize verdi ki burada kalan günlerimi saymayı unutup onu kucağıma alacağım zamana gün sayar oldum.inşallah zaman çabucak geçecek ve ben kucağımda kızımla ve yanımda eşimle sapasağlam batıya döneceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadrı dün hayırlı alan haber alan herkese çok sevindim darısı bugün muayenesi olanlara neharx kızmış çok sevindim bende hep kız istiyordum o yüzden çok kıskanıyorum kızı olacakları
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadrı dün hayırlı alan haber alan herkese çok sevindim darısı bugün muayenesi olanlara neharx kızmış çok sevindim bende hep kız istiyordum o yüzden çok kıskanıyorum kızı olacakları
Canim sonuclarin cikmis gözün aydin, bana niye sonuclar cikinca gel dedilerde
Sana telde bilgi verdiler
Kizlar ciktik doktordan ama hic umdugumu bulamadim doktor önce alttan bakti , kanama varmi diye sonra bebege bakti , hersey yolunda dedi ama bugün fazla bebegimin hareketlerini izleyemedim cok kalabalik burasi .. Cinsiyetine hic bakmadi bile daha erken diye .. Türkiyedekiler ne güzel ögrendiniz siz, keske burdada hersey parayla olsaydida bende özel doktora gidip ögrenebilseydim
evet canımmmmm.inşallah belli olur kuzummm
evet teyzesiiiii prensesim geliyo
canımmmm bilmezmiyim bu yaşadıklarını.yaşayan bilir ahh ahhh.geçen sene çok karışıktı ortalık.sağ salim dönelim adağım var dedim.
evet teyzesi kızım geliyo.kıskanma ama bak oğluşun küserrrr
Canım beni yanlış anlama ama sana birşey söylicem gördüğüm kadarıyla 8 aylık evlisin ve allah aratmadan hamile kalabilmişsin ne mutlu sana senin adına sevindim bunun çok büyük bir nimet olduğunu ben ve benim gibi yıllarca çocuk hasreti çekenler bilir iki yada üç mesajında keşke beimde bir kızım olsa yazıyorsun bence deme öyle allahın gücüne gider kuluma hadretlik vermeden bebeğini verdim o beğenmiyor diye doktor bana da kızın olacak dedi ama inan umrumda değil tek derim sağlıklı mı ve benden kaynaklanan bir sorun varmı şükret allaha evlatla sahibi olmakla sınamamış seni yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım bunun yanında troid hastasıyım bebeğin olmaz uğraşma dediler bana her gece eşimle birbirimize saılarak ağladık dua ettik şükürler olsun ki rabbim daha fazla bekletmedi benden daha fazla bekleyenlerde var topikde. Niyetim seni kırmak incitmek değil sadece çok acı çekmiş biri olarak senin bu yazdıklarını görünce içim acıdı benim cinsiyet gibi bir lüksüm yok belkide ilk ve tek çocuğum bu allaha emanet olun yavrunla
kızlaarr anneler günü geliyoooor :)))
Kizlar ciktik doktordan ama hic umdugumu bulamadim doktor önce alttan bakti , kanama varmi diye sonra bebege bakti , hersey yolunda dedi ama bugün fazla bebegimin hareketlerini izleyemedim cok kalabalik burasi .. Cinsiyetine hic bakmadi bile daha erken diye .. Türkiyedekiler ne güzel ögrendiniz siz, keske burdada hersey parayla olsaydida bende özel doktora gidip ögrenebilseydim
yaa öff içemiyorum bu eleviti..
ağzımdayken kusuyorum...
ne yapıcam
:118: eveeeetttt bakalım eşlerimiz ne yapacak valla benimki bişey yapmassa çok fena canını okurum :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?