kızlaarr anneler günü geliyoooor :)))
Canım beni yanlış anlama ama sana birşey söylicem gördüğüm kadarıyla 8 aylık evlisin ve allah aratmadan hamile kalabilmişsin ne mutlu sana senin adına sevindim bunun çok büyük bir nimet olduğunu ben ve benim gibi yıllarca çocuk hasreti çekenler bilir iki yada üç mesajında keşke beimde bir kızım olsa yazıyorsun bence deme öyle allahın gücüne gider kuluma hadretlik vermeden bebeğini verdim o beğenmiyor diye doktor bana da kızın olacak dedi ama inan umrumda değil tek derim sağlıklı mı ve benden kaynaklanan bir sorun varmı şükret allaha evlatla sahibi olmakla sınamamış seni yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım bunun yanında troid hastasıyım bebeğin olmaz uğraşma dediler bana her gece eşimle birbirimize saılarak ağladık dua ettik şükürler olsun ki rabbim daha fazla bekletmedi benden daha fazla bekleyenlerde var topikde. Niyetim seni kırmak incitmek değil sadece çok acı çekmiş biri olarak senin bu yazdıklarını görünce içim acıdı benim cinsiyet gibi bir lüksüm yok belkide ilk ve tek çocuğum bu allaha emanet olun yavrunla
ne bileyim tatlım ya... daha selamlaşırken böyle söyleyince birden dumur oldum. Şaşırdığım şey öyle matah bir şişkinliğim yokken böyle abartı bir tepki sinirimi bozdu tabi. Kenarda formaliteden oturdum zaten. Eşimin dediği gibi belki de unuttu hamileliğimi ama hamile olmasam da nazik bir davranış değildi yani...Asyaren takma kafana canim arkadasinin densizligi olmus .. Sevinci tepesine vurup ne soyliyecegini sasirmistir :))
Yarin kontrole gidecek annelerimiz insallah guzel haberlerle gelirsiniz sevincimiz yarinde devam eder ..
aslında erkek arkadaşımızın müstakbel eşi... aynı zamanda benim de okul arkadaşım. öyle kıskanacak kadar yakınlığımız yok ama... Unuttu heralde hamile olduğumu.Cok ayip ama.... Cok sinirleniyorum hamilelerin kilolarina ve vucutlarina laf edenlere. Kimse manken degil burda kimse vucuduyla para kazanmiyor. O gobegini sev ve onla gurur duy. Arkadasinmis ama bir sekilde kiskanmis olabilir mi??
Kasim anneleri konusu icinde kasim 2013 annelerinin gobusleri topigi sanirim
ayyy neharın cinsiyet belli oldumu ben nası kaçırdım onu. hayırlı olsun tatlım yaçiçekcim bu arada çok saol :) eşinide kafana takma lütfen
endişelenme canım. banada gel dedi doktorum. bende dedim telefon etsem. oda tamam dedi bakarım sıkıntılı bişey olursa çaırırım dedi. bakmış görmedi heraldeki hemşire 1 ay sonra gelsin dedi dedi. bende 1 hafta geçti die 3 hafta sonrasına randevu aldım. özele gidiosan illaki çaırıyolar. ben zırt pırt izin aldıım için gitmek istemedim yoksa emin ol giderdim. gidip kendin görmen daha iyi ben 24ündede sonucumu alıp yine baktırcam.
aminn canım inşallah döneceksiniz. sen dualarını eksik etme...14-15 ayımız kaldı canım.görsen burada herşey sorun.tümenin içinde yaşıyoruz.zorunlu olmadıkca dışarıya cıkmıyoruz.eşim daha 1 defa bıle dr a gelemedi benımle.dr a gelmeyi bırak daha buranın çarşısını hiç görmedi çünkü dışarı çıkış yasak eşlere güvenlik açısından.ailelerimiz bıle buraya gelmeye korkuyor.burada yaşamak zor ama Allahım bana öyle bir mucize verdi ki burada kalan günlerimi saymayı unutup onu kucağıma alacağım zamana gün sayar oldum.inşallah zaman çabucak geçecek ve ben kucağımda kızımla ve yanımda eşimle sapasağlam batıya döneceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu anneler günü bizim kimse rol çalmasın bizden :))) eşime dedim yap hazırlığını bu sene beim senem :)
Merak edenler icin:))))
11. hafta göruntusunde sooook oldum :))))))
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Ingilizce sayfa bakin derim :))
Birgul hey iyi ya canim onemli olan bu .. Ogrenirsin nasil olsa ...
