2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar geçmişi okudum cevap yazamadan yemeğe gittim.
Neyse şimdi gözümün önü daha iyi görüyor,okuduklarıma cevap vereyim.
Dün epey güzel haberlerle dönmüşsünüz.Rabbim hep hayırlı haberler nasip eder
inşallah.Darısı bizlerin başına.
Cinsiyetler de belli olmuş.Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin.

Nergisyasemin canım dün okudum gelişmeleri ama yazamadım.
Senin de hakkında hayırlısı olur inşallah,eve dönmene sevindim.
Bundan sonra eşin sana daha özenli davranır da sen de bu günlerde ne
kendini ne bebişini üzmezsin inşallah.

Çok güzelmiş. Yaa kızlar benim bi sorunum var bu hamilelik pantolonları ıyıce göbeğin üstüne kadar kapatıyor ya benim bunları giymem mümkün değil çünkü göbek fobim var. Göbeğimin üstüne çıkmıyacak pantolon ya da etek hatta göbeğime bile dikkatli bakamam şimdiden bebek doğunca bide göbeği düşmüyor ya nasıl bakıcam bilmiyorum bunları yazarken bile içim hoş oluyor.

Rabbim geçsin artık şu bulantılar ne olur yalvarıyorum. Şu cuma vakti tüm çekenlere iyilik sağlık afiyet ver bebişlerine de sağlık ver.
Rabbimmmmm yalvarırım

Ben düşük bel geniş bir kot pantolonum var onu giyiyorum bide rahat olsun diye büyük tayt aldım, onu da göbek altına gelecek şekilde kıvırıyorum. diğer türlü bende rahat edemiyorum. bebeğin doğduktan sonra aynı şekilde olacağını sanmıyorum

gözün aydın canım.
üzülme bebeğin iyi olsun da nasıl olsa öğrnirsin

canım nub topiğine koy fotosu varsa bacak arası açıksa söyleriz rahat ol

Atam boşuna dememiş 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' diye... Sağlık olsun canım bebeğin iyi nasılsa önemli olan o değil mi zaten?

Kizlar cok saolun , tabiki önemli olan saglikli olmasi ,erkek kiz hic farketmez ama sanki doktor fazla ilgilenmedi o tuhafima gitti ama doktor herseyi ölctü ellerini ayaklarini , bugün ya doktorum gününde degildi hareketini fazla görmedim ama yavrumun kalbi nasil atiyordu onu anladim :) ayin 29 una tekrar randevu verdi

aaaa ne güzel :) hatırladım. senmiydin o o kadar kalabalığızki demekki unutuluyo :) şimdi nida hanımlamı devam ediosun? ben genelde cuma günleri 16.30 a alıyorum randevumu. 24 ündede 16.30 da bidaha paylaşalım belki denk geliriz. hatta son iki seferdir selçuk bey doğuma gidio baya beklioruz orda

bu arada belki aynı gün doğum yaparız :)

kızlar bir Türk kahvesi yapayım dedim. kaç kişi içiyor? ona göre yapacağım nasıl olduysa canım çekti...
aşermek böyle bir şey galiba??

Rabbim geçsin artık şu bulantılar ne olur yalvarıyorum. Şu cuma vakti tüm çekenlere iyilik sağlık afiyet ver bebişlerine de sağlık ver.
Rabbimmmmm yalvarırım

valla bacım bende bugün binada bişşey yapmışlar kokudan aşağı kadar öğüre öğüre indim inletiyom ortalığıı yapılcak bişey yok ben alıştyım sadece sabır

valla bacım bende bugün binada bişşey yapmışlar kokudan aşağı kadar öğüre öğüre indim inletiyom ortalığıı yapılcak bişey yok ben alıştyım sadece sabır

bizim komşu da her gün bol soğanla ne pişiriyor anlamış değilim. Evim tüm odaları kokuyor.

kızlar hamilelikte salam sucuk vs. yemek yasakmı :26:
hergün 1 dilim salam veya sucuk yiyorum yanlışmı yapıyorum

ben arada sucuklu tost yapıyorum yeter ki iyi pişir canım. doktorum midye ve kokoreç yasak demişti. midyeyi de çok severim aslında ama... zararlı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…