Kızlar eşim faceden mesaj atmış ağlattı beni sizinle de paylaşmak istedim
Canım kızım;
Artık sana kızım diyebiliyorum. Dün dünyamıza güneş gibi doğdun. Senin utrasondaki o kıpırkıpır yansımanı görmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en büyük mutluluk olsa gerek. Sen bir mucizesin geç gelen ama çok büyük bir mucizesin. Yıllarca bekledik seni tatlım. Çok nazlandın gerçekten ama canın sağolsun geldin ya. Seni simdiden pamuklara sarmalamak öpüp koklamak istiyorum eminim melekler gibi kokuyorsundur. Senden tek isteğim her halinle annene benze yeter. Belki biraz da yaramaz olabilirsin kabul ediyorum tamam  sen yeterki sağlıklı ol da gerisi hic önemli degil inan bana. 6 ay kaldı kavuşmamıza. Bu sürede anneni üzme oldu mu? O ikimize de cok lağzım. Ne demek istedigimi doğduktan sonra anlayacaksın canım kızım. Seni çok özledik hadi elini cabuk tut 
yaa onu da severim ben... doktor demeden önce yemiştim. geçen arkadaşım ve annesiyle muhabbet ediyorduk. Kadın biz sizin gibi değildik, bilmediğimizden her otu, her yemeği yiyorduk dedi. Doktorlar önlem olsun diyor dişte...
hoş o yaştaki her kadının kaybettiği bir evladı vardır. Çok şükür şanslıyız doktorlar hemen anlayıp önlem alabiliyor bebeğimiz için.
bende işkembe çorbasına bayılırım... offf kaç gündür aşeriyorum ama sakatat diye yemiyorum kendimi tutuyorum
canım daha kullanışlı bişeler almanı tavsiye ederim. Ben öyle yapcam.Tabi senin evini bilemem ama bizim ev klimalı ben o yüzden sepet beşik alcam ki en azından gündüz salona taşırım balkonda açık havada yatırırım diye. bide derin olsun istiyorum en az 6 ay tutcam yanımda gittigidiyoa bi bak istersen
canım ne güzel yazmış içindekileri... Allah sizi nazarlardan korusun
Cok mutlu olun inşallah Allah bu mutluluğunuzu daim etsin canim
ooyy kıyamammmm
canım daha kullanışlı bişeler almanı tavsiye ederim. Ben öyle yapcam.Tabi senin evini bilemem ama bizim ev klimalı ben o yüzden sepet beşik alcam ki en azından gündüz salona taşırım balkonda açık havada yatırırım diye. bide derin olsun istiyorum en az 6 ay tutcam yanımda gittigidiyoa bi bak istersen
burnumuz da hassas canım. Yalnız burnumuz değil her duyumuz hassaslaştı. Ben en ufak sese irkilir oldum. Sizde de böylemi bilmiyorum da yolda yürürken bile sırandan seslere irkiliyorum, hele ki evde sessizlikte bir çıt olduğunda sıçrıyorum. Korktuğumdan değil yani sanki reflekslerim çok gelişmiş gibi hemen tepki veriyorum.
bizim mahalle martıların mekanı, vapurların mesai bitiminden sonra yuvaya geliyor. sesleri aynı bebek ağlaması gibi sanki bebeğim varmış gibi irkiliyorum bebek ağlıyor diye
Eki Görüntüle 701693
Ev içinde salonda falan böyle bir şey alıcam normal odasında da işte büyük 3-4 yaşına kadar kullanacağı yatağı ama şite doğar doğmaz ayıramıyorsun dedikleri için yanımda yatması için de bir şey lazım kafam kariştı acaba direk odasın damı yatırsam ama bidiğim kadarıyla ilk başlarda 5 dk bebeği emziriyormuşsun off off
kzlar bız geldık bugun kontrolumuz vardı cok şükür bebegım gayet iyi uyuyodu uyandırdık kıpırdamaya basladı ozamn kan vrdık test için ense kalınlıgımız fln iyi çıktı cınsıyet hakkında doktorumuz bışey demedı bende sormadım öğrenemdık yanı
geçen hafta eşimle ikea ya gittik oradaki yataklara baktım. Mobilya olsun yer kaplamasın dedim ama ölçtüm biçtim en boy aynı çıktı. Bu oyun parkı şeklinde kullananlar varya onlar en kullanışlı olanıymış. Hem hafif, hem sallanıyor, alt açma vs. var. Abimlerde ondan almışlardı onu tavsiye ettiler. İlerde yatak değişince, onu da oyun parkı gibi oyuncak alanı olarak kullanırsınız dedi. mantıklı geldi. fiyat olarak baktığında da yarı yarıya fark ediyor neredeyse.
bizim komşu da her gün bol soğanla ne pişiriyor anlamış değilim. Evim tüm odaları kokuyor.
Evet o bemdim ;-) gecen hafta tam hastaneyi arayim 2 li testi ogreneyim kaça yapiyorlar dedim ki sen yazmissin kaça yaptırdığıni güldüm ohh böyle iyiymis dedim aramadim hastaneyi ;-)
Bende perşembe günleri gidiyordum icinde bulunduğum haftanin başı oluyordu ama benim zipzip 6 gün ileri atladi haftaya cuma gideceğim sonuçlar icin ama ben hep sabah ilk randevuyu aliyorum hem sakin oluyor hem doktorda daha dinç oluyor :-D
Selçuk bey evet cok yoğun oluyor dünde doğumu vardi bütün hastalarini ogleye kaydirdilar
Nida hanim çok pozitif neşeli bi kadin ve ilgisi cok iyi ama doğumu bilgide yapmiycam yeni doğan unitesi yok. Zekai tahirde yapcam inşallah Allah nasip ederse
Gözünaydın canım.Belki göremediği için birşey dememiştir doktor yoksa
o da biliyordur anne babanın bu konuda nasıl heyecan yaptıklarını.
Keşke yine de sorsaydın unutmuşta olabilir.
İnşallah testte iyi çıkar.
Canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin görseydi söylerdi doktorun
burnumuz da hassas canım. Yalnız burnumuz değil her duyumuz hassaslaştı. Ben en ufak sese irkilir oldum. Sizde de böylemi bilmiyorum da yolda yürürken bile sırandan seslere irkiliyorum, hele ki evde sessizlikte bir çıt olduğunda sıçrıyorum. Korktuğumdan değil yani sanki reflekslerim çok gelişmiş gibi hemen tepki veriyorum.
bizim mahalle martıların mekanı, vapurların mesai bitiminden sonra yuvaya geliyor. sesleri aynı bebek ağlaması gibi sanki bebeğim varmış gibi irkiliyorum bebek ağlıyor diye
sagol canım cok rahatladım valla banada görmedı gıbı geldı canım sızlerın bı tahmını varmı
Dünde bizim vardı canım ikili test maşallah herşey yolundaymış biz sormadan söyledi doktor %99 kız dedi allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?