2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Kızlar bu ikisinden birini almyı düşünüyorum yanımda 4-5 ay tutucam bebeği çünkü salıncak gibi olanı gaz sorunu için çok iyiymiş ama ötekide yataktan devamlı kalkmadan emzirebilinir diye çok mantıklı geldı sizce?

Kızlar eşim faceden mesaj atmış ağlattı beni sizinle de paylaşmak istedim

Canım kızım;
Artık sana kızım diyebiliyorum. Dün dünyamıza güneş gibi doğdun. Senin utrasondaki o kıpırkıpır yansımanı görmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en büyük mutluluk olsa gerek. Sen bir mucizesin geç gelen ama çok büyük bir mucizesin. Yıllarca bekledik seni tatlım. Çok nazlandın gerçekten ama canın sağolsun geldin ya. Seni simdiden pamuklara sarmalamak öpüp koklamak istiyorum eminim melekler gibi kokuyorsundur. Senden tek isteğim her halinle annene benze yeter. Belki biraz da yaramaz olabilirsin kabul ediyorum tamam 😊 sen yeterki sağlıklı ol da gerisi hic önemli degil inan bana. 6 ay kaldı kavuşmamıza. Bu sürede anneni üzme oldu mu? O ikimize de cok lağzım. Ne demek istedigimi doğduktan sonra anlayacaksın canım kızım. Seni çok özledik hadi elini cabuk tut 😉

tatalım eğer 4-5 ay tutacaksan burcuhayalin paylaştığı bitane kraftın beşiği vardı kendi kendine müzikli sallanan, üstelik mama sandalyesi de oluyo.ona da bak derim: kraft dondy

Bende kokoreçe bayılırım ama malesef yasak

yaa onu da severim ben... doktor demeden önce yemiştim. geçen arkadaşım ve annesiyle muhabbet ediyorduk. Kadın biz sizin gibi değildik, bilmediğimizden her otu, her yemeği yiyorduk dedi. Doktorlar önlem olsun diyor dişte...
hoş o yaştaki her kadının kaybettiği bir evladı vardır. Çok şükür şanslıyız doktorlar hemen anlayıp önlem alabiliyor bebeğimiz için.

ooyy kıyamammmm

Evet o bemdim ;-) gecen hafta tam hastaneyi arayim 2 li testi ogreneyim kaça yapiyorlar dedim ki sen yazmissin kaça yaptırdığıni güldüm ohh böyle iyiymis dedim aramadim hastaneyi ;-)
Bende perşembe günleri gidiyordum icinde bulunduğum haftanin başı oluyordu ama benim zipzip 6 gün ileri atladi haftaya cuma gideceğim sonuçlar icin ama ben hep sabah ilk randevuyu aliyorum hem sakin oluyor hem doktorda daha dinç oluyor :-D
Selçuk bey evet cok yoğun oluyor dünde doğumu vardi bütün hastalarini ogleye kaydirdilar
Nida hanim çok pozitif neşeli bi kadin ve ilgisi cok iyi ama doğumu bilgide yapmiycam yeni doğan unitesi yok. Zekai tahirde yapcam inşallah Allah nasip ederse

Cok mutlu olun inşallah Allah bu mutluluğunuzu daim etsin canim

Ben de anlayamıyorum nasıl bir koku oluyor öyle.Bazen banyoya girdiğimde bile alıyorum yemek kokusunu.
Çok ağır oluyor.Normal yemek kokusu değilmiş gibi.

burnumuz da hassas canım. Yalnız burnumuz değil her duyumuz hassaslaştı. Ben en ufak sese irkilir oldum. Sizde de böylemi bilmiyorum da yolda yürürken bile sırandan seslere irkiliyorum, hele ki evde sessizlikte bir çıt olduğunda sıçrıyorum. Korktuğumdan değil yani sanki reflekslerim çok gelişmiş gibi hemen tepki veriyorum.
bizim mahalle martıların mekanı, vapurların mesai bitiminden sonra yuvaya geliyor. sesleri aynı bebek ağlaması gibi sanki bebeğim varmış gibi irkiliyorum bebek ağlıyor diye

Evet onu hatırlıyorum ama çok hantal geldi. Çok zor işler fikşr değişip değişip duruyor.

canım daha kullanışlı bişeler almanı tavsiye ederim. Ben öyle yapcam.Tabi senin evini bilemem ama bizim ev klimalı ben o yüzden sepet beşik alcam ki en azından gündüz salona taşırım balkonda açık havada yatırırım diye. bide derin olsun istiyorum en az 6 ay tutcam yanımda gittigidiyoa bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…