- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bol köpüklü şekerli 1 tane içebilirim
asyaaa orta şekerli istiyorummmmmmmmmm
fal bakcaksanız bende içerim
ben arada sucuklu tost yapıyorum yeter ki iyi pişir canım. doktorum midye ve kokoreç yasak demişti. midyeyi de çok severim aslında ama... zararlı işte...
faldan kolay ne var canım, bir yol var hastaneye gidiyor, bir leylek var bebek getiriyor. al sana fal
ben halen soğan doğrayamıyorum ..Apt.da da yemek yaptıklarında midem ağzıma geliyor
Benim doktorum yasakaldı canım etide iyi pişir dedi
Eki Görüntüle 701665
Eki Görüntüle 701666
Kızlar bu ikisinden birini almyı düşünüyorum yanımda 4-5 ay tutucam bebeği çünkü salıncak gibi olanı gaz sorunu için çok iyiymiş ama ötekide yataktan devamlı kalkmadan emzirebilinir diye çok mantıklı geldı sizce?
Bende kokoreçe bayılırım ama malesef yasak
Kızlar eşim faceden mesaj atmış ağlattı beni sizinle de paylaşmak istedim
Canım kızım;
Artık sana kızım diyebiliyorum. Dün dünyamıza güneş gibi doğdun. Senin utrasondaki o kıpırkıpır yansımanı görmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en büyük mutluluk olsa gerek. Sen bir mucizesin geç gelen ama çok büyük bir mucizesin. Yıllarca bekledik seni tatlım. Çok nazlandın gerçekten ama canın sağolsun geldin ya. Seni simdiden pamuklara sarmalamak öpüp koklamak istiyorum eminim melekler gibi kokuyorsundur. Senden tek isteğim her halinle annene benze yeter. Belki biraz da yaramaz olabilirsin kabul ediyorum tamam  sen yeterki sağlıklı ol da gerisi hic önemli degil inan bana. 6 ay kaldı kavuşmamıza. Bu sürede anneni üzme oldu mu? O ikimize de cok lağzım. Ne demek istedigimi doğduktan sonra anlayacaksın canım kızım. Seni çok özledik hadi elini cabuk tut 
Bende kokoreçe bayılırım ama malesef yasak
aaaa ne güzel :) hatırladım. senmiydin o o kadar kalabalığızki demekki unutuluyo :) şimdi nida hanımlamı devam ediosun? ben genelde cuma günleri 16.30 a alıyorum randevumu. 24 ündede 16.30 da bidaha paylaşalım belki denk geliriz. hatta son iki seferdir selçuk bey doğuma gidio baya beklioruz orda
ben halen soğan doğrayamıyorum ..Apt.da da yemek yaptıklarında midem ağzıma geliyor
tatalım eğer 4-5 ay tutacaksan burcuhayalin paylaştığı bitane kraftın beşiği vardı kendi kendine müzikli sallanan, üstelik mama sandalyesi de oluyo.ona da bak derim: kraft dondy
Kızlar eşim faceden mesaj atmış ağlattı beni sizinle de paylaşmak istedim
Canım kızım;
Artık sana kızım diyebiliyorum. Dün dünyamıza güneş gibi doğdun. Senin utrasondaki o kıpırkıpır yansımanı görmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en büyük mutluluk olsa gerek. Sen bir mucizesin geç gelen ama çok büyük bir mucizesin. Yıllarca bekledik seni tatlım. Çok nazlandın gerçekten ama canın sağolsun geldin ya. Seni simdiden pamuklara sarmalamak öpüp koklamak istiyorum eminim melekler gibi kokuyorsundur. Senden tek isteğim her halinle annene benze yeter. Belki biraz da yaramaz olabilirsin kabul ediyorum tamam 😊 sen yeterki sağlıklı ol da gerisi hic önemli degil inan bana. 6 ay kaldı kavuşmamıza. Bu sürede anneni üzme oldu mu? O ikimize de cok lağzım. Ne demek istedigimi doğduktan sonra anlayacaksın canım kızım. Seni çok özledik hadi elini cabuk tut 😉
Ben de anlayamıyorum nasıl bir koku oluyor öyle.Bazen banyoya girdiğimde bile alıyorum yemek kokusunu.
Çok ağır oluyor.Normal yemek kokusu değilmiş gibi.
Evet onu hatırlıyorum ama çok hantal geldi. Çok zor işler fikşr değişip değişip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?