14-15 ayımız kaldı canım.görsen burada herşey sorun.tümenin içinde yaşıyoruz.zorunlu olmadıkca dışarıya cıkmıyoruz.eşim daha 1 defa bıle dr a gelemedi benımle.dr a gelmeyi bırak daha buranın çarşısını hiç görmedi çünkü dışarı çıkış yasak eşlere güvenlik açısından.ailelerimiz bıle buraya gelmeye korkuyor.burada yaşamak zor ama Allahım bana öyle bir mucize verdi ki burada kalan günlerimi saymayı unutup onu kucağıma alacağım zamana gün sayar oldum.inşallah zaman çabucak geçecek ve ben kucağımda kızımla ve yanımda eşimle sapasağlam batıya döneceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kizlar ciktik doktordan ama hic umdugumu bulamadim doktor önce alttan bakti , kanama varmi diye sonra bebege bakti , hersey yolunda dedi ama bugün fazla bebegimin hareketlerini izleyemedim cok kalabalik burasi .. Cinsiyetine hic bakmadi bile daha erken diye .. Türkiyedekiler ne güzel ögrendiniz siz, keske burdada hersey parayla olsaydida bende özel doktora gidip ögrenebilseydim
Canım beni yanlış anlama ama sana birşey söylicem gördüğüm kadarıyla 8 aylık evlisin ve allah aratmadan hamile kalabilmişsin ne mutlu sana senin adına sevindim bunun çok büyük bir nimet olduğunu ben ve benim gibi yıllarca çocuk hasreti çekenler bilir iki yada üç mesajında keşke beimde bir kızım olsa yazıyorsun bence deme öyle allahın gücüne gider kuluma hadretlik vermeden bebeğini verdim o beğenmiyor diye doktor bana da kızın olacak dedi ama inan umrumda değil tek derim sağlıklı mı ve benden kaynaklanan bir sorun varmı şükret allaha evlatla sahibi olmakla sınamamış seni yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım bunun yanında troid hastasıyım bebeğin olmaz uğraşma dediler bana her gece eşimle birbirimize saılarak ağladık dua ettik şükürler olsun ki rabbim daha fazla bekletmedi benden daha fazla bekleyenlerde var topikde. Niyetim seni kırmak incitmek değil sadece çok acı çekmiş biri olarak senin bu yazdıklarını görünce içim acıdı benim cinsiyet gibi bir lüksüm yok belkide ilk ve tek çocuğum bu allaha emanet olun yavrunla
Bu anneler günü bizim kimse rol çalmasın bizden :))) eşime dedim yap hazırlığını bu sene beim senem :)
aynen bende tam 8 yıl bekledimolumsuz sonuçlanan 2 aşılama 2 tüpbebekten sonra umutlarımı yitirmeye başladığım anda kendiliğinden geldi mucizem.ilk ve büyük ihtimal tek çocuğum olduğu için sağlıklı olsun herşeye razıyım.2.çocuğun hayalini kurmak zor benım gibiler için
Valla benum en büyük hediyem eşim oda bu anneler Gününde karnimdaki yavrumla hediyesini verdi tabi önce Allah dam sonra eşim vesile ama bana evlenmeden önce 2 yildan önce çocuk istemiyordu ama 4.ayimizda hiç brklemedigim anda çocuğumuz olsun istiyorum dedi ve rabbim aratmadan ilk ayda nasip etti daha ne isterim hediyenin en büyüğü bu
göbüşüne bayıldımmmm
Gördüm canım göbüşünü maşallah baya büyümüş:))
sağolun kızlar sizlerde ekleyin görelim yarıştıralım göbüşleri..
heyecan dorukta hazırlandım 1de çıkıcam 14:30da randevum var sabah uyuyamadım ne olacak ne bitecek diye düşünmekten şimdi kızımı hazırlıyorum bizim için dua edin teyzeleri...
Ne güzel canım allah aramamış benim en büyük hediyem karnımdaki yavrum ama benim yeminim var hamile kalınca her türlü nazımı yapıcam en görgüsüz hamile olucam diye saolsun eşim başta ve ailelerimiz yeterince havaya sokuyorlar beni şımartıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?