yaa öff içemiyorum bu eleviti..
ağzımdayken kusuyorum...
ne yapıcam
Son Teknoloji Anneler -- Teknosa Anneler Günü Filmi - YouTube
Anneler gününüz şimdiden kutlu olsun...
Kızlar geçen hafta ldığım pantolonum. alıverişe cıkmadan önce bu renk olsa diye hayal etmiştim görünce dayanamayıp aldım:))
Eki Görüntüle 701582
henüz giymedim . beli lastikli şifon eteklerim vardı simdilik idare ediyor üzerine güzel bir tunik alayım giyicem inşallah:))
Çok güzelmiş. Yaa kızlar benim bi sorunum var bu hamilelik pantolonları ıyıce göbeğin üstüne kadar kapatıyor ya benim bunları giymem mümkün değil çünkü göbek fobim var. Göbeğimin üstüne çıkmıyacak pantolon ya da etek hatta göbeğime bile dikkatli bakamam şimdiden bebek doğunca bide göbeği düşmüyor ya nasıl bakıcam bilmiyorum bunları yazarken bile içim hoş oluyor.
gözün aydın canım.
üzülme bebeğin iyi olsun da nasıl olsa öğrnirsin
canım nub topiğine koy fotosu varsa bacak arası açıksa söyleriz rahat ol
Merak edenler icin:))))
11. hafta göruntusunde sooook oldum :))))))
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Ingilizce sayfa bakin derim :))
Birgul hey iyi ya canim onemli olan bu .. Ogrenirsin nasil olsa ...
Atam boşuna dememiş 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' diye... Sağlık olsun canım bebeğin iyi nasılsa önemli olan o değil mi zaten?
Canim biz seninle ayni hastaneye gidiyoruz ;-) topige ilk geldigin zamanlar doktor ariyordun selçuk beyi sormustun bi arkadasin onda doğum yapmisti heralde, bende gelinimiz ona gitti kontrollere, kiz kardesimde ayni hastanede mine hanim vardi ona gidiyordu o ayrıldı nida hanim var bende ona gideceğim demistim........ Böyle konusmustuk :-D
Dbazen diyorum birbirimizden habersiz belki yan yana randevu saatini bekleriz ;-)
Canim biz seninle ayni hastaneye gidiyoruz ;-) topige ilk geldigin zamanlar doktor ariyordun selçuk beyi sormustun bi arkadasin onda doğum yapmisti heralde, bende gelinimiz ona gitti kontrollere, kiz kardesimde ayni hastanede mine hanim vardi ona gidiyordu o ayrıldı nida hanim var bende ona gideceğim demistim........ Böyle konusmustuk :-D
Dbazen diyorum birbirimizden habersiz belki yan yana randevu saatini bekleriz ;-)
kızlar bir Türk kahvesi yapayım dedim. kaç kişi içiyor? ona göre yapacağımnasıl olduysa canım çekti...
aşermek böyle bir şey galiba??
Rabbim geçsin artık şu bulantılar ne olur yalvarıyorum. Şu cuma vakti tüm çekenlere iyilik sağlık afiyet ver bebişlerine de sağlık ver.
Rabbimmmmm yalvarırım
Teşekkürler canım sana afiyet olsun,ben almayayım pek aram yoktur çay ve kahveyle.
valla bacım bende bugün binada bişşey yapmışlar kokudan aşağı kadar öğüre öğüre indim inletiyom ortalığıı yapılcak bişey yok ben alıştyım sadece sabır
kızlar bir Türk kahvesi yapayım dedim. kaç kişi içiyor? ona göre yapacağımnasıl olduysa canım çekti...
aşermek böyle bir şey galiba??
kızlar hamilelikte salam sucuk vs. yemek yasakmı :26:
hergün 1 dilim salam veya sucuk yiyorum yanlışmı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?