2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende içten içe kızım olsa keşke derdim..
ama oğlumu 3 yıl bekledik..dediğin gibi geceleri ağlayarak sabah ettim..
şükürler olsun dr.her sağlıklı dediğinde dünyalar benim oluyo..
doğduğunda da hayırlı evlat olsun inş..daha ne isterim..

Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))

Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..
ne bileyim tatlım ya... daha selamlaşırken böyle söyleyince birden dumur oldum. Şaşırdığım şey öyle matah bir şişkinliğim yokken böyle abartı bir tepki sinirimi bozdu tabi. Kenarda formaliteden oturdum zaten. Eşimin dediği gibi belki de unuttu hamileliğimi ama hamile olmasam da nazik bir davranış değildi yani...

Cok ayip ama.... Cok sinirleniyorum hamilelerin kilolarina ve vucutlarina laf edenlere. Kimse manken degil burda kimse vucuduyla para kazanmiyor. O gobegini sev ve onla gurur duy. Arkadasinmis ama bir sekilde kiskanmis olabilir mi??
aslında erkek arkadaşımızın müstakbel eşi... aynı zamanda benim de okul arkadaşım. öyle kıskanacak kadar yakınlığımız yok ama... Unuttu heralde hamile olduğumu.

Kasim anneleri konusu icinde kasim 2013 annelerinin gobusleri topigi sanirim

aa ben neden göremedim ki bir daha bakayım.

ayyy neharın cinsiyet belli oldumu ben nası kaçırdım onu. hayırlı olsun tatlım ya çiçekcim bu arada çok saol :) eşinide kafana takma lütfen

Canim biz seninle ayni hastaneye gidiyoruz ;-) topige ilk geldigin zamanlar doktor ariyordun selçuk beyi sormustun bi arkadasin onda doğum yapmisti heralde, bende gelinimiz ona gitti kontrollere, kiz kardesimde ayni hastanede mine hanim vardi ona gidiyordu o ayrıldı nida hanim var bende ona gideceğim demistim........ Böyle konusmustuk :-D
Dbazen diyorum birbirimizden habersiz belki yan yana randevu saatini bekleriz ;-)

aminn canım inşallah döneceksiniz. sen dualarını eksik etme...
Bu anneler günü bizim kimse rol çalmasın bizden :))) eşime dedim yap hazırlığını bu sene beim senem :)

bizimki okadar ince düşünemez eminim o yüzden bu sene ben bişey beklemesem iyi olur:))))))

herkese merhabaaaaaa, benim mantar beni terk etmissss,,,,, ayy cok sevindim yaaa o kadar antibiyortige bitmeseydi cok üzülürdümm....cokkk sükürrrr

evt canım aslında ayırt etmek çok kolay yeterki bebek uygun pozisyonda olsun 11.hafta yanıltabilsede belli oluyor onda bile çoğu zaman erkek organı daha dik yukarı çıkıntılı oluyor kız organı ise paralel düz oluyor

Kızlar geçen hafta ldığım pantolonum. alıverişe cıkmadan önce bu renk olsa diye hayal etmiştim görünce dayanamayıp aldım:))

henüz giymedim . beli lastikli şifon eteklerim vardı simdilik idare ediyor üzerine güzel bir tunik alayım giyicem inşallah:))

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsunnnn, cok zorrrr... özgür olup bunu yasayamamkk....

Atam boşuna dememiş 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' diye... Sağlık olsun canım bebeğin iyi nasılsa önemli olan o değil mi zaten?

aynen bende tam 8 yıl bekledim olumsuz sonuçlanan 2 aşılama 2 tüpbebekten sonra umutlarımı yitirmeye başladığım anda kendiliğinden geldi mucizem.ilk ve büyük ihtimal tek çocuğum olduğu için sağlıklı olsun herşeye razıyım.2.çocuğun hayalini kurmak zor benım gibiler için

Bu anneler günü bizim kimse rol çalmasın bizden :))) eşime dedim yap hazırlığını bu sene beim senem :)

Valla benum en büyük hediyem eşim oda bu anneler Gününde karnimdaki yavrumla hediyesini verdi tabi önce Allah dam sonra eşim vesile ama bana evlenmeden önce 2 yildan önce çocuk istemiyordu ama 4.ayimizda hiç brklemedigim anda çocuğumuz olsun istiyorum dedi ve rabbim aratmadan ilk ayda nasip etti daha ne isterim hediyenin en büyüğü bu

öyle demeyin ama yaa... kızıyorum. Senelerce bebek sahibi olamayan ve müdahale olmadan kendi başına hamile kalan ne insanlar biliyorum. Bak sende kendiliğinden geldi diyorsun ya?
Doktor arkadaşın annesine artık hamile kalman imkansız demiş , kadın salınca bir çocuk sahibi daha oldu.
Her işte bir hayır vardır elbet ama böyle umutsuz gibi konuşmayın. Şimdi bebek sahibi olabiliyorsunuz dimi? tekrar olmaması için bir sebep yok bence.
Bir daha demeyin öyle.

Mavigul cok guzelmis rengi canim gule gule kullan ..

Smdmr allah yardimciniz olsun canim gurbette ..

Ne güzel canım allah aramamış benim en büyük hediyem karnımdaki yavrum ama benim yeminim var hamile kalınca her türlü nazımı yapıcam en görgüsüz hamile olucam diye saolsun eşim başta ve ailelerimiz yeterince havaya sokuyorlar beni şımartıyorlar :)

Yook görgüsüzlük değil bukadar sabir bukadar sen sonra anne
Oluyorsun herseyi hakediyorsun senin nezninde senelerce evlat hasreti
Ile yanip tutuşan uğraşan tüm arkadaşlar hepiniz simartilmayi hakediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…