2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ne güzel yazmış içindekileri... Allah sizi nazarlardan korusun

Eskiler her şeyi yermiş sorunsuz birşekilde o zaman ne hormon ne radyasyon hiçbirşey yokmuş şimdi doktorlarda onca çevresel faktör olunca daha tedbirli oluyorlar canım

bende işkembe çorbasına bayılırım... offf kaç gündür aşeriyorum ama sakatat diye yemiyorum kendimi tutuyorum

dün çarşıda alışveriş yaparken acıktım çorba içeyim de sağlıklı bir şey yemiş olayım dedim. İçe içe işkembe çorbası içtim. sonra pişman oldum ama. çok ağır geldi. daha çok salata yedim.

Kız kıiın ne kliması balkonu zten 5-6 ay sonra normal odasındki yatağında yatıcak o zaman yaz gelecek zaten gerçi ben sllanan dan vazgeçtim öteki yatağa takılan daha iyi ayrıca çıkartılıp korkuluğunuda takıyorsun .

geçen hafta eşimle ikea ya gittik oradaki yataklara baktım. Mobilya olsun yer kaplamasın dedim ama ölçtüm biçtim en boy aynı çıktı. Bu oyun parkı şeklinde kullananlar varya onlar en kullanışlı olanıymış. Hem hafif, hem sallanıyor, alt açma vs. var. Abimlerde ondan almışlardı onu tavsiye ettiler. İlerde yatak değişince, onu da oyun parkı gibi oyuncak alanı olarak kullanırsınız dedi. mantıklı geldi. fiyat olarak baktığında da yarı yarıya fark ediyor neredeyse.

kzlar bız geldık bugun kontrolumuz vardı cok şükür bebegım gayet iyi uyuyodu uyandırdık kıpırdamaya basladı ozamn kan vrdık test için ense kalınlıgımız fln iyi çıktı cınsıyet hakkında doktorumuz bışey demedı bende sormadım öğrenemdık yanı

Ev içinde salonda falan böyle bir şey alıcam normal odasında da işte büyük 3-4 yaşına kadar kullanacağı yatağı ama şite doğar doğmaz ayıramıyorsun dedikleri için yanımda yatması için de bir şey lazım kafam kariştı acaba direk odasın damı yatırsam ama bidiğim kadarıyla ilk başlarda 5 dk bebeği emziriyormuşsun off off

Benim kulaklarım biraz ağır işitiyor canım.Öyle ufak sesleri duyamıyorum.
Ama eşim arkamdan gelse ya da otururken aniden dönüp birşey söylese ani tepkiler veriyorum.
Elim ayağım boşalıyor böyle,hamilelikten önce de böyleydi.Ani reflekslerim oluyordu.
Şimdi eşim daha temkinli davranıyor.Geçen korktum diye taa mutfaktan sesleniyor ben odaya geliyorum korkma diye.

Çok tatlıymış bu ne görsem bayılıyorum bu ara ben :) canım ilk doğduğunda odasında yatıramıyorsun illaki yanında yatacak kuzenim kendi odasına küçük beşiklerden almıştı yatağının yanına koymuştu rahat etmişti bende öyle planlıyorum bakalım

Gözünaydın canım.Belki göremediği için birşey dememiştir doktor yoksa
o da biliyordur anne babanın bu konuda nasıl heyecan yaptıklarını.
Keşke yine de sorsaydın unutmuşta olabilir.
İnşallah testte iyi çıkar.

Ben de bahsettiğin yataktan almayı düşünüyorum canım.Park yatak diye geçiyor sanırım.
Hem gördüğüm kadarı ile tekerleri de vardı.Taşıması da kolay olabilir.

bizim komşu da her gün bol soğanla ne pişiriyor anlamış değilim. Evim tüm odaları kokuyor.

bizim komşularda öle ya aşaıdaki ya yukardaki hafta sonları sabahın köründe başlıolar soğan kavurmaya ve direk bizim evde koku. ben bizim aspiratör bacasımı sorunlu diodum ama demek herkesde var. şu an kiradayım kendi evim olsa o bacayı direk iptal ettirip kendi aspratörümü kombinin bacasına bağlar kombiyide balkona aldırırdım. başedilcek gibi diil. akşam bi gidioruz eve heryer yemek kokuo mutfağın kapısı falan kapalı nasıl yoğun geliosa artık anlamıyorum. 5. katta oturuyoruz alltan herkesinkimi gelio acaba

doğuma doğru haberleşiriz yine artık unutmam seni :) ben bilgide doğurcam sanırım. normal doğum istemiorum çünkü normal doğumu eskisi gibi yapmıolarmış biraz açılma oldumu yine uyuşturup alttan kesiolarmış ki orda dikişlerin iyileşmesi daha fazla zaman alıomuş en iisi sezeryan. ben normal istiodum ama bunları duyunca vazgeçtim. bide mesela tuvalete gidince ıkınamıomuşsun zorlarsan dikişler açılıomuş falan

çok sagol canım bebegımın kıpırdamasını ızlemek keyıflı geldı aslında bıkac gun sonra test sonucu cıkacakmış ozamn sormayı dusunuyorum ama görmemışte olabılır bacaklarını acmadı inş. iyi çıkar canm ya test kac gundur korkuyodum hiç bişey hıssetmedıgım için çok şükür herşey yolunda kıloda almamışım

Canım ya içimi rahatlattın ben de bi bende mi oluyo bu irkilme olayı diyodum, sürekli damağımı kaldırıp su içiyorum :) eşime de tembih ediyorum maç izlerken falan birden bağırma diye

Dünde bizim vardı canım ikili test maşallah herşey yolundaymış biz sormadan söyledi doktor %99 kız dedi allah nasip ederse

evet canım kızın olacagını okudum ama yazamadım çok sevındım kız annesı olacaksın valla allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hastane cocuk için tedavı görenlerle doluydu bugun bırde ben testı 30lıraya özelde yaptırdım herkesın kı çok pahalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